| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 11:58
- Nahlásit
Jandula
a brnenskyho setkani ti snad lito neni?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 11:59
- Nahlásit
Garfield
jojoooooo, to taky - nechéééééj, je malinkéééééj ... no, snad to bude fungovat a ty naši velký psi nesežerou toho pražskýho malinkýho.......
- tak už ze mně ten ostych ze známejch osobností trochu opadl a začínám se těšit....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 12:03
- Nahlásit
wensday
budeme vsichni vypadat jako banda pitomcu. vy na ty svy velky bude mluvit necheeeeeej je malinkeeeeej a ja na tu svou malou budu volat neeeeeeboj seeeeee, to jsou hodniiiiiii kamaraaaaaadi ......
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 12:04
- Nahlásit
isdpch
neboj ja tam jedu studovat, takze lze predpokladat, ze te tak moc nezridim ....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 12:09
- Nahlásit
isdpch
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 12:23
- Nahlásit
isdpch
Chtěla jsem říct, že má už přece občanku... ale vůbec si tím nejsem jistá. ...se říká: Kdovíjestli
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 12:46 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit
Jirikovo
No jo, hlavně když ji nebudeš brát do náruče, to nesnáším, chceš z ní přece vychovat odolnýho psa se zdravým sebevědomím, ne ? A k tomu TI právě ty mý velký psice pomůžou, no není to skvělý ??????
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 13:04
- Nahlásit
wensday
do naruce ji teda fakt neberu. spis ji vzdycky zaslapu do zeme, kdyz po nejakym velkym psovi vyjede ....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 13:05
- Nahlásit
isdpch
Garfield
trochu mi ho tam ohlídej
konecne chapu, co znamena kozel zahradnikem ...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 13:06
- Nahlásit
Jirikovo
Tak to je fajn, vidím, že si budou holky rozumět
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 13:08
- Nahlásit
wensday
jo ale lidi na me koukaji jak na debila, kdyz na tak malyho psa zarvu az v okolnich panelacich praskaji tabulky ve sklech, houpou se lustry a nabytek se trese jako pri zemetreseni ....
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 13:38
- Nahlásit
Jirikovo
na přehradě nejsou paneláky tak to bude OK
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 13:39
- Nahlásit
wensday
popraska led .... doufam, ze se kvuli tomu neutopi nejaky splaseny bruslar ....
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 13:46
- Nahlásit
jéé vy se máte, taky bych se přidala, ale nemůžu, tak si to užijte
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 13:54
- Nahlásit
wensday
ale no tak, tolik zase neřveš, tomu nevěřím......my na Moravě máme všechno pořádný, aj led, ten hned tak nepraskne.....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 14:04
- Nahlásit
isdpch
na druhou stranu na zvlastni skole bych mohl mit aspon padesatiprocentni pravdepodobnost ze dostuduju .... ale znas ty nafuky z Moravy. oni by sem stejne nejeli ...
wensday
nepis si sama sobe ...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 14:07
- Nahlásit
Jirikovo
jéééé, fááááákt
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 14:52
- Nahlásit
Jé, taky mě to pořádně láká. Venčit s váma určitě nepůjdem, ale do hospůdky bych ráda zašla. Zkusím ještě přemluvit bord.
tak pak dejte vědět kdy a kde přesně budete a snad se mi podaří za vámi dorazit.
A budete tam mít psi, nebo je dáte před tím domů. Já abych vás bez nich poznala.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 14:53
- Nahlásit
Hafina
ja myslel, ze vy brnaci poznate prazaka na sto honu .....
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 15:07
- Nahlásit
Hafina
já budu mít psy určo s sebou, než bych je vrátila domů .- je to přes celý Brno.... Když tak Jirikovo bude mít vlaječku s nápisem cz-pes, ne ?????????
A pojďte taky se psamaaaaaa..... proč je všici chcete nechat doma ?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 16:18
- Nahlásit
Tak my bychom se s Veveruchou přidaly na procházku a na hospůdku kdyžtak taky, kdyby to šlo a někomu nevadilo
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 16:21
- Nahlásit
Jen by mě zajímalo, do kolika to plánujete? protože jjá v sobotu musím odjet na benefiční akci
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 16:22
- Nahlásit
Eimy
no odejit muze kazdy v kolik chce, ne? normalne prijd a az budes chtit jit domu, tak pujdes ... v tom bych problem nevidel
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 16:27
- Nahlásit
Jirikovo
no občas se dostanu do společnosti, kde nejsou ochotní pochopit , že UŽ OPRAVDU CHCI DOMŮ
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 16:55
- Nahlásit
Eimy
neboj, nas se bat nemusis. vem to tak. ja jsem tolerantni a Garfield uz tou dobou bude lezet pod stolem uplne na mol ....
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 16:57
- Nahlásit
Jirikovo
Dobře , dobře, tak já se teda objevím i s NEVEPem mohli bychom domluvit podrobnosti s těma papírama
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 17:09
- Nahlásit
Eimy
jo to bude nejlepsi. ja prinesu nejaky prazdny formulare a hned to tam vyplnime ....
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 21:15
- Nahlásit
Teda taky bych šel...tak až něco vymyslíš v Praze, Jirikovo, tak řekni. JInak teda ten plakát s cz-pes by sis ani nemusel brát, tebe snad pozná každej(i když jsem tě eště neviděl)
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 21:17 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
Poznávací znamení nebude plakát, ale svěrací kazajka od doktora Chocholouška přece
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 21:21
- Nahlásit
No s tím bch počítal, jenže, kdo ví, kolik se tkovejch bláznů potuluje v Brně...co takhle kazajka ještě s nápisem cz-pes???
|