Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / páteční Brno ovládané cz-psem
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Autor Zpráva
wensday
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 10:47
- Nahlásit

Garfield
OK, určo vás nepřehlídnu, tak to jsem klidná Díky

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 11:07
- Nahlásit

wensday
Garfield na tebe kdyz tak zavola svym zvucnym hlasem

Eimy
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2006 19:26
- Nahlásit

Tak aby si někdo nemyslel, že se nakonec nic nedělo, tak dělo. Všichni jsme se poznali, dokonce i bez svěracích kazajek. A dovolím si tvrdit, že překvapením večera (aspoň pro mě) bylo to, že nás navštívil i Víťa s pesákama (teda napřed jen Víťa, pesáci až při vyběhání č. 2).

Domů jsem se vracela nadšená (díky wensday a milovniku pejsků) a i trošku smutná, že sem se nemohla zdržet dýl (promiň Garfielde), protože dnešní program mi to prostě nedovolil.

Časem (předpokládám, že až se vártím z plánované hospůdky dneska večer) na net hodím společnou fotku všech (lidských) účastníků srazíku. Moc se těším na další podobnou akcičku, protože to byl suprovej relax.

bord
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2006 08:05
- Nahlásit

Musím se taky přidat,bylo to moc fajn a určitě Vás zase ráda uvidím.Pesani i páníčci naprosto pohodoví (malinko jsem byla zklamaná,že je Gaf tak hodnej,poslušnej a ještě ke všemu pěknej mazel, protože jsem čekala dle líčení paničky krvelačnou potvoru co mi při každém pohybu bude vrčet do ksichtu).Nebudu vymýšlet ódy na každého z Vás protože jste všichni bez vyjímky byli fajn.Takže zase někdy ahoj!
P.S.Admina jsem si dosud představovala zcela jinak (jako vážného,destingovaného ,,suchara"),což tahle moje teorie se naprosto nepotvrdila.Takže velký pozdrav Víťovi!

Garfield
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2006 11:07
- Nahlásit

Eimy
Příště si ale čas určitě udělej.

bord
No on když je doma, v autě, nebo v mé kanceláři a někdo se blíží, tak je veškerá jeho roztomilost a přítulnost ta tam. Taky miluje osamocené postavy v šeru a děti, to mu od tlamy odkapávají sliny a drápy si brousí bruskou na nože , ale je inteligentní a pozná slušný lidi, víš?

Eimy
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2006 11:10
- Nahlásit

Garfield
Příště určitě jo... Kdyby ten včerejšek byl cokoliv jinýho, asi bych se na to i vykašlala a "vyměnila" bych to za Vás , jen prostě protože to byla benefice a akce domlouvaná už hodně přes měsíc, nemohla a nechtěla jsem to odříct, i když teda jsem teď uuuuplně uuuuuplně hotová necejtim ruce, nohy, záda.... (nebo spíš teda cejtim víc než bych chtěla )

Ale je mi fakt líto, že jsem s Váma nemohla pokračovat, protože mi v ten pátek bylo fakt fajn

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání