Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2018 20:31
- Nahlásit

cernej caj
Ja doufam, ze se to zhoji v pohode, uvidime. Boticku ji davat nehodlam, to radsi za par kacek obvaz prubezne vystridam. Trauma jsem mela jen chvilivcera , kdyz prisla vyrehtana s drapem naruby.
Ale nekdy to muze bejt prusvih, jak se tam neco mezi luzko a zbytek drapu dostane, to je pak uz na atb. Ted ma krasnyho zafacovanyho tapacka pojistenyho gafou a dela momentalne pacientku.
Na DT to musi bejt vubec sileny, kdyz by nejaky tlapkovaty zraneni - chapu, ze tam bez boticek ani ranu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2018 20:41
- Nahlásit

Fifi
ja myslela jako na vylete - ze sem pak zbytek vyletu mela strach aby se tam nedostal bordel - ze su rada ze ted o botickach vim a fakt je nosim uplne vsude.
Doma urcite lepsi pekne ovazovat, kontrolovat, taky to i lip dycha...

tak su zvedava, jak dlouho ji to delani pacientky vydrzi

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2018 20:47 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

cernej caj
ze su rada ze ted o botickach vim a fakt je nosim uplne vsude.
Jo tak, no to je jasny.
tak su zvedava, jak dlouho ji to delani pacientky vydrzi
I ja, i ja, chtela by litat, ma smolika. Ji hlavinku zabavim nakym cmuchanim a bude to. Ale odevzdane se ted pleskla a zhluboka vzdychla. Na noc ji to prevazu a jsem zvedava, co z toho rano zbyde...
Edit - jo a pobavily me nektery lekarny, jsem tam prozirave volala predem, jestli maji visnak k dispozici. Tak nekde vubec, jinde pry: "vsude ma vypadek, mame k dispozici visnevskeho balzam jen ten na predpis?" a napotreti mi bylo receno, ze samozrejme, staci se stavit a koupit. Tak nevim.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2018 21:03
- Nahlásit

tak snad bude tlapátko brzy zcela v pořádku, aby neměla "klidový režim" delší dobu. Však se psiska většinou hojí rychle

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2018 21:51
- Nahlásit

mi to připomnělo kdysi bráchovu první borderu, což byl strašnej poděs a když jsem ho hlídala, tak si urval dráp, krve jak z vola, tak jsem mu vyrobila taktéž epesní obvaz a během pěti minut lítal po zahradě a obvaz za ním vlál
ten si ani nevšimnul, že nějakej dráp měl

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2018 06:00
- Nahlásit

maya
nojo nektery psi sou vetsi citlivky n3z jiny

Fifi
tak snad hlavne aby byl nakonec, mi pripomina kdyz muz si kupuje jakousi mast co se micha v lekarne vpulce nevi co to je, v druhe pulce trvaj na receptu a sem tam nekde neni problem zitra se stavte a budete ji mit namichanou... prijde mi skoda ze vsechny lekarny sou dr.max prijde mi ze tam prave se z toho stava prodejna leku z police n3z cokoli jinyho...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2018 07:13
- Nahlásit

auuuuu - zabouchla jsem si palec do dveří u auta. Krásně mi modrá nehet a bolííííí. Jdu hledat po fakultě led.

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2018 08:16
- Nahlásit

Xerxova
to aby v tom ruzenec nebyla sama, tak si taky nekdo musel zrakvit prst

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2018 09:08
- Nahlásit

ještě že jsme technickou fakultou. Sehnala jsem si minivrtáček a už mám dírku v nehtu - míň to rázem bolí...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2018 10:55
- Nahlásit

Xerxova
auuu to bych bedala tu bolest pri vrtani

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2018 11:11
- Nahlásit

čaj to nebolííí. Fakt ne.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2018 11:19
- Nahlásit

ne? a co az vrtnes do masa

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2018 11:34
- Nahlásit

cernejcaj
to nesmis prave

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2018 11:45
- Nahlásit

a asi jak si to pohlidas, xo kdyz se stane?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2018 13:52
- Nahlásit

nevrtneš do masa - neb pod nehtem je ta krevní boule. Takže když vrtáček prorazí nehet, nerejpne do "masa" ale vyvalí se krev ven.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2018 14:10
- Nahlásit

fuj asi by h ondlela vrtat si vlastni prst

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2018 14:57
- Nahlásit

byla to jediná možnost, jak uvolnit ten šílený tlak pod nehtem. V klidu to jde, ale pohyb vadí. Je zvláštní, jak kvůli palci u ruky zvažuji každý krok Zlomeně nevypadá, jen je hodně praštěný... hojit se bude dlouho, to než odroste...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2018 15:02
- Nahlásit

me.se palec na noze hojil 11 mesicu ale vrtat teda me nenpadlo sem radsi prezila bolest ty podlitiny pod nehtem. ses husta

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2018 17:45
- Nahlásit

Xerxová
zabouchla jsem si palec do dveří u auta.
Litylity, auuu!
Sehnala jsem si minivrtáček a už mám dírku v nehtu - míň to rázem bolí...
To mi presne udelali kdysi na chire, kdyz bracha zabouch dvere a nevsim si, ze tam mam u pantu ukazovak... Rtg, esli to nemam nastiply, pak mi to necim zchladili ala umrtvili a dirku vyvrtali. Uleva okamzita - a tys teda silenec, ze si to vyvrtas sama! Odrustat to bude hodne dlouho, hlavne zadny komplikace.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2018 18:02
- Nahlásit

zrovna dneska v práci bylo hodně práce - a čekat na chíře se mi fakt nechtělo. Nebrala jsem vrtačku jen jsem pomaličku ručně točila minivrtáčkem a překvapivě snadno to šlo.

Jinak prst stále bolíííííí - ale to se dalo čekat. Holt když jsem blbá, tak jsem blbá a vědět to budu asi hodně dlouho. Night má dneska smůlu - na procházku vodítkovou fakt nejdu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2018 18:23
- Nahlásit

Xerxová
sis ty podrobnosti mohla nechat pro sebe zas nebudu celou noc spat

tak hlavne at se hoji.

Zjistila sem, ze mych nekolik kilo navic od svatby neni jen esteticky problem... ale... ALE ja se nevejdu do ortezy! pomooooc

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2018 18:33
- Nahlásit

Xerxová
jen jsem pomaličku ručně točila minivrtáčkem a překvapivě snadno to šlo.
Blaazen! Sama bych to fakt nedala, leda poprosit nekoho jinyho.
Jinak prst stále bolíííííí
Tak uvidis, esli neodboli castecne, mozna pak pro jistotu na rtg zajet, az nebudes mit tolika prace, ale snad to nebude potreba.
cernej caj
ale... ALE ja se nevejdu do ortezy! pomooooc
Nejde nejak suchej zip nasit, prodlouzit? Esli ne, tak te asi nova nemine?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2018 18:56
- Nahlásit

fifi já mám pocit, že s posledním článkem prstu se stejně nic moc dělat nedá - a kdybych ho rozdrtila, tak by jistě prst vypadal jinak. kloub je zcela v pořádku - prostě jsem to zavřela přesně přes lůžko nehtu - ten je do půlky modrej a bolííííí

Už končím prstové zpravodajství, aby čajda neomdlívala Ale nic moc nemůžu dělatm tak tu sedím a cvakám jednou rukou...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2018 18:58
- Nahlásit

Fifi
no, moc nevim, je to pruzny, jestli by se mi to vubec podarilo nejak zvetsit pri 100% zachovani funkce, samy nastrahy jako ty prodysny mekky zada, silikonovej predek, duralovy tycky na stranach navic nevim zda by to pak dobre drzelo koleno, kdyby to bylo volnejsi...

no budu zvazovat novou, ale hodila se mi hlavne na DT, na ty uz jezdit fakt nebudu pristich par let minimalne, takze novou asi odsunu na nekdy a ted v ni aspon sedim doma a premyslim, jestli me skrti moc nebo jen malo asi ji o vikendu na vandru prubnu

sem ztratila ferince konga, to neni mozny se mnou tak sem ji aspon dala rulicku od hajzlaku, no uz je po ni

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2018 19:34
- Nahlásit

čaj koupili jsme jednoho Konga Nightovi asi před třemi lety - a loni v létě se normálně na sluníčku "rozpustil" - nekecám, z původně kulatého tvaru je spláclotina s tenisákem uvnitř a jediným madlem... Byl to tento...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2018 19:42
- Nahlásit

Xerxová
dobrej matros teda... ja mela takovej pevnoplastovej odolnej, ale fakt nevim asi sem ho dala nekdy feri na hrani, ma ho jen doma, venku ne... ale ze se rozpusti bych se fakt bala kupovat

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2018 20:48
- Nahlásit

Xerxová
a loni v létě se normálně na sluníčku "rozpustil"
Jako fakt, origo? To me prekvapuje. I kdyz je fakt, ze par let na slunicku v tech tropech s tim asi udela taky svy.
cernej caj
sem ztratila ferince konga, t
Znas to, vid. Objednas novej a...

Troldik mel vecir traumatko, neb po delsi dobe v mrakach co? No? Baloon horkovzduch! Udatne basem stekal a hlidal, asi haravku svou, aby mu ji neunesli ufouni - a pak stejne radsi zajel do baraku.

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2018 21:58
- Nahlásit

Fifi
začíná balonová sezona

jinak mě švihne, konečně mám prachy na to auto a voni tu fabku s automatikou už nenabízej, tak teď nevím, jestli čekat, že zase budou nebo co, jsem fakt netušila, že dělaj s autama takový veletoče, asi tam budu muset brnknout nebo co

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2018 05:41
- Nahlásit

Fifi
jeejda, balonova sezona a ze teda pipinka jeste tak hlidal svoji ruzenku.

nojo, kong je jedina vec s kterou si i hraje, tak abych nezaplakala

musim se podivat, zda neni uplne, zs 3 noci uz desne blbe spim, furt se budim, mam uhozeny sny anebo zacinam trpet nespavosti

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2018 06:28
- Nahlásit

úplněk není - je půlměsíček

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání