| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 15:46
- Nahlásit
Jandula
uz davno ne ... ale jak vidis, na nektere veci si sikovny clovek najde cas i u kapitalistickeho vykoristovatele ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 15:49
- Nahlásit
Jirikovo
jakby ne, když máš na jednom počítači i net... já až se vrátím do ústředí, tak budu mít smůlu... net jeden pro několik lidí a ještě v jiný místnosti...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 15:52
- Nahlásit
Jandula
no tak budes tak zvany nocni prispevatel a psat budes z domova ...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 16:05
- Nahlásit
chvd
ja vedel, ze kdyz te nechame chvili o samote, ze te to bude mrzet, ze si s tebou nikdo nepovida a zacnes do nekterych blize nespecifikovanych jedincu ryt ...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 16:11
- Nahlásit
chvd
1. citim se pomerne zdrav, nicmene u lekare jsem nebyl, tudiz nemohu skutecne potvrdit, zda jsem ci nejsem nemocen ...
2. nechali jsme te o samote zde a chvili nikdo nereagoval na tve prispevky ...
3. za ryti do nekterych jedincu povazuji i prohlaseni, ze si toto forum nezaslouzi ...
4. bohuzel jsem v praci a strizliv a v tomto stavu vetsinou halucinace moji osobu miji velkym obloukem ...
5. ale pruser to je, to kazdopadne
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 16:17
- Nahlásit
chvd
1. no nevim, pan Rath tvrdi, ze bychom meli kazdy nase zdravotnictvi setrit ....
2. nechat o samote - myslel jsem tim, ze nikdo nereagoval na tve prispevky. samozrejme ma choroba neni natolik prohloubena, ze bych nabyl dojmu, ze jsi v nejakem okamziku byl jediny clovek na netu
3. konstatovani rypaveho charakteru
4. muj zamestnavatel me okrada, nebot po me chce travit v praci delsi nez zakonem a pracovni smlouvou stanovenou pracovni dobu a za prescasy neplati. tudiz si beru jen to, co mi patri ...
5. no na tom jsme se shodli, takze tento bod muzeme uz vynechat
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 16:26
- Nahlásit
chvd
ja myslim, ze to je cely ten problem. to co nekomu prijde jako normalni a nerypavy, tak druhy si vezme osobne (to neni muj pripad) a hned z toho vyplyne podobna diskuze ....
jo a na hlodavce kaslu. ale asi si poridim lekarnu, kdyz to podle nej tolik nese. tim vyresim i ten problem, ze me okrada zamestnavatel ...
... jen aby me nazacali okradat zamestnanci ....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 16:46
- Nahlásit
chvd
to si pis ... ja sem chodim se pobavit. snazim se neprudit moc ostatni a stalejsi hoste zde vedi, co ode me cekat. vzdyt je to hezky, kdyz si lidi vymenuji v ramci slusnosti nazory a me bavi se s nekym jen tak dohadovat. a nepotrebuju k tomu pouzivat hrube vyrazy, bohate si vystacim se svoji prirozenou slovni zasobou ...
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 17:02
- Nahlásit
Jirikovo
Nedej se, víš že su tvůj fanoušek !!!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 17:09
- Nahlásit
Bent
ano, budu se bit i za tebe az do uplneho roztrhani tela a do posledni kapky krve a do posledni funkcni klavesy na klavesnici ...
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 17:16
- Nahlásit
Jirikovo
Já věděl, že mě nezklameš. Škoda, že bydlíš tak daleko, s tebou bych se jednou rád opil do veselého zapomění.....nebo jak se řika u nas - zgořulil bych se s tebou až do nerva.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 17:27
- Nahlásit
Bent
ja su take cestovatel, ze se mozna nekdy klidne zgorulime do nerva ... odkud jsi??
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 17:30
- Nahlásit
Jirikovo
Už jsme spolu jednou zpívali Baníčku my sme s tebou....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 17:38
- Nahlásit
Bent
promin, zapomnel jsem. no vidis, to nejak pujde vyresit. preci jen pribuzenstvo v Opave je dost dobra zaminka, nemyslis? je fakt, ze na Stodolni bych se zasel podivat, kdyz si o tom vyklada cela republika. ale ted mam asi smulu. prdolino nejezdi ...
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 17:42
- Nahlásit
Jirikovo
Týý brďo, já su Ostravak a na Stodolní jsem ještě nebyl. Já mám pár kroků od baráku příjemnou country hospůdku za lidové ceny a ta mi ke štěstí stačí. A prdolino nevim, nevim jestli ještě někdy pojede a jestli jo, tak jak dlouho vydrží.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 17:44
- Nahlásit
Bent
prave, ja bych nerad pri ceste do Ostravy vystupoval uz ve svem rodisti v Hranicich na Morave .... a tam cekal na nejaky courak, co spojuje Olomoc s Ostravou ...
a cekat nez tam k vam dostavi dalnici, to by se taky mohlo stat, ze bychom na to pivko nemeli, pac budou male duchody ....
|
Lea
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 21:47
- Nahlásit
.....PRDOLÍNO...já se z vás dvou asi po...a budete si to uklízet! To se zas potkali ty praví
|
Blueheaven
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 22:30
- Nahlásit
jojo, to bude supr mám na ně alergii(na anonimy)
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 22:58
- Nahlásit
Jirikovo
Bent
Teda klucí, tak až teď večer jsem se dostala na net a koukám jako vejr... Každopádně bojujte jako lvi svým břitkým humorem a všechny udolejte!!! pá pá lá lá
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 08:43
- Nahlásit
Eda
Myslím, že zrovna ty dva k tomu nemusíš navádět... Jak Jiříkovo správně poznamenal, většina ho tu zná a ví, co od něj může očekávat...
|
bl99
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 09:27
- Nahlásit
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:24
- Nahlásit
chvd
tak chvd dorazil už i sem?
|
viky
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 13:55
- Nahlásit
chvd
tys Nadbuh ? Tak ucin svet lepsim....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 14:00
- Nahlásit
viky
nechci se kolegy chvd zastavat, ale ciniti svet lepsim je v beznem popisu prace bezneho boha, tudiz lze ocekavat, ze Nadbuh se takovou prkotinou zabyvat nebude ....
|
monika
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 14:22
- Nahlásit
chvd pouze plíživě sledoval a teď přišla konečně jeho chvíle
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 14:43
- Nahlásit
chvd
nechci ti opet odporovat, ale ten prispevek o delce chozeni byl psan samotnym chvd ... tudiz se nemuzes divit, ze nekteri jedinci dospeji k presvedceni, ze chvd se chlubi svou delkou pobytu zde a ne ty ...
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 20:16
- Nahlásit
chvd
neber si to osobně, to jen že na mujpes jsi na mě udělal zvlášť výrazný dojem
|
micsa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 10:40
- Nahlásit
Opravdu, je to zajimave tyhle diskuze cist. Je to ale hodne zmatene. Pripada mi to, ze kazdy chce neco dobreho udelat, ale nechapu proc se lide tady do sebe tak navazi a na druhe strane brani. Myslim, ze nejlepsi lek na utok zde na foru, je te osobe neodpovidat. Pak je tezke diskutovat sam se sebou. Vsichni ale tady jsou milovnici pejsku, coz je to hlavni. Kdyz ma clovek opravdu chut se v necem vyjadrit, je dobre to delat jinde nez na foru, kde je anonymni.
|