Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Poplatek za krytí
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Autor Zpráva
Lola
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 16:18
- Nahlásit

Mám dotaz kolik muže požadovat majitel za nakrytí psa bez pp fenky s pp.... a ještě pes jede za fenkou...

pigie
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 16:23
- Nahlásit

To je cele vtip, ze?

Lola
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 16:54
- Nahlásit

Takže ještě jednou.Zkusím to lépe říct(sem to nejspíš blbě napsala) Kolik muže požadovat majital psa bez pp....který nakryje fenku s pp?

Přece se za to platí ne?

pigie
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 17:11
- Nahlásit

Lola
Nie, dobre si to napisala. Ibaze v ziadnom pripade by fena s PP nakryta psom bez PP byt nemala. A chodi fena za psom a nie naopak.

Lola
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 17:14
- Nahlásit

pigie
A proč?....by neměla?....no vim že se to nemá ale když fena za psem nemuže.....

brut
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 17:14
- Nahlásit

A jéje, zase tady začne debata.
Netuším kolik stojí nakrytí, ale souhlasím s pigie,že má jít fena za psem. Ale pokud jste domluvený jinak, tak se nic neděje.

pigie
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 17:18
- Nahlásit

brut
Nezacne, mne je to jedno. Mne je to uuuuuplne jedno

Pupy
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 17:21
- Nahlásit

Jujky....sem jí to vysvětlovala,,,ale to víte moje kámoška..se se mnou musí hádat,,,stějně je to zbytečné protože oni štěnátka neplánují...mužete to vysvětlovat horem dolem a nepochopí to,,,,jinak všechny přízpěvky psala ona...no teda já ona mi je jen říkala....no snad to od pigie pochopila....uf to je hrozný....Nevěřila mi to že se to tak endá dělat tak až k nám pujde ji tyhle odpovědi ukážu....

Istra
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 17:24
- Nahlásit

Lola
Já nechci být neslušná, pokud to není provokace, ale to není dostatek psů s PP, aby nakryli PP fenu? To s tím majitel té feny souhlasí? Já myslím, že v tomto případě by měl platit majitel toho psa, že si aspoň užil.

brut
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 17:24
- Nahlásit

pigie
Já nemyslela tebe.
Jinak ta naše stará "opice" slyší jen na "babulku". Svoje jméno úplně zapomněla. To je paráda, když stojíš venku v lijáku a řveš na ní enynko, ke mněěě. Honééééém. A ona stojí a čučí na tebe. Pak zavoláš : "Babulko" a ani nic jiného nemusíš dodávat a ona letí k tobě. Pěkná opice.

žofka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 17:27
- Nahlásit

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 20:06
- Nahlásit

Já si taky myslím, že by ještě měl platit ten pes.

mac1
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 20:48
- Nahlásit

Mucholabka
pes ?? Proč pes ? Páníček ať platí ( pes není rasista )

dorfa
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 20:57
- Nahlásit

Mucholabka
mac1
žofka
brut
žofka
Tak platit by měl pes za poskytnuté sexuální služby profesionálky (když je s PP tak je to přece profesionálka). No a když z toho budou nějací potomci, tak pak by měl majitel psa počítat ještě s alimenty na štěňata.

Zdenka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 11:14
- Nahlásit

Přijde mi to jako pěkná blbost nakrývat fenku s pp psem bez pp, taky myslím, že psů s pp je snad dost a pokud na to nemám, nepořizuju si štěňátka

nika00
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 11:19
- Nahlásit

jen tak ciste teoreticky..by me to taky zajimalo...myslim tu cenu a jak a kdo plati a v pripade ze jsou stenata tak jak se to dela dal...a proc fena jezdi za psem????ja mam fenu s PP ale papiry nemam..v pripade ze budu chtit stenata pp dookoupim....ale asi je neplanuju...takze to je jen ciste teoreticka otazka..tak prosim neukamenovat...

Orry
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 11:29
- Nahlásit

nika00
a co dlazebni kostka??

me by to taky zajimalo...z obou stran..jak psa tak feny diky

Anu
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 11:35
- Nahlásit

jsem laik,ale většinou se řiká,že je lepší aby fena jela za psem-ten se cítí ve svém prostředí dobře. No a cena je různá.U nás to bylo tak,že buď chtěli rovnou 20tisíc a bylo jim jedno kolik se nám narodí štěnat-takže to byl risk,pokud jen jedno a nebo za každé štěně co se narodí 5.000,-Kč. bylo jich 6-takže dostali majitelé krycího psa 30tisíc. Toď moje zkušenost

wami
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 11:38
- Nahlásit

nika00
ja mam fenu s PP ale papiry nemam..v pripade ze budu chtit stenata pp dokoupim...

Jsem jedina, koho to zarazilo...?

pigie
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 11:39
- Nahlásit

wami
Nie, ale uz odmietam riesit PP. Mozno ho chovatelka ma v supliku, lebo chceli bez PP

wami
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 11:43 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

pigie
Ja to nijak zvlast taky neresim, ale preci jenom hlaska na verejnem foru ve smyslu dokoupeni PP je i na me prilis drsna...

Mi chteni vorisci sladce spinkaji, a to je to, co me tesi...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 11:47
- Nahlásit

wami
Jsem jedina, koho to zarazilo...?
ja to necetl, takze me to nezarazilo. ale kdyz jsi to sem napsala, tak jsem si tu vetu vyhledal v originalnim podani a dost jsem se pobavil. asi jako by nekdo delal autoskolu, vylitl by od zkousek, pak by bezne ridil, chytili ho policajti a on rekl, ze umi ridit, ale ridicsky prukaz nema a az ho bude potrebovat, tak si ho dodela .....

nika00
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 11:47
- Nahlásit

wami

no je to mozna zarazejici..ale ja tuhle fenku vlastne zachranila...jak sem nedavno zjistila...takovy psi kteri nejsou"dost dobri" aby vydelavali se proste do chovu nehodi...a moje fenka nema dostatecne pigmentovany cumak a navic mela problemy s ocickama...tudiz nevhodna k vydelavani a vystavam...zrejme by ji utratili...proto ji mam...papirova vlastne je....neb rodice jsou oba s PP..ale ona se proste "nepovedla"

fromeli
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 11:49
- Nahlásit

wami
ta hláška už se tu vyskytla i v jiné diskusi

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 11:49
- Nahlásit

nika00
papirova by byla jen v pripade, ze by na ni byl vystaven PP a to pri narozeni. zpetne ti to legalne nikdo neudela. a nestaci, ze oba rodice maji PP, musi byt uchovneni, chov na nich musi byt schvalen poradcem chovu a podobne ... takze mas psa bez PP, ktery je po rodicich s PP, kteri ale mozna z nejakeho duvodu nebyli uchovneni. nedostatecna pigmentace cumaku neni duvod k neudeleni PP, muze to byt duvod k neuchovneni. to je trochu rozdil ...

pigie
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 11:50
- Nahlásit

fromeli
A urcite tato nie je posledna. Bohuzial ju vypustil z huby aj moj bratranec...

wami
Člen
- Nahlásit

nika00
delej, jak myslis...

fromeli
ale no tak, ta prece byla tehdy provokativni od zacatku (jestli myslime tutez diskuzi), kdezto Nika00 vylozeny provokater preci jen neni...

nika00
Člen
- Nahlásit

tudiz ani stenatka neplanuju, neb by jeji stenata mohla zdedit ty "nedostatky" a zas by to byl vrh tak napul...a navic urco nikdo kdo ma psa s PP by asi nechtel....
a jen jeste
jirikovo
mozna to je na pobaveni..ale to chovatelka byla naprosta bezcitna krava..coz jsem zjistila bohuzel az za cas...
ale niceho nelituji a sem rada ze fenuli mam..buhvi co by s ni udelali nebo kde by skoncila...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 11:52
- Nahlásit

nika00
stenata mohla zdedit ty "nedostatky" a zas by to byl vrh tak napul.
jelikoz je fena bez PP a zaroven ma nedostatky, kvuli kterym by stejne nebyla uchovnena, tak by rozhodne nebyl vrh tak napul, ale byl by to normalne vrh stenat bez PP

nika00
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 11:54
- Nahlásit

jirikovo...ale ty jeji rodice uchovneni byli...a ten jeji otec je nakej sampion...ja ani nevim proc to takhle ta baba udelala...vsichni sourozenci moji fenuli pp normalne maji...ona mi to vysvetlila tak, ze pp ma...ale ze jen za ty pp chce 4tisice...takze ona je ma u sebe...a ja ty 4 tisice nezaplatim..tudiz ani fenu nemuzu vystavovat atd...no a v rpipade ze bych fenu chtela nakryt tak ze pp proste odkoupim...

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání