| Autor |
Zpráva |
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 10:50
- Nahlásit
posouvám
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 10:54
- Nahlásit
Hlásím, že první kolo s granulemi Eagle Pack zkončilo fiaskem. Objednala jsem ho před 10 dny v internetovém obchodě Maxcanin a teprve na můj dnešní mejl odpověděli, že holistický EP není a nějakou dobu nebude.
Druhé kolo zkouším s obchodem Hafbezobav, tam mají podle internetu 3 kg pytle skladem. S poštovným vyjdou na 638 Kč/3 kg. Jestli to pak nakonec sežerou venkovní kočky, tak mne picne. Při té ceně teď přemýšlím, že bych to snědla v případě nouze sama
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 11:18
- Nahlásit
gabifi
tak to přivezeš do Řepče a já ti to zaplatím.
Sabině jsem taky vlastně věnovala tak1kg na zkoušku
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 11:42 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Jimmi
na vině je má lenost. Krmím Proplanem už dlouho a nemám v zásobě další odzkoušené granule, což je chyba. Na tom Eagle Packu mne láká, že bych mohla oba kluky krmit stejnými granulemi a neřešit pořád, kolik čeho objednat. Objela jsem všechny dostupné místní zveráče, ale EP nevedou. 15 kg pytle mají na netu za docela rozumnou cenu, ale ten 3 kilový je snad pozlacený
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 12:02
- Nahlásit
gabifi
tak ta cena je teda síla.
Já sem si objednala ty Trainer a dneska dorazil tak jsem na to zvědavá. Cena je totiž pro mě víc než příznivá 15kg s poštovným 981,- já si můžu hned vzít 15 kg - Dagík dožere cokoliv bez jakých koliv zažívacích problémů.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 12:43
- Nahlásit
Madabiš
Jim po Traineru strašně prděl
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 13:18
- Nahlásit
Teď jsem kluky zvážila, a protože je vážím v náručí, zkontrolovala jsem i svou hmotnost. Jsme na životním maximu Kendyk 25 kg, Akim 12 kg a já stejně, jako když mne před 21 lety přivezli do porodnice...jenomže tenkrát jsem byla v 9. měsíci
Klukům jsem snížila dávku, protože víc už růst nepotřebují. Kendy konečně dorostl na dospělého psa, ještě vloni v hale vážil 22 kg, vypadal jako nedochůdče a všichni ho oslovovali jako holčičku
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 13:48
- Nahlásit
Tak se holky mějte, pádím dom a odjíždím se na hory opalovat a plavat v krytém bazénku....i když jsem četla, že náš oblíbený Pernink a Klínovec snad náznak sněhu ještě mají
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 14:53
- Nahlásit
Jimmi
teda to si nemohla říct dřív - no snad už to horší nebude
Hezkej pobyt na horách
gabifi
Mě Bedřich váží pořád 22 kg no a o svých kilech teda fakt mluvit nebudu jen, že naštěstí nemám to co při porodu.
|
Renata a Celine
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 15:00
- Nahlásit
gabifi
Ahoj, já kupovala přes exo-eko. I mi ještě volali, kdy přijde krmivo a fakt došlo rychle, tak tři dny jsem čekala.
Budete v neděli v hale?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 16:59
- Nahlásit
Jimmi
hezkou dovolenou!
Renata a Celine
ano, máme na neděli halu v plánu Příští pokus bude u exo-eko......až mi z Hafbezobav zavolají, že EP nemají.
Madabiš
nezapomeň napsat, jak se vám s Trainerem daří. Při mém štěstí na granule budou klukům chutnat určitě až ty páté
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2007 12:49 - Změnil/a: Madabiš
- Nahlásit
gabifi
Tak co nedořešili sme jestli razíme na štěníky? Můžu vzít GPS aby sme nebloudili tak dej vědět jestli ses se Sabinou nějak domluvila. Malej sice trochu marodí, ale už je to lepší a myslím, že příští víkend by měl bejt dobrej.
jo granulky zatím chutnaj tak jsem zvědavá, jaký budou mít vliv na srst a zažívání
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2007 13:01
- Nahlásit
Madabiš
zítra na tréninku se zeptám Ivči a pak budu volat Sabíkovi
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2007 13:03 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Madabiš
není to jednoduché, já potřebuji, aby byl někdo s klukama doma. Venku být sami nemůžou, zedníci nám vykopali na zahradě spoustu děr a navíc máme kvůli čerpadlu trvale otevřenou studnu.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2007 19:13
- Nahlásit
Madabiš
mluvila jsem se Sabinou a jsme očekávány příští sobotu...tak napiš, kdy dorazíš k nám. Pokud se kočárek nepodaří naložit, zůstane u nás doma. Už jsme se s Ivčou domluvily, že budeme kdyžtak dělat indiánské babičky
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 15:25
- Nahlásit
Madabiš
tý jo, bomba!!!! dnešní trénink s námi absolvoval Bady
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 19:17
- Nahlásit
gabifi
Jako ten Bady??????
A jak mu to jde? Doufám, že se nepřesune taky do Kardašky - jezdíte tam ještě?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 19:52 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Madabiš
jj TEN Bady. Jde mu to furt stejně, ale s věkem se trošku zklidnil. Jsou přihlášeni na březnové závody a pro mne to znamená nemilou povinnost. Budu muset poprosit pořadatele, abychom byli na opačné straně startovní listiny Byl sice poctivě držen na vodítku, ale pár komických situací nastalo, veselé historky budu vyprávět v sobotu v autě. Do Kardašky klidně může, ale pochybuji, že by jeho psovod byl ochoten dodržovat přísný pořádek, který je tam zaveden. Teď tam nejezdíme, nařídily jsme s Ivčou zimní pauzu.
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 20:27
- Nahlásit
Tak to držím palce ať ste od něj hodně daleko
Na vyprávění jsem zvědavá
A kdy začnete zase jezdit - počítejte s náma až se ještě trochu prodlouží den tak nastoupíme a hlavně až vám skončí zimní pauza
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 10:15
- Nahlásit
Madabiš
počítáme s vámi a už se na to těším. Doufám, že bude hezké jaro a že si výlety na cvičák užijeme
|
Renata a Celine
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 12:52
- Nahlásit
gabifi
Ahoj, znáš tým Alea v ČB? Věnují se taky agility.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 13:03
- Nahlásit
Renata a Celine
jasně, to jsou holky Koubků, cvičí tuším někde u Kauflandu a pořádají na jaře a na podzim závody na výstavišti
|
Renata a Celine
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 15:12
- Nahlásit
gabifi
Byly jsme se na ně v neděli podívat a přišly mi fajn. Dost se nám věnovali, tak jsme zkusily tunel, kladinu a A.
Mě přijde, že v hale už jste zacvičený a cvičíte si spíš samy. Právě přemýšlím, že bychom tam začly chodit, jenže když už chodíme do Mladýho, tak by to byly další peníze do klubu. Tak jsem právě na vážkách.
Jaký máš na to názor?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 07:31
- Nahlásit
Renata a Celine
Já myslím, že je jedno, na který cvičák budeš chodit, jestli ten, co patří Alee nebo na ten do Mladého, oba jsou prima. Za cvičení v hale nic neplať, se štěňátkem se tam kromě tunelu stejně nedá vůbec nic dělat, ten povrch je strašně tvrdý a klouzavý - on není moc vhodný na klouby ani pro dospělé psy, natož pro štěňátka a mladé psy.
|
Renata a Celine
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 09:38
- Nahlásit
gabifi
Myslíš, že kladina už je pro ni vhodná? Říkám si, jestli ještě nemám počkat a začít tam chodit třeba až za půl roku. Z druhé strany si zase zvyká na ruch a pejsky kolem sebe.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 10:11
- Nahlásit
myslíte že skoro v 9 měsících už může všechny překážky? cvičíme max 1x týdně, ale spíše 1x za 2 týdny takže přetěžovaná rozhodně není
|
Renata a Celine
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 10:36
- Nahlásit
Shelticka
Právě jí nechci zničit kloubíky. Sheltie si myslím, že vyspívají asi dřív než kolie, jsem zvědavá, co ti holky poradí.
Jinak už je vypsaný termín na ¨Léto s Lasií¨, to asi už víš.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 11:49
- Nahlásit
Shelticka
Renata a Celine
šeltičky dospívají dřív a hlavně už se rodí šikovné Kolie mají v štěněcím věku trošku problém s motorikou a jsou pak náchylnější na úrazy. Pokud se Celine kladiny nebojí, klidně jí na ní můžeš pustit. Houpačka je taky v pohodě, akorát by s ní neměla padnout na zem, ale měla bys jí na tu zem položit. Kdy a co začít se štěnětem pravidelně trénovat, se radit neodvážím. To je hodně individuální. Například naše kolie byla v štěněcím věku takový raubíř, že trénink agility byl nic proti tomu, co brouček dělal na procházkách. Já si myslím, že malý pes do 12 a velký do 15 měsíců by se měl s překážkami jenom seznamovat.
|
Renata a Celine
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 12:34
- Nahlásit
gabifi
Díky moc za rady. Řekla bych, že ji to baví, jenom je pravda, když si to jednou vyzkouší a jde jí to, lítala by tam hned jak blázen a už se tak nestoustředí, klidně by spadla. Je to taková trochu střeštěnost.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 15:44 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
no ona je taky tak střeštěná, že doma skáče PŘES křesla, to jsou skoky, i z místa, takže myslím, že ty překážky jsou pro ni oproti tomu nic.
Jo o Létu s Lassií už vím, ale tím, že je to až v Lounech, je to pro nás hrozně daleko, už Žamberk byl dálka a stálo mě to hodně přemlouvání, aby mě tam rodiče zavezli a se skoro 400km do Loun asi nepochodím
|