Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / páteční Brno ovládané cz-psem
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
Eimy
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 21:22
- Nahlásit

Handy
Všichni v kazajce budou z cz-psa a kdo bude křičet, že ne, tak ten bude z cz-pse dvakrát tolik

Handy
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 21:39
- Nahlásit

Eimy
Přesně takaby všichni viděli, jaký jsme blázni postižený

Garfield
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 08:24 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

Jééé, vy jste se tak hezky rozmnožili, tak to je fajn.

Tak to nějak zrekapitulujeme:
- Jirikovo je v pátek do 17-18 hod. ve škole (Sám přesně neví. Ono toho bude určitě víc, co neví). Mezitím mám Ronie já doma (Gaf večeří.)
- Jirikovo dorazí k nám (Bystrc), nechá tam auto a vyrážíme se psama směrem přehrada Rakovecká na procházku. Tam už byste měli čekat i Vy, co chcete pesany venčit. Třeba u té imitace parníku u toho minigolfu.
- Venčíme tedy psy. Psi běhají, štěkají, koušou se navzájem, koušou nás, koušeme se my navzájem. Max. hodinku.
- My co přežijeme a psi, co přežijí usedáme do hospůdky "Přístav" přímo u nástupiště na parník. Buď tam zůstaneme takhle komplet. Nebo s Jirikovem odskočíme uložit Ronie do pelíšku, kdyby náhodou hosopodu snášela nelibě.
- V předmětné restauraci jsem byla předevčířem na kontrole. Musím konstatovat, že je docela útulná a hezká. Musím konstatovat, že jsem se ptala, zda tam mohu přijít se psem. Bylo mi řečeno, že samozřejmě. Chápu to tak, že tam tedy můžeme přijít i s pětadvaceti a půl psem.
- Předmětná hospůdka má otevírací dobu pouze do 22.00 hod. Není však rozhodně jediná v širokém okolí.

Takže očekávám návrhy, připomínky a nějaké to upřesnění času 1. u imitace parníku čas "procházkový"
2. v restauraci Přístav čas "odpočinkový"

Hafina
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 09:00
- Nahlásit

wensday
Já bych ho ráda vzala s sebou, ale asi by to nedopadlo moc dobře. On je trošku hyperaktivní a chtěl by si v hospůdce s vašimi psy hrát a kydbych musela celou dobu peskovat psa, tak bych z toho nic neměla já, pes ani vy.
Ale neboj on o nic nepřijde. Bude pěkně utahanej ze cvičáku a bude hezky spokojeně doma chrupkat.

wensday
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 09:04
- Nahlásit

Hafina
No právě, cvičák a ještě vylítání s ostatníma psama, bude pak v hospůdce hezky odpočívat, ne ???? Ale jasně, jak myslíš.....
Garfield
Kam pak půjdeme od toho golfu ??? / je ten golf furt tam, jak bejval - když jdeš k přístavu a odbočíš tou cestou vlevo.. / ?

Garfield
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 09:08
- Nahlásit

wensday
Jo, v čele přístavu - resp. přehrady je ta bílomodrá imitace parníku a přímo u ní je minigolf. Tak bychom šli asi dál po levém břehu přehrady, kde nejezdí auta a v tu dobu už tam nebudou ani cyklisti ani děti.

wensday
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 09:17
- Nahlásit

Garfield
OK, díky za upřesnění

Garfield
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 09:24
- Nahlásit

wensday
Čéče, já se na Tebe jako i těším. Já vím, že jsi mi jednou řekla (napsala) něco úplně hnusnýho, prošla jsi se po mě jak po nedopalku cigarety, tam a zpátky s otočkou o 180 °C a já tehdy vůbec nechápala, co jsem udělala tak hroznýho a tak jsem koukla na Tvé stránky, abych věděla s kým mám tu čest a jsem si téměř jistá, že jsi to tenkrát byla opravdu Ty, jen už vůbec nevím o co šlo a proč k tomu došlo...
Ale pamatuji si, že jsem si říkala "kašlu na odpověď, když se jí nelíbím, ať mě nečte"

Nevíš o co šlo? Nebo se pletu.

wensday
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 09:27
- Nahlásit

Garfield
Jé, to neblázni, nebylo to něco o běžkařských stopách Vranov-Útěchov-Sobešice v. koníci ?????????

Garfield
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 09:30
- Nahlásit

wensday
Nevím, já už fakt vůbec nevím, jestli tam šlo o psy nebo o koně, nebo jestli jsi jen reagovala na nějakou mou historku. Už je to docela dlouho. Nevzpomenu si.

bord
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 09:30
- Nahlásit

Haló tady Bord! Na pivko mě nikdo dvakrát přemlouvat nemusí,tak jestli mě vezmete do party,ráda se přidám.Hafana brát nebudu,spíš nějaký barel,abychom si mohli rozdělat po vzoru bezdom. malý ohýnek a dát kolovat placatici,kdyby nás nikde nechtěli pustit.Cha chá - jsem zvědavá jak pinglové rozdejchají tolik psů..asi budem muset udělat hóódně velkou útratu.

Garfield
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 09:32
- Nahlásit

wensday
Akorát si pamatuji, že dle toho, co jsi mi tam napsala jsem si říkala, že je to nějaká histerka od ještě histeričtější tlusté vycpané čivavy (pardon všem, nic proti čivavám) a pak z Tvých www - fotky dle obličeje a dvou krásných labradorů jsem byla překvapená, že docela sympatická ženská se sympatickýma psama a sympatickýma stránkama, může takhle přemýšlet.

Garfield
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 09:34
- Nahlásit

bord
Jsi vítána, moc se na Tebe těším. Jako fakt. Itinerář znáš?

wensday
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 09:35
- Nahlásit

Garfield
To je teda jediný, na co si já pamatuju, ale to nebylo ve zlým, to bylo jen takový rejpnutí. Jinak fakt nevim. Rozhodně nejsem Tvůj nepřítel a vůbec nic proti Tobě nemám, naopak !!!!!
Já se taky těším, že vás konečně poznám
Hele a není ta vycházka kolem tý zátoky krátká ??? Dál pak je cesta kolem silnice, ne ? Nebo se dá přejít směrem na tu Helenčinu nebo Ríšovu studánku ????

wensday
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 09:37
- Nahlásit

Hele, zdá se mi to ? Lidi by šli, ale ze psů tam bude jen Ronie, Garfield a naše Anne s Daisou ? Jinak všichni bez psů a jen do hospy ????

wensday
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 09:43
- Nahlásit

Garfield
že docela sympatická ženská se sympatickýma psama a sympatickýma stránkama - moc díky

Hafina
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 10:15
- Nahlásit

wensday
Víš, on je klidnej a zmoženej, jen když nemá okolo sebe jiný pejsky. Když má, tak vydrží řádit celej den. Fakt by z toho nic nebylo. Je to rarach pubertální a já taky nejsem profesionální kynolog, takže pes má svoje mouchy...díky mě, ale to samozřejmě nikdy nepřiznám...

wensday
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 10:18
- Nahlásit

Hafina
jojo, tak aspoň že přijdeš ty

Eimy
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 11:08
- Nahlásit

wensday
Teeeda zapomenout na mě a na Veverku se neodpouští

wensday
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 11:20
- Nahlásit

Eimy
téééda, to máš u mě pivo, promííííň

Eimy
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 11:21
- Nahlásit

wensday
Já pivko nepiju

Garfield
maj tam kofolu?

wensday
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 11:23
- Nahlásit

Eimy
táááák čokoládu, nebo vemu něco bafině

Garfield
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 11:27
- Nahlásit

Eimy
Jasný, to je můj kůň - JUPÍK A KOFOLA!

Eimy
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 11:30
- Nahlásit

wensday
Však se nic tak hroznýho nestalo, já sem taková nenápadná a je lehký mě přehlídnout

Garfield
super

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 11:53
- Nahlásit

Garfield
zapomnela jsi dodat, ze do obojiho si lijes vodku a to v pomeru 1:1 ....

bord
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 12:06
- Nahlásit

Eimy
Má to svoje výhody když bude někdo při smyslech,aspoň nás nasměruješ na šalinu..i když jištění bude celkem dobrý,labiny nás zachrání když se proboříme na ledu,Gaf bude odhánět pobudy a případ.haranty,co by do nás chtěly kopat,veverka když bude nejhůř může vyhlížet světýlko(jestli teda umí aspoň trochu šplhat),akorát mě nenapadá žádný úkol pro Ronie,snad bude stačit když se bude tvářit dostatečně pražsky,aby nás případné hlídky MP nechaly na pokoji...jéžiš já už se těším..

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 12:08
- Nahlásit

bord
tak to pozor. pro ®onie samozrejme ukol je taky. jelikoz se jedna o lizaciho psa, tak nas po vychazce vsechny umyje ...

bord
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 12:11
- Nahlásit

Jirikovo
Tak to se chuděra nadře nejvíc

bord
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 12:14
- Nahlásit

isdpch
Možná vezmu boby,ty se vždy užijou,dopol.na nich řádí děti a odpol.se na nich dělá rozvážka opilých tatínků

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 12:24
- Nahlásit

bord
co mam delat, kdyz jeste nejsem tatinek a uz nejsem dite? to budu muset asi domu po svych, vid?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání