Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Vynucené změny na fóru...
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Autor Zpráva
Víťa
Administrátor
# Zasláno: 31 Led 2006 01:29
- Nahlásit

Od dnešního dne budou do této diskuse moci přispívat pouze registrovaní uživatelé. Snad to bude ku prospěchu věci

Handy
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 07:12
- Nahlásit

Jj, myslím že je to dobrý krok kupředu někdy mi ti Anynymové lezli na nervy

Garfield
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 07:12
- Nahlásit

No jo Víťánku a bude to mít nějaký efekt, když jedna osoba tu bude vystupovat pod x nicky. Kromě tebe se v tom stejně nikdo nevyzná. Blbce z ostatních mohou prudiči dělat do nekonečna.

Eimy
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 07:28
- Nahlásit

Garfield
Přece jen je aspoň nějaká šance, že se jim nebude chít odhlašovat a znova přihlašovat...

Myslim, že tohle je krok správným směrem...

Evik
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 07:51
- Nahlásit

já to taky chválím, ...Garfield má sice pravdu, že každý může být přihlášen pod x nicky, ale jsem přesvědčená, že se počet těch prudičů sníží, protože ne každý bude chtít věnovat ten čas přihlašování a odhlašování jen proto aby sem pak napsal nějakou hovadinu....

Jandula
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 08:23
- Nahlásit

Co se to tady děje???

sněhule
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 08:23
- Nahlásit

No já nevím... Osobně mi nevadí, že má někdo jiný názor než já. A že se nechce kvůli jednomu příspěvku za uherský rok, který sem napíše přihlašovat, to zcela chápu. Navíc nemám pocit, že je to tak, že anonymové píšou hovadiny a členové samá moudra, jen je do kamene vytesat
Anonymové jsou povoleni v mnoha diskuzních fórech a tento krok tak docela nechápu.

Hafina
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 08:26
- Nahlásit

sněhule
Jde o to, že někdy nevíš, na jakého anonyma zrovna reaguješ, protože těch anonymů je zrovna v diskuzi třeba 5 a pak v tom máš zmatek.

Hafina
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 08:28
- Nahlásit

sněhule
A pak zbytečně vznikají neshody a nedorozumnění...

žanda
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 08:30
- Nahlásit

no snad se mi konečně povede to,co sem píšu už asi po osmé......mě ta registarce prostě zlobí, i ted jsem se musela zaregiostrovat znovu, což v praxi znamená,že už psát asi nebudu, jelikož opakovat něco x krát je nuda.....a to mi je líto.

Jandula
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 08:34
- Nahlásit

žanda
Radím, nejdřív se na hlavní stránce přihlaš a pak piš příspěvky... Tohle se mi stávalo, když jsem nejdřív napsala příspěvek a pak se přihlašovala, tak mě to vyplo...

Eimy
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 08:34
- Nahlásit

žanda
Při přihlašování se musí dávat pozor na ma,lý a velký písmena atd... Já kvuli tomu aky zakládala novej nick, ale teď mě to už drží přihlášenou i po vypnutí počítače... Nebo prohlížeče, což je fajn

Eimy
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 08:38
- Nahlásit

Víťa
Nešlo by ještě nák zařídit, aby se dal udělat pro každý přihlášení seznam ignorovaných jmen?

žanda
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 08:39
- Nahlásit

eimy, já jsem už přihlášená dlouho,tak že vím,jak se přihlásit,( to je konstatování,ne utok prosti tobě, aby to nevyznělo jinak)jenže asi to připojení odtud není na podobné věci zařízený, hodně věcí je tu "ořezáno". je den kdy dobrý,je den,kdy prostě nic.......a loguj,jak loguj(

a jistě si mnozí všimli,že ač jsem psala jako anonymní,podepisuji se alespoň na konci textu,když už mě to pustit nechce...

a kdo bude chtít prudit, bude prudit stejně..........si tedy myslím já. Ale nemusíte se mnou souhlasit.

Víťa
Administrátor
# Zasláno: 31 Led 2006 08:40
- Nahlásit

Nešlo by ještě nák zařídit, aby se dal udělat pro každý přihlášení seznam ignorovaných jmen?
Dá se udělat ještě to, že každou registraci bude muset schválit admin osobně a heslo bude zasíláno pouze na mail.

viky
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 08:41
- Nahlásit

no nejsem si jista, jestli to k necemu bylo. viz predator2

žanda
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 08:42
- Nahlásit

Jandulo, postup mám jak radíš,ale ne každej den je posvícení, ted se divím, že držím)

sněhule
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 08:45
- Nahlásit

Hafina
V tom s tebou souhlasím, ale na druhou stranu ten, kterému je tvoje rada určena si ji určitě najde. Jen je to nepříjemné pro tebe. Já osobně už chodím na stránky dlouho a až nedávno jsem se zaregistrovala. Fakt je, že jsem se nikdy jako anonym nepřihlásila. Ale proti gustu...
No každopádně mám teď z dění na cz-pes spíš pocit, že se někdo na náš účet dobře baví. A není to anonym...

Eimy
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 08:45
- Nahlásit

Víťa
Jej, to jsem někde viděla (ted nevim přesně kde) u každé registrace byla i otázka proč ten danej člověk do té diskuze chce být registrovanej atd. atd.... A pak po schválení adminem mu došlo hesloo právě na mail..

Ale přiznávám se, že tohle odradilo od registrace i mě protože sme měla pocit, že mi to stejně neschválí

Jandula
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 08:54
- Nahlásit

žanda
Každý máme něco, viď? Mě to zase neustále shazuje z netu... Buď mi to napíše nedostatek virtuální paměti nebo se to blokne... Je pravda, že máme prehistorický internetový počítače, ale před tím, než byla "vylepšena" tahle diskuze, tak to fungovalo normálně...

žanda
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 08:56
- Nahlásit

Jandulo, no buďme rádi, že fungujeme alespoň občas.......)

Lenda
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 09:07
- Nahlásit

Zdá se mi fér,aby jsme byli všichni zaregistrovaní.Vstup anonymů se mi nelíbí.A souhlasím i s tím,aby registraci schvaloval admi a popřípadě prudiče vyřadil.

tosca
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 09:27
- Nahlásit

žanda
Občas ve fórech zlobí diakritika. Ten problém je až na úrovni databáze na serveru a je to noční můra administrátorů (a programátorů ). Možná by pomohl nick a heslo bez diakritiky. Zrovna "ž" patří mezi hodně problémová písmena

Jinak s rozhodnutím administrátora souhlasím. Já měla opačný problém. Vzhledem k tomu, že fórum neumožňuje nezaregistrovanému uživateli vyplnit nějaké jméno, reagovali na mě, jako na Anonyma. Bylo nás v diskuzi víc. Zaregistrovala jsem se právě proto, aby bylo jasné, komu se odpovídá

Víťa
Administrátor
# Zasláno: 31 Led 2006 09:32
- Nahlásit

Takže po malých problémech s nastavením je už spuštena registrace pouze s platnou emailovou adresou, takže pokud se chcete registrovat musíte zadat správnou adresu jinak nedostanete heslo. Už registrovaných uživatelů se to doufám nijak nedotkne

mac1
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 09:32
- Nahlásit

Já v zákazu vstupu anonymů nevidím přínos žádný , nic to neřeší ,snad jen lepší přehlednost ,komu odpovídáte ,ale kvůli tomu se to neudělalo , že ? Ony nicky jsou také anonymní a přeci jen ,na diskuzi k Dětmarovicím nebyli anonymové bez nicku ani největší prudiči ani nejsprostší ,ale je to věc admina, jak si stanoví pravidla.

fromeli
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 09:35
- Nahlásit

Mně registrace taky neva.

jitunka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 09:37
- Nahlásit

Ahoj , no tak jsem se teda zaregistrovala, ale vubec jsem nevěděla, jak se má přihlásit, máte to tady nějaký divný.

pro mac1: kdybych byla chytrá jako ty, určitě bych nepoužívala připojení přes chello.

Jitunka

jitunka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 09:38
- Nahlásit

Ahoj , no tak jsem se teda zaregistrovala, ale vubec jsem nevěděla, jak se má přihlásit, máte to tady nějaký divný.

pro mac1: kdybych byla chytrá jako ty, určitě bych nepoužívala připojení přes chello.

Jitunka

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 09:39
- Nahlásit

Taky jsem ráda za registraci!

mac1
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 09:41
- Nahlásit

Jitunko ,proč ne ?

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání