Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2016 19:38
- Nahlásit

Hotovo! musím říct ale, že to bylo náročný veledílo a zabralo mi asi 5hodin. A to sem jen opisovala...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2016 19:51
- Nahlásit

čaj hezké počteníčko... a pak že nebude deníček

Jsem právě psala email do Interhome. Pronajímáme si přes ně "domečky" na naše cestování už asi patnáct let - a oni nám poslali propozice česko-německo-anglické. Ne trojjazyčné, ale kus popisu vybavení nechali v němčině a odstavec pod česky tučně napsaným nadpisem "důležité informace" doplněný vykřičníkem zůstal v angličtině...

A vtipné je i to, že si mám já vytelefonovat !! čas, kdy budou klíče k dispozici. Kdyby email, tak se nebojím, ale telefonovat s Dány by mohla být stejná psina, jako s tou babčou ve Španělích, která mluvila gaskoňsky a nerozuměl jí vůbec nikdo

No - uvidím, co mi odepíší - ptala jsem se, jestli to mají nově v popisu práce, zvyšovat naše jazykové schopnosti

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2016 20:00
- Nahlásit

Xerxová
chces-li do ciziny, musis byt polyglot
cernej caj
pekny, fakt takovy povidani a s fotkama je super, pockej za par let budes rada, zes to takhle sepsala, si myslim, že to za ten cas stalo

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2016 20:00
- Nahlásit

posekali louku za barakem, v pravej cas, budu mit kam vypustit krakena

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2016 20:15
- Nahlásit

Maya ale tak já si to i přečtu (a případně google překladač pomůže), Pepa se domluví a švagrová (jedou s námi - tedy výprava bude 4 dospělí, tři Trpajzlíci a jedna doga) je jazykový profík - vládne anglicky profesionálně a k tomu i německy a franštinu taky trochu... Jde mi o princip - cestovka nabízí služby, tak je chci... Jsme s tímto způsobem cestování spokojení a služby přes ně zprostředkované vždy klaply dokonale. Takže je jen tak trochu provokuju...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2016 20:18
- Nahlásit

Maya kdy si pro broučka malého chundelatého jedeš?? Už jsi to řekla druhému chlupatci ?? Že se trapič mrňavý blíží ?? Konec klídku na zahrádce ??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2016 20:22
- Nahlásit

xerxova
tak snad to klapne tak, abys telefonovat nemusela

maya
jojo su zvedava taky, za tyden?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2016 20:36
- Nahlásit

čaj vždyť píšu, že na telefonáty mám lidi Mně to nehrozí...

birma
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2016 20:51
- Nahlásit

cernej caj
parádní článek už jsem poslala i odkaz kolegům, ale pochybuju, že by si početli, jsou to lenoši..
Mám s tím jen pár drobných problémů "sme" sice říkám, ale psaný to tahá za oči. U fenečky v Balnici bych řekla, že ta druhá fotka (ta naležato), byla výrazně lepší. U fotky P6092425.JPG píšeš o bukových lesích, ale ta kůra je podle mě jedle

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2016 21:42
- Nahlásit

Hííílfe - dámy prosím, nemůžete mi hodit odkaz na čajnodeníček a čajnofotky? Nevidim to- pravda taky hledám dost v rychlosti, chtěla bych se na to podíííívat, prosím, mezitím jsme toho nadrásaly....

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2016 21:45
- Nahlásit

Vyplavila jsem psy - teda Bubrdle tak jako decentně vodou pro balonek běhala, ale vyráchala se pěkně. Taky pak pěkně polema švihala. A Rumoušek pokračoval v lekci nosíme balonky z vody podle pokynu levá-doprava /he-he, ten nejoblíbenější jde fikaně až nakonec/. A moc pěkně mu to šlo, byl žiškoven, radost mi dělali psejci moji zlatí. Tedy zrzatí , zpracovala jsem tunu mangoldu, uvařila mangoldo-cuketovo-olivovo-rajčatový italský jídlo, peču pizzu a mám dogruntováno. Čokle si žvejkaj. Otevřela jsem si nachlazenýho Birella a nutně se potřebuju podívat na čajnovýletovývěci.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2016 21:47
- Nahlásit

Maya

Huž se jí to krátí,
huž jí tiká čas.
Za chvíli nervy ztratí,
přijde domů ďas!

máš moc pěknýho ochlupenýho hříbka. Ale teda radši bych brala ty od _Xerxový.

birma
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2016 21:49
- Nahlásit

Vzala jsem Ádu za barák. Je to šprt nejšprťovatější! Nechtěl se ode mě hnout hajzlík a vyžadoval práci

PetraK
Tutaj

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2016 21:54
- Nahlásit

birma

dík

........... Samozřejmě nic nerozsápalo ani jídlo, ani Vlastíka......

.....dochází nám voda,.......... - no - kdybyste si byly vyždímaly boty, měly jste jí zjevně dost , jen Vlastík by na tom byl blbě

birma
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2016 21:59
- Nahlásit

PetraK
Samozřejmě nic nerozsápalo ani jídlo, ani Vlastíka......
Se nesměj! Víš, jak je to nefér, když pracně hledáš větev nebo rozcestník, kam bys pověsila tašku s jídlem, ráno si musíš těch několik metrů zajít a všechno zbytečně?

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2016 22:03
- Nahlásit

.........Sedí na ruce, na misce, na botách, na zádech, všude. Božsky to tu voní, bosé nohy mám natažené ve vysoké trávě ........

áááááááááááá sáávidim!

.......Klíšťat se nebojím. Máme atraktor - Birmu..... promiň birmidlo

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2016 22:05
- Nahlásit

birma
Víš, jak je to nefér

vím milá birmo. To je úděl nás žen že si všechno komplikujeme, zatímco mužský na všechno hodí bobek a jak se ukáže - udělaly jsme si to složitý zbytečně. Tohle vím díky dlouholetému manželství již dávno. Nicméně uklidním tě, je to v našem hadrdisku tak pevně zakomponováno, že i když to víme, nemůeme si zkrátka pomoci a vždycky si to zase uděláme zbytečně složitý Tak nesmutni a zvykni si

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2016 22:06
- Nahlásit

............Krásné mohutné stromy, travnatý podrost, vzduch voní lesem a je tu nádherně............

jééžiš, to je tejrání!

Huf, čokle usnuli - nebo se tak tvářej teda.

birma
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2016 22:07
- Nahlásit

PetraK
Atraktor na klíšťata byl Adam, tomu jsem sundavala denně tak 30 lezoucích a tahala přes 5 zapitejch... Ale od komárů jsem samozřejmě byla sežraná já jako jediná

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2016 22:07
- Nahlásit

............A chybí mi ponožka z páru, co se sušil na batohu........ tak konečně ten medvěd něco sebral!! Tak nakonec jste měly pravdu!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2016 22:08
- Nahlásit

nespěj. Bubrdle hledá drobky, protože málo papala, důra jedna nenažraná a Rumouš se mi ubytoval vedle na židli a že by si dal taky Birella

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2016 22:14
- Nahlásit

.............Dokonce i nezvěstná ponožka.......

to byl ale hodnej medvěd!!

........snad bude po mým zásahu ještě chodit....... první a poslední pomoc......... to znám

...... a já voním po jaru. Bohužel se nejedná o vůni mýdla, ale o značku prostředku na nádobí..........
si mohla čajda zpívat: Jáá sem jarová víílaaa a kdo si ty?? Já Purovej nádeník!"

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2016 22:16
- Nahlásit

Přišel Brtnik, končím čtení, pokračuju zejtra .- ALE ČAJDO- DOBRÝ, FAKT DOBRÝ!

birma
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2016 22:24
- Nahlásit

Maya
Jojo mít sebou mě je záruka, že komáři z okruhu 100 km budou jen a jen u mě...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2016 05:49
- Nahlásit

birma
diky, mrknu, opravim a fenkofotky jeste rozvazim.

petrak
dik, ty tvoje dovetky me teda rozsekali, hlavne purovej nadenik

maya
takze ZITRA??? huraaaa a doufam, ze nebude dorinka moc tejrat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2016 05:49
- Nahlásit

xerxova
myslela sem jako ze to zaridi oni tak, aby to bylo pro tebe nej

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2016 06:43
- Nahlásit

dneska je na Zvířetníku Najtí povídání o dvou výletech v Lužkách

jo a Lika brečí, že nastává letní sezóna bezčlánková... takže pokud někdo chce, může psát zápisky z cest, ze života s psíky, či o prvních akcích malého štěníka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2016 06:50
- Nahlásit

Xerxová
díky za odkaz, to si přečtu

Jakože teda třeba ten můj článek se tam taky o cestování může dát, i dkyž ho mám u sebe, aby tam něco cestovacího bylo? Já tam teda spíš jen občas chodím něco číst, jinak moc netuším jak to funguje.

o stenikovi bude maya uz psat i sem, tak by to mela pri jednom

birma
tam mam "sme" v kazdym druhym pouziti "jsme" na to, ze sem to cetla tak 5x sem si toho fakt ani jednou nevsimla, tak sem to upravila, uvedla na pravou miru klistata a galerii muzu opravit az doma.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2016 07:10
- Nahlásit

Xerxová
moc pekny to mas, jako vzdycky a ta mlzna fotka je ale bozi, je nadherna

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2016 07:42
- Nahlásit

cernej caj
dočetla jsem a máš to moc hezký!
Najtí povídání si nechám na pozdějc

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání