Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2017 11:26
- Nahlásit

cernej caj
To je to, oni nemají klasické učebnice s rejstříkem a pokud se stane, že mají nějaký nový typ odčítání (rozkladu), tak ho prostě Lucka potřebuje doma zopakovat. Jenže já to z tý debilní cvičebnice nepoznám, mně to přijde všecko stejný, potřebovala bych vyznačit to odečítání
Pro mě je to stejný - menšenec, menšitel, rozdíl, ale ono se to liší v drobnostech a Lucka to pak zmatle.

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2017 11:27
- Nahlásit

Maya
U nás to taky dřív povolovali
však se s tou větou mořim už od včerejška. Osobní setkání je hezká věc, ale stejně musim vědět, co chci, že.

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2017 11:29
- Nahlásit

to sklo na tlf me desne s..e jsem zvedava za jak dlouho vymeknu hodim 9 stovek do kanalu a koupim novy
mozna jeste horsi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2017 11:33
- Nahlásit

kachna_
ahaa, tak to asi mas vetu pouzitelnou.

Maya
no tak neda se nic delat. co mas za znacku? ja mam primo panzer glass a je to dost v pohode

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2017 11:57
- Nahlásit

cernejcaj
je to tempered glass shield nebo tak neco primo panzer stoji 1200 a to se mi nechtelo davat bo pisou ze se casto na krajich odlepuje ale asi priste az budu neco objednavat z alzy tsk zainvestuju

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2017 11:58
- Nahlásit

Maya
hm tak u s6 nevim, kvuli tomu dspleji ale ja to mam uz rok a pul a pohoda

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2017 12:06
- Nahlásit

cernejcaj
tak ja mela predtim uplne obyc sklo a bylo super akorat holt o trochu uzsi nez displej
tohle je fakt des rozostruje to displej a celej displej je na dennim svetle takovej cervene teckovanej asi to blbe lomi svetlo a na krajich to blbe reaguje

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2017 12:07
- Nahlásit

cernejcaj
jako jediny super je ze je fakt pres cely tlf a podarilo se mi ho nalepit uplne rovne

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2017 12:09
- Nahlásit

cernejcaj
jo a navic se strasne matla je na nem videt kazdy sahnuti
jakoze proste nedeporucuju kdybste jako nekdo kupoval
kolegyne zase valci s novym lenovem bo ji nechce prihlasit do mailu na tiscali a oni snad nemaj apku bo co jsme to tady vcera studovali a na nic neprisli

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2017 12:10
- Nahlásit

Maya
no a pres internetovej prohlizec ji to nejde? at vyzkousi moji super starou operu

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2017 12:48
- Nahlásit

cernejcaj
prave nejde ores zadnej ja myslim ze asi maji chybu v ty mobilni verzi stranek ale prepnout to na nirmalni zobrazeni taky neslo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2017 13:27
- Nahlásit

Maya
ja teda na tiscali ucet nemam, ale snad bych to i experimentalne prubla. zrovna v sobotu sem vyhazovala papirek s loginem k modemu dial upu, kde sme se pripojovali pres tiscali a muj login uz neexistuje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2017 13:29
- Nahlásit

Maya
nebo pres pop3 do jakyhokoli mobilniho klienta

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2017 13:31
- Nahlásit

at zkusi vlezt na mail.tiscali.cz
ja se na tiscali.cz prihlasila ale vypadalo ze nic, tak sem rucne zadala adresu a su ve schrance a vidim tam uvitaci email

jinak pravda, moc to mobilne zmaknuty nemaj..

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2017 14:24
- Nahlásit

cernejcaj
tak mail.tiscali taky nic
mozna ji to nakonec dela tlf
ma tam snad nejakej widget tak to zkusi doma oripojit pres to

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2017 14:30
- Nahlásit

parada na titra je varovani pred ledovkou jeste budem vzpomibat na snezeni

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2017 14:34
- Nahlásit

Maya no vypadá to zatím, že tak, jako nás minulo sněžení, mohla by se vyhnout i ledovka. Před chvílí tady i slůnilo...

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2017 16:10
- Nahlásit

oo budko budko kdo v tobe bydli? to mam fakt odtud????
http://skolicka6.sweb.cz/STARYSLABIKAR/SLABIKARSTR 114.jpg

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2017 16:14
- Nahlásit

Maya
to je i pohádka v souborech pohádek

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2017 19:54
- Nahlásit

třeba se někomu bude hodit
http://www.sweethome3d.com/cs/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2017 06:47
- Nahlásit

maya
sweet home znam a pouzivam uz dlouho, treba 8 let a je dobrej.

dneska v praci zas des akce. ja tady to kolecko pred vydanim nemam rada, pac to znaci nudnou a piplavou praci, na druhou stranu aspon mam na celej den napln.

muz by mel.domluvit stolare aby se prisel podivat na loznicu a prinesl na ukazku designy a matros na dvirka, aby vedel co nacenit. aspon bude odstupny krasne a ucelne vyuzito a kobecne nebudem skakat z okna na postel. teda naopak. no a nase varianta nabytku univerzal na kurich nozkach ho joste velmi prekvapila

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2017 07:17
- Nahlásit

cernej caj
kobecne nebudem skakat z okna na postel.
tak i to má své kouzlo, né

Morgen,
takže MVDr. Štourač mi pro zrzafce jako krok č.1 doporučil feromony - Adaptil. Tak vyzkouším i totok, mají tablety, difusér, obojek...tak přemýšlím, že bych to mohla koupit i kolegyni, aby nebyla furt tak vzteklá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2017 08:09
- Nahlásit

denyk
a kcemu to je? na zklidneni?

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2017 08:27
- Nahlásit

cernej caj
Matrace od Purtexu jsou super. Mě přestaly bolet ráno záda! (jako mě nebolely dlouho, spíš jsem byla jako naši staří psi, když se rozhýbávají ráno) a Michal taky říkal, že cítí rozdíl.
A chtěla jsem dětem koupit něco přes e-shop Dráčik a normálně po mně chtěli občanku (to bych ještě přežila), ale oni si chtěli opsat číslo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2017 08:53
- Nahlásit

kachna_
tak skvely!

wtf? jako proc? jako kdybys kupovala nejakej alkohol postou tak treba pochopim aby to nedali detem, ale hracky???

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2017 09:14
- Nahlásit

cernej caj
při předání na prodejně, aby si ověřili, že jsem to já. Že by si jako to číslo OP napsali na fakturu k mojí adrese.
Takovej hezkej kamennej obchod a takovej neschopnej e-shop. Je to škoda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2017 09:16
- Nahlásit

kachna_
jo je to hodne drsny. Hlavne prece staci bud ze videj jmeno a adresu, nebo to neplat predem a pak jim muze byt uplne jedno kdo to vyzvedne kdyz dostanou svoje prachy a navic kdo by tam pro to chodil a predstiral, ze je nekdo jinej, ze...

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2017 09:24
- Nahlásit

kachna
jedine nahlasit je na urad neb pokudnemaj soesl povoleni tak to delaj protizskonne trebaby to po pokute zrusili a mohla bys tsm vesele nakupovst

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2017 09:50
- Nahlásit

kachna_
ale oni si chtěli opsat číslo
já byla včera v lékárně pro Paralen plus, to jsem si dala! stojí 6x víc než paralen obyč a navíc, když jsem chtěla dvě krabky, tak
mi řekl, že pro tu druhou musím přijít příště, že to obsahuje nevímjakou látku njn to bude za chvíli horší jak za komárů
cernej caj
jo jsou to feromony....

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2017 10:08
- Nahlásit

Maya
nahlasit
no, rozhodnu se, protože je to asi neschopnost, ne úmysl
denyk
to bude za chvíli horší jak za komárů
tak je to opatření kvůli výrobě pervitinu a na Poláky tlačej, aby to zavedli taky.
Tohle je strašně těžký, najít ještě rozumnou míru omezení slušnejch lidí (a to ve všem - EET, chození osvětlenej mimo obec, povinné kontroly toho či onoho)

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání