Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2016 00:15
- Nahlásit

Maya
No hura, ozvala se. Ja privazela Pruhy vloni fakt v tropech, to byly ty prvni 40stupnovy hnusy, takze jste meli jeste dobry pocasi. Poblijon to nebude, kdyz si bude casto jezdit kratky useky, mozna to vubec neznal, nakou jizdu v aute? Tak krasny spolecny chvile a zivot, at ti spasa i nejen sedmikrasky a travu - mozna jen prave reakce na to bliticko a konejsi si zaludek. Takova ostrice, to je labuzo. Do kotce ven bych hop presunula az tak po tydnu, az se aklimatizuje, boze stejne si to neumim predstavit, maly prditko a vono venku samo.. A Dorinkovi dej cas, taky asi zmena, vsak to tu zname vsechny dvou a vice psi, ze ti puvodni si musi zvyknout na vetrelce.
Lapi lapi
uz si ťapi
a hrr v celý dům,
no to bude badabum.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2016 05:50
- Nahlásit

maya
supeeer ze uz doma, s cestovanim to snad bude lepsi jak si vic zvykne a dorinwk asi chvili znechucen bude, nez zjisti, ze se stenatkem se da honit a zakusovat ho

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2016 06:38
- Nahlásit

Maya tak ať mladík dobře roste a Dorinek ať se brzo odznechutí To, že by Nightův žaludek nezvládal jízdu autem byla moje černá můra - neb těch kiláků ho čekalo 2500... A nikdy v autě neseděl - on byl ten neznaleček z mesety

V noci lilo, teďka leje... voda stojí na trávníku, mlha taková, že není vidět k sousedům... Mám radost

birma
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2016 07:11
- Nahlásit

Maya
To je moc dobře na auto si určitě zvykne
Obdivuju odhodlání vysídlit prcka ven, já bych ho ťuťala a zůstal by doma nejmíň do puberty

Xerxová
Super! Bála jsem se, že zas cedí jen u nás a vy utřete nos

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2016 07:32
- Nahlásit

kachna_
se mi libi puntikatej!

u toho hannah trek jr x2 je otazka, zda kdyz je na o 15cm vyssi dite a vazi jeste o 200g min, zda by ten puntikatej nebyl komfortnejsi a na druhou stranu kilovej spacak je furt uplne v pohode i pro deti, pokud si ho musej nosit.

birma
super, ze ste si tak agi uzili a ze z toho mas takovy dobry dojmy

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2016 08:15
- Nahlásit

hmmm - v práci nám protekla velká posluchárna (střecha 4 roky po rekonstrukci) - vody 10 cm a teče i ze zářivek a projektoru... Moc hezký začátek dne - jsem lehce mokrá a odcházím na velkou poradu. Doufám, že na rektorátě bude sucho

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2016 08:20
- Nahlásit

Xerxová
tak se usus a hlavne zadny urazy!

maya na fb dala uz i fotky,

je boziii

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2016 08:35
- Nahlásit

birma
sportissimo a 4camping je blízko, ale máš pravdu, že ten set je zrovna moc pěknej.
cernej caj
se mi libi puntikatej!
viď?
je boziii
naprosto
Xerxová
ajéé, máte přijímačky navíc, ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2016 08:49
- Nahlásit

co za postel bez cela, co bude prirazena ke zdi? koberec? (kdyz se pritluce, bude se blbe osetrovat az bude zadelanej od psu) nebo nejakou omyvatelnou tapetu? (drzi to na malbe, nebo budem muset skrabat? - je to prvni malba na omitce)

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2016 08:56
- Nahlásit

cernej caj
nebo co udělat/nechat udělat čelo a přišroubovat ho na zeď?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2016 08:58
- Nahlásit

kachna_
jojo, ten puntikatej je fakt bozi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2016 09:24
- Nahlásit

kachna_
my to tak mame uz ted asi 3roky a me to neva, ale vadi mi, ze zed je od psu hnusna a chci to resit prave nejak tak, aby to bylo setrnejsi ke zdi (pac malovat 2x za rok je moc pracny

calouneny celo bude mit asi stejnou nevyhodu jak koberec? az se to umasti od psu... ale to drevo by asi slo, nejaky polakovany by asi bylo uplne v pohode i na udrzbu

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2016 09:30
- Nahlásit

cernej caj
hele a co nějaký ty panely, co se dávají za linku?
Nebo jen nechat uříznout (třeba v OBI) desku a přihmoždit jí?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2016 09:46
- Nahlásit

kachna_
netusim, co myslis panelama za linku? to neznam?
jinak spis jestli s tim mate zkusenosti - ale je fakt, ze nejaka kuchynska deska by byla asi taky v pohode, ale prave potrebuju, at je to dobre udrzovatelny, kvuli mastnoste ze psi srsti.

omyvatelna tapeta myslis, ze je moc blbost?

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2016 10:25
- Nahlásit

cernej caj
omyvatelna tapeta myslis, ze je moc blbost?
no já nemám ráda tapety (nemám moc objektivní důvod), na druhou stranu ve Zdiměřicích jsme měli docela dobré zkušenosti i s omyvatelnou barvou.

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2016 10:25
- Nahlásit

cernej caj
mam taky postel bez cela a omyvatelnou tapetu uz roky drzi to normalka na malbe a jdevpohode otrit vlhkym hadrem

birma
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2016 10:42
- Nahlásit

cernej caj
co za postel bez cela, co bude prirazena ke zdi?
já chci dát na bok klasický obložení (stejnej důvod jako ty u čela) - buď udělám palubky, nebo nějaký předudělaný plastový...

birma
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2016 10:43
- Nahlásit

kachna_
ve Zdiměřicích jsme měli docela dobré zkušenosti i s omyvatelnou barvou.
u toho bych se bála, že to psy poškrábou, aloe třeba kafe nemá psy, co se odrážej tlapkama od zdi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2016 10:44
- Nahlásit

birma
nemam, neodrazej se tlapama nastesti

Maya
co stenaaaatkoooo?

birma
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2016 11:33
- Nahlásit

Xerxová
tak co zbytek školy? Jste v suchu?

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2016 12:25
- Nahlásit

cernej caj
stenatko je hlodavec, hloda vsechno
v noci v pohode vzbudil me ze chce nazachod rano me vzbudil jak hlodal nohu od policky
nezere zadny namky sni piskoty

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2016 12:26
- Nahlásit

Maya
hlodal nohu od policky

tak treba se jeste rozezere? prece jen jeste asi porad je v cizim

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2016 13:21 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Lidi, víte co je dneska???
Pááááátek 17. června. Příští týden je Lucka na škole v přírodě, potom na vodě a pak už jen dva dny a máme za sebou první třídu.

Ta učitelka je neskutečně pitomá neschopná arogantní pipina.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2016 13:22
- Nahlásit

čaj za dětskou postelí mám rohož - nahoře začištěnou lištou. Dobře to vypadá, dá se to vyluxovat i otřít vlhkým hadrem.

birma protekla jen jedna terasa... ta nad největší učebnou u nás na baráku. Je začátek prázdnin, tak snad to opraví do začátku semestru.

maya hlodavečkovi dej domů pár polínek a látkových uzlů... však kousat se musí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2016 13:33
- Nahlásit

kachna_
tak hura, brzo bude lip

Xerxová
vidis, to me nenapadlo, driv byvaly i bambusovy a tak... to by taky bylo levny a snadny na udrzbu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2016 14:08 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

čaj třeba tady...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2016 14:26
- Nahlásit

Xerxová
jojo, to sem si uz nasla, to zvazim tez

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2016 14:28
- Nahlásit

Xerxova
hlodavecek doma i venku samozrejme uzle a jine hracky ma,ake to asi neni tak zajimavy prave prwd chvili hodlal hlodat predlozku v koupelne
me to spis pripada ze jak vidi neco novyho tak do toho musi hlodnout
jsem myslela ze budem dneska celej den venku ale je tak hnusne ze se to neda

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2016 14:30
- Nahlásit

maya štěně (koneckonců i mimíš lidský) poznává svět ožužláváním a kousáním Co Dorin ?? Už se na vetřelce alespoň podíval ??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2016 14:37
- Nahlásit

Maya
tak to vis, ze veci co nejsou pro pejsky sou dycky nejzajimavejsi

tak snad aspon o vikendu si to vynahradite je dobre, ze dovolena vysla nakonec a nemusis nechavat hlodavecka rodicum

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání