Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Vynucené změny na fóru...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Autor Zpráva
Víťa
Administrátor
# Zasláno: 31 Led 2006 09:41
- Nahlásit

ale je to věc admina, jak si stanoví pravidla
Ano je jenom moje věc, v této chvíli zastávám názor, že už neumožním tak snadnou anonymní registraci. Určitě se i tak může najít někdo, komu stát za to se registrovat jen proto aby mohl ulevit své zastydlé pubertě, ale už si bude muset zřídit při každé registraci nový email (stejný dvakrát použít nelze) a případné smazání všech jeho příspěvků je mnohonásobně rychlejší než jeho registrace.
ale kvůli tomu se to neudělalo , že ?
Udělalo se to pouze kvůli vkládání příspěvků s kynologií nijak nesouvisejících.

fromeli
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 09:44
- Nahlásit

Víťa
já stále nemůžu přidávat fotka do galerie, nechá mě to přihlásit a tak pořád dokola. fotky nevkládám velký.

sněhule
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 09:46
- Nahlásit

Lidičky, nezlobte se na mně, že jsem takový počítačový analfabet, ale jakto, že se nemusím vůbec přihlašovat, když zapnu net? Je fakt, že když odcházím, tak se neodhlašuju, ale jen vypnu stránky a počítač. Ale ráno, když si najedu na CZ-pes jsem hned automaticky přihlášena a nemusím ani vyplňovat heslo. Není to divné? Poraďte co dělám blbě, anebo jsem nonstop napojena na špionážní síť cz-pes?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 09:46
- Nahlásit

Víťa
to znamena ze smazes vsechny moje prispevky? protoze ty opravdu nemaji s kynologii nic moc spolecnyho ....

Gája
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 09:48
- Nahlásit

Souhlasím, nejsem sice zaregistrovaná dlouho, ale je mi s Vámi dobře a tak se vyplatí registrace, když si s Vámi chci pokecat.

Petka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 09:49
- Nahlásit

ja jsem se tedy hned zaregistrovala, ale nekdy se mi prihlasit proste nepodarilo a to me odrazovalo sem chodit.dnes jsem tady po docela dlouhe dobe a prihlaseni se podarilo hned napoprve.jinak za povinnou registraci jsem rada, jen doufam, ze s prihlasovanim nebudou zadne potize

jitunka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 09:55
- Nahlásit

A k čemu má být ta registrace dobrá? můžete mi to vysvětlit?

Víťa
Administrátor
# Zasláno: 31 Led 2006 10:00
- Nahlásit

Bez registrace nemůžete vkládat příspěvky, číst můžete vše, jiný důvod není.
A ještě nikdo jiný nemůže používat vaši zdejší přezdívku.

Víťa
Administrátor
# Zasláno: 31 Led 2006 10:01
- Nahlásit

já stále nemůžu přidávat fotka do galerie
Zavolej mi na 606 879 506.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 10:03
- Nahlásit

chvd
jak dlouho chodis na toto forum? tady se totiz vzdycky dodrzovala jista kultura projevu a kdyz nekdo s nekym nesouhlasil, tak to rikal slusne.
ocenuju, ze ty to Vitovi taky rikas slusne, ale na te tebou zminovane diskuzi tomu tak rozhodne nebylo ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 10:04
- Nahlásit

Víťa
Já bych sem mobil nedávala, koleduješ si o zaplavení mobilu sms a hovory...

jitunka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 10:04
- Nahlásit

ale je to věc admina, jak si stanoví pravidla

Ano je jenom moje věc,

Opravdu to je jen vaše věc admine? A já teda také mohu dělat co chci, že?

Eimy
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 10:07
- Nahlásit

Víťa
Vím, že by to pro tebe bylo jenom další zdržování, ale nedaly by se narychlo sepsat pravidla diskuze? Jen rámcově... Aby bylo jasný za co je možný smazat příspěvek, za co je možný zablokovat přístup na stránky atd... Kdyby byly ty pravidla tady k nahlídnutí, tak by ses zbavil zbytečnýho pruděni kohokoliv, protože tím, že by sem přispíval by vlastně s těma pravidlama souhlasil...

chvd
já si nemyslim, že to slušný přispěvatele omezuje, pro mě to nepřineslo v podstatě žádnou změnu, jedinou (pro mě docel avítanou) změnou je klid od věčných "anonymních", protože mi to v diskuzi občas dělalo čurbes...

Eimy
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 10:08
- Nahlásit

jitunka
vzhledem k tomu, že diskuzní forum je majetkem Víti, tak si tady může stanovovat pravidla, jak on uzná za vhodný...

Víťa
Administrátor
- Nahlásit

A co jste dělal s těmi fory? Lžete úmyslně nebo si to ani neuvědomujete?
K Dětmarovicím jsem se vyjadřoval už jinde, v tomto sporu nestraním žádné zůčastněné straně. Jak už jsem psal jinde, skoro nic o tom případě nevím. Nesnažte se mi pořád něco podsouvat. Spor o Dětmarovice se nevyřeší psaním do fóra, je to spíš případ pro kompetentní orgány veterinárního dohledu, přídadně policie, případně správních orgánů a soudů. Do fór si klidně může každý psát co ho napadne, ale v tomto případě jsuo spíš důležité důkazní prostředky.

coz poznate na ubytku prispevku
To mě vůbec netrápí...

Jirikovo
Člen
- Nahlásit

jitunka
jednoduchy jako facka. existuje domena. nekdo ji plati ze svy kapsy nebo z prijmu, ktere mu ta domena prinasi. a je vec toho cloveka, ktery ma tu domenu pronajatou, koho na ni pusti a koho ne. opravdu je to jenom jeho vec a nikoho jineho. je to jeho majetek a on stanovuje pravidla, za kterych ho muzou ostatni vyuzivat. kdo to nerespektuje nema tady co delat a mimo jine nema co delat v teto spolecnosti, ktera by mela byt na ochrane soukromeho majetku zalozena.

Víťa
Administrátor
# Zasláno: 31 Led 2006 10:09
- Nahlásit

koleduješ si o zaplavení mobilu sms a hovory
Ty SMS a hovory snad někdo musí platit

Vcelka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 10:10
- Nahlásit

sněhule
já už se většinou taky nemusim přihlašovat, neodhlašuju se, jen vypnu počítač a ráno se nemusim ani přihlašovat. Jen někdy to po mně chce znova přihlášení. Jinak s přihlašovánim sem zatim neměla nikdy problém. Myslim že to je jen dobře aby tady byli registrovaní, kdo se měl v těch anonymech vyznat.

Jandula
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 10:11
- Nahlásit

Víťa
víš, ono je někomu (třeba těm, co jim to platí firma) jedno, kolik sms za určitý den odešlou...

Tak good luck...

Jinak souhlasím s Eimy, napsat nějaký pravidla chování tady na diskuzi...

Víťa
Administrátor
# Zasláno: 31 Led 2006 10:16
- Nahlásit

TAK CO? DIVITE SE MI, ZE JSEM NASTVANY?

Doporučuji vydýchat to na čerstvém vzduchu, nejlépe na procházce se psem. Jdu to taky udělat...

sněhule
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 10:26
- Nahlásit

Vcelka
Tak to jsem ráda, že nejsem sama. Já už se začala plašit, že něco dělám blbě, když jsem tu četla o problémech s přihlášením. Díky

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 10:30
- Nahlásit

Chodím na toto fórum asi třičtvrtě roku a vždycky se mi tu líbila úroveň projevu většiny přítomných a to, že i nesouhlas s názorem druhého ve většině případů se prezentoval slušně... Byla by velká škoda, kdyby tohle skončilo.
chvd
Založte si vlastní web s vlastní diskusí, kde můžete určovat pravidla jaká chcete, když se vám nelíbí že admin dělá svou práci.

Bent
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 10:31
- Nahlásit

Tak se mi povedlo se přihlásit, ale to heslo si asi budu muset napsat fixem na monitor.

Gája
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 10:32
- Nahlásit

Ketrin
Pojďte se raději bavit o psech.........

Syska
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 10:33
- Nahlásit

Lidičky, co se to tu děje.... Jsem z toho celá nešťastná, že se tu řeší pořád nějaká špína, kde jsou ty vtípky a legrace, co tu vždycky byly...chjo.

Syska
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 10:34
- Nahlásit

Gája
Souhlasím!!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 10:36
- Nahlásit

jitunka
Fakt úroveň.

Jandula
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 10:36
- Nahlásit

Lidi, berte to s humorem... Vždyť o nic nejde... Nereagujte na ty blbce, buď je to přestane bavit, nebo jim admin zakáže přístup...

Ketrin
že jo, Ketrin??? No už to není to co to bývalo, ale byla bych docela naštvaná, kdyby fórum kvůli nějakým neshodám bylo zrušeno...

Syska
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 10:38
- Nahlásit

Je mi tady z toho opravdu špatně, to co se dělo na mujpes.cz začalo stejně...Ale my stálí a co si rozumíme, bychom se nějakou JITUNKOU neměli nechat odradit a otrávit!!!!!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 10:39
- Nahlásit

Jandula
No já asi pro dnešek tady končím, tohle nemám zapotřebí. Ne že bych si něco dělala z výlevů nějakýho frustrovanýho chudáka, ale chodím sem pro radost a zábavu a ne se na..at.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání