| Autor |
Zpráva |
bord
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 12:28
- Nahlásit
Garfield
Kamarádka takhle občas vyvolávala duchy s pár lidma,takže věděla o co jde,chtěla jsem to děsně vyzkoušet,všechno bylo nachystaný,jenže mně začalo být najednou špatně,vyloženě jsem měla úzkostnej pocit a blbě se mi dýchalo - a to nejsem žádná cíťa,no prostě celý divný to bylo.Nakonec jsem je ukecala,aby to nechali na jindy až tam nebudu.
No a zkoušeli to asi za půl roku a zrovna té kamošce se stalo,že cosi jí zkroutilo ruku do úplného pařátu,no musel to být děs.Já to neviděla,prej ječela hrůzou.No a od té doby to nedělá..
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 12:31
- Nahlásit
bord
Když to někdo navrhne, mám takový nutkání to zkusit ještě jinak než 17ti letá holka a v jiným složení lidí (třeba jestli někdo z té první skupiny nepodváděl), ale prostě ta zvláštní úzkost a nemožnost to pak odvolat je pro mě moc nepříjemná.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 12:32
- Nahlásit
pigie
no to ja zlodeje uz vyhanel. ®onie misto toho, aby stekala za vchodovyma dverma tak stekala u dveri do obyvaku. to jeste nikdy neudelala a jelikoz bydlim v prizemi, pochopil jsem, ze v obyvaku je zlodej. chvili jsem zapasil s predstavou jit si v klidu lehnout do loznice a rano jen vycislit skody, pak ve mne zvitezil ochranarsky pud, dosel jsem do kuchyne pro nuz a vtrhl do obyvaku pripraven se postavit klidne al caponemu .... akorat, ze tam nikdo nebyl ....
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 12:36
- Nahlásit
Jirikovo
Aspon si nemusel vycislovat skody a utierat noz
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 12:37
- Nahlásit
pigie
akorat jsem se musel jit osprchovat a dat vyprat podelany spodni pradlo ....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 12:39
- Nahlásit
Ještě když jsme neměli Gafa se k nám vloupal do bytu zloděj a vykradl nás. Ale žádnej bordel nic, prostě jen do zásuvky pro šperky a shodou okolností tam byly uloženy i hotové peníze (docela dost). Tak jsem si říkala, že být tam ten pes, tak by ho možná zabil (zloděj psa) v pudu sebezáchovy. Garfield by akorát tak strašně řval a štěkal a dorážel na něj, ale jen do prvního dupnutí.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 12:42
- Nahlásit
Garfield
normalni zlodej, ktery leze do bytu spicich lidi, podle me v naprosty vetsine pripadu pri naznaku problemu utika ... takze by stacilo aby Gaf dvakrat steknul a postavil se do cele sve velikosti a zlodej by vzal nohy na ramena. v pripade, ze by ho Gaf kousnul, tak by mozna vzal nohy na ramena i doslovne a pokusil se odplazit smerem ven ....
|
bord
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 12:51
- Nahlásit
pigie
S tím kul.bleskem jsi teda měla štígro!Pokud vím,dodnes se neví jak vzniká. Celkem mě děsí jeho schopnost se naprosto nelogicky pohybovat,dokonce pronásledovat,řeklo,by se,že jde za vodičem a ono ne vždy.
např.ten případ lidí na horách,kdy 2 spali v blbým staně s tyčkama,bez podložky,vzbudila je záře a prskání,kdy k nim něco vplulo do stanu,chvíli se to vznášelo nad nimi a pak to vyplulo ven.Do vedlejšího stanu bez vodivých částí,kde na izolační podložce spali lidi a oba je to popálilo.Ani nevím,jestli to přežili.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 12:58
- Nahlásit
bord
To mas pravdu, ale plazma, z ktorej by mal byt ten blesk je podla mna tiez trocha nevyspytatelna a hlavne sa fakt nevie, z coho vznika. Bol to moj velky zazitok a to, ze mam rozrazene koleno od toho, ako ma otec hodil na tie tehly som si vsimla az po par hodinach
|
bord
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 13:11
- Nahlásit
Učitelka nám vyprávěla jak její dcera co bydlí někde v Americe si pronajala starý dům levně mimo město a jejich jezevčík nechtěl do jedné části vůbec jít,vrčel,stál na prahu,ale nešel.Nějaký týden tam bydleli a občas začala slýchat zvuky.Divný šourání po zemi a v prav.intervalech klap.
Ozývalo se to i ve dne různým členům rodiny.Až se náhodou dozvěděla od starousedlíků,že tam zavraždili starého dědu,co chodil o holi.
I když to bylo levný,mazali odtam.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 13:12
- Nahlásit
bord
Ty jsi myslím na to taky pěkně ulítlá co?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 13:14
- Nahlásit
Nám se zase stalo to, že jsme jednou byli s pesanem rodičů venku, zatměli jsme a domů jsme se vraceli už opravdu za tmy, lesem. Dělali jsme blbůstky a fotili. No a pak jsme si to po příchodu domů stáhli do počítače a nevěřili svým očím...asi na dvou fotkách po sobě byla za mnou taková mlha...jakoby zkroucená postava a přitom vím, že v lese stopro mlha nebyla..no ty fotky mám na CD, jestli si na ně vzpomenu, tak vám je přinesu zítra ukázat...
|
bord
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 13:15
- Nahlásit
Syska
Jo to zas jó ! Akorát na mě nesmí nikdo bafnout..
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 13:15
- Nahlásit
Moj pradedko mal krizenca, ktory sa vraj podobal na puliho, aj dredy mal. Ked pradedko zomrel, nik ho nemohol pocas pohrebu dostat z cintorina a odviedliho nasilim a priviazali na retaz, lebo stale utekal na ten cintorin. Pes prestal odo dna, kedy pradedko zomrel zrat a zomrel tri dni po jeho pohrebe. Pricom nikdy to nevypadalo, ze by boli na seba nejak extra naviazani...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 13:17
- Nahlásit
Co je to cintorin?
|
bord
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 13:18
- Nahlásit
Syska
krchov
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 13:18
- Nahlásit
pigie
A tak to se dá pochopit, že pes najde a pozná, kde je pohřbeno tělo a vrací se ke svému pánovi. Trošku větší nářez by to byl, kdyby pes z domu utíkal přes celé město do krematoria a škrabal jim tam na dveře...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 13:20
- Nahlásit
bord
Aha...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 13:22
- Nahlásit
Garfield
uz zase magoris????
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 13:22
- Nahlásit
Garfield
Hej, ale vsetkych prekvapilo to, ze pes za nim tak "plakal" (nespali v jednej posteli, nejedli z jedenho taniera, dokonca ani s nimi v dome nebol, dedko ho nic necvicil, proste len tak si zili) Moj pes, keby som umrela v posteli vedla neho, by sa este chvilku zabaval kusanim mojej ruky, potom by zistil, ze uz sa nehybe, tak by si siel lahnut A zmenu pana by rozchodil urcite
|
bord
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 13:23
- Nahlásit
Syska
je to významné aha?? (hřbitov)
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 13:25
- Nahlásit
bord
Jasne ze je, Syska si mohla mysliet, ze ho nemohli pocas pohrebu dostat z krematoria alebo z hrobky, cokolvek, co by bolo neobycajnejsie ako cintorin
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 13:26
- Nahlásit
Je to obyčejná aha...jakože teď už teda vím....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 13:27
- Nahlásit
Čéče, řeknu vám, jak tu byla řeč o babě, která spáchala sebevraždu a pes po ní hrabal packama a ňufal do ní a rozškrabal jí půlku obličeje, že musela na transplantaci a oni jej pak utratili...jo? Tak já si zkusila lehnout na zem, čelem do koberce a dělat mrtvou. Došel. Ňufl do mě. Položil na mě packu. A pak hrábl. Jenže u toho měl zatnuté drápy. Hrábl znovu a kňučel a začal mě oživovat dosti drastickým způsobem. Zkrátka být fakt v bezvědomí a ležet tváří nahoru, tak by to taky bylo asi docela maso. Ona taková psí tlapa v afektu se zatlýma řezacíma strojkama.... Nic moc.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 13:30
- Nahlásit
Garfield
Ja som uz sla do prace zo styrmi srabancami cez tvar... To ma len pohladilo moje zlaticko... A slo to cez nos aj peru... Vypadala som fakt hovadsky.
|
bord
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 13:31
- Nahlásit
Garfield
špatně simuluješ - musíš vychladnout
|
Meta
|
# Zasláno: 11 Led 2006 13:34
- Nahlásit
Fakt zatáhlý drápy? Jak to ten pes udělal?
Bert, když se odrazí tlapou na holém nártu mé nohy, nemá drápy zatažené ani náhodou
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 13:35
- Nahlásit
Meta
Né zatáhnuté, ale zatlé.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 13:36
- Nahlásit