Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / páteční Brno ovládané cz-psem
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
bord
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 12:31
- Nahlásit

Jirikovo
hm asi jo,ale s tím prvním problémem ti třeba nějaká dobrovolnice pomůže,otázka je,jestli fakt není lepší jít pěškobusem.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 12:37
- Nahlásit

bord
no taky si myslim, ze je lepsi se jednou neopit tak, ze se neudrzim na nohou nez mit cely zivot na krku nejaky dite ...

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 12:38
- Nahlásit

bord
pardon že vám do toho lezu..ale...........

možná fakt lepší pěšky

bord
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 12:40
- Nahlásit

sarax
to zní jako osobní zkušenost

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 12:44
- Nahlásit

bord
ehm.....................
mno....že já nešla pěšky víckrát ,ale bohužel..jsem nepoučitelná,zkrátka já když dělám něco pro zdraví,tak to stojí za to

bord
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 12:47
- Nahlásit

b]sarax[/b]

Jandula
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 12:59
- Nahlásit

isdpch
ne tři, ale čtyři. Já chci taky, ale až někdy v srpnu... Přidají se určitě i další, Edička, žanda atd...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 13:17
- Nahlásit

isdpch
neboj, dame minisraz at se na Jandulu poradne pripravime ...

wensday
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 13:22
- Nahlásit

isdpch
Jirikovo
co takhle příští víkend ??? Budu s pesinama v PZE

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 13:28
- Nahlásit

wensday
nebranim se tomu, ale zatim je to relativne daleko, takze radeji nic neslibuju ...

ola
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 13:59
- Nahlásit

Jak já vám všem závidím... Bohužel z Východočeského kraje je to na pár slivoviček do Brna dost daleko. Navíc je mi zle v autě - i za střízliva...
No, ale na druhou stranu si zachovám to kouzlo fantazie a představ, jak asi kdo vypadáte (ať za střízliva či pod parou ) - prostě samá štíhlonohá krasavice a prudce inteligentní svalnatý fešák (že jo Jirikovo ? )

Eimy
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 14:27
- Nahlásit

bord
Tak to zase pozor, já sem občas schopná být v náladě i po kofole a to, že nepiju pivo neznamená, že nepiju nic jinýho

Anu
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 14:31
- Nahlásit

Ola
odkuda ty? Ja též východní čechy.

Aknah
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 16:32
- Nahlásit

Praha

muzeme se s pesanem taky pridat na srazik v Praze?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 16:53
- Nahlásit

Aknah
urcite muzete, jen se bude muset nejaky zorganizovat ....

ola
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 16:54
- Nahlásit

Anu
Já - Opočno! A ty?

Aknah
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 17:30
- Nahlásit

Jirikovo
no ja uz v praze nejsem, tak neznam moznosti kam jit s "mnoha" psi. my budem, ale zarucene nejmensi: o))))) teda psisko, ja moc malicka nejsem, spis naopak

milovnikpejsku
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 22:21 - Změnil/a: milovnikpejsku
- Nahlásit

nechci vám tady do toho kecat, ale jak čtu vaše pozámky připadá mi to, že si chcete všichni prolít hrdlo alkoholovým nápojem a venčení psů je jenom záminka... ať počítám jak počítám tak tam bude max. 6 psů, vycházka max. 1 hodinu... a potom do hospody????

to mi nepřipadá jako nějak extra pejskařské, aby psi museli být v zahulené hospodě ...

tak se domluvte, že se půjde jenom popít a pokecat bez psů a nebo na vycházku v sobotu odpoledne, abychom pěkně promrzli 3 hodinky venku....

Syska
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 07:18
- Nahlásit

Ach joooooooo....děcká, mě to moc mrzí, ale kámoška se mi ozvala, jestli bych za ní nepřijela na víkend do Prahy, takže odjíždím milým Student Agency už v pátek večer směr Pražákov...takže já pro změnu vyměním Brno za Prahu. Ale pevně věřím, že to opravdu není poslední setkáníčko, že ne...

bord
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 07:25
- Nahlásit

Syska
Tak to je blbý,jsem si říkala,jak proberem mimozemšťany a podobné příšerky,takhle tam budu magořit sólo...

Syska
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 07:29
- Nahlásit

bord
A jooooooo...no vidíš, my jsme na to tajemno. No já bych šla stoprocentně, ale kámoška mi to nabídla, já si k ní vždycky jednou za čas jezdím léčit nervy....Ale není to tak dávno, co byla poslední návštěva Jirikovo v Brně, tak doufám, že bude co nevidět další. Jen budu v nevýhodě, vy už se budete všichni znát a já tam přijdu coby nováček...

Denisa
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 08:16
- Nahlásit

Syska
né, neboj, já pokud se půjde někdy příště, tak taky chci dojít (teď mi to nevyjde ), takže nebudeš sama nováček
A co vím tak taky nemůže jít např. wami prý, ale jindy by šla... tak nás bude víc...
Já teda znám třeba wami, 1x jsem viděla Eimy a 1x Garfielda, no a ostatní ráda poznám!

ostatním
bohužel mám již delší dobu domluvenou nějakou akci, tak nemůžu, ale ráda bych příště, tak doufám, že nějaké příště bude brzo!
Pěkně vyvenčete i zapařte!

Garfield
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 08:18
- Nahlásit

bord
Ale no tak, já Ti klidně jednoho mimozemšťana dělat budu. Vysunu tykadla, trošku zapípám, zablikám očima a pak Ti věcně, suše a diplomaticky vysvětlím, že žádní ufoni neexistují

Garfield
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 10:05
- Nahlásit

Takže prosím všechny, kdo mají zájem poznat navzájem naše bafáčky a chtějí je vzít na procházku, tak v 17.45 hod u imitace parníku u minigolfu.
Posléze 19.00 hod. schůzka v restauraci "Přístav", pokud se stav účastníků nezměnil, raději rezervuji stůl, ale myslím, že tam bude docela klid. Nebojte, nejde o žádné alkoholové drancování národa českého. Ale bohužel na zahrádce si to pivko či limču opravdu nedáme.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 10:10
- Nahlásit

Garfield
jen bych se chtel ozvat, ze jsou zde nejaka slova, kterym nerozumim. sice pujdu s tebou, ale presto zadam o jejich vysvetleni. zde je jejich seznam, vsechny z nich slysim poprvy:
imitace
restaurace
klid
alkohol
drancovani
pivko

wensday
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 10:20
- Nahlásit

Garfe, nejde sraz aspoň na 18,00 ???? Nevím, jak to stihnu.....

bord
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 10:30
- Nahlásit

Jirikovo
Pokusím se Ti to osvětlit po brněnsku:
U šméčka kocábky je scuk chvílu před šestó.Potom zalezem do paluše,,Konečná" nevím,jestli přilezó včici co majó,tak tam hodím rezervačku,ale gómu,že bude veget.Neboj sa ničeho,nende o žádnó glgačku.Holt venku je zima jak v lese,tak by nám to zmrzlo u huby...
chápeš?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 10:36
- Nahlásit

bord
no konecne ... ted uz tomu rozumim. ale imitace a smecko, to je fakt dost dobry ....

Garfield
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 10:43
- Nahlásit

bord
, tak teď jsem si učůrnula!!!!

Garfield
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 10:44
- Nahlásit

wensday
Jasně, že to jde, tak my se tam slezeme ve třičtvrtě a budeme na vás čekat, jo? Prostě nehoň se, jak stihneš, tak stihneš.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání