Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2017 12:16
- Nahlásit

maya
je to tak, ze nemuzem platit vic. muzem ale platit min a platit 800 misto litru je fajn.

kachna
u nas se vyvazi jednou za 14 dnu a my ji ani tak casyo nenaplnilj a ted ji uz nepristavujem aninkazdej mesic s tema tridenyma. ty vyvazej jednou mesicne a vetsinou ji ppristavujem ob 2-3

jinak gratulace, svaly budou vic spalovat, tak na kila to neva, i kdyz asi zamrzi ze to neni moc videt

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2017 12:40
- Nahlásit

kachna
tak u nas vyvazej odpad celej rok kazdej tejden
normalni odpad by jednou za 14 dnu i stacil pres leto kolikrat tam davam poloprazdnou popelnici ale zas si nedovedu predstavit ten smrad z popelnice po dvou tejdnech
to hubnuti asi zacne prichazet az ted jak ti budou pracovat vic svaly?

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2017 12:44
- Nahlásit

kachna
teda uz jsem pochopila dotaz
jako kdyby i v zime vyvazeli jednou za dva tejdny a to bych musela mit 3 popelnice, 2 na popel coz by se mi moc nelibilo bo porizeni plechovy neni zrovna nejlevnejsi a pak logisticky problem kam je dat abych ti tezky kravy s popelem nemusela pak moc daleko vozit

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2017 13:53
- Nahlásit

cernej caj
ty vyvazej jednou mesicne a vetsinou ji ppristavujem ob 2-3
týjo, jednou měsíčně bych v pěti lidech plasty a papír určitě nezvládla.
Maya
smrad z popelnice po dvou tejdnech
z čeho smrad? (fakt nerejpu, někdy mi zasmrádnou plasty, směsnej fakt jen když tam vyhodim z lenosti vnitřnosti z králíka, jinak jde vše na kompost nebo slepicím)
to hubnuti asi zacne prichazet az ted jak ti budou pracovat vic svaly?
no doufám, spíš si myslím, že to bude docela plíživej boj o každý kilo

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2017 14:42
- Nahlásit

kachna
cokoliv kde ti zbyde kousicek jidla coz teda pochybuju ze se vyeliminuje na sto procent
treba takovy kytliky od caje umej zasmradnout a treba ty detsjy mackacky kdyz se v tom neco necha tofakt nevim kam to odpadem patri tak to hazim do smesnyho

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2017 17:18
- Nahlásit

tak mi toho odpadu tolik neprodukujem, ale je fakt, ze nekteri lidi hazou i do smesnyho ze jim to nestaci tak obec zvazuje tritydenni cyklus na plast a papir.

jinak ja hazu pytliky z caje jen do smesnyho a i v lete je to na ten mesic v poho... ale je fakt, ze nekdy to umi smrdt fest. dobry pak prej sypat sodu do odpadaku/popelnice

kachna
urco jak nabydou svaly, budou vic spalovat, takze se to pohne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2017 17:18 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

me z toho fora dneska klepne vubec se nenacita a pak tam je vse 2x

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2017 17:21
- Nahlásit

Maya
pytlíky házim na kompost (nevim, jestli je to dobře, čaj u nás pijou jenom děti, nějakej bylinkovej), mačkačky děti vysajou do poslední kapičky a pak ještě nafouknou , já ho teda házim do plastů (ale možná máme jiný druhy

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2017 17:25
- Nahlásit

cernej caj
takze se to pohne
my jsme se domluvily, že budu navíc nahrazovat večerní přílohy zeleninou. Jestli mi to bude sedět, tak by se mi líbil režim pečivo maximálně ráno, jinak zelenina a ovoce + samo sýry, maso, mléčné výrobky. Já ti mám pocit, že to snižuje mojí chuť na sladké, pokud to není jen Halo efekt ze začátku.

birma
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2017 18:08
- Nahlásit

cernej caj
jinak teda skoda sneznice, doufam, zes nemela nejaky moc drahy?
Zlomil Petr, ta sranda nakonec vyšla na 1800,- takže kdybychom před sezonou koupili nějaký jetý, jsme na tom líp...
a jak sis to uzila? bylo to narocny asi hodne, co?
Užila jsem si to moc. Naložilo mi to hodně, ale čekala jsem, že to následně budu cejtit víc a dobrý Už vymejšlíme, jak to příští rok dát celý
Jen tedy budem muset pořídit dalšího psa...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2017 18:19
- Nahlásit

kachna
nedostatek bilkovin zvysuje chut na sladky takze pokud si vyladila prijem bilkovin tak je to i diky tomu, tak super ze i pocitove telo rika ze dobry

birma
tak to ses fakt drsna, mas holt namakano jako ze bez psa petr chodit nemuze nebo nechce?

a co ten pohovor, bylas uz?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2017 18:27
- Nahlásit

birma a kolik že jste toho šli a kde ?? A kolik ušli a v jakém terénu. Co chudák psisko ??

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2017 18:43
- Nahlásit

Gratuluju slapkam a taky se tazu, kde byly slapat tentokrat? To byl zase nakej silenej nonstop pochod?

Jinak hlasim, ze zacal harat Skritek. Jsem zvedava, jestli u ni bude pindik vic vyvadet nez u "starenky". Panbuh s nami a zly pryc!

birma
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2017 18:48
- Nahlásit

cernej caj
jako ze bez psa petr chodit nemuze nebo nechce?
jako že je lepší chodit se psem, zvlášť když jsou akce, kde je dost výrazně omezenej počet startujících týmů
Ve výsledku jsme se dohodli, že až seznámíme kluky a nějak si to sedne, pořídím si nějakou menší (max jako kokr) fenečku na agi a další svý aktivity a Petr si ji bude půjčovat na treky
a co ten pohovor, bylas uz?
zatim na jednom asi ze 60 odpovědí a nic

Xerxová
průchozí body najdeš tady, my dali jen tu první etapu. Celkem asi 40 km za 13 hodin, sníh místama dost hlubokej, všude těžkej, mokrej, zpočátku s ledovou krustou. Na silnicích ledovka. Plán trasy jsme měli takovej, ale nakonec jsme to (debilně) brali ještě víc terénem, než jsme původně chtěli.
Adam je trošičku unavenější, ale ráno chtěl jít se mnou do práce, takže taková hrůza to zas nebude
Hůř dopadnul Darebáček, kterej si fakt ochodil drápky do krve. To jsem ještě neviděla a ani mě to nenapadlo. Pořád jsme kontrolovali kvůli sněhu tlapky, polštářky i meziprstí a tam pohoda a najednou začal dělat krvavý stopy...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2017 18:58
- Nahlásit

Fifi
tak to su taky zvedava, prece jen hormonu zas o dva tydny min

birma
jo, to je fakt ze kdyz ste takhle aktivni tak na ty omezeni asi snaz narazite. Tak snad se kluci pekne szijou

tak budu drzet palce, aby neco klaplo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2017 19:18
- Nahlásit

Fifi uvidíš, třeba to Skřítek taky bude chtít zkusit

birma na přehradu Les Království jsem jezdívala na skautské vodácké tábory. Takže tam to mám prochozené. V červenci

Jo a Night teď chtěl sežrat "jezevčíka". Majitel psíka velmi šněroval silničku od bariéry k bariéře (dost přiopilý), psisko si přitáhnul na vodítku k sobě a zastavil... Já si vzala Nighta nakrátko a když jsme dvojici míjeli (sněhové zamrzlé bariéry zúžily silničku na přesně jedno auto), tak jezofík vyjel a Night hajzlík taky... Stačilo tedy houknout a chlapci si to rozmyleli a každý vyrazil "správným" směrem... ale stejně mi to zvedlo tepovou frekvenci...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2017 19:23
- Nahlásit

Fifi v pátek jsme v lese potkali dvě mladé fenečky - amstavku a rotvinku. Amstavka byla na Nighta zvědavá a šla se kamarádit (měla jsem ho na vodítku), rotvinka se schovala ke svému páníkovi a krásně ukazovala zuby a vrčela... Vůbec se jí Night nelíbil - a to byl galantní něžný vrtichvosťák.

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2017 19:35 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Xerxová
třeba to Skřítek taky bude chtít zkusit
Smolik, klec to jisti a tentokrat budu opravdu ve strehu.
rotvinka se schovala ke svému páníkovi a krásně ukazovala zuby a vrčela... Vůbec se jí Night nelíbil - a to byl galantní něžný vrtichvosťák.
asi neverila, ze kun muze byt psem?
birma
A co ma ten tvuj Petr za psa? nějak si to sedne, pořídím si nějakou menší (max jako kokr) fenečku na agi a další svý aktivity
Krasny plany, urcite vyberes neco spravnackyho pak v utulku zase. Neco jako civavu chlupatou asi nechces, vid, treba hned? Edit, coby bonus takovou ponekud bojavejsi.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2017 19:40
- Nahlásit

Fifi
jestli civava bude davat 60km za den tak by ji mozna brala

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2017 19:43
- Nahlásit

Fifi myslím, že rotvinka byla ještě dorostenec... měla nárok se koně bát. Jinak jsem teď koukla na inzeráty na bazoš - občas koukám, kdo co nabízí za dogy - a je tam "úžasný" plánovaný vrh - matka rotvajlerka se zkouškama z výkonu nakryta dogákem se zkouškama z výkonu... Co dodat...

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2017 19:57
- Nahlásit

birma
říkalas dalšího psa? už to povyrostlo v Polsku
a lapinka to je takovej kokr, Lokin má náhubek na kokra

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2017 20:03
- Nahlásit

Xerxová
Chudáci Adam s Jelitem
jelito si to zase užilo na plný pecky krom jedný drobný krize v hlubokým sněhu asi na dvou kiláčcích neměl žádnej problém, a šlapal jak hodinky. To spíš já se potácela ode zdi ke zdi, krz křipečku...

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2017 20:04
- Nahlásit

birma
prosím tě, kolik se platí za psa v metru? nebo vůbec v Praze v MHD? dohledat něco na stránkách dpp je fakt děs

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2017 20:04
- Nahlásit

cernej caj
jestli civava bude davat 60km za den tak by ji mozna brala
Urcite, kdyztak ji poponeses. 2-3leta, vykastrovana, je to tlustoska, pohyb by ji prospel.

Xerxová
matka rotvajlerka se zkouškama z výkonu nakryta dogákem se zkouškama z výkonu... Co dodat...
Twe chudak fena, snad nepraskne!

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2017 20:08
- Nahlásit

Fajka
To spíš já se potácela ode zdi ke zdi, krz křipečku...
Ty ses taky roura, vid, slapko! Slapat s kripeckou, at to radne vylezis a zadny dusledky!

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2017 20:14
- Nahlásit

Fifi
ses taky roura, vid, slapko! Slapat s kripeckou, at to radne vylezis a zadny dusledkyse říká že se máchoroba vypotit ..Ne?
no tak se se potila...a to jako řádně...sem byla fakt durch
ale jako bylo to po tý chorobě ještě brzo to uznávám, proto jsme to taky nešli celé, ač by to jelito dalo s přehledem...

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2017 20:15
- Nahlásit

Fajka
se říká že se máchoroba vypotit ..Ne?
Pod perinou ale!

birma
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2017 20:16
- Nahlásit

Xerxová
v létě jsem tam jednou taky byla- vypadalo to krapítek jináč

Fifi
co ma ten tvuj Petr za psa?
křížence labíka s NO, věkově je podobně jako Adam nebo nepatrně starší. Tady měl tedy půjčeného ČsV od mojí kamarádky, neb Štěník má na podzim operovanej loket a bůhví, jestli ještě vůbec někdy bude dlouhý trasy dávat...
urcite vyberes neco spravnackyho pak v utulku zas
určitě těším se, ale z představy seznamování kluků už začínám šedivět
Neco jako civavu chlupatou asi nechces, vid, treba hned?
kdybych chtěla, tak mi kámoška vnutí tohodle debila

Maya
už to povyrostlo v Polsku
bude z útulku
kolik se platí za psa v metru?
pes je zadara, pokud máš ty platnej lístek. Musí mít krátký vodítko a košík

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2017 20:17
- Nahlásit

Fifi
Pod perinou ale
dyk byla ...sněhová !

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2017 20:21
- Nahlásit

birma
těším se, ale z představy seznamování kluků už začínám šedivět
Se nemusej milovat, staci ignorace. To pujde, neboj.

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání