| Autor |
Zpráva |
irenaa
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 10:02
- Nahlásit
Ahoj,hrozně moc mě poslední dobou zaujaly stránky Viktora Dostála,který má psí školu Falco a uvažuju,že bych se zůčastnila jeho soustředění.Podle jeho stránek se mi jeví jako moc zajímavý člověk,který psy opravdu miluje a rozumí jim.Máte s ním nějaké zkušenosti?
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 11:39
- Nahlásit
Slyšela jsem dost na to abych se mu vyhnula.
|
evina
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 11:48
- Nahlásit
irenaa:četla jsem na jeho stránkách jen některé názory a to mi stačilo na to abych si udělala vlastní názor...souhlas s petl
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 11:49
- Nahlásit
reknete mi nekdo ty stranky at se taky mrknu
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 11:55
- Nahlásit
http://psiskolafalco.web3.cz/
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 12:13
- Nahlásit
tohle ma ale docela logiku a souhalsim s tim:
"... vychovávejte psa jako pes, ne jako člověk. A všechny jeho reakce opět posuzujte psíma očima, protože pes vnímá a vyhodnocuje svoje okolí a prožité situace jinak než člověk - protože je pes.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 12:20
- Nahlásit
velkou diskuzi na toto téma najdeš na mujpes,cz
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 12:27
- Nahlásit
ted ctu na tech webovkach dal...s nekterjema vecma s nim fakt souhlasim, ale nelibi se mi jeho nazor, ze ma psa kterej by byl vhodny na kastraci, ale radsi mu dopreje sice kratsi ale zato plnohodnotny zivot..no nevim....s radosti popisuje jak pes v 7letech prohani fenky..no nevim..zdravi je snad prednejsi ne?
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 12:28
- Nahlásit
nika00
Sice jsem tu odpověděla první ale polemizovat o tomto tématu nechci. Webík už tu je, udělejte si názor každý sám. Ještě se o tom debatovalo na mujpes.cz
|
monika
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 12:47
- Nahlásit
petl
nemůžu to tam najít, nemáte někdo odkaz? já s jeho metodama nesouhlasím.kamarádka tam byla, zaplatila šílené prachy a přijela totálně hotová.pes se z toho dodneška nevzpamatoval a ona prohlásila, že nikdy více a odmítá se o tom bavit.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 12:51
- Nahlásit
monika....ja se nejak nedocetla jeho metod....ted ctu o jeho psech...
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 12:53
- Nahlásit
monika
Odkaz http://psiskolafalco.web3.cz/ tu uveřejnila už žanda, jinak tam je informací hodně, hlavně v tématu Poradna.
Osobní zkušenost mám jen jednu, koupila jsem si tu jeho slavnou knihu a teprve když mi přišla jsem zjistila, že to jsou doslova přepsané články které najdeš zdarma na tomhle webu, plus první rok či dva poradny. Vyhozené čtyři stovky.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 12:56
- Nahlásit
petl
já myslela tu diskuzi na můjpes.knížku mám taky a kdybych ty prachy propila tak byly účelněji utracené.
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 13:00
- Nahlásit
monika
Tuším tam bylo přímo fórum V.Dostál a druhé se jmenovalo myslím Cvičák v Liberci, ale to už je cca rok. Možná to někdo promazává když je fórum dlouho neaktivní...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 13:00
- Nahlásit
ta diskuze byla cca od loňska,ale starší fora na mujpes nemohu najít.......
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 13:02
- Nahlásit
monika
Helemese a jedno je přímo tady http://www.cz-pes.cz/diskuse/index.php?action=vthr ead&forum=1&topic=44
|
wami
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 13:05 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
www.mujpes.cz/forum.php?id_forum=27544 - tady je snad odkaz na diskuzi na mujpsovi, ale nedam krk za to jeste bude fungovat...
google to nasel, ale jak je to s promazavanim a prebudovavanim for na mujpsovi, netusim...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 13:06 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
www.mujpes.cz/forum.php?id_forum=27544
hmmm, tak to tam nejni
|
wami
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 13:12
- Nahlásit
Tak jeste odkaz na archiv googlu, ale to je posledni, co muzu zkusit...
http://72.14.203.104/search?q=cache:zDgBhpWMOVUJ:w ww.mujpes.cz/forum.php%3Fid_forum%3D27544+mujpes+f alco+dost%C3%A1l&hl=cs&ct=clnk&cd=5
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 13:15
- Nahlásit
wami
jooooo, tohle funguje!
|
Margaret
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 14:52
- Nahlásit
Proč kritizujete něco, co osobně neznáte? A vydáváte cizí názor za svůj?
...ale že se rozčiluju, že...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 14:54
- Nahlásit
Margaret
kritizuju spoustu věcí co neznám a na to abych je mohla kritizovat je ani poznat nemusim
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 14:58
- Nahlásit
birma
hlavně je ani poznat nechci..mluvila jsem s lidma ,kteří tam byli a to mi stačilo.....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 15:00
- Nahlásit
sarax
jsme na tom stejně, nehledě na to, že se mi nelíběj už některý jeho rady v poradně
ale nechci to tu znova řešit
|
irenaa
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 15:27
- Nahlásit
Díky všem za příspěvky,ale musím se přiznat,že mě vaše negativní reakce celkem překvapily,měla jsem z jeho stránek právě dobrý pocit a i když s některýma jeho názorama nesouhlasím,zdál se mi v pohodě...Dívala jsem se na tu starou diskusi tady a taky nic moc,teda.
|
Dasty
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 16:48
- Nahlásit
Moje kamoška chodí do téhle školy a je úplně nadšená. S p. Dostálem se víc než spřátelili, pomáhá mu se stránkama, on jí pomohl vybrat fenku, mluví o něm v superlativech . Svoje fenky má děsně ráda takže kdyby to bylo jak píšete, určitě by tam nechodila.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 16:52 - Změnil/a: Tchor
- Nahlásit
irenaa
Rozhodne nechci znova rozvirit dizkuzi o p. Dostalovi. Kdo zna moje prispevky prave z mujpes vi co si o nem myslim. Ale jednu radu ti dam dukladne si precti poradnu a hodne nad tim premyslej, zjistis ze to co tam pise je velmi casto velmi nebezpecne, vetsinou naprosto povrchni bez hlubsich znalosti problematiky. Jeho stranky jsou opravdu udelany profesionalne a svedci o tom ze p. Dostal je velmi dobry obchodnik ktery dokaze svoje kynologicke nazory (dle meho nazoru v mnoha smerech zcela scestne) velmi dobre prodat.
|
Ariedam
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 19:19
- Nahlásit
Dasty
Dekuji za info... ;o)
|
aren
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 20:51
- Nahlásit
Já teda asi taky patřím k těm divným, co se jim přístup pana Dostála líbí. Moc bych tam chtěla jednou zajet, je to ale bohužel pro nás daleko. Tak aspoň chodím na jeho stránky.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 21:07
- Nahlásit
No ja jsem cetla celou poradnu, koupila si knihu, nektere jeho rady jsou v pohode a pouzitekny, jine bych radsi neaplikovala. Ale za se na druhou stranu, nejsem zastance elektriky a ostnatnych obojku a jini je maji velmi radi a uzivaji, treba tady je vychvalovan pan Desensky, verim, ze je odbornik a vi co dela, ale nektere jeho metody mi prijdou velmi drasticke a rozhodne bych je na sve stene nepouzila, takze si myslim, ze je na kazdem, aby zvazil co si muze dovolit a jak ma na sveho psa pusobit a co jeho pes snese. Takze muj soukromy nazor, oba panove maji pravdu v necem, nektere rady jsou aplikovatelne, jine nikoli. a nelze pausalne rici, ten je spatny, ten je dobry
|