Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2018 08:00
- Nahlásit

k tomu odhlašování psa... u nás byla docela komedia a nas...štvala jsem se hodně. Měla jsem papír z veteriny o uspání Bety. Včetně čísla čipu. Měla jsem známku na vrácení. A měla jsem cestu kolem úřadu... Ale zrada - Betu přihlašoval Pepa a jen Pepa ji prý směl odhlásit... Důležité úřednici nestačilo že jsme manželé, že sdílíme stejnou domácnost a stejné číslo účtu, ze kterého je pes placen. Prostě já NESMÍM manželovi odhlásit psa - protože mu manipuluju s "majetkem". A "úmrtní papír" z veteriny že fakt pes už neexistuje jí v argumentaci nezlomil. Fakt tam Pepa musel... Inu srážka s blbcem... úředníkem neschopným uvažování

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2018 08:37
- Nahlásit

Xerxova
to je sila, doufam ze u nas to tak nebude, mam psy psany na mamu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2018 12:05
- Nahlásit

ja psa davala na sebe za svobodna, platba chodi z myho uctu dum je muj koupenej za svobodba takze su vylucnej majitel a muz tam sel rekl psa uz nemame, tdy je znamka a bylo. je to proste o lidech.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2018 16:18
- Nahlásit

přemýšlím, co synovečkovi k třicetinám... Všechno, co potřebuje, má. Studoval (a zůstal) na technice v Drážďanech. Příjem má vysokoškolsky technicky německý... Je nesmírně šikovný a samostatný a nerozcapený. Fakt nevím...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2018 17:29
- Nahlásit

Xerxova
tak mu dejte neco jen tak pro radost, od vas na pamatku... treba album s namluvenou historii k fotkam, nebo nchte vytisknout a zaramovat nejakou krasnou fotku z mist, co ma rad, kam ste ho brali na vylety a urcite jich mte v pc plno... ja dostala k 30. narozeninam od rodicu 500

prsiiii

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2018 17:30 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

a natahla sem.si bud sval nevo nerv na tncovani auuu desne me boli stwhno zezadu

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2018 17:49
- Nahlásit

Xerxová
Fakt tam Pepa musel...
Ja bych tu pani asi inzultovala... Fyzicky. Neskutecna pip.

co synovečkovi k třicetinám..
A co nejakej zazitkovej poukaz adrenalinovej - jestli na to teda je.
Nebo kdyz je pres techniku, tak mu vymyslet a dojednat nejakou spesl exkurzi/prohlidku, kam se beznej clovek nedostane v ramci jeho zamereni ci konicku?
Jinak spravny muz ma mit nuz - tak nejaka rucni spesl prace by mladeho sokolika treba taky potesila?
Urcite ho dobre znate, neco vydumate.
cernej caj
natahla sem.si bud sval nevo nerv
Na podobny natazeniny (urvany to snad nemas) je skvelej trezalkovej olej. Par kapek vmasirovat - hodne to ulevuje. Jen by ses pak nemela prilis slunit.
prsiiii
Chjo, tu spadlo od vcerejska celkove cca 4mm. Proste spis nic nez neco.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2018 18:01
- Nahlásit

Fifi
drzim.palce at spadne dyt prsi nad pulkou cr uz 2 dny prostr to k vam jednou dojit musi!

hm, trezalkovej olej asi nemam ale dekuju za radu, podivam se zitra jestli to neprejde ve meste...

ta exkurze je supr napad nebo ten zazitek

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2018 18:10
- Nahlásit

cernej caj
dyt prsi nad pulkou cr uz 2 dny prostr to k vam jednou dojit musi!
Se obavam, ze nemusi. Dyk se mrkni na radar...
ale dekuju za radu
Nz, ja ho mam od Saloosu. A fakt mi pomaha, kdyz me chytnou zada - uz nevim kdo zdejsi mi to kdysi poradil, asi Hipikova?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2018 18:18
- Nahlásit

Fifi s technickými "zážitky" bych asi nepochodila - s ohledem na jeho skvělou angličtinu a němčinu dělával za studijí tlumočníka návštěvám na univerzitě (sranda když Čech tlumočí z němčiny do angličtiny) - a podíval se díky tomu ledaskam - do spousty zajímavých firem i na jaderném reaktoru byl...
Nůž není blbý nápad... Adrenalin si zajišťuje sám - občas chodí horolezčit s kámoši. Ale na to si výbavičku musí pořídit sám. No - něco vymyslím. Při nejhorším dostane LEGO - ujížděl na něm od malička a dodnes ho to chytá.

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2018 18:43
- Nahlásit

Xerxová
i na jaderném reaktoru byl...
Fiha. No vidis, to tusit nemuzeme, tak Lego to jisti?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2018 18:50
- Nahlásit

Fifi
uvidime zitra, dik za tip ze je to saloos, kdyztak se pro nej zastavim...

dneska konecne doma driv, se tesim ze se vyspim

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2018 18:57
- Nahlásit

Vcera bylo Nestvure 8 mesicu. A zda se, ze Trolitko zacina jevit zajem o jeji ehm pozadi, nejaky hormoni se ji v tele asi zacinaji budit. Aneb, bude haranicko prvni asi nejak zanedlouho.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2018 19:05
- Nahlásit

Fifi
tak uz je to velka slecna

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2018 19:32
- Nahlásit

Fifi tak to už je velká slečna
Moje dvě čubiny začaly hárat na dvou extrémech - Arona na dogu extrémně brzy a Beta i na dogu pozdě.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2018 19:33
- Nahlásit

jé škoda že neměla osm měsíců dneska - mohly jsme slavit spolu

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2018 19:39
- Nahlásit

Xerxová
Premysl asi nebudes, takze mas narozky? Tak ty bejku, vse nej!
Moje dvě čubiny začaly hárat na dvou extrémech - Arona na dogu extrémně brzy a Beta i na dogu pozdě.
Co jsou ty extremy u dog? U rtw bejva 8.-9. mesic tak nejak klasika. Perdele mi haraly poprvy dycky dyl, treba az na roce.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2018 19:45 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Xerxová
taky to chapu ze mas narozky? - tak vse nejlepsi

celej den sem se tesila, ze si s ferinkou dame v tom paradnim chladnu pekne kolecko ale su rada ze se tu belham po byte... ferinka na me vycitave kouka, chudak. no holt snad zitra to povoli...

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2018 19:53
- Nahlásit

cernej caj
ale su rada ze se tu belham po byte..
Co sis v ty noze probuh zpusobila, sebedestruktorko? Chladit ci naopak nahrivat? - to je otazka. Snad te to prejde do zitra teda.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2018 20:02
- Nahlásit

nemám narozky... Mám je před osmi měsíci - vždyť píšu, že bych mohla slavit s Piraňou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2018 20:08
- Nahlásit

jinak Arona hárala poprvé na devíti měsících - dogy většinou kolem roku. Betka až na patnácti měsících.
JInak Arona vždy děsně lákala všechny psy z okolí, Betka jim byla dost ukradená. Arona hárala přesně po pěti a půl měsících, Betka měla větší mezery a nepravidelné. Prostě každá úplně jiná.
JInak Xerxes i Night nejsou z hárání okolních fenek hysteričtí - nikdy to vůbec neřešili.

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2018 20:35
- Nahlásit

Xerxová
Mám je před osmi měsíci - vždyť píšu, že bych mohla slavit s Piraňou
Aha, no na me to byla prilis matematicka uvaha, tak promin. Ted uz si to budu pamatovat, zes podzimni a kor tesne vedle Nestvury.
JInak Xerxes i Night nejsou z hárání okolních fenek hysteričtí - nikdy to vůbec neřešili.
To bud rada, protoze s Troldakem jsem zazila neskutecny hystericky sceny. Jemu ta kastrace fakt prospela. A sousedum haraji feny asi (mozna proto se Ruzice zacina nejak hormonit), bo dneska se tu potulovali tri zenichove psove, dva pro me byli novinka, ty jsem tu jeste nevidela. Fousek a nakej krizenec. Ale okavidne byli zdejsi, zadni uprchlici z dalky.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2018 20:36
- Nahlásit

Xerxova ja byla zas zmatena pac 8 mesicu se neslavi tak sem myslela ze jako slavit 8 + neco navic

fifi
natrela sem to kastanovou masti coz nehreje ani nestudi a zitra se nwcham prekvapit, blbej pohyb? no uz se rozkladam

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2018 06:38
- Nahlásit

tak dneska lehce lepsi, uz me v noze nepicha jen tupa bolest pri chuzi. Kilacek do prace sem dosla

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2018 06:49
- Nahlásit

to je dobře, že je líp. Ráno vezeme dědu do nemocnice na kontrolu, a pak se školíííím...

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2018 06:56
- Nahlásit

jen tupa bolest pri chuzi.
já jsem si v outerý udělala něco s bederkou (jak jsem v noci ubýbala roztahujícímu se dítěti a natočila se do nějaké šílené polohy) a bolí mě kyčel. Při sezení nebo v autě je to děs.
A samo mám před sebou pracovní víkend

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2018 08:03
- Nahlásit

kachna
tak to je taky dost neprijemny at se to brzo zlepsi a posli cislo uctu laskave

xerxova
tak snad kontrola bude ok

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2018 08:10
- Nahlásit

koukam vsichni marodi tady, tak at vas to brzy prejde

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2018 10:02
- Nahlásit

maya
dik
jinak se mi tech 27km pujde blbe

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2018 10:20
- Nahlásit

cernejcaj
to me by se slo blbe stejne
a ma lejt

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání