Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 16:36
- Nahlásit

docala by bodla nějaká restaurace pro psy. Podávaly by se kuřecí čtvrtky s rýží a mrkvičkou, krůtí křidélka s kolínkami a zelenými fazolkami, hovězí kližka s celozrnným rohlíčkem a ledovým salátem

Venuše
no, pro našeho šeltiho zamlada bylo domácí vařené jídlo ten největší trest. Dcera si ze mne dělala srandu, že ani ten pes to nežere

Jimmi
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 16:43
- Nahlásit

gabifi
já ti nevím, ta restaurace by byla fajn, ale zase by se našel rýpal, že tam není dostatečná hygiena

Shelticka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 18:02 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

já jdu zítra prozkoumávat zverimexy, protože nám granule tak tak vyjdou na dnešek a ráno dostanou asi něco domácího Já se stejně nevyznám v těch tabulkách kolik procent by co mělo mít

Venuše
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 22:01
- Nahlásit

Jimmi
Je teda fakt, že když se zadaří, tak to je teda aroma, ale hlavně když papká

Venuše
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 22:04
- Nahlásit

gabifi
Hele, tak jestli vaříš jako já????
Teď máme v práci knížku "první kroky v kuchyni", ale sem říkala, že já se v ní orientuju docela slušně Vím kde je lednička, špajz.....

Restauraci bych taky brala, to by se kluci měli, a aby to bylo za stravenky

gabifi
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 08:33
- Nahlásit

Jimmi
třeba známé trio ČOI plus veterinární správa plus hygienická správa

Venuše
nooo stravenky určitě a aby to taky zájemcům balili domů

Vaření mi nevadí, vadí mi spíš nakupování surovin....že musím spíš vařit to, co mají v obchodě, než to co chci

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 08:41
- Nahlásit

Venuše
No je tedy fakt, že Jimovi vážně chutnají všechny granule, takzvaně obyščejný a levnější. Po pedigríčku se mohl utlouct, teď ta K-9, Fitmin, Eminent, Bosch, všechny jsem jednou v záchvatu zoufalství koupila a dala mu vybrat.
Mě na zemi 7 mističek. Levný i drahý. Sežral všechno.... vzal to z prava do leva a basta, zase jsem byla namydlená.
Jenom můj postřeh je tohle: levný granule mají asi nějaký postřik co psům chutná, bohužel po průchodu zažívacím traktem je výsledek skličující a obrovský a dost smrdí...to ještě i během trávení. Co Jim vyráběl za sirovodík nelze popsat. Kam se hrabou Amíci s atomovkou
Naopak ty drahý granule jimovi zpravidla nechutnají, ofrňuje, krouží kolem misky a čeká na nějakého pěkně uleželého ptáka co mu tam asi spadne. Nakonec to sežere se zhnuseným výrazem. No a výsledek vyjde bez povšimnutí a je malý. A co je malý je hezký, takže Jim má hezký hovna

Madabiš
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 08:43
- Nahlásit

gabifi
všechno nejlepší k svátku

Madabiš
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 08:46 - Změnil/a: Madabiš
- Nahlásit

Jimmi
ty si prostě poeta

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 08:46
- Nahlásit

gabifi

no jo VŠECHNO NEJ

a všem co slaví MDŽ taky

Venuše
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 08:50
- Nahlásit

Jimmi
Tak sme jim do Proplanu namíchali srdíčka, tak to "laskavě" sežrali Ale co jim chutnalo, tak to byli granule Pronature, ale to jsou asi granule pro psí vegetariány dle složení
Člověk přemejšlí jak jim udělat pomyšlení, a oni takhle. Postavit na piliny, zastavit vodu a červený mravence na ně!
PS: to bylo teda heslo našeho šéfa u koní, když koníci zlobili, ale hodí se na všechno. třeba i na děti

Venuše
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 08:53
- Nahlásit

gabifi
Tak to mě teda netrápí, vařit neumím, nenakupuju, jen konzumuju. Není to pravda nic ke chlubení, páč už nejsem nejmladší ročník, ale životní situace tomu tak chce, a já se ráda přizpůsobila

Venuše
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 08:55
- Nahlásit

All
Vím, že nemáte doma gaučáky, ale aktivní pejsky, tak by mě zajímalo, jestli s nastávající aktivnější sezónou přidáváte nějaké prostředky ke žrádlu. Přece jen se začne víc běhat, trénovat, skákat a jinak blbnout

gabifi
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 08:57
- Nahlásit

holky moc děkuji, ale já měla svátek 10. února....holt my cizinci používáme jiný kalendář

Pedigree chutnalo Kendymu převelice, ale protože toho vykakal neuvěřitelné množství, začala jsem mít podezření, že to není krmivo ale ochucené dříví. Akimkovi jsem dávala asi dva roky Anku, ale tu si vybral sám a já se mu do toho neodvážila kecat....on nechtěl jíst vůbec nic Na Anku si nemůžu stěžovat.

Madabiš
Ivča teď dává Bekynce Royal Canin, ten jedl jeden čas i Akim. Tam je trošku problém s chemickou konzervací, ale Akimovi sedl opravdu výborně.

gabifi
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 08:59 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

MDŽ
to musíme slavit všicí, nezapomeňte si večer nalít panáka!!!!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 09:07
- Nahlásit

Taky jsem objevila, že začali vyrábět novou řadu DELIKANu a vypadá to moc hezky ...a cena taky hezká.
Tak jestli budete mít někdo odvahu to vyzkoušet tak napište.

Venuše
já dávám mastnější granulky spíš v zimě
a jinak dávám celkem pořád stejně, nic extra mu nedávám

gabifi
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 09:10
- Nahlásit

Venuše
nedávám nic extra...nebo spíš já jim něco přidávám celý rok

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 09:16
- Nahlásit

gabifi

Taky mě někdy mrzí, když vidím, že prostě kuřecí křídla jsou kuřecí křídla a jakákoli flákota je chutnější než ty nej nej granule.
Jenže když na konci měsíce máme třikrát za sebou obalovaný chleba ve vajíčku, tak ohledně jídla se se mnou nedohaduje ani manžel natož pes, kterej má pro sebe pytel těch nejlepších granulí, takže to sežere i kdyby čert na koze jezdil.....

gabifi
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 09:26
- Nahlásit

Jimmi
mám po cestě dva obchody s masem patřící zpracovatelům všech druhů masa. Ceny dostupné, maso čerstvé. Jenomže krmím kluky dvakrát denně a vůbec si nedovedu představit to věčné vaření, zamražování, ohřívání a mytí...kór když pro ostatní členy rodiny taky nevařím každý den. Manžel psy miluje, ale když je na plotně hrnec jenom pro ně, nenese to moc dobře ani po 8 letech

petl
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 09:26
- Nahlásit

gabifi
Helejse ty jsi Mojmír? Já jen že máš svátek na moje narozky

gabifi
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 09:29
- Nahlásit

petl
odhalilas mne. Tvářím se jako ženská ale ve skutečnosti jsem Mojmír ......příští rok slavíme společně!

petl
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 09:36
- Nahlásit

gabifi
Beru, každý den se najde nějaký důvod k oslavě

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 09:43
- Nahlásit

petl
to jsi se v Brně nepřiznala, že máš narozeniny tak holky všechno nej

petl
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 09:49
- Nahlásit

Jimmi
Ono už není čím se chlubit
Hlavně že si toho všimla Nanynka Ten juniorek byl jako dárek úplně supr nej

Madabiš
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 10:32
- Nahlásit

gabifi
To mají na slovensku jinej kalendář? a jak to bylo když sme byli spojený?
petl
tak takovej dárek by se mi taky líbil
s granulí už mám hlavu jak balón, mám asi čtrnáct dní abych se pro nějaký nový rozhoupala. jen zde chrlte svoje poznatky - já nemám čas to někde sledovat.

Lola1
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 10:48
- Nahlásit

Jimmi
co je malý je hezký
Ahoj, a který granule kupujete? Včera u počítače - pes ležel pod stolem, pustila jsem si el. topidlo, tak to zpod stolu pěkně foukalo a ohřívalo a rozptylovalo jeho pušinec.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 10:54
- Nahlásit

Lola1

ahoj, moc zdravíme halbendobrmanna alias dojčepinčr
no přeci papáme Eagl Pack

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 10:59
- Nahlásit

Lola1

jo jinak jsem vypozorovala, že můj pes nejvíc prdí, když dorazí moje matka na návštěvu- inspekci, čistoty chovu vnuček

kam se hrabe ČOIka

gabifi
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 11:04
- Nahlásit

Madabiš
no jasně že jinej, máme přeci jinou abecedu

Jimmi
u nás je ČOI tchýně s rentgenovým zrakem

petl
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 11:12
- Nahlásit

gabifi
U nás je tchýně OK, ČOIku mi dělá vlastní matka

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání