Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Vynucené změny na fóru...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Autor Zpráva
Filip
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:28
- Nahlásit

chvd
Demagogie patří k lidem, stejně jako psi, tak co se na to prostě vykašlat? I kdyby si byl 100x v právu, pokud to bude někomu na pohled připadat málo estetické, stejně budeš za padoucha ty, s tím nic nenaděláš.

bl99
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:28
- Nahlásit

monika
oki, takže se vykaškem na útulek Dětmarovice, vykašlem se na všechno, hlavně, že ten můj mazlíček si chrupká v peřinkách, co? A také máme dělat ty tři opice, co? ( nevidím, neslyším a hlavně držím hubu)
Sorry, ale na smrtelné posteli se za sebe nechci stydět.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:30
- Nahlásit

hele a co kdyby si vsechny znepratelene strany virtualne podaly ruce a ukoncily tohle nesmyslny obvinovani s tim, kdo komu zacal nadavat jako prvni a nechali bychom tuto debatu uzavrit, cimz nemyslim zasah admina, ale proste ze uz se do ni nebude psat a ona casem vyhnije sama.

ja myslim, ze by to mohlo byt pro obe strany (nebo pro vic stran, zalezi do kolika taboru jste se uz stihli rozdelit) jedine prinosne a muzeme se zase zacit bavit o normalnich tematech ....

je nekdo proti?

bl99
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:31
- Nahlásit

tosca
Čímž Tě upozorňuji, že vystavení "ukradené" diskuze by mohlo být klasifikováno jako porušení zákona.

tos nemyslela vážně, co?

wami
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:31
- Nahlásit

chvd
to není zajímavý, to je běžný...vystudovaný vet má taky spoustu zkreslených informací a to proto, že ho učí staré struktury
my meli sociology relativne mlady a hadam Keller taky neni uplny deda...

...nesnasim demagogicke argumenty...myslim, ze pokud rovne podminky, tak pro vsechny....
Bacha na to - ja neobhahuju to, JAK se zachovaly. Snazim se to uvest do kontextu deni. Pro me neni argument to, ze jsem nastvana, pro to, abych ti nadala. I kdyz treba mam sto chuti...
Jde o to, ze i kdyz se mi takove jednani nelibi, v konkretnich situacich jsem schopna ho pochopit.

Ale to neni duvod k tomu, nekoho trvale odsoudit a pak uz s nim nemluvit jinak, nez ironicky... A tak. V tom prave spociva to, co mi na tobe vadi - nestaci ti oko za oko, zub za zub. Musis to pak eskalovat do nekonecna...

Celkove mas pravdu. Diskuze konci. Hlavne proto, ze musim jit. Zavrete oci, odchazim...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:34
- Nahlásit

chvd
jenze prirozenou cestou se stejne nikdy nedomluvite a budete si jenom nadavat. i kdyz chapu, ze kdyz uzavrete mir v teto diskuzi, tak si to stejne vratite pri prvni prilezitosti v diskuzi jine ...

monika
Člen
- Nahlásit

Jirikovo
zbytečně já i ty plýtváme energií, bohužel.

Filip
Člen
- Nahlásit

Navrhoval bych, nechat jim jedno téma, kde to mohou dál řešit, ale v mezích slušného internetového chování (tj. žádné přání smrti atd).

bl99
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:35
- Nahlásit

monika
já čekám na tvoji odpověď, díky

tosca
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:43
- Nahlásit

bl99
Pokud máš na mysli, že to bylo oznámení (nebo výhružka), že to bude klasifikováno jako porušení zákona, tak to jsem vážně nemyslela. Já to totiž opravdu nevím, nejsem odborník na zákony. Tohle by musel posoudit právník. Ono zveřejňování údajů na internetu není tak jednoduché, jak si spousta lidí myslí. A já si netroufám určit, co je a co není porušení zákona.
chvd to pochopil správně. Byla to tak trochu jízlivost. Jsem ráda, že si pamatuje, co kde napsal.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:44
- Nahlásit

tosca
a vis jak to pro nej musi byt tezky, kdyz pouza vic nicku a hada se tady skoro s kazdym ...
bud ma sloni pamet nebo si to vsechno zalohuje a listuje v tom ...

bl99
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:45
- Nahlásit

tosca
já myslím, že tohle trestné není. Také si kopíruješ jistě nějaké články, referáty........... Muselo by tam stát - autorské právo...atd.

monika
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:45
- Nahlásit

bl99
odpověď zní: útulek Dětmarovice tady nevyřešíme, těmahle kecama určitě ne.Můj pes opravdu spí v peřinkách (a ne jeden), a já jsem ráda a jsem spokojená, že se má dobře.Patřím k těm zodpovědným, kteří si psa pořídí, platí veterináře když je pes nemocný a nezahlcuje svět chtěnými a pak odloženými štěňaty.A ty tři postižené opice?Tady jsou taky, je jich tady na téhle diskuzi více.Postižené jsou jinak a taky nic nezmohly a nezmůžou.Přeber si to jak chceš.Mysli si co chceš a na smrtelné posteli se ciť jak chceš, tímto s vyjadřováním se k tomuto tématu končím.Pro chvd jsme tady banda pro něj podřadných a jemu nedosahujících ani po kotníky a pro tebe alibisti.Já se na smrtelné posteli nemám za co stydět.

bl99
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:48
- Nahlásit

monika
jsi hlopá, nazdar

Handy
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:48
- Nahlásit

Zbytečně, zbytečně se dohadujete. Vždyť sem chodíme především pro zábavu a pro zkušenosti a zážitky ostatních, ne? Tak se na to vybodněte a užívejte života s pejsou!!!!!!!!!!!!!!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:49
- Nahlásit

chvd
z meho pohledu jsi ty a jitunka jedna a tataz osoba. mozna to tak neni, ale moc bych se nedivil ... a jestli k tobe patri i predatori nebo ne to nevim, jelikoz jsem tady nebyl v dobe, kdy mohli tito prispivat ...

tosca
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:49
- Nahlásit

Jirikovo
Tak to je teda průšvih, já se s ním hádat nechci. No co nadělám, musím nějak dožít s tím, že mi to je fuk a jemu taky.

tosca
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:50
- Nahlásit

bl99
Ano, pouze pro vlastní potřebu si je třeba vytisknu. Pokud je chci vystavit na svých stránkách, nebo jinde prezentovat, žádám svolení autora. Ale tohle je do jiné diskuze. S kynologií to má pramálo společného.

gabifi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:50
- Nahlásit

Já jenom zkouším, jestli mne technika nevyšplouchla a jestli můžu přispívat.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:53
- Nahlásit

chvd
tak proc se me ptas jakych vic nicku?? ze bys zkousel moji pozornost?

hele a priznas se i k bl99 nebo si to mam jen myslet a neni tomu tak?

monika
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:54
- Nahlásit

bl99
hele ty chytrá, nic o mě nevíš, neznáš mě a nechápu proč se do mě takhle navážíš.Já se celý život držela hesla, že se má slabším pomáhat.Se mnou se život nemazlil a přesto nejsem zahořklá a zlá.Nejednou jsem doplatila na svou dobrotu a přesto se snažím dívat se kolem sebe s otevřenýma očima a na každého se usmát i když mě fakt se.e.Nevím, kolik je ti let, co si v životě dokázala, ale je mi fakt líto, že dokážeš kolem sebe tolik kopat a nedíváš se koho zasáhneš.

Handy
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:54
- Nahlásit

gabifi
Jj, příspěvek tady je, všechno OK

bl99
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:56
- Nahlásit

Jirikovo
tak koukej, laskavě můj nick nedávej někomu jinýmu !!!!!!
koukni na xchat, mail, pokec............. nemám se za co stydět
Blanka - bl99, nick blanka na mobilmanii = stejný mail

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:56
- Nahlásit

chvd
hele potom me napada v pripade tve rozpolcene osobnosti, ke ktere jsi se taky priznal, ze bys mohl byt monika nebo tosca a vlastne se hadat sam se sebou ... jen tak, aby tady rec nestala

Handy
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:57
- Nahlásit

Prosim vás, vykašlete se na lidi jako chvd...když je budete ignorovat, nebudou si vás všímat, ne?

monika
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:58
- Nahlásit

chvd
zase reješ, máš se za co stydět již nyní a to hodně

stydím se fakt. i ve svém věku se ještě červenám

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:58
- Nahlásit

bl99
samozrejme bych se neodvazil na tvuj nick ani sahnout ...

bl99
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:59
- Nahlásit

chvd

přiřadil můj nick k tobě - neboj nemáš se za co stydět --- delší blond vlasy, štíhlá..........

smilers
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 15:00
- Nahlásit

Můžu se zeptat kdo všechno z Vás vlastníte psa z útulku?

monika
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 15:01
- Nahlásit

prosím, nespojujte mě s ním jsem slušný člověk. raději tady už nebudu na nic reagovat,končím a budu si jen potichoučku číst.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání