Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2017 14:55
- Nahlásit

kachna_
držím

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2017 15:21
- Nahlásit

Zítra budu vědět co dál. Má tekutinu a hnis v hrudníku, takže jí ho budou odsávat a pak bude vidět, jak jsou na tom plíce. Zatim je spíš pravděpodobný, že se z toho dostane (pokud byl problém jenom ten zánět), páč jinak je to zdravej pes.

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2017 15:29
- Nahlásit

kachna_
Drzim palce!
Kde si to mohla poridit?

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2017 15:34
- Nahlásit

Fifi
Asi úplně normálně jako člověk (virový, bakteriální, nebo cizí těleso). Bakterie tam má, ale ty jsou tam prej vždy. Ona je takový statečný malý zviřátko, na kterym není nic vidět (jako co by dělal hysterickej špic si nedokážu představit, ale zase bych na to přišla rychle).

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2017 18:41
- Nahlásit

kachna
dobre, ze je sance, ze to bude ok jak to zvladaj holky ze je maja u doktora?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2017 19:35
- Nahlásit

Původně jsem si myslela, že by psisku mohl stačit dost dlouhý odpolední pobyt na zahradě (stříhali jsme stromky a on tahal větve po celé zahradě), ale psík byl proti - neustále si stoupal v předsíni pod obojek s vodítkem...
a tak vyžebral procházku opět ledovou - klouže to na hodně místech. Alespoň dnes byl psisko zcela vzorné - i na sousedovic hysterického berňáka (jediný pes za plotem, kterého ještě Night řeší) visícího přes plot ani nepohlédl a v klidu prošel k naší brance...

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2017 19:49
- Nahlásit

cernej caj
obre, ze je sance, ze to bude ok
no, bude to pak náš nejdražší pes
jak to zvladaj holky ze je maja u doktora?
zatim to berou jako samozřejmou věc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2017 19:56
- Nahlásit

kachna_
tak to je dobře, holky sou rozumný

no holt my máme prozměnu nejdražšího psa ferinku

Xerxová
tak dobre, ze ste si nezlomili zadny koncetiny

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2017 21:27
- Nahlásit

kachna_
no, bude to pak náš nejdražší pes
To je hned, tak pokracuju v drzeni palcu, at ji mate zitra doma!

Nejdrazsim psem byla slecna Sadlo, kdyz jeji vydaje zdravotni presahly sto tacu, prestali jsme radsi pocitat.
Xerxová
stříhali jsme stromky a on tahal větve po celé zahradě
Merunku taky muzu ofikat ted? Potrebuje krutoprisnej zasah, jak se rozlomila suchem.

birma
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2017 21:30
- Nahlásit

Fifi
Merunku taky muzu ofikat ted?
Meruňku radši v létě. Peckoviny blbě zasychaj a maj s řezem problém...

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2017 21:35 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

birma
Jj, ted jsem si neco malo vyguglila, tak este poseckam. Ona ma problem uz ted, uvidime, zda mrazy vubec prezila.
edit - a stejne je to zvlastni, ze v lete u nich zaschne rez lip, nez v zime. Clovek by rek, ze je to naopak.

birma
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2017 21:43
- Nahlásit

Fifi
stejne je to zvlastni, ze v lete u nich zaschne rez lip, nez v zime
ono to bude tím, že musí tvořitz zával a v zimě má všechnu sílu v kořenech? Taky je větší vlhkost a tak...

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2017 21:56
- Nahlásit

my bysme mohli bruslit na dvoře, psiska dostávaj pěkný smyky, ještě že už je Loki skoro dospělej
nejdražší pes Kim, to jsem radši ani nepočítala

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2017 22:07
- Nahlásit

Maya
my bysme mohli bruslit na dvoře, psiska dostávaj pěkný smyky, ještě že už je Loki skoro dospělej
Asi mate dukladne uhrabano, tu byla ledovka predevcirem ci kdy, vyplatilo se na led hodit snih a bylo po klouzacce. Pak to odtalo komplet, nektery cesticky uz jsou na suchy dlazbe.

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2017 22:21
- Nahlásit

Fifi
tady to přes den vždycky nataje a v noci zmrzne, takže poházet sněhem by moc nepomohlo, sice na to sypem písek, ale to se nedá všude, bohužel to neroztálo, i na silnici ještě je takhle místama led, no doufám, že ty mrazy nebudou trvat moc dlouho

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 06:44
- Nahlásit

jinak feri dietka zabrala, dnes jen 1x v noci musela na zachod, vcera kdyz vzbudila muze 4x tak ji pak uz nevhal venku... bcera sem.nepsala ze ma.chudera prujem ale dneska evidentne lepsi, jen muz rano nehlasil ze dosla rejza, takze na dnesni snidani neni... ale jeste asi pro jistotu den dva bude.

mate zkusenosti se zrcadlovejma.foliema na sklo?

mh budem rezat svestku a orech letos... a jednu jablon rodi uz nahnily jabka

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 07:27
- Nahlásit

čaj tak ať je Feri brzy tuhobobková.

U nás jsou všude hromady starého zmrzlého sněhu - působením soli v tom sněhu obsažené to přes den trochu odtává - a večer zmrzne čisté kluziště... Město se snaží chodníky stále sypat - ale na silničkách a silnicích občas ledový jazyk je - a úžasně to jezdí...

Na zahradě máme hlavní chodníčky zcela suché, ale jinak leží starý zmrzlý sněholed boulovatý rozšlapaný... Hlavní trasy jsou ušlapané a klouzavé, zbytek neschůdný pro nerovný tvrdý povrch. Psisko má občas i nohy odřené - ale od řádění ho to neodradí

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 07:44
- Nahlásit

Fifi
at ji mate zitra doma!
reálnej odhad je 4-5 dnů hospitalizace
ale zatím komunikace úplně super (jsem musela jít jinam, než chodím)
cernej caj
dneska evidentne lepsi
tak ještěže tak
rodi uz nahnily jabka
taky by asi šla postříkat postřikem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 08:33
- Nahlásit

Xerxová
jo, u nas to je asi tak stejny s tim snehem... hlavni cesty uz ok ale ten mirnej kopecek k cyklostezce klouze jak prase

kachna_
ja bych ji chtela orezat a ten postrik taky nejak zmaknout. ty stary stromy fakt "buji" na vsechny strany tak ji to urco neuskodi prorezat a odlehcit

co Maja?

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 09:03
- Nahlásit

kachna
drzim Maje palce ale teda to by me nenapadlo ze u zapalu plic je nutna tak dlouha hospitalizace
cernejcaj
chudka Feri tak at je brzy v poradku ale tak na rejzovou dietu si asi nestezuje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 09:16
- Nahlásit

Maya
muz rikal, ze rano si dost stezovala, tak sem ji to posypala susenyma drcenyma drztkama vecer trochu a taky ten hlad asi zafungoval to uz si nestezovala

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 09:38
- Nahlásit

cernejcaj
Lokinek tedy kdyz mel misto granuli testoviny tak si nestezoval
prodali mi ty klavesy na mallu co jsem k nim potrebovala ten rozdvojovaci bazmek
takze ted kdyz konecne na ne budu mit prachy tak bud koupit levny na aukru a nebo si na priplatit na podobny jednou tolik ktery uz maj jack na sluchatka

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 09:47
- Nahlásit

Maya
hele můžu jen doufat, veterináře neznám, je to rodinná veterina, ta naše neobjednává, navíc přešla pod vetpark a včera tam bylo takových lidí, že mi přišlo nemyslitelný, tam s Májou čekat.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 09:49 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
a to jich nemeli vic? vsak si ten bazmek mohla koupit zvlast... mame doma stary yamaha psr-230 myslim. dostala sem je pred 19. lety k vanocum se segrou

tak si nekupuj novy tohle sezenes tak do 2t v poho
[url=http://www.youtube.com/watch?v=isSe-XStes0]v ideo
[/url]
myslim, ze rodice za ne tenkrat dali celou vyplatu, neli dve ale do hudebky sem chodila pul roku a dal nez za jednoduchy melodie s lehkym doprovodem levou sem se nedostala

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 10:05
- Nahlásit

cernejcaj
to sou koukam uz uplne profi klavesy za peknej balik mam vyhlidnuty jiny yamahy za 3 tacy tedkonc teda
akorat ze tamty byly skoro podobny za polovic
holt kdo zavaha, asi jich vic nemeli
na aukru jsou za tisicku ale zas to ma min funkci a starsi nechci kdyby se v tom neco podelalo tak to neumim opravit prece jen je to elektronika
ten bazmek mam koupenej zvlast a doma v supliku

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 10:06
- Nahlásit

kachna
tak snad to bude dobry a vet vi co dela
ono cloveku stejne nic jineho nezbejva nez verit

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 10:24 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maya
no, to, co říká dává smysl. třeba to, jak komunikují o penězích je podle mě vysoce profesionální a setkávám se s tím jen výjimečně.
Jinak zatím vše jde, jak má a mám si zavolat zase ve čtyři.

Hele, potřebuju povzbudit. Psala jsem ohledně přestupu Lucinky, ředitel mi neodpověděl. Psaly byste znova nebo volaly? Telefonuju poměrně nerada. Volaly, že jo?
Maya
mám se ti poptat na klávesy kamaráda? dělá v reklamacích v hudebním obchodě a občas má něco za moc pěknou cenu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 10:40
- Nahlásit

Maya
aha, tak muzes aspon hledat i klavesy na bazmek

kachna_
drzim palce, at je to super. Kde jste byli, v te lhotce jak si nas poslala ty tenkrat?

a jak komunikuji o penezich?

dobre, ze vse zatim jak na dratkach

Volej. Ja taky nenavidim telefon a netopejro sefovi sem volala. nepomohlo mi to nijak, ale aspon si nevycitam, ze sem promarnila sanci.

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 10:41
- Nahlásit

kachna
prave kdyz ma z toho veta clovek dobrej pocit tak to je asi to nejlepsi co muze udelat
ja taky pomerne nerada volam ale to uz bych asi zavolala
diky za nabidku s klavesama ale jedine ze by me neco ted nekdy nez zas rozfofruju prachy
a nebo jeslti by me alespon uklidnil ze moje vybrany yamaha psr f51 jsou kvalita za rozumnou cenu a nema to tam furt v reklamacich

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 10:42
- Nahlásit

vysla kniha Dejiny Skandinavie takze asi zase budu muset nějaky knihy objednat

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání