| Autor |
Zpráva |
wensday
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 10:47
- Nahlásit
Garfield
OK, určo vás nepřehlídnu, tak to jsem klidná Díky
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 11:07
- Nahlásit
wensday
Garfield na tebe kdyz tak zavola svym zvucnym hlasem
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2006 19:26
- Nahlásit
Tak aby si někdo nemyslel, že se nakonec nic nedělo, tak dělo. Všichni jsme se poznali, dokonce i bez svěracích kazajek. A dovolím si tvrdit, že překvapením večera (aspoň pro mě) bylo to, že nás navštívil i Víťa s pesákama (teda napřed jen Víťa, pesáci až při vyběhání č. 2).
Domů jsem se vracela nadšená (díky wensday a milovniku pejsků) a i trošku smutná, že sem se nemohla zdržet dýl (promiň Garfielde), protože dnešní program mi to prostě nedovolil.
Časem (předpokládám, že až se vártím z plánované hospůdky dneska večer) na net hodím společnou fotku všech (lidských) účastníků srazíku. Moc se těším na další podobnou akcičku, protože to byl suprovej relax.
|
bord
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2006 08:05
- Nahlásit
Musím se taky přidat,bylo to moc fajn a určitě Vás zase ráda uvidím.Pesani i páníčci naprosto pohodoví (malinko jsem byla zklamaná,že je Gaf tak hodnej,poslušnej a ještě ke všemu pěknej mazel, protože jsem čekala dle líčení paničky krvelačnou potvoru co mi při každém pohybu bude vrčet do ksichtu ).Nebudu vymýšlet ódy na každého z Vás protože jste všichni bez vyjímky byli fajn.Takže zase někdy ahoj!
P.S.Admina jsem si dosud představovala zcela jinak (jako vážného,destingovaného ,,suchara"),což tahle moje teorie se naprosto nepotvrdila.Takže velký pozdrav Víťovi!
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2006 11:07
- Nahlásit
Eimy
Příště si ale čas určitě udělej.
bord
No on když je doma, v autě, nebo v mé kanceláři a někdo se blíží, tak je veškerá jeho roztomilost a přítulnost ta tam. Taky miluje osamocené postavy v šeru a děti, to mu od tlamy odkapávají sliny a drápy si brousí bruskou na nože , ale je inteligentní a pozná slušný lidi, víš?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2006 11:10
- Nahlásit
Garfield
Příště určitě jo... Kdyby ten včerejšek byl cokoliv jinýho, asi bych se na to i vykašlala a "vyměnila" bych to za Vás , jen prostě protože to byla benefice a akce domlouvaná už hodně přes měsíc, nemohla a nechtěla jsem to odříct, i když teda jsem teď uuuuplně uuuuuplně hotová necejtim ruce, nohy, záda.... (nebo spíš teda cejtim víc než bych chtěla )
Ale je mi fakt líto, že jsem s Váma nemohla pokračovat, protože mi v ten pátek bylo fakt fajn
|