Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / páteční Brno ovládané cz-psem
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 10:13 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

...neboť jsem sama absolvovala již tří osobní setkání se zdejšími kynology (někdo méně, někdo více, někdo vůbec kynologoidní) a vždy to bylo nad má očekávání a představy v tom příjemném slova smyslu (Eimy, wami, Frog, Denisa a Jirikovo (tam se o člověku moc mluvit nedá)), tak si dovolím uveřejnit fakt, že tento pátek 17.3.06 opět navštíví pragocentrický cajzl Jirikovo Brno a usedneme do nějaké hezké hospůdky k ještě hezčímu moku a prostě normálně pokecáme. Před tím dojde k absolvování psí vycházky, abychom unavili štěkající bestie (Gaf dostane konečně nažrat teplýho masa).

Pokud by se chtěl kdokoliv přidat, bude to jen dobře a moc se těšíme. Předběžný plán procházky a zřejmě i hospody je zatím Rakovecká - přístaviště brněnské přehrady (tramvaj č. 1 zastávka Rakovecká nebo Přístaviště nebo co), ale samozřejmě záleží na domluvě....

Poslušně hlásím, že to je vše, po dobu mé služby se nic zvláštního nestalo.

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 10:17
- Nahlásit

Garfield
já chci TAKYYYYY, bůůůů, budu břečettttt....

Garfield
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 10:21
- Nahlásit

Jandula
...nevím no, ale taková cesta Chorvatsko, Slovinsko, Rakousko, CR cca 800 km, může být zasněženou krajinou docela hezká procházka... Zvaž to.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 10:22
- Nahlásit

Jandula
no jak ti pise kocour. normalne prijed. vzdyt to je co by kamenem dohodil a zbytek dojel autem ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 10:26
- Nahlásit

Garfield
Jirikovo
kdyby bylo hezky, ale udělat si výletík jen kvůli jednomu večeru, to fakt ne...
tak přijeďte vy sem... udělejte společný výlet...

Barča
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 10:27
- Nahlásit

Já chci taky,ale jsem z Frýdku-Místku

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 10:28
- Nahlásit

OK slyseli jste vsichni Jandulu (teda spis cetli nez slyseli) kdyz nejde hora k Mohamedovi, musi Mohamed k hore. navrhuju, aby se vsichni pejskari z Brna rozjeli smerem do Chorvatska ....

Syska
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 10:35
- Nahlásit

Garfield
A kdeže bude to posezení, v jaký hospůdce?

wensday
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 10:35
- Nahlásit

Ahoj, trochu se vás dvou bojím a taky záleží na tom v kolik by byl sraz, ale docela ráda bych vás poznala a přidala se k vycházce..... jestli by to teda nevadilo.... psy bych vzala dva z našich tří a možná i přítele..... cooooooo ?????????????

Garfield
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 10:41
- Nahlásit

wensday
Proč se nás bojíš? My nekoušem, teda alespoň já zatím nikoho moc nepokousala.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 10:43
- Nahlásit

Garfield
jenze je pravda, ze tys jeste nikoho nepokousala jen diky tomu, ze chodis po ulici s kosikem nasazenym na sve prorizle puse ....

wensday
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 10:46
- Nahlásit

...když vy ste takový "silný osobnosti ".......

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 10:47
- Nahlásit

wensday
never vsemu co se tady pise. Garfield tady vystupuje silne, ale ve skutecnosti pokud ma vyslovit nejakou vetu, tak se cervena, cela se trese a desne kokta ...

wensday
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 10:50
- Nahlásit

...a já jsem takovej obyčejnej pejskomil ....

Garfield
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 10:50 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

Časový harmonogram je kolem (zatím neupřesněno) 18.00-19.00 procházka a pak usednutí do stravovacího zařízení.
No hospůdka je v plánu zatím ta u mola v přístavišti (se jmenuje Přístav či tak nějak).
A pokud jde o procházku, mně osobně žádný pes ani počet nevadí, ale nechávám na Jirikovu, kolik a jakých bafanů snese Ronie. Nemohu posoudit.

wensday
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 10:51
- Nahlásit

Jirikovo
tak jo, OK.... v kolik asi budete mít sraz ? já jsem v práci do 16,30, pak ještě zajet pro psy a na přehradu to mám přes celý Brno....
Syska
půjdeš taky ??????

wensday
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 10:53
- Nahlásit

Garfield
psaly jsme ve stejnou dobu - jo, tak to by šlo. Já mám dvě holky - labiny, jednu celkem klidnou a jednoho černýho devítiměsíčnío poděsa

Garfield
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 10:54
- Nahlásit

Jirikovo
Sylšel jsi to? Prej silný osobnosti!
Já se picnu. Ty - alkoholik, který to o sobě ještě neví a z reality utíká bezduchým humorem, o němž si myslí, že může být i vtipný. Což nemůže. Ego si zvedá pocitem, že má čtyři psy (ridge-labra-dalma-chrt).

Já? Zakomplexovaná chudinka s chromým psem, deseti oktávama hlasu, pletoucí si hovory lidí s povely pro psy, snadno ovládnuvší k neřestem jako třeba přijmout cigaretu (FUJ) a s životním krédem "žiji jen s bambusem".

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 10:54
- Nahlásit

no spis jde o to, kolik vasich psu snese ®onie ovladanou silenym strachem z tak velkych zvirat ....

Syska
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 11:00
- Nahlásit

wensday
Na prochajdu asi ne, ale pokecat do hospůdky by mě lákalo...

wensday
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 11:01
- Nahlásit

Jirikovo
fáááákt se bojí ???? Holky jsou hodný a neublížily by ani kuřeti....... natož ®onie ......

wensday
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 11:02
- Nahlásit

Syska
poooooď, ať tam nejsu s těma cz-psovejma celebritama sama !!!!!!!!!!!........

Syska
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 11:04
- Nahlásit

Že by...tak já o tom popřemýšlím, fakt by mě to hoooodně lákalo...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 11:24
- Nahlásit

wensday
ona ma respekt k velikosti ... takze kdyz si ji jde nejaky velky pes ocuchat, tak ji neni uplne dobre po tele ....

wensday
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 11:29
- Nahlásit

Jirikovo
tak teda nemůžem jít ????

to sou vony.........

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 11:34
- Nahlásit

wensday
proc byste nemohly? ona se s tim nejak srovna. v nejhorsim dostane nahubek, kdyby prudila moc .... ale spis az se trochu otrka, tak zacne ty tvoje prohanet ....

wensday
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 11:43
- Nahlásit

Jirikovo
Já myslím,že to nebude třeba, on jsou hodný aj na malý pejsky, já dám povel " nechééééj" a ony ji nebudou otravovat......

Garfield
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 11:45
- Nahlásit

wensday
To znám: "Buď hóódnýýýýý, pomalůůůů na pééjskáááá!"

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 11:54
- Nahlásit

isdpch
dejte si jedno na mě...
kvuli jednomu by se prece nevyplatilo si ani sedat, ze ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 11:56
- Nahlásit

isdpch
budeš muset počkat do léta... protože teprve až já budu v ČR tak je povoleno organizovat setkání v Praze... Jinak by mi to bylo líto...

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání