| Autor |
Zpráva |
Rejpalka
|
# Zasláno: 23 Led 2006 20:11
- Nahlásit
No nevím,jestli se i načipovaný autor článku škrábe,kouše,drbe a dokonce válí.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 20:20
- Nahlásit
Nikita
To nebylo na tebe, s tema hackama, mezerama... Nejak ses mi tam pripletla...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 20:36
- Nahlásit
milý anonyme,mezeru za čárkou prostě psát nehodlám.Stačí?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 21:27
- Nahlásit
Tady to trošku jiskří, ne?
Já taky nejsem zastánce čipování. A přiznám se bez mučení, že nevím, co přesně naši psi cítí. Jenom se to domnívám.
|
tiletá
|
# Zasláno: 23 Led 2006 22:35
- Nahlásit
Brej večír pane Doležal,co dělá Kačenka?A co čip?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 23:27
- Nahlásit
Tchor
"Hm... tak podle tebe je fajn ze nejaci dalsi psi zbytecne skonci v utulku? Protoze presne tam vede tenhle clanek."
Tchoři, moji psi nejsou a nebudou čipovaní, přesto Ti garantuju, že v útulku neskončí.
A ti magoři, co máš zřejmě na mysli, co jsou schopní vysadit psa na neznámém místě a ujet, nebo ho uvázat v lese u stromu, se mohou ukázat tak důvtipnými, že mu případný čip vyříznou.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 23 Led 2006 23:30
- Nahlásit
milý anonyme,mezeru za čárkou prostě psát nehodlám.Stačí?
Milá Sali, ale to bys měla!! Jinak se ti budou smát!! :-D
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 23:30
- Nahlásit
Tchoři, moji psi nejsou a nebudou čipovaní, přesto Ti garantuju, že v útulku neskončí
ty si si nějak jistá, že se ti nemůžou nikdy zaběhnout.....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 23:32
- Nahlásit
aren
Ale prosim te, pes muze zdrhnout jako prd - lekne se rany z vyfuku, delobuchu, za haravkou... Muze to byt nekdy muj i tvuj pes, jeden nikdy nevi. Necipuj, kdyz nemusis.
A ty lidsky hovada, ktery zminujes, spis psovi krk podriznou, nezli by se zdrzovali vyrezavanim cipu....
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 23:38
- Nahlásit
aren
Já sice taky netuším, co by se muselo stát, aby se mi psice zaběhla, ztratila obojek se známkama a s telefonním číslem, ... Jenže čert nikdy nespí, možná právě kdyby čipovaná nebyla, tak by se jak napotvoru ztratila, i když teď si neumím představit situaci, kdy by se vydala pryč ode mě, stát se to může, o to spíš, že psici nevenčím jen já...
V útulcích totiž nekončí jen vyhození psi, ale kolik jich "jen" ztracených už nikdy neuvidí svýho původního pánečka, to ti nikdo nepoví...
|
aren
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 23:39
- Nahlásit
birma
Tady se široko daleko všude vyznají a trefí.
A kdyby se nakrásně ztratili a netrefili, tak pokud je někdo najde a bude je chtít vrátit, má na to spoustu způsobů i bez čipu. (hlášení v útulku, na policii, inzerce, nalezenci.cz) Pokud je nebude chtít vrátit, je čip stejně nanic.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 23:40
- Nahlásit
Prosím vás, jak to děláte, že máte ty překopírované texty šikmým písmem?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 23:43
- Nahlásit
Eimy
Přece kdyby se ti psice ztratila, tak bys pátrala trošku, ne? Rozhodila bys inzeráty, nahlásila na policii, a zcela určitě nahlásila i v blízkých útulcích.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 23:44
- Nahlásit
aren
jenže se nemusí ztratit jen tam , kde to znají, ale mužou se ztratit třeba i v uplně jiným městě, ale to je samý kdyby, takže je asi zbytečný to rozebírat. Každopádně s čipem je ta možnost aspoň trošku větší...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 23:44 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
aren
To je tajemstvi tech, kteri cipuji...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 23:47
- Nahlásit
aren
Jak píšu, nemusí se ztratit v okolí bydliště, navíc ně osobně se stalo, že jsme jela od přítele a do trolejbusu na jedné konečné nastoupil pes a na druhé konečné (v centru) vystoupil. Možná se pomocí čipu dá pes dohledat rychleji, ale myslim, že to by tady mohli osvětlit jiní... Přece jen je rozdíl zadat popis psa, čemuž může být podobných hodně hafanů a nebo třeba dat utulku číslo čipu, udat místo, kde čip hledat atd... Podoběně to myslim bude i s kontaktováním veterinářů v okolí atd...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 23:51
- Nahlásit
To je tajemstvi tech, kteri cipuji
ty si zlá
|
Endy
|
# Zasláno: 23 Led 2006 23:52
- Nahlásit
I když čipování projde zákonem,spousta majitelů to stejně obejde.U bezpapíráků to půjde a útulky budou stejně plné.Ten,kdo chce psa čipovat z obavy jeho ztráty(Tchor,Monika),ať si ho v klidu načipuje.Ale ten,kdo z toho obavy má,ať má právo o svém psovi sám rozhodnout.Takové nařízení se mi příčí už z důvodu,že sami dobrovolně děláme ze svých psů pokusné králíky.A ještě nám mažou med kolem huby a některá města čipování uhradí nebo sníží poplatky.Proč to dělají?Vždyť je to pro dobro mého psa,tak proč to za mě hradí?Kdyby raději snížili poplatky nebo pro vybudovali výběhy pro psy.To pokládám za službu pro pejskaře.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 23:54
- Nahlásit
Fifi
Protivo.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 23:56
- Nahlásit
Endy
já jsem ráda za snížení poplatků a ten výběh pro psy tu mám taky
a je to i pro jejich dobro, protože pokud se ztracený pes dříve nalezne, tak oni nebudou muset tolik dotovat útulky....
|
aren
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 23:56
- Nahlásit
Endy
Už to tady kdosi říkal. Výrobci čipů potřebují vydělávat.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 23:57
- Nahlásit
aren
Protivo.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 00:00
- Nahlásit
Fifi
Já jsem tě nechtěla urazit. O tom tajemství čipovačů mi to připadalo vtipný. Ale já se to stejně někde naučím. .
|
aren
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 00:05
- Nahlásit
Endy
Souhlasím, stejně to plno lidí bude obcházet. To se nedá nikdy prosadit, aby byli všichni psi čipovaní, i na vesnických dvorcích, a tak podobně.
Já se taky trochu bojím, že to povede k zabíjení opuštěných neočipovaných psů (protože už nebudou "ztracenou něčí věcí")
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 00:05
- Nahlásit
aren
Kazdej musime nejak vydelavat. A me si neurazila, cim taky? Vsak ty na to brzo prijdes, kdyz to umim i ja, pc negramot...
|
aren
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 00:19
- Nahlásit
Fifi !
Už to umím! Dobrou noc.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 00:22
- Nahlásit