Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šestý smysl psů
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Autor Zpráva
redhead
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 20:40
- Nahlásit

Včera jsme čekali s hafem na autobus a přes silnici (čtyřproudovou) jsme viděli, jak nějakej magor mlátí svojí paní s malým prckem. Pes okamžitě naježenej a vrčel a štěkal na toho typa přes tu silnici. Přítel na řval na toho chlapa ať jí nechá, tak toho nechal a šel podchodem na tu zastávku kde jsme čekali my a pes už merčil schody, co vedly z toho podchodu a přítel měl co dělat, aby ho udržel. Pes z toho chlapa nespustil oči a jen vrčel a asi by ho pěkně zřídil, kdyby jsme ho pustili. Jinak je s každým kamarád, hlavně (k mé nelibosti) s bezdomovcema a vágusama. Myslím, že vycítil, že je něco špatně a chtěl zachraňovat.
Nejhorší je, že tam u tý bitky bylo plno lidí a nikdo tý ženský nepomohl, proto jsem ráda, že se múžu spolehnout aspoň na psa, zvláště po tom, co mě u nás na sídlišti přepadli.

Klárča
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 19:04
- Nahlásit

redhead
To jo,psi jsou prostě chytří.Nikdo to nezapře,dokonce mě vychovávají

Hafina
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2006 13:17
- Nahlásit

Teda holky. Bezva téma, akorát se teď bojím i přes den v práci. Psa teď budu hodně sledovat, jestli někam nekouká a nevrčí. Zatím mě v noci budil jen když se chtěl jít napít škrábáním na dveře. Já si strašidelný situace moc nepřipouštím, vždycky si jen řeknu, že to vypadá strašidelně, ale pak už na to nemyslím. Ale teď jsem snad začla věřit na duchy. Jak budu venčit psa? Vždyť já se teď po tmě zblázním....

jatule
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 21:51
- Nahlásit

nevím,jestli psi vidí duchy,ale mně dost vyrazila dech příhoda s briardkou mého bráchy.Když jsme byli na horách a neteř chtěla jít lyžovat,stoupla si a jinak poklidná starší dáma se prostě rozhodla, že neteř nepustí ven,ne že by vrčela,spíš to bylo takové zvláštní knučení.Brácha ji okřikl, poslal na místo a nateř odešla.Asi za pět minut se Kesi podařilo proklouznout ven a zdrhla na svah,kde už ležela,vlastně to byla fena kdo na ni upozornil,neteř se zlomenou nohou.Od té doby,kdykoliv je Kesi nervní,tak má celá rodina strach,že se něco stalo.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání