| Autor |
Zpráva |
evina
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 14:03
- Nahlásit
birma:myslíš,že věkem se to spraví?Ale jdi...podívej na mě.Po shlédnutí kruhu jsme s dcerou chodili čůrat společně,jak jsme se báli
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 14:09
- Nahlásit
evina
tak to mě děsíš....
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 14:14
- Nahlásit
birma
tak ve dne já strach nemám....ale taky je fakt, že nebydlím v paneláku.....tam bych se do sklepa bála i ve dne taky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 14:16
- Nahlásit
Evik
no hlavně je to úplně v suterénu a teď se tam snad zabydleli bezdomovci.....
|
neonka
|
# Zasláno: 26 Led 2006 14:22
- Nahlásit
Niko: bezhlavej duch na koni vyvražďuje vesnici. Superstrašidelná atmosféra, Keanu Reeves, super efekty.... Fakt jsem se sama doma bála.
A pes baskervillský je taky povedenej. Hlavně když se poslouchá v rozhlase a máte hodně bujnou fantazii, což koukám skoro u nikoho není problém...
Jinak mě napadá, proč vznikly pověsti o strašidlech? Mohli se opravdu černí psi s ohnivíma očina prohánět po vesnici?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 14:28
- Nahlásit
To sem teprv teď narazila na tohle téma je to zajímavý.
Muj manžel taky furt vidí duchy, prostě spíme on se najednou posadí na posteli a řiká vidíš to taky a prostě nad sebou vidí nějaký postavy. A já prostě nic nevidim. Jednou dokonce viděl že někdo stojí u dveří a on se pak v panice snažil dostal z okna ven, tak mně vzbudili jen rány do okna.
Už jsem se ale přesvědčila že tam možná něco fakt je, protože tuhle začal Viky na posteli vrčet, manžel se vzbudil a prý viděl postavu jak odchází směrem do obýváku a Viky vyletěl a letěl taky do obýváku a štěkal. Docela hustý, zásadně se nedívám na horory abych pak nebyla posraná a on mi pak furt řiká co zase vidí a že to je dost často. Pak se nemám bát když sem sama doma. Kolikrát když sme samy doma tak Viky taky začne vrčet a bublat a to bydlíme na konci ulice kde nikdo nechodí.
Jinak Masakr motorovou pilou byl taky dobrý a ještě Jepeers creepers taky hustý.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 14:31 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Evik
Blair Witch - Na tom som bola v kine s kamaratkou - mojim buducim priatelom a jeho kamaratom (nemala by som to hovorit, ale ti tam prisli spraskany). Oni sa pocas filmu rehotali a ja s kamaratkou sme boli nalepene na sebe. Problem prisiel az vtedy, kedy sme sa mali rozlucit pred branou a ja ist domov. Ja som to napodiv este dobre zladala, hoci som strasny strachopud, ale proste utekam a doma niekto na mna cakal. Kamaratka robila strasne fory, tak musela zdola zvoncekom zavolat mamu, aby po nu prisla dole. Mala 22!!! Odvtedy ked sme isli spolu na film, si vzdy dobre zistila, ci sa nahodou nejedna o horor!
neonka
Sleepy Hollow bola pre mna rozpravka. Ako ono, ten film, co ma vydesi musi vyzerat realisticky
birma
Inak, co na to hovori moj priatel? Lebo moj si uz na to zvykol a celkom dobre predpoklada, kam nepojdem, kludne obide cely byt, ked ho vyslem v noci a tak Chudak... Aspon si ma zasluzi
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 14:36
- Nahlásit
Vcelka
Jezis, s tvojim manzelom by som nechcela mat nic spolocne. A raz, keby mi nieco take urobil, ze vidis to tiez?, tak by som od neho zdrhla.
Jednou dokonce viděl že někdo stojí u dveří a on se pak v panice snažil dostal z okna ven
Tak toto by som spravila aj ja. Mozno by som tentokrat aj prezila (2.poschodie), za mladi asi nie (6.poschodie)...
Inak, fakt sialene, ja milujem horory, milujem strach, niektore menej kvalitne pozeram aj sama doma. Upiry, vseliake divne strasidla a tak, to mi je jedno. Ale co sa blizi realite... Konec. Mrtvo. A tiez sa bojim, ze si po mna pridu mimozemstani. Myslite si, ze som zrela na psychiatriu ako to tvrdi moja rodina?
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 14:36
- Nahlásit
Mně nejvíc vyděsí horor, který je natočený podle skutečný události!!! To na mě šíleně působí . Viděla jsem jich dost, ale nikdy si nepamatuju jejich názvy...
|
evina
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 14:39
- Nahlásit
Jo teď nedávno dávali s Gerem o tom motýlím chlapovi.Název už nevím...ale taky dobré.Podle skutečných událostí filmy miluju!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 14:44
- Nahlásit
pigie
víš co já vždycky jen zvednu hlavu řeknu že nic nevidim a spim dál, už to prostě beru tak nějak že mu asi hrabe. Je to ale divný, řikala jsem mu ať si už zajde k psychoušovi, divný na tom je že tohle měl už u nich doma a i když spal u nás a teď když máme svuj baráček tak to má taky.
No a to jak se snažil dostat z okna ven, to já napřed měla za to že nám někdo hodil třikrát na okno sněhovou kouly, takže to sem se dost lekla a nemohla jsem usnout jak sem se bála, a až pak ráno když jsem na to zavedla řeč, tak mi Zdeněk řekl to že zase někoho viděl a že ty rány byli od něj.
Někdy mám spíš strach aby se nějak prudce neohnal a já to neschytala, protože někdy vyletí dost rychle.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 14:48
- Nahlásit
Jepeers creepers netopýří monstrum
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 14:48
- Nahlásit
pigie
to jsme na tom stejně....já taky miluju to, co mi přijde nerálné....upírky, strašidýlky, bezhlavé rytíře apod.....ale jak je to podle skutečné události nebo to vypadá pravdivě, tak jsem podělaná. Můj přítel už je taky na to zvyklý, že jsem v tomhle ohledu posera....
Pokud se týče mimozemšťanů, tak jsem někde nedávno četla článek,že např. něco z toho, co je ve Dni nezávislosti nebo v MIB, by klíďo brďo mohla být pravda, protože USA má prý skutečně mnoho důkazů o existenci mimozemských civilizací, akorát to zatajili a teď se k tomu někdo dostal a snaží se to odtajnit....
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 14:51
- Nahlásit
Vcelka
už to prostě beru tak nějak že mu asi hrabe
No dik, aspon viem, co si mysli ten moj Neva, aj tak som to tusila
Ale tebe nezavidim, zit s takymi cvokmi je zle. Aj ked ja som len slaby odvar toho tvojho
A prave taketo horory su pre mna rozpravky, co si vlozila fotku. Alebo koniec sveta, diabli a pod. U mna to musi byt bud duch (normalny) alebo mimozemstan.
|
evina
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 14:51
- Nahlásit
Já měla dost nepříjemný zážitek na chalupě.V noci jsem spala,probudila jsem se a u postele jsem viděla obličej chlapa.Chtěla jsem křičet ale nemohla jsem vydat ani hlásku.Nemohla jsem pohnout rukama ani nohama.Všichni mi tvrdí,že jsem spala a že se mi to zdálo.Já tvrdím,že jsem byla vzhůru.Všichni mě pak měli za blázna
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 14:55
- Nahlásit
Evik
Jo, jo, niet nad dobry horor. Aj ked obcas filmy prekladam, robim titulky (amatersky na web, nie profesionalne). Tak zrovna ku Ring som titulky spravit nemohla... Proste to neslo.
Alebo viete ktory film mam rada? The Others (Ti druhi), The sixth sense (Siesty zmysel) Tieto ma dostali a na konci filmu este raz Aj ked su slabsieho razu
|
neonka
|
# Zasláno: 26 Led 2006 14:56
- Nahlásit
Pigie: Takovej Alfred Hitchcock je mistr mistrů hororů i pro mě. Takový Vertigo (Závrať?)
Taky jsem se dost bála při hraní Diabla, ale fakt nejvíc miluju ty strašidelný pověsti. Rusalky už mám, ale co ten zbytek? Vyskytuje se u vás nějaký takový duchozvíře?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 14:58
- Nahlásit
pigie
když tenhle horor byl taky hustej, skoro jako skutečná událost. Mně stačí už i třeba vraždy podle skutečný události a jsem posraná, proto ty filmy nechci moc sledovat. Manžel kouká na filmy na počítači furt a samý takový husťárny, tak se nemůže divit.
No ale mně se taky už stalo že sem něco nad sebou viděla, byli to okamžiky, ale bylo to nepříjemný. Jen doufám že nebudu mít to samý co on.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 15:05
- Nahlásit
neonka
Neviem, nad tym som nerozmyslala. Rusalky su podla mna rozpravka. Aj vsetko podobneho razu. Hitchcock je OK. Od neho som mala ale najradsej Troch patracov
Inak, ja si nazvy filmov moc nepametam (ja aj ked precitam knihu, mozem citat o mesiac znova...), len tych mojich "oblubenych", co ma nebezpecne vydesili a nemohla som dobre spavat niekolko noci
Vcelka
Verim, nevidela som ho, ale uz podla postavy by bol zaradeny do toho "rozpravka", hoci by mohol bol strasne strasidelny
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 16:43
- Nahlásit
Baby nechte toho !!!!!!!!!!!!!! Já jsem sama doma a budu i celou noc a ten malý prďola mě nezachrání! Stačilo aby mi zakňučela, při čtení těchto příspěvků, za zády a já malém vyletěla z kůže!! Fakt hnus!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 16:51
- Nahlásit
pigie
Přítel se může dívat kdykoli na cokoli a je mu to jedno. Mě se směje a když jsem s nim, tak se většinou nebojim. Když jo, tak mám smůlu.
Nejhůř tohle odnášela babička, když mi bylo asi 9, 10 a dávali AktaX - pak jsem jí pozdě v noci budila, aby mě odvedla čurat....
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 17:42
- Nahlásit
Evik
Jojo, taky se mi líbí upíři, strašidla apod. - uáááá
Mně třeba příjde šílená ta Medůza v Souboji Tytánů - děsný...ty její pohyby mi připadají jak ze sna - tak zpomaleně, myslím...je to šílený...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2006 03:12
- Nahlásit
birma
To ja ked som bola v tom veku pozerali sme na viedni (tvrdy socik) nejaku fantasmagoriu, kde clovek letel do buducnosti. Tusim to bola vesmirna odysea. Nic to nema spolocne s hororom, ale ja som odmietla spat inde ako v posteli rodicov... A to mi bolo asi tych 9-10... Vsade som videla ludske cervene oko
Niko
Na suboji titanov som bola v kine so svojim otcom a bratrancom posrana az za usami. Pri E.T. v kine som sa ako jedina na zaciatku (ked som videla tie dlhe prsty vyhrabavat rastlinku) sa rozplakala. Keby tam nejaka pani nemala cukrik, tak by sme museli z kina prec A k tej meduze sa vratim, asi o rok nato sme isli do nejakeho muzea, kde ta hlava bola vymodelovana z cohosi a vlaveli, ze je po lavej strane. Celu expoziciu som isla tvarou oproti pravej strane Pre istotu. Ja som brutalny strachopud
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2006 12:51
- Nahlásit
Já jsem si ted zase vzpomněla na kruh.....
No včera se mi taky stala taková příhoda s Lesánkem,ikdyž pořád nevím,jestli nás zachránil svým "6 smyslem" nebo jenom zase neposlechl....
No vezmu to v zkratce: Byly jsme s kámoškama a kámoščinou beardetkou venku,u nás je aspon 1 metr 50 cm sněhu.Tak jsme blbly ve sněhu....A byla sranda .Lesan poslouchal jak hodinky,chodil u nohy,poslouchal přesně na zavolání (dokonce i Marušku,kterou neposlechl snad nikdy) a netahal na vodítku. Pak jsme se už odebraly směrem domů a šly jsme přez koleje.Už jsem chtěla Lesanovi zapnou vodítko,ale on se rozběhl.Z ničeho nic. My jsme volaly,křičely,on nic.Jen se ohlédl jestli jdeme za ním a ještě zrychlil.Pak jsme vyzkoušely,že na něho zavoláme a budeme utíkat jiným směrem. On to ani skoro nepostřehl. Jenže my jsme byly pořád na kolejích! A jak jsme se bály,že vletí pod vlak nebo pod auto,tak jsme utíkaly pořád za ním po kolejích a o sebe jsme se nebály....Nakonci na přestupu kolejí kde jezdí auta se zastavil a čekal na nás.... Já měla vztek.....Věděla jsem,že jsme na něho volaly a on nic,ale bohužel jsem ho nemohla potrestat,ale stejně dostal zprda. No pak jsme už šly domů,Lesan v pohodě na vodítku,netahal,poslouchal....Asi po 20 metrech se začaly sklápět závory a měl jet vlak,jenže nejel....Nic,nic a pořád nic....Já jenom dodala "Vogo já si vzpomněla na kruh" a cérky jenom strnuly a začaly jsme se báááát....No po 10-15 minutách vlak jel....Ale co kdyby vlak jel tak jak měl a neměl zpoždění? Co kdyby Lesan neutíkal a my taky ne?CO kdyby jsme si nevšimly vlaku? CO kdyby jsme byly už mrtvé? To nás napadlo hned.Chvíli jsme si myslely,že se najdeme mrtvé na kolejích a že jsme duši.... Ještě že ne...Ale možná to Lesan cítil a proto zrychlil....
Z toho vyplývá,že už nikdy nepůjdu po kolejišti
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2006 13:03
- Nahlásit
Klárča
Tak to je dobre, ze ta hafan takto vycvicil ;)
Ja som zase vcera v noci mala psa, ktory zase nereagoval na nic, len hladel do kuta (bolo pol tretej v noci), dokonca ani ked som ho zatahala za chlpy na kohutiku, aby sa na mna obratil. Len sa tam este lepsie prizrel. Ja patrim na psychiatriu... Pomozte mi prosiiim
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2006 13:10
- Nahlásit
pigie
To bude dobrý,snad....
Na psychiatrii patřím já
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2006 13:13
- Nahlásit
Klárča
Uz som prestala tomu verit, ze z toho vyrastiem, ako mi vraveli rodicia No a mas pravdu, s behanim po kolajniciach by si si aspon na den psychiatriu zasluzila
|
bord
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2006 15:39
- Nahlásit
Vcelka
No Tvýmu chlapovi nezávidím,jsem si jistá,že jsou lidi,kteří jsou natolik citlivým příjmačem,až je jim to na obtíž.Já měla děsný nervy jak jsme bydleli asi 3 roky v tom domku viz.výše,naštěstí to ustalo po přestěhování.Taky jsem byla přesvědčená v noci když vypadl proud při bouřce,že se někdo dobýval do pokoje a to jsem viděla jak jde klika dolů!Kroky na půdě,co bylo někdy slyšet 2x vyhnaly i muže to zkontrolovat.Nejhorší asi je,když jsem viděla jak ani on není v poho.Jindy člověk jde poprvé kolem barabizny a přepadne ho opravdu stísněný pocit,že raděj rychle přidá do kroku.Naprosto bezdůvodně.A pak se dozví v hospodě,že tam násilnou smrtí zemřeli 2lidi.
Ještě mám zážitek své babičky,která asi až 2 roky po úmrtí dědy se svěřila,jak měla silný pocit v prvních dnech po pohřbu,že ji děda přišel ve snu navštívit.Jo jenže ráno našla na jeho posteli na polštáři vytlačený obtisk po hlavě.Akorát si přišla jako blázen..tak to ani neříkala.Holt svět je plnej záhad.
|
Rexxy88
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2006 23:57
- Nahlásit
fuuj,tohle mě nejvíc vyděsí,už jsem tu u počítače celá ztuhlá Já jsem chronickej sledovač hororů,fakt už mě to vůbec nevadí,jediný,co mě dodnes děsí jsou červený oči,co jednou byly ve Věřte nevěřte.Ale občas se mi zdají hnusný sny a ty člověk nemůže vypnout jako televizi a němůže ani sen přinutit,aby skončil(někdy si ve snu uvědomím,že vlastně spím a chci se probrat,sle povedlo se mi to jen jednou).Asi před 2 dny se mi zdálo,že jsem byla v hotelu se svojí rodinou,byli tam i příbuzní-celkem asi 7 lidí.Našla jsem si tam nějakou kamarádku a chodila s ní po okolí,jednou se vracíme z procházky a já jdu na náš pokoj,ale je tam ticho.Lezu dovnitř a všichni byli oběšení,všichni tam viseli .Ve dveřích stála moje "kamarádka" s další oprátkou,pro mě.Nějak jsem jí utekla a začala bušit na pokoj na konci chodby,otevřeli mi nějaký 2 černošky a já k nim vpadla a zamkla.To už se na nás dobývala ta psychopatka,rozbila dveře,my se zavřeli v pokoji,ještě tam byla předsíňka.Černošky si lehly do postele a řekly,že když to bůh určil,že zemřou.Já jsem vyběhla na balkon a čekala,až se vrah dostane do pokoje,abych mohla skočit dolů.....v tom jsem se probudila a řeknu vám,byla jsem fakt ráda,že jsem vzhůru !!
|
RoSa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 08:38
- Nahlásit
Rexxy88
Ty máš teda divoký sny! Sice na snáře nevěřím, ale jen tak pro pobavení
http://www.snar.cz/
vidět oběšence - štěstí
oprátka - povýšení
...a ještě jedny stránky: http://www.provaz.cz/sny/hesla_search_all.php
Oběšenec