| Autor |
Zpráva |
nika00
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 11:57
- Nahlásit
proste cely to bylo divny uz od zacatku...jenze ja ji tam nemohla nechat...to proste neslo...ale stejne mi to nejde do hlavy..kdyz rodice byli uchovneny....a na steneti nemohli poznat ze mu za 2 roky vybledne cumak...tak proc to takhle udelali??
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 11:58
- Nahlásit
nika00
a PP ti ukazala?? protoze tohle mi prijde jako normalni podvod ... tohle rozhodne neni bezna praxe ... znas treba nekoho, kdo ma sourozence tve fenky? ma ten clovek doma u sebe PP nebo mu namluvila stejnou blbost? co mas ve smlouve?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 11:59
- Nahlásit
nika00
no a v rpipade ze bych fenu chtela nakryt tak ze pp proste odkoupim...
A bude ti naprd, lebo fenu neuchovnis. Cize jej steniatka PP nebudu moct mat, hoci tvoja fenka ho mat moze.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:00
- Nahlásit
nika00
no treba poradce chovu z nejakeho duvodu ten chov nepovolil. pani to stejne udelala, ale tim padem stenata nemohla mit PP. no a chytra pani je prodala jako papirovy s tim, ze papiry ma u sebe a ted sedi doma a modli se, aby nekdo nechtel ty 4 tisice investovat a nechtel papiry .... a nebo se nemodli, protoze o tom ve smlouve neni ani slovo a pani je vysmata, jak ji par naivnich lidi naletelo ....
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:00
- Nahlásit
pp mi ukazala..i cely ty stopapirovy rodokmeny...jinak osobne nikoho neznam, kdo ma ty sourozence...ale je to CHS slapska alej...a co je ve smmlouve uz bohuzel nevim
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:02
- Nahlásit
nika00
nevim. chapu, zes tam fenku v nejakych hroznych podminkach nechtela nechat. tomu rozumim. ale opravdu neni bezna praxe, ze by ti k ni do ruky nedali PP, pokud ho skutecne ma (chci rict, jak poznas, jestli byl original, pravy, nezfalsovany?). ma tva fenka tetovani? proste mi to cely ze strany dane pani pripada jako podvod, na coz pamatuje mimo jine i trestni zakon ...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:02
- Nahlásit
jirikovo
ona tam ta moje fenule zbyla posledni..pak tam mela jeste 2 kluky... brala sem si ji az ve 4 mesicich..proc ji nikdo nechtel??
jinak poradci chovu..no to byla cela rodina...ty si podle me vsechno vedli sami...ta baba i jeji manzel byli veterinari..a ani jeden z nich mi nerekl o tech ocich.. :-/
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:03
- Nahlásit
jirikovo
prave ze tetovani ma...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:03
- Nahlásit
nika00
pokud ma tvoje fenka skutecne PP, tak bys ji mela najit zapsanou v knize. protoze tam je zapisuji soucasne s vystavenim PP ....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:05
- Nahlásit
Jirikovo
pokud ma tvoje fenka skutecne PP, tak bys ji mela najit zapsanou v knize. protoze tam je zapisuji soucasne s vystavenim PP ....
A dokonce se da pozadat o vystaveni duplikatu PP (rozhodne to nebude stat 4 tisice), puvodni se pak prohlasi za neplatny a mile pani chovatelce bude k nicemu...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:07
- Nahlásit
nika00
schvalne to zkus. za jeden mail nic nedas. posli jim tam cislo tetovani, kde a kdy se narodila a zjistis, jestli je zaevidovana jako pes s PP .... mozna by to na nejakych oficialnich strankach klubu slo zkusit i na netu ...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:07
- Nahlásit
jirikovo...
no ja tu knihu videla..mela tam vsechny svoje psy..ale ja fakt nevim co to vsechno melo znamenat..ani netusim co bych ted mela delat..kolikrat mam chut si to vsechno nechat vysvetlit a kolikrat si rikam ze na to prdim...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:09
- Nahlásit
ja se pokousela najit i tu CHS an netu ale nic sem nenasla...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:10
- Nahlásit
nika00
na jeji knihu se vykasli. existuje urcite oficialni sdruzeni (nevim ted jak se to presne jmenuje, ale on me nekdo rad doplni, neco jako kynologicky svaz) a to vede oficialni plemennou knihu. tam musi byt zapsany vsichni psi s PP. fakt to zkus.
pokud tam tvoje fenka nebude, zkus najit smlouvu a pokud v ni je napsany, ze mas psa s PP, tak chtej po ni penize zpet ...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:13
- Nahlásit
no jo podle se bude pak hajit tim ze sem vlastne zaplatila jen za fenu 4500 a ne prave za ty pp..ta zenska je fakt ....
|
JERDA
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:14
- Nahlásit
nika00
Ty máš zlatého retrívra?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:15
- Nahlásit
nika00
a chces to vubec resit, nebo jsi se stavajici situaci spokojena...?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:19
- Nahlásit
nika00
proto rikam, ze je dulezity, co je napsany ve smlouve. pokud mas ve smlouve napsano, ze za nejakou cenu kupujes psa s PP, tak pokud zjistis, ze PP pes nema, muzes pozadovat slevu, pripadne jine vyrovnani.
pokud mas ve smlouve napsano, ze kupujes fenu zlateho retrivra a nic jineho, tak ji kvuli chybejicimu PP nic rict nemuzes ...
jinak za toto plemeno mi cena 4500 prijde fakt tak nizka, ze to bude pes bez PP ... co na to znalci plemene??
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:20
- Nahlásit
jerdapresne tak
wamija prave nevim..sem tou chovatelkou znechucena...ale nevim jestli to ma cenu resit po 4 letech...a taky nevim jak to udelat ev se stenatama...ale ty stejne asi nebudou...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:21
- Nahlásit
jirikovo
jinak oficialne u teto CHS bylo dano ze stene ZL s PP stoji 8500,-
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:21
- Nahlásit
nika00
i kdyby tvoje fenka mela skutecne PP, ale priznam se, ze tomu moc neverim, tak pokud ma vadu vylucujici z chovu, tak se stenatama zabyvat nemusis. nikdy nebudou mit stenata narok na PP i kdybys fenku nakryla sebelepsim psem ....
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:22
- Nahlásit
Jirikovo
To ja som povedala uz na zaciatku stranky, ty opajcos.
|
JERDA
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:23
- Nahlásit
nika00
Dala jsem si do vyhledávače CHS Slapská alej, zjistila jsem hodně retrívrů z této CHS.
Trošku mně to přijde, že chovatelka odhadla, že to nebude "šampiónka", tak chtěla to štěně "ututlat", aby si neudělala špatné jméno pro svojí CHS, kdybys s ní třeba chodila po výstavách.......můj názor
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:24
- Nahlásit
nika00
Jednu vec ale fakt nechapu.
K cemu jsou chovatelce PP stenete v supliku...?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:25
- Nahlásit
pigie
uz mlcim, uz mlcim .... ale znas to, opakovani matka moudrosti ...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:26
- Nahlásit
jirikovo..ja vim..me o ty stenda ani tak nejde...jen vet mi rikal ze by je doporucovala protoze je pekne stavena...no to sem ale netusila co to bude znamenat...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:27
- Nahlásit
wami
Prave preto, co napisal JERDA.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:28
- Nahlásit
taky nevim co vsechno jsou vady vylucujici z chovu...
jerda
taky si to tak myslim...proste na ni bylo videt ze ji jde o prachy...ja bych ji jen z principu treba jela bavstivit a poslat ji na ona mista...protoze ani vsechny penize a poklady sveta ktery ona urcite ze svych psu ma ji nedaji ani si za ne nekoupi lasku psa...pro ni bohuzel "jen psa"
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:28
- Nahlásit
pigie
to se prece da osetrit smluvne... (Snizena cena stenete a na oplatku se smluvne zavazat, ze s fenou nebudes chodit na vystavy).
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:30
- Nahlásit
wami
Da, ale takto to je pre nu jednoduchsie, nie? A okrem toho, zmluva zavazuje, do coho ludia neradi idu. Radsej nech maju pocit, ze si mozu nieco dokupit...
|