Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Vynucené změny na fóru...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Autor Zpráva
Jandula
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 11:34
- Nahlásit

Jirikovo
Já bych radila, aby se Garfield vypravila na průzkum... a vzala sebou Gafa, jelikož nemá rád určitý typy uječenejch lidí a dětí, tak by Jitunku určitě zakousnul...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 11:34
- Nahlásit

chvd
ty jo, to mas fakt dobry. ja bych chtel taky papiry na hlavu a mit vice mene beztrestnost a moct si delat co chci ....

... ale stejne bych se nechoval asi jako debil ....

Garfield
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 11:44
- Nahlásit

chvd
Co je "chvd"?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 11:44
- Nahlásit

chvd
protoze kazdy ma jednou vyzkouset to, co chce v budoucnosti odsuzovat. tak jsem si vyzkousel jake to je chovat se jako debil, nenasel jsem v tom zadne uspokojeni a ted se muzu chovat jako normalni clovek a debily okrikovat ...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 11:56
- Nahlásit

chvd
no kdyz to je strasne jednoduchy to vsechno zjednodusit, zjednodusene rict o tobe ze jsi debil a jednoduse se s tebou prestat bavit ... to by mohl udelat kazdy a to je pod moji uroven ....

Erin
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 12:01
- Nahlásit

chvd alias jitunko

jednak jsem v této akci nevyvinula žádnou aktivitu.Sama se svým mužem podporuji člověka,kde mám jistotu jak s dary naloží.

Jednoduše mi vadí lidé jako Ty,nepomůžou,rejpou a Tvé rady jsou rázu naší vlády "hledáme mechanizmy"!Ale skutek utetek

Jak se říká" kdo nic nedělá nic nezkazí "

Překvápko si schovej pro ty, kteří jsou na to zvědaví.

viky
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 12:11
- Nahlásit

Jirikovo
cauky, ja ted nevim co driv. Furt v hokne, jak zijes. Copak myslivci, nevim jestli se budou chtit registrovat, toz uz s nema asi nepokecame vo tech coklech

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 12:12
- Nahlásit

viky
ja myslim,ze myslivci by chteli, ale registraci nezvladnou (teda aspon ne ti, se kteryma jsme meli tu cest debatovat) ...

jinak taky furt pracovne ... nenadelas nic, nejak si clovek na tu skyvu chleba vydelat musi ...

viky
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 12:17
- Nahlásit

Jirikovo
no jenom nevim proc se na ni musi vydelavat zrovna praci...

ale bude me asi po klukach zelenych smutno. I kdyz co my vime, treba se v nekterem z nich skryva skryty talent a prekvapi nas nenadalou registraci a jiste velmi vtipnou prezdivkou

Erin
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 12:39
- Nahlásit

chvd

Jak říkám,já podporuji člověka,který umí ochránit zvířecí duše před hodně špatnými věcmi.
Co děláš Ty?Rejpeš a rejpeš,sprostě urážíš,připomínáš mi člena uličního výboru za totáče. To není navážení,to je konstatování,bohužel!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 12:46
- Nahlásit

chvd
tomu rozumim ... a jak doslo k rozpolceni lidi zde?? vzdyt snad vsichni co sem chodi jsou proti tyrani psu a tak nechapu, proc se pohadali lidi mezi sebou? proc se vsichni nevrhli na pani A a nerozcupovali ji na kousky?

viky
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 12:51
- Nahlásit

chvd
Kdo je pani A ?

wami
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 12:54 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

viky
precti si me shrnuti toho, co se tu delo...
http://www.cz-pes.cz/diskuse/index.php?action=vthr ead&forum=7&topic=2751

Any
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 12:58
- Nahlásit

pro chvd: můžeš mě tu diskuzi kopnout na mail?

Any
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 12:59
- Nahlásit

můj mail je smilers@post.cz

viky
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 12:59
- Nahlásit

takze jestli to dobre chapu, tak pani A je nejaka hnusna baba ( obdoba Hermanove ) ktera tyra psy, ale proc tolik hadek a nadavek mezi s sebou ?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 13:01
- Nahlásit

to je sila .... sice by me to zajimalo, ale do takovych zabo - mysich valek mezi lidma, ktery jinak drzi pri sobe a nehadaji se fakt svou osobu zapojovat nebudu. reknu to takhle. muze kdokoliv s nekym nesouhlasit a muze to vyjadrit. pokud to vyjadri slusne, nema byt napadan .... jednoduchy jako facka ...

wami
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 13:06
- Nahlásit

viky
ono to nebylo mezi sebou, to bylo mezi "nami" a "jimi"

chvd
Vis, ty tomu svym zpusobem vyjadrovani taky nepomuzes. Jasne, ze pochybnosti jsou, ale porad - ty granule snad nakonec stejne sezerou psi...
To, ze se na charitu vzdycky nabali spousta podvodniku, je stara znama vec. Ale neni to duvod pro to, charitu nedelat. Je to duvod pro to, nasledne pomahat likvidovat podvodniky. Kdybychom jednali podle tveho, tak pomoc nema ani pani B, ktera si ji zaslouzi a je za ni moc vdecna...

A jeste neco - nerekla bych, ze tva gesta s "odhalenim" a podobne k necemu tady prispela, spis prispela k horsimu. Čin certu dobre, peklem se ti odmeni. Jestlize zacnes s bombastickymi urazkami a odhalenimi, je jasne, ze emoce zacnou eskalovat.

Ono nebyt tebe, tak by tady s nejvetsi pravdepodobnosti lidi zvasty nekterych osob ignorovali. Ale prilivas ohen do ohne - a ver mi, ze kolikrat me tve zasahy vzteknou tak, ze mam sto chuti reagovat jako Ebony. Ona je taky jen clovek a tu ignoraci treba nevydrzi, coz je voda na tvuj mlyn.

A to je problem, kterym vetsinu lidi stves. Zbytecne eskalujes emoce, a to zejmena tam, kde o to nikdo nestoji...

Erin
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 13:07
- Nahlásit

chvd

Tajfun... hmm to mě tedy opravdu neznáš!

Chvd,mě může urazit málokterý muž,Ty to rozhodně nejsi.

Ptám se znovu, co kromě rejpání pro pomoc zvířatům děláš Ty?

aki
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 13:23
- Nahlásit

Včera jsem se zapojila na obhajobu paní Šiblové, neboť jsme si u ní byli ve čtvrtek pro štěně a tak strašidelné,jak to tu bylo popisováno, mi to tam nepřišlo. Žádala jsem zapálené diskutující, aby svou energii investovali raději do apelací na příslušné úřady a magistráty, za což jsem si vysloužila podezření, že jsem někdo jiný, než za koho se vydávám, spoustu vulgárních nadávek a přání melanomu a sebevraždy (chvd a Biluška).Načež jsem to radši zabalila... Víte, nejsem častý přispěvatel do diskusí, ale moc mi záleží na tom, aby případ Dětmarovického útulku nevyšuměl. Taky nejsem nejmladší a melanom mi fakt hrozí Prostě mě krok admina přišel nakonec správný, stejně se už situace pejsků neřešila, bylo to furt jen o napadání dalších diskutujících.

bl99
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 13:30
- Nahlásit

administrátor: kopírujete našeho premiéra, co? jak se nám něco nelíbí, hned to zrušíme - Dětmarovice- . Bravo, bravo, bravo.

viky
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 13:41
- Nahlásit

chvd
ale proc kazdeho urazis?

wami
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 13:42
- Nahlásit

chvd
netvrdim, ze je to tvuj problem. Ja jen, ze by stalo se nad tim zamyslet, jestli zbytecne neeskalujes problemy, ktere byvaji uz tak dost velke bez tebe...

Ale jo, ja te chapu. Jenze ty nechapes to, ze odnekud se zacit musi, ze? Porad mluvis o "velkych" zmenach, o kontraproduktivni pomoci, o...
Ale ty nechapes zase jednu vec: tohle je o mentalite lidi. A ta se nezmenila od te doby, co jsme slezli ze stromu a prastili nekoho klackem. Takze - ne, charita nebude problemy, ktere tu jsou, zhorsovat. Nebude je ale ani resit. Proste jen tu a tam pomuze, kde to je nutne, a tu a tam jeji pomoci zneuzije nekdo, kdo si ji nezaslouzi (eufemismus).

Tvuj nazor na to je "nepomahat", muj nazor na to je "pomahat". Stejne jako vestiny lidi, co skutecne pomohli. Ted a tady, na konkretnim miste.

Co se budoucnosti tyka - nemyslim, ze by to tu bylo jako ve statech. Bohudik maji Evropane dost hrdosti, aby se snazili hledat jina reseni, nez ta "snadna", nabizena staty.

bl99
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 13:45
- Nahlásit

aki

já diskuzi bohužel nečetla (administrátor...........škoda slov)
Když je teda vše oki, proč je kolem "utulku" takový povyk? Kdo by měl užitek očerňovat výborně fungující útulek? Přemýšlej, než něco napíšeš

aki
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 13:52
- Nahlásit

A jsme tam, kde jsme byli včera,naštěstí pro mě ho zatím nemám, ale něco takového bych nedokázala přát nikomu.

viky
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:00
- Nahlásit

no a co treba Vita ? Toho ne ? Alespon v tomto tematu, navazis se do Ebony, Erin. Ono vsechno jde rict i slusne, nemyslis ?

smilers
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:11
- Nahlásit

wami
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:15
- Nahlásit

chvd
Charita škodí, to je evidentní a každý moderní sociolog to snad již i ví, škodí především morálce společnosti.
Zajimavy, ze my jsme to v sociologii brali trochu jinak...
Zalezi na uhlu pohledu. Ono to sice nekomu skodi, ale nekomu jinemu pomaha. I v ramci te moralky...

O něco mi jde a zatím si jdu,,,to je tak asi vše.......
Ano, ale jde o to, jakymi zpusoby si za tim jdes. Mas pravo na svou cestu, ale myslim, ze bys mel akceptovat pravo ostatnich na totez. Muzes je upozornit, nemuzes je napadat - navic nekdy opravdu napadas nespravne lidi.

Byly to ony, kdo se zacly navazet do mne a byt neslusne (eufemismus, že wami?)
Eufemismus neres, to je OT, nicmene bych inteligenci zde diskutujicich byt tebou nepodcenovala.
A co se tyka navazeni do tebe - bylo to v emocne velmi exponovane chvili (ty takove situace navozujes rad), kdy ses navazel ne do lidi, kteri pomoci zneuziji, ale do lidi, kteri pomahat chteji. A to je proste nefer a stvalo to tu kdekoho.

Zkus pochopit, ze nekteri lidi a priori proste budou "zli" a zneuzijou kde ceho. Na druhe strane vzdycky budou existovat lidi a priori dobri, kteri se budou snazit pomahat. Mozna jich bude zneuzito a mozna si nekteri nabiji hubu a budou se starat jen o sebe. Ale pro nektere to neni svet, jaky by chteli - a proto si nadale budou zit svet svuj. Jinak toho moc nezmenis, pokud nezacnes u sebe...

monika
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:15
- Nahlásit

Tenhle server byl úžasný než se tady objevil chvd a jemu podobní.To co dělal na mujpes.cz a zatrhli mu to, dělá teď tady.To, že se na to reaguje mu jen nahrává.Lidi kašlete na to, bavte se zase o tom, jak je vám dobře s vašimi psy a neřešte neřešitelné.Ignorujte chvd a jemu podobné, na každého jednou dojde.

tosca
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:16
- Nahlásit

chvd
Možná bys tu diskuzi měl vystavit. Uvidíme, jestli se začne daná osoba navážet i do Tebe. A pokud jo, budeš mít protivníka se kterým můžeš zkusit zamést osobně. A možná jich bude víc. Třeba se k ní přidá někdo další, kdo podá žalobu za ukradení svého duševního vlastnictví. Neboť daná osoba své příspěvky psala na cz-pes a Ty je vystavíš někde jinde. Čímž Tě upozorňuji, že vystavení "ukradené" diskuze by mohlo být klasifikováno jako porušení zákona. A aby ses pak nevezl po mě, že jsem Tě k tomu vyzvala a tím Tě nabádala k (možná) porušení zákona, tak Tě upozorňuji, že si nejsem jistá, zda je to legální a doporučuji prokonzultovat to nejprve s dobrým právníkem.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání