| Autor |
Zpráva |
petl
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 14:23
- Nahlásit
Petra
Che, slunila jsem se u pyramid - drahá polovička prohlásil že je potřeba někam odjet dřív než se počet psů doma rozmnoží tak že už to prostě nepůjde
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 14:25
- Nahlásit
petl
týýý vado to ses teda měla. Já mám letos po. Nikam se mi z bříškem nechce co kdyby byl potřeba doktor. Budeme radši doma v ČR.
|
petl
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 14:29
- Nahlásit
Petra
Máš recht, taky jsem tvrdila že na dovolenou se vlastně jezdí jen proto aby se člověk ubezpečil že doma je fakt nejlíp Jenže ho to zjištění něco stojí
Tak podávej hlášení jak mímo roste
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 14:36
- Nahlásit
petl
no teď nevím jak je velký ale jdu do 12týdne, příští týden jdu na ultrazvuk tak pak ti řeknu. Břicho mám jako v pátém, nevím jak to dělám ale rostu strašně rychle
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 15:11
- Nahlásit
díky všem za typy na krmení prozkoumám to, už nám dochází, tak musím jednat rychle
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 10:20
- Nahlásit
Shelticka
posílám odkaz na opravdu dobrej obchod
http://www.stekaciobchod.cz/
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 10:28
- Nahlásit
Jimmi
Tak do jakejch granulí pudeš?
Já hlásím, že s Rainerem končím - Bedříšek ho už skoro nežere, když Dagík nedožere acanu tak mu jí vymete krásně s chutí a svojí misku má skoro plnou, sežere je jen když mu do nich přidám něco šťavnatýho.
Takže se budu zase muset poohlídnout po jinejch
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 10:38
- Nahlásit
Madabiš
Jimmi
zrovna brouzdám po netu a nevím co bych. Holistický EP kluci sice sní, ale nenašla jsem nikoho, kdo by ho dodával v menších pytlích než 15 kg a 3 kg pytle jsou šíleně drahé. Našla jsem cenově dostupnější holistické granule Propac, jenomže tam je obsah tuku jenom 12 %. Máco nechceš zkusit Propac? Kendy na něm vyrostl a přešla jsem na jiné krmení jenom proto, že Propac má jehněčí s rýží pro dospěláky jenom s 12% tuku.
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 11:20
- Nahlásit
Jimmi
Gratulujeme ke skvělému umístění ve Psu roku
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 11:20
- Nahlásit
gabifi
Ivča mi nějaký krmení nabízela, že objednává, ale teď nevím co to přesně bylo, musím se jí zeptat a asi to zkusím.
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 11:44
- Nahlásit
ALL
My taky dnes zakúpili nové krmení, tak sem zvědavá jak to hafanům poleze
Jo a kdysy jsme tady rozebírali coursing a pozitivní a negativní účinky Tak naštěstí na naše kluky to má jen pozitivní účinky
Asi fakt záleží na pesovi a povaze.
Zrovna tuto neděli si jede Romiš vyběhat do Otrkovic licenci
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 13:02
- Nahlásit
Madabiš
já zůstanu u EP Adult 25/15, po holistických jehněčích zhubnul, na to bacha
petl
díky
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 14:04
- Nahlásit
Jimmi
petl
gratuluji k umístění v žebříčku Pes roku
U nás holistický EP probíhá bez nějakého extra nadšení, klucí asi nevědí, kolik to stojí. Prostě se k tomu postaví a vybagrují to stejně jako Proplan. Kendymu dávám na jednu půlku misky Proplan, na druhou EP a začíná vždy tím Proplanem. Tak nevím..... Dneska mají kuře, rýže, mrkev a petržel značky DomácíVýroba
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 14:13
- Nahlásit
gabifi
Díky Huž jsem to vrzla na stránky do aktualit, Nanynčina chovatelka bude mít radost
U nás krmíme Eukanubou, jen a pouze. Občas přidáme rýži, kuřecí srdíčka, dušenou mrkev, lžíci oleje, žloutek nebo jinou dobrotu ale základem jsou ty granule a stejně mi obě krmení doslova vcucnou na jeden zátah. Zvlášť Nanulí je na to expert, občas mám fakt strach aby nezbodla ještě tu misku jako dezert. Samozřejmě dojí první a pak už vartuje půl metru od Kuliny že jestli jí jako něco nenechá - nenechá
Tak aspoň doblíže tu prázdnou misku, co kdyby tam zbyl drobek, že
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 14:17
- Nahlásit
petl
hele můj chytrý psík takhle vartuje u mističky našeho kocouřího Dědka a dojídá po něm kočičí konzervy
takže Jim je vlastně i na kočičím žrádle
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 14:19
- Nahlásit
Jimmi
Hehe, Nanule vidět kočku tak napřed sežere jí a pak ty její granulky Takovou dobu se jí snažím vtlouct do hlavy že kočky se nežerou na potkání a ona pořád chodí řvát na šeřík co po něm občas sousedovy kočky přelejzají - a to i když tam zrovna žádná není. Koneckonců ten šeřík je taky nepřítel když jim po sobě dovolí lézt no ne ?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 14:20
- Nahlásit
gabifi
DomácíVýroba je člověče super značka, kvalitní, vyvážená a v neposlední řadě nejlevnější, jenom nějak zatím nevím, kde se kupuje
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 14:23
- Nahlásit
petl
někdy se bojím, aby k nám nějaký takový borec jako třeba Nanulka na tu svojí snahu dostat kočku nedoběhla
ke psům co neznají a nerespektují kočky, kocoura pouštět nemůžu, asi by si ublížili navzájem, takže ho chudáka vždycky hážu v ložnici do peřin
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 14:24
- Nahlásit
Jimmi
Jé přivez ho prosím k nám ona Nanule potřebuje zjistit že ne každá kočka před ní v hrůze zdrhá
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 14:30
- Nahlásit
petl
nóó raději ne, kdo by ti potom zaplatil škodu
P.S. Dědek je "ohromná" kočka - váží sotva dvě kila, ale před psem neuhne, tedy uteče do vejšky a tam záškodnicky vyčkává a vede partyzánskou válku
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 14:32
- Nahlásit
Jimmi
Hehe, ona Nanule je spíš na vedení té akustické války
Umím si přesně představit jak by zkoprněla kdyby se proti ní postavila bojově naježená kočka: Jé promiňte, to je omyl, s někým jsem si vás spletla...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 14:33 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
petl
Dědek strašně výhružně syčí až to přechází do mručení. U nás je fakt, že domácnost doma ovládá kocour a Jim mu jde z cesty. Dokonce pokud kocour ucítí něco zajímavýho v Jimový misce, tak Jim uhne. Musím kolikrát Dědka vyhodit, aby si šel laskavě na svý
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 14:37 - Změnil/a: petl
- Nahlásit
Jimmi
Hele, a jak snáší randál? Ta Nanynčina akustická válka je pro slabší povahy dost zničující
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 14:48
- Nahlásit
petl
Jim na něj neštěká a někdy myslím, jestli už není nahluchlej Dědek jeden je mu 11 let
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 14:51
- Nahlásit
Jimmi
Tohle by slyšel stopro
Je to děs, a to prosím jako štěně vyrůstala s perským kocourem.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 15:12
- Nahlásit
petl
tak to vypadá, že jí asi v minulosti pěkně naštval, prostě pravá ženská - musí mít poslední slovo
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 20:19
- Nahlásit
Naši kluci sou z našima kočkama velký kamarádi, ale nedej bože když se tu motá cizí kočka - tu si pěkně s chutí proženou.
A k šťekacímu teroru: máme jednu kočku která zásadně rodí na dvoře a Bíďa stojí nad ní a pořád štěká na ty rodící se koťátka a to je děs a kočka si u toho ještě spokojeně vrní Loni si zoubkama jedno čerstvě narozený dokonce pučil a pacičkou si ho válel po zemi, ale nic mu neudělal.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 15:16
- Nahlásit
Dost dobře mi není jasné, jak taková socializace na domácí zvířata, o které píšou ve všech psích knížkách, má vypadat. My máme na zahradě u chaty kočičí smečku cca 10 ks a přesto, že je Kendy znal od malička, jeho jedinou starostí a radostí když je uviděl, bylo rozprášit je do všech světových stran
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 16:03
- Nahlásit
Hmm, tak ProPlan pažravcům nechutná, a já teda nevím co jim dávat. Doteď žrali ProPac, ale už jim neleze. Co by jste mi teda poradili dávat aktivním sportovcům šeltiákům?
Nejraděj bych teda přešla na vařený, ale nějak mi to nejde. Oni totiž klasiku vařený taky moc neberou. Teda jako maso jo, ale ten zbytek, tvarohy, lososový oleje, vajíčka a jiný pochutiny a přílohy, po tom se teda určitě neutlučou
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 16:10
- Nahlásit
Venuše
Jim dostal vzorek K-9, děsně mu chutnaly, ale zase dost výrazně aromaticky smrděl
|