Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Renata a Celine
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 09:55
- Nahlásit

Shelticka
To je škoda, že bydlíš, tak daleko, vzali bychom tě. Pro mě jsou Louny zase blíž. Bydlíme v Č.Budějovicích. Vezmu i děcka, doufám, že se tam nebudou moc nudit, ale těší se. Já už taky, snad bude i hezké počasí.

gabifi
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 08:59
- Nahlásit

posouvám

Madabiš
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 00:32
- Nahlásit

Musím se trochu vypsat Byla jsem ještě Bedříška vyvenčit - courám se tady po okolí na dosah dětský chůvičky, šli sme už domu, když sem zahlídla nějakýho psa - no byl to sousedův ovčák kterej si šel sám obhlídnout okolí Bíďa ho naštěstí neviděl tak sem zašla za roh a přemejšlela jak se dostanu domů aniž by se servali - je to totiž Bíďi třídní nepřítel a vzhledem k tomu, že je to pes kterej má kolem čtyřiceti kilo - radši nedomýšlet. Naštěstí sme se nějakým zázrakem dostali domů a sem pěkně nas... snad ho nepotkáme někdy moc zblízka

gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 08:16
- Nahlásit

Madabiš
náš třídní nepřítel bydlel ve vedlejším vchodě, naštěstí měl 10 kilo i s boudičkou. 4 roky jsem kvůli němu neměla klid a téměř jsem nemohla Kendyho vypustit z vodítka. Jsem ráda, že jsme se odstěhovali, protože ke konci našeho pobytu v Sezimáku jsem si začala říkat, že by zmetka zase až taková škoda nebyla Tady je to zatím selanka, všichni psi navolno a všichni se snesou. Ale věřím, že jednoho dne se nějaké duo Debil & Debil nastěhuje a já budu mít po klidu.

Madabiš
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 11:02
- Nahlásit

gabifi
Já mám bohužel "štěstí" na dvakrát tak velký psi, ale nejvíc mě vytáčí, že je potkám bez pána. Když už se tady nemotaj ty dva ovčouni, který zdrhaj z jednoho objektu kterej hlídaj - trhaj všechno co se jim připlete do cesty - pak tady zdrhal šarplaninec, kterej si jako svoje území bral celou vesnici, prostě idilka.
Jak řešíte když potkáte volně se potulujícího psa se kterým by mohl být problém. Malý psi nějak odkopnu, ale co s velkejma?

gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 16:05
- Nahlásit

Madabiš
zavelím mizíme a snažím se zmizet. Jen co to zavelím, tak Akim začne ječet jako zjednanej a pes si nás musí všimnout i kdyby byl napůl hluchý a slepý
Malé čoklíky okřiknu a ti pak zmizí a pokud ne, nechám Kendyho, ať si s nima dělá co chce. Na velké volám policii (dva už jsem dokonce odchytla a pánům z městské polcie předala - setr plus tibetská doga). S tou tibetskou dogou byla docela legrace, neb jsem jim do telefonu řekla o jakou rasu se jedná a pak jsem si doběhla pro vodítko a brouka odchytla. Chytří muži přijeli, vylezli z auta a zkonstatovali, že to teda žádná doga určitě není. Nepokoušela jsem se jim nic vysvětlovat, byla jsem vděčná, že popadli vodítko a psa odvedli pryč

gabifi
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2007 10:12
- Nahlásit

Madabiš
povýletová schůze byla prý moc zajímavá, škoda, že jsme nevystopily z auta a nešli se mrknout. Ivču jsme přivezly rovnou na část diskuse

Furt musím myslet na podengy, moc se mi líbili a taky se mi moc líbila ta nová bílá ovčanda

Madabiš
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2007 17:46
- Nahlásit

gabifi
JJ schůze mě mrzí - měli sme ivě dát pod triko nějakej mikrofon aby sme z toho taky něco měli, ale neovlivňovali sme prostředí naší přítomností
Pusa od podenga naprosto perfektní
No a bílou ovčandu si tady pořád představuju ta byla fakt skvělá

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 09:41
- Nahlásit

včera nám tchán sdělil úžasnou novinu Manželův bratranec si prý bude pořizovat psa, bude to prý import z Emeriky a v Evropě je zatím jenom 10 ks těchto psů. Nejdůležitější část zprávy, co že to bude za plemeno, jsme z něj nevytáhli. S bratrancem se setkáváme zhruba jednou za 15 let, tak než se dozvím to nejpodstatnější, pes bude nejspíše už po smrti

Madabiš
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 09:47
- Nahlásit

gabifi
Vždyť tahle informace je ta nejzajímavější, kdyby říkali jméno plemena který nikdo nezná tak to není ono

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 09:52
- Nahlásit

Madabiš
no jo, ale Gábi hoří zvědavostí a bojuje s myšlenkou, že zavolá tetě, s kterou si volám pouze o vánocích....aby z toho nedostala šok, že se něco děje. A já se pak zeptám na psa! Prekerní situace, s těmi nekynology se nedá komunikovat

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 10:02
- Nahlásit

Ahoj HOLKY!!!! všímáte si, jak jsem pozitivně začala? já totiž měla fakticky super týden...lyžování, plavání, papání, válení na gauči , sběr lesních šišek prostě náááádhera

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 10:08
- Nahlásit

Jimmi
no super, návrat ztracené dcery. Pozitivní energii sem, za chvíli nějakou budu potřebovat. Odjíždím na poštu, do banky, na berňák a za právníkem

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 11:09
- Nahlásit

gabifi

ble ble: eek:

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 11:12
- Nahlásit

jo jinak mám nějak málo peněz a potřebuju vybrat nějaký dobrý, ale levný granulky....Acana x Trainer

Jim dostal v Brně vzorek K9 a strašně mu to chutnalo, jenže večer příšerně prděl a druhej den měl eee ovínko

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 11:39
- Nahlásit

Jimmi
Dita si chválí First Mate a my byli spokojeni s ProPacem, který jsem musela vyměnit, protože Kendymu přestal chutnat. Já budu muset z jídelníčku vyhodit konzervy. Jsou šíleně drahé, daleko dražší, než když jim uvařím.

Madabiš
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 11:45
- Nahlásit

Jimmi
Acanou sem krmila doteďka a Bíďa měl takový na konci zatočený chlupy - prej nedostatek nějakýho vitamínu, teď krmím skoro čtrnáct dní Tranerem a myslím, že dobrý - srst se o 50% zlepšila a přibral a je v mnohem lepší kondici - jo ještě Acana má prej víc karotenu nebo čeho - rezne po něm srst, ale pro zlaťáky je to možná výhoda - tak asi tak

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 13:31
- Nahlásit

Madabiš
Nerada experimentuju, ale je fakt, že Jim toho vyzkoušel hodně. Nejlíp vypadal po Kronči, jenže po několika pytlích už rybinu nechce.

Teď má Eagl a ten mu chutná, jenomže po něm hubne a problém je cena.

Zkusím Trainer - energy a uvidím.

Mám docela vztek, že když si na něco zvykne a chutná mu to, tak zase to ujede někde jinde.

Jinak díky

Madabiš
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 13:44
- Nahlásit

Jimmi
Jo ještě Acana bych řekla, že je víc žravá - je hodně jakoby mastná a hrozně jim chutná, Trainer je trošku suší, ale Bíďa mi ho žere, když krmím jen ty granule tak je to bez prdů a pěkný hovínko, ale jak mu přidám něco vařenýho tak se tady nedá dejchat
to jen jestli je Jimík hodně mlsnej

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 13:47 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

Madabiš
asi je ....hajzlík

jo promiň, že loudím info, ale jakej Bíďovi kupuješ?

Madabiš
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 14:02
- Nahlásit

Jimmi
Myslíš Trainer? ten Daily Medium, s bedříškem teď neběhám takže nepotřebuje zátěžovku.
Mám doma teď i Acanu tu sem nechala Dagýkovi, klidně bych ti dala od obou vzorky - to kdybych věděla tak bych ti to nechala u Sabiny

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 14:19
- Nahlásit

Madabiš
nic se neděje

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 15:23
- Nahlásit

naše mlsná potvora je hlavně Akimek, jenomže šelti toho sní tak málo, že cenu granulek u něj skoro nemusím řešit.

Mám docela vztek, že když si na něco zvykne a chutná mu to, tak zase to ujede někde jinde....přesně, buď po tom prdí, nebo má průjem, nebo hubne, nebo se to nedá zaplatit

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 15:50
- Nahlásit

gabifi
mám bohužel naordinovanou hnusnou finanční dietu

Shelticka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 16:11 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

tak to se docela divím, jaké máty problémy s krmením Já musím zaťukat, že všichni naši psi vždycky žraly všechno a nic jim nebylo. Akorát po pedigree mi připadalo, že hodně tloustnou (naštěstí to byl jen malej pytlíček) a teď zas máme (taky malej pytlík - 1 kilo) darling a připadá mi, že jim toho dávám hodně a jsou pořád hubený ale to bude spíš tím, že se hodně hýbou a to pedigree žrala Beša v zimě v loni, když moc pohybu neměla...

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 16:52
- Nahlásit

Shelticka
jsem dáma ve středním věku, která vidí problém s krmením i tam, kde není....například když si pejsek neodkrkne se stejným gustem jako obvykle

Jimmi
svou situaci bych mohla nazvat "krmíme psy a skáčeme s nimi agility společně s hypotékou"

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 17:10
- Nahlásit

gabifi
občas mám pocit, že spolu s hypotékou nebezpečně balancuju na okraji kanálu

Shelticka
já problémy s krmení děkuji nemám jenom pes moc prdí, nebo hubne, nebo sere

Madabiš
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 17:23
- Nahlásit

Jimmi
to já bych brala kdyby mi nesedlo krmení a hubla bych

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 17:24
- Nahlásit

Madabiš
ale di ty, ty seš hubená na dálku

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 17:32
- Nahlásit

Madabiš
dnes jsem si k obídku dala knedlíky plněné uzeným a zelí....sedlo mi to výborně, na průjem to taky nevypadá (maximálně na ty větry) a určitě po tom nezhubnu

Jimmi
nestraš, do kanálu se mi zatím nechce

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání