Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2018 11:11
- Nahlásit

kdyby melo byt hnusne, vymyslim kratsi ferinkovylet

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2018 16:53
- Nahlásit

v lese bylo úžasně - mokro, trošku mlžno - našla jsem první dva hříbky kováře. Když jsme nastupovali do auta, začalo pršet a během chvilky lilo a lilo a lilo. Konečně. Včera sice na jedné straně Liberce byla bouřka a "záplavy" - ale u nás nespadla ani kapka !! Až v noci zapršelo a teprve teď odpoledne je konečně dobře zalito.
Švára má nějakou pracovní aktivitu a tak místo něj kráčím se ségrou a neteří na jakousi ochutnávku vín. Dáme dámskou jízdu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2018 17:04
- Nahlásit

xerxova
uzijte si damskou jizdu

tady stridave poprcha, moc se mi v tom zrovna ven jit nechce

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2018 17:13
- Nahlásit

dneska šel ven nadšeně i páník (na rozdíl ode mě není mokromilný) - má doma na zkoušku starší profiobjektiv - zvažuje ho na horší světelné podmínky. A tak měl v lese tmu jakou potřeboval...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2018 17:37
- Nahlásit

Xerxová
tak novej mazlik, su zvedava, zda se bude libit a hodit taky bych si jeden koupila... no asi tak za 15 let

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2018 19:42
- Nahlásit

u nás lilo ráno, teď už celkem slunečno, ale zima

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2018 20:01
- Nahlásit

Maya
u nas jeste cestou z prace, ale ted sme si dali s ferinkou, tak sice mokra az za usima ale kousek sem te odpajdala a noha mnohem lepsi

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2018 21:27
- Nahlásit

Prselo, prsii! Konecne i tady, kez by to bylo treba mesic.

Je zajimavy sledovat vyvoj nejnovejsiho hlodance od Nestvury. Sekla me spicakem do palce, jiste nahodne (po delsi dobe teda, at ji nekrivdim moc ). Krev netekla. Nejdriv tam byl fialovej hlubokej dolicek, jak mela vysokou kadenci az ke kosti. Cca po hodine se dolicek obratil vzhuru nohama a mam tam fialovou hrcu, hec. Plus nejaka velka modrina za ramenem, to uz vubec netusim z ceho.
cernej caj
ale kousek sem te odpajdala a noha mnohem lepsi
Tohle pocasi preje jak pajdum, tak veteranum, kez by to tak vydrzelo, vid. At te pajda prejde uz uplne a Ferinku bych do ty kontroly opravdu setrila, at se zase neco nepokazi.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2018 07:13
- Nahlásit

Fifi
tak at prstik se rychle hoji!

jojo, pocasi preje ale nakomec stejne ma byt zas 20 a bez deste, kdyby bylo 15max a zatazeno tak 2h provhajdu by urco dala, ale dneska uz to stejne na zitra je zas otepleni...

super, ze u vas prsi muz dal nejaky plechy pod strechu tak snad nam ted nebude zatykat tolik

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2018 08:21
- Nahlásit

u nas v noci prutrze, ale ted uz to vypada ze bude hezky, ale na zitra norove zas u nas ukazujou nejaky prehanky
Fifi
tak se dobre hoj, tady je to teda samej marod

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2018 09:53
- Nahlásit

xerxova
jak dopadla damska jixda

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2018 11:35
- Nahlásit

cernejcaj
Xerxova se asi jeste neprobrala

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2018 12:27
- Nahlásit

tss - Xerxová od rána maká, až se z ní kouří...

Byl to "duel" dvou výrobců vín - ochutnávky vždy dvou "stejných" vzorků od dvou vinařů. K tomu zasvěcený a veselý výklad - příjemná akce. A zdrbly jsme u toho. Neopila jsem se … to neumím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2018 13:02
- Nahlásit

xerxova
tak ono je otazka co kdo bere za opitost. pro nekoho je opilost uz mirne veselejsi vyjadrovani, pro jinyho kdyz 2 dny zvraci takze ono "nebyt opilej" je 0 odsinu sedi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2018 18:13
- Nahlásit

sla sem.pro trezalku, ve druhym.obchode sem.vzala toto https://www.medhelp-shop.cz/prirodni-oleje/maraton ec-50ml pac trezalka nebyla...

no, co si budem rikat,po odchodu z prace bolest opet uderila...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2018 18:24
- Nahlásit

čaj achjo - tak ať tě brzy noha nebolí. Namáš natržený sval ??

Já tady koukám do map - jestli dát zítra "klasické Jizerky" (Sněžné věžičky, Čihadla...) a nebo výstup na Smrk z Frýdlantské strany přes Měděnec... JIzerky to budou - teď jde jen o to - jestli milované žulové... a nebo ta Smrčská nežulová část.

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2018 18:51
- Nahlásit

cernej caj
ve druhym.obchode sem.vzala toto
To vypada dobre, tak at to zabere. Rikat ti, ze bys mela mit s bolavou nohou klidovej rezim, je asi zbytecny, vid.

Vcerejsi dest byl taaak strasne prijemnej, pyly a prach z poli splachnuty, auto umyty - jako novy. Ale uz zase sviti puchejr a proste fujky, pritom o kus dal bylo naprosty cerno a nadherna duha. Kez by tu este zaprselo!
Jo peknej vikend vsem!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2018 19:22
- Nahlásit

fifi tady už dneska taky ani kapka - ale skoro neslůnilo- je zataženo a poměrně chladno

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2018 20:03
- Nahlásit

Xerxová
natrzenej sval zacne bolet jen tak z niceho nic bez namahy predtim?

oboji urcite bude najtik nadsenej a vy se vyvetrate po pracovnim tydnu

Fifi
tak musim trenovat na tu stovku vokolo brna

tak skvely, ze desticek nebyl jen tak aby se nereklo, ale fakt poradne zaprselo a jeste ten duhovej bonus

kraaaasnej vikend i vam

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2018 20:14
- Nahlásit

cernej caj
natrzenej sval zacne bolet jen tak z niceho nic bez namahy predtim?
A jak se ti to stalo? Bylas radne rozcvicena a zahrata pred vykonem a pak ses i nejak protahnula po cviceni? Ono klidne muzes mit ten sval ci upon jen natazenej, stejne tak opravdu castecne vic poskozenej.

tak musim trenovat na tu stovku vokolo brna
No, tak trenuj.

A zdravi Ruzenec, jsem po delsi dobe vytahla fotak. Slecna a jeji TALIR! Kravka cerna!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2018 20:43
- Nahlásit

Fifi Růže to moc sluší - a jak má elegantně "namalované drápky" - moc hezký pigment má na tlapátkách (nejen na tlapátkách). Fakt se povedla. A kvítím pózuje jak modelýna

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2018 20:55
- Nahlásit

Xerxová
a jak má elegantně "namalované drápky" - moc hezký pigment má na tlapátkách (nejen na tlapátkách).
Jsem ted premejslela, kdy ze jsem ji to mela lakovat drapky. Paleni a barvu ma uzasnou, to je diky genetice, za to ja nemuzu. Jsem ji zcela nekriticky nekdy v tejdnu na slunicku matlala, vyjimecne me nehlodala, tak jsem ji rikala, ze je opravdu jako moc pekna feena, a ze na nejaky detaily serepes, ale ze je to stramanda a uchvatnice - no a pak mi uchvatila achilovku za odmenu.
A kvítím pózuje jak modelýna
Nepozuje, ucila se sebekontrole a odlozeni, aneb soudruha talire si vezmes, az reknu, a ze ho chtela hoodne moc. Kviti si jiste poznala.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2018 20:59
- Nahlásit

Fifi
cestou z tancovani po radnem.protazeni, rozehrati i protazeni, nic problemovyho na nohy...

Ruzenka je fakt nadherna a ta fotka s kvitim je paradni, fakt jak princezna tam pekne lezi v romantickem zatisi nez jednim skokwm.pristane v tve achilovce

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2018 21:01
- Nahlásit

Fifi
to pálení má fakt krásný, není to až taková sranda chovatelsky udržet takhle tmavý

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2018 21:18
- Nahlásit

Troldik, ac kastrat, se nikdy nemyli, ma citlivy sosak. Timto prohlasuji harani Ruzenky za zahajene, ted prvne z ni neco tentononc...
cernej caj
cestou z tancovani po radnem.protazeni, rozehrati i protazeni, nic problemovyho na nohy.
Auva. No uvidis, ja bych nejakou natazeninu ci bolavou nohu proste nerozchazela a nepretezovala, dala bych tomu klid. Znam to od svych zad, se ani nemusim blbe hnout, staci nakej mikropohyb a diky hypermobilite se mi neco skripne, blokne. Den, dva, stenam a upim a snazim se setrit, kdyz to prestane bolet, zacvicim si dornovku a jogu a jedeme dal...
Maya
to pálení má fakt krásný, není to až taková sranda chovatelsky udržet takhle tmavý
A tak ono u rtw mas obcas problemy s barvou pysku v hube (nektery je maji ruzovy) a svetlejsim okem - toho se zbavuje hodne spatne. Ale pro me by furt bylo podstatnejsi, esli i takovej pes je zdravej a povahove suprovej, to bych mu pak klidne exterierovy nedostatky odpustila.
A uvidime, jak vyjdou Ruzene rtg, ty budou podstatny.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2018 07:04
- Nahlásit

fifi
a.kdy na rtg s ruzenkou jdete? kolem roku ?

jinak teda troldak paradni detektor a hlasim ze ferince ten olezenwj odrenej loket pekne zarusta a lepsi se, takze spis tipuju nez blby lehani (sleduju ju a strany strida, leha i na kobetec a postel) spis ze si to nekde mozna odrela kdyz sla po kocicce - mame hromadu prken na dvore a nekdy se v nich schovava kote kdyz nestihne zdrhnout a feri pak do ty hromady leze a samoze nekdy ji zapadne tlapa nebo tak, protoze se to objevilo nahle a ted se to krasne hoji coz by pri blbym jednostrannym zatezovani urcite melo jinej prubeh

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2018 14:02
- Nahlásit

Smrk je děsně blbej kopec A byla tam mlha jak mlíko...

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2018 16:04
- Nahlásit

cernej caj
kdy na rtg s ruzenkou jdete? kolem roku ?
Ofiko se smi od 12 mesicu. Driv to bylo od 18 mesicu, coz mi prislo u rtw spravny. Na roce ji rentgenovat nehodlam, necham to tak od 15 mesicu vejs.
hlasim ze ferince ten olezenwj odrenej loket pekne zarusta a lepsi se, takze spis tipuju nez blby lehan
No tak bezva, bude mit lokticek jako novej.

Xerxová
byla tam mlha jak mlíko...
U nas docela hic a slunicko, navic vysoka vlhkost - no funeli sme pekne. Doted si taham z vlasu klose!!! bleeeeeeee!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2018 17:18
- Nahlásit

mě překvapilo, že ve výšce nad tisíc metrů jsou klíšťata... psisko je chemicky ošetřené, takže lezou po mně...

Já mám mlžný Jizerky ráda - a Night mohl dělat baskervilla na blatech

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2018 17:42
- Nahlásit

Xerxová
ve výšce nad tisíc metrů jsou klíšťata...
Brekeke. Svet by byl krasnejsi bez tehle potvor. Ted jsem zrovna rikala (snad) poslednimu klosovi: "A komu tim prospejes?!"
Night mohl dělat baskervilla na blatech
To budou super fotky urcite!

A k ty chemii - ja doted lituju toho, ze jsem musela dat ty tablety kvuli blecham. Jasne, treba jen blba nahoda a shoda, treba by Skritek dopadnul stejne (ptala jsem se veta pak na to, a pry to jiste souvislost nemelo), ale i tak cervicek pochybnosti zustava hlodat...

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání