| Autor |
Zpráva |
dejavu
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 18:45
- Nahlásit
jestli vas zajima tohle tema, tak doporucuji tuhle knihu
http://www.kosmas.cz/knihy/106783/vas-pes-to-vi/
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 18:56
- Nahlásit
Jestli se mi dneska budou v noci zdát strašidelný sny, tak to bude na vás
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 04:19 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Garfield
Vies co sa mi stalo pred par dnami? Rano som sa zobudila na to, ze pes vedla mna na posteli sedi, pozera sa smerom k dveram, von na chodbicku. Uz som vedela, ze je zle. No, a potom sledoval nieco, co sa prechadzalo (inak, bolo rano pol osmej...), zrazu to nieco zastalo a pes nastrazil usi (to, ze ja sa snazim ho zaujat mi neprechadzalo). Naivne som si zelala, aby to bol ten jeho pohlad do prazdna a za nim bude nasledovat vybeh k dveram, lebo priatel sa vracia okolo osmej z prace z nocnej. Nic take sa nedialo. Tak som toho somara vyslala sa tam pozriet. Kamen urazu. Pes nechcel opustit postel ani za nic na svete. Zostal sediet ako pripeceny s hlavou obratenou k chodbicke. Ja som bola uz uplne vystrasena ("zablokovany" jediny vychod z izby) a strasne som si priala, aby uz konecne prisiel priatel. Zrazu bolo vidiet na psovi, ze viditelne ochabol a na moje pohladkanie vstal a isiel "skumat". Vosiel do chodbicky, ale ked prisiel na jej koniec a videl za roh, tak sa bokom oprel o stenu a cuval spat!!! To uz ja som mala slzy na krajicku Hlava sa mu pohybovala z dola na hor akokeby niekoho cuchal, koho sa boji (fakt sa tak pri ludoch sprava, ked su mu neprijemny). Ta potvora zacuvala spat do spalne a zase si sadol ku mne na postel... Ja uz zo zistenim, ze telefon je v obyvacke a nie v spalni som rozmyslala, ako z toho bytu zdrhnem, ked mam na sebe len pyzamo a nadavala priatelovi, ze nevie chodit nacas. Pes sa zrazu znova postavil, pomaly presiel na chodbu, odtial som ho pocula prechadzat sa po obyvacke, vratil sa spat a tvaril sa uz "normalne". Nevideli ste este cloveka sa obliect za 2 sekundy a vypadnut z bytu k tomu. Vonku som to rozdychavala a uvedomovala si, ze so psom sa budem bat duchov este aj pocas dna. Inak, pre vsetkych, uvedomujem si, ze som detska Ale iba, ked sa jedna o duchov
|
Meta
|
# Zasláno: 26 Led 2006 07:31
- Nahlásit
Zatím jsem nikdy nenarazila na případ, že by duch člověka napadl, či mu jinak ublížil. Takže se vlastně není čeho bát, i kdyby si na tebe nějaký ten duch zasedl!
|
Anonymní
|
# Zasláno: 26 Led 2006 11:31
- Nahlásit
..já jsem dnes byla na návštěvě u jednoho pána,co má berňáka a on mě nechal v domě a šel na chvili pro něco k sousedům a ten pes si se mnou po celou dobu hrál. Snažila jsem si udržet jeho pozornost pamlskama a hračkama a trénovala různý povely ale on vždycky po chvile koukal za mě nahoru na schodiště, vždycky na pár okamžiků mrknul nahoru a pak si zase hrál jako by nic. Ale vždycky se díval na to samé místo a je zvláštní, že se do toho místa koukal i přes zrcadlo .. tj. seděla jsem v křesle on seděl vedle mě zády a koukal se do toho zrcadla (což málo který pes dělá) ale nedíval se ani na mě a ani na sebe ale na ty schody... ale překvapilo mě, že jsem se ani moc nebála... možná už jsem otužilá, protože si myslím, že už jsem ducha viděla ..ale nebudu to rozebírat, protože si pak připadám jako pošuk... jen vám řeknu, že jsem se ještě nikdy nesetkala s tím, aby se na mě někdo díval tak, jak tenkrát ta holka ... takovej výraz se snad ani nedá napodobit... bylo to dost hnusny
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 11:38
- Nahlásit
Anonymní
Napiš o tom!!!!
|
evina
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 11:42
- Nahlásit
holky super téma-to já ráda Pes určitě šestý smysl má,v televizi jsem viděla jak cvičí psy aby upozornili na blížící se záchvat epilepsie.A byli dost dobří!Strejdův pes zase poznal,že děda umře.Od rána u něj čubina seděla a nechtěla se vůbec hnout.Nechtěla žrát,nechtěla ven,jen měla položenou hlavu na posteli.Byla moc smutná a jelikož byl na tom děda už špatně,tak všichni věděli,že to pejsa tuší.Večer děda umřel.Před lety vyvolávala duchy i moje babička,nechala se ukecat protože byla vdova.Ona na to nevěřila ale i tak zkusili vyvolat mého dědu,který umřel když byl mému taťkovi 1rok.Měli takovou tu podložku s písmenky.No a duch se zeptal "jak se má Milan?"Tak se jmenuje můj tatík.Babička byla na mrtvici protože nikdo z přítomných nevěděl jak se její syn jmenuje!Nikdy pak už to nezkoušela.
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 11:57
- Nahlásit
To je super počteníčko....škoda, že nemám podobný zážitek, abych ho sem napsala....je to zvláštní a tajemný
|
Anonymní
|
# Zasláno: 26 Led 2006 12:32
- Nahlásit
.. tak jo,prostě jsem jednou šla ráno dopráce a jak jsem šla ze schodů, tak jsem nahoře u zábradlí zahlédla tak koutkem oka (znáte to ne, nedíváte se přímo, ale vidíte to) tak 10 - 12 letou holku... nejdřív mě všichni utěšovali, že se mi to jenom zdálo, ale to bych si přeci nepamatovala, že stála jen naboso ve starým plátěným modro-bílo pruhovaným pižamu. Měla dlouhý hnědo černý vlasy bez ofiny učesaný tak "na prdel" byla dost bledá, ale ne bílá a dívala se na mě strašně divně - úplně bez výrazu....
Já se duchů taky bojím, ale vždycky jsem si říkala, když jsem najednou dostala takovej ten divnej pocit, že je někdo vedle mě, že mě hlídá ségra (umřela ještě jako mimino) ..ale tahle holka mě fakt vyděsila na hodně dlouho. A my navíc bydlíme u hřbitova (cca 30 m) takže se mi pár dní rozhodně dobře nespalo.
A ještě před touhle událostí se mi stalo, že jsem byla sama doma a najednou jsem dostala pocit, že okamžitě musím jít z toho domu pryč.. byl to úplně panickej strach .. ale z ničeho nic. Ničeho jsem se nelekla a ani jsem se nedívala na žádnou bubárnu, jenom jsem se najenou musela obléct a vypadnout. Nejhorší bylo projít tím dome... a ten strach ze mě odpadl v tu ránu, když jsem za sebou zacvakla branku od zahrady.
dila jsem 3 hodiny po venku jen tak, dokud se nevrátili domů naši.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 26 Led 2006 12:44
- Nahlásit
Tak vám sem taky popíšu příběh, je můj vlastní .
Stěhovala jsem se do bytu-předešlý nájemníci byli mladí lidé s miminkem,ale tatínek toho miminka v bytě tragicky zemřel...proto se paní stěhovala pryč.
Nejdřív jsme přestěhovali těžké věci a teprve druhý den naše dítě i psa od babičky.
Pes pořád nechtěl do obýváku,jinak byl závislák ,všude chodil s námi,natiž doma,že. Pak se "osmělil",ale ve dveřích z obýváku do kuchyně vždy jakoby vrostl do země a tlumeně vrčel,tomuto místu se vyhýbal. Až jsem si opravdu říkala, zda k nám duch toho tatínka odstěhovavší rodiny nechodí. No fakt to trvalo tak týden,až jsem si jednou tak řekla,spíš s humorem- něco ve smyslu-tvá rodina tu už nebydlí a najdeš je tam a tam.
Jsem nohama na zemi, i když věřím na věci mezi nebem a zemí a pravda je ta, že pes se uklidnil, do kuchyně začal chodit normálně, po vrčení ani zdání. Dokonce si mezi dveřma později i lehal.
Po čase jsem se od sousedky dozvěděla, že právě mezi kuchyní a obývákem našli předešlého nájemníka ležet........
Závěr si udělej každý sám.žanda
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 12:49
- Nahlásit
Anonymní
To je jak z hororu !!!
Já se doma, když jsem sama taky bojím, ale od tý doby co máme Rota mě strach přešel. On se vrhne kamkoliv, kde něco slyší. A hlídá mě, kamkoliv se hnu. Ještě, že bydlíme v bytovce a né v domku! Mno, ale aby mě nakonec přesto nevylekal - po tom, co sem píšete!!!
Já si myslím, že tu nejsme sami!!!! V tomhle nekonečnu známe jen pár planetek a pak?? Kdo ví, co a nebo kdo nás POZORUJE! Zvíře se řídí instinktem a na ten my jsme v týhle uspěchaný a zmodernizovaný době zapomněli.... Třeba zrovna teď za námi stojí nějakej neviditelnej duuuuchch....
|
Anonymní
|
# Zasláno: 26 Led 2006 12:50
- Nahlásit
Niko,ale vše dobře dopadlo...a nakonec-bát se máme jen živých,ne ) žanda
|
Anonymní
|
# Zasláno: 26 Led 2006 12:56
- Nahlásit
..nečetli jste dneska blesk....? třeba máme všichni jenom halucinace
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 13:03
- Nahlásit
On se Rot taky někdy dívá do prázdna a nastražuje uši, ale vždycky mě napadne, že slyší někoho z patra, protože u nás je ticho jen v noci, když všichni chrněj. Budu ho teď víc pozorovat . V noci se vzbudí a sedne si na postel a kouká..., ale to si myslím je, že se probudil a nechce se mu zrovna spát...nevím...zatím nic zvláštního...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 13:19
- Nahlásit
děte všichni do pekel - jak se mám asi dojít vyčůrat co? a taky bych se měla jít učit a bojim se pohnout...
kdybyste to nepochopili - jsem strašnej strašpytel, co se skoro ve dvaceti bojí tmy a nemůže se dívat na horory (a nejhorší jje Věřte nevěřte....)
|
Meta
|
# Zasláno: 26 Led 2006 13:22
- Nahlásit
birma
"Vědecky vzato žádné strašidlo NEEXISTUJE!!!!!
...a co když tu je? NEEXISTUJE!!!!!"
|
Anonymní
|
# Zasláno: 26 Led 2006 13:23
- Nahlásit
jooo přesně ..věřte nevěřte... já se divám, ale nikdy ne na to rozuzlení, protože bych nemohla žít s vědomím, že se někde stalo něco bubáckýho!!
a viděli jste ten film 3:15 zemřeš.... tak to je děs... kruh se může jít zahrabat. U toho se bál i můj přítel a to se hororům jinak směje
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 13:26
- Nahlásit
já viděla akorát prvních asi deset minut z kruhu, přestože jsem byla u přítele, kde se bojim málokdy, tak jsem ho musela poprosit, aby to vypnul....
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 13:27
- Nahlásit
pokračování.......vědecky vzato žádný upír neexistuje.... a co když tu je?......tak a teď se bude Birma bát
Jinak já taky nejsem žádný hrdina....Když dávali v TV polský seriál Zaklínač, sledovala jsem ho zásadně zabalená v peřinách Horory miluju, ale jenom z bezpečné a teplé postýlky....(hlavně pak nemuset jít přes chodbu v noci na záchod )
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 13:28
- Nahlásit
Evik
nebuď na mě hnusná jo?
třeba se to s věkem zpraví
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 13:28 - Změnil/a: Evik
- Nahlásit
birma
jé já tě nechtěla děsit....
jina kruh mi přišel jako šílená volovina, to jsem se tak nějak nebála, ale taková Záhada Blair witch.......to je hustý...to jsem s v kině zakrývala oči a lezla příteli na klín
a věkem se to nespraví.....moje teta zalézá při hororech "pod stůl" dodnes
|
Anonymní
|
# Zasláno: 26 Led 2006 13:41
- Nahlásit
birmo, )vezmi si sebou svého černého mazlíka,ale zase jak se narvete na jedno WC tedy fakt nevím, žanda )
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 13:43
- Nahlásit
Evik
tak Záhada Blairwitch mi přišla jako pěkná ptákovina - s přítelem jsme se řehtali jako koně
žanda
na záchod se nacpem - testovali jsme to v metru - jela jsem sama a nebyl nikdo, kdo by mi ho podržel
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 13:44
- Nahlásit
horší je, že bych měla dojít do sklepa pro košíky a granule, co jsem slíbila na pomoc pejskům, tahat psa se mi nechce, aby si nemyslel, že jdem na procházku a samotnou mě tam nikdo nedostane.....
holt tam asi pudu až s kejtou až přijede....
|
Anonymní
|
# Zasláno: 26 Led 2006 13:47
- Nahlásit
birmo,jo a budete se bát dvě )
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 13:52
- Nahlásit
A co Masakr motorovou pilou?? To je podle pravdivý události...mazec...brrr
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 13:57
- Nahlásit
Co se strachu jít v noci na záchod či do sklepa týče....tak jsem se nejvíc bála na chalupě, dokud jsme neměli v domě záchod a museli chodit přes celou zahradu do kadibudky.....Nemáme na chalupě plot, takže jsem několikrát vzbudila celý barák svým šíleným jekotem, když mi před nosem proběhla srnka nebo z kadibudky vyběhla myš či vylétl netopýr....
Teď už máme záchod v chalupě, ale pes tam stejně chodí se mnou...radši....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 13:58
- Nahlásit
Evik
kdybych se bála jenom v noci, tak to až tak neřešim
|
neonka
|
# Zasláno: 26 Led 2006 14:01
- Nahlásit
A co teprve taková Ospalá díra (Sleepy Hollow)? Pak jsem se bála fakt hodně.
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 14:03
- Nahlásit
neonka
To mi něco řiká...o čem to ve zkratce bylo??
|