| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 09:13
- Nahlásit
birma
dík, snažím se zatím zjistit, co vlastně potřebujeme a využijeme, jestli jsou ty dětské pro děti o tolik komfortnější?
Vy máte i loapy, nebo jenom značku?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 09:14
- Nahlásit
birma
noviny to psaly.
to je novinářská kachna,
kdo kdy viděl špice, přeskakovat překážky a přebíhat prkna?
Copak špic a překážka?
Hele - Maya už je na vážkách!
A takový to byl pěkný sen,
klidný pejsek, Loki Ben
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 09:17
- Nahlásit
A jinak dneska opět velkokynologický zážitek - byli jsme na louce, kterou vede uhlopříčně cestička. Po cestičce se blížil pàn s černým vepřadorem. Navolno. Uhli jsme se s Adamem tak na 10 metrů od nich, aby v klidu prošli, ale pes si to zamířil k nám. Až ve chvíli, kdy byl skoro u nás a Adam se začal chovat jako kretén, jsem pod povislým pupkem viděla, že to bude fena, jenže to už nešlo Ádu krzevá jeho debilní chování pustit. No takže výsledek byl já se zmítajícím se Adamem na jedný straně a provokující fena kousek od Ády a pán usmívající se, jak si to ta jeho holka hezky hraje asi 2 metry ode mě. Na otázku, jestli by si ji nemohl zavolat odvětil "I don't speak Czech" a dál se usmíval. Jsem na sebe hrdá, že jsem svůj dotaz ihned převedla do angličtiny a dokonce jsem dokázala nepřidat vulgarismus...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 09:18
- Nahlásit
kachna_
Máme jenom naše. Já Loap nemám ráda od doby, kdy mi tvrdili, že bunda s membránou 3/3 je nepromokavá a prodyšná
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 09:20
- Nahlásit
Bene, Bene, Beníčku,
kde máš svojí paničku?
Pláče někde v ústraní,
úmysly měla postraní.
Chtěla ležet, chtěla spát,
když jsem se toužil proťapat
Tak jsem jí to ukázal,
do Prčice jít kázal.
Dneska jsme se vrátili
pěkně se na té procházce zpotili
Na zítra vymyslím něco zas,
dostala už dlouhý oddychový čas.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 09:28
- Nahlásit
kachna_
vzala bych radsi 3 sezony, kolem tisicovky se asi u tech detskych muzes pohybovat prumerne.
ty pro deti sou hlavne kratsi = levnejsi.
treba ceskej kondor miva obcas vyprodeje, sice na dospeli spacaky ale tak zas deti povyrostou a zas si muzou spodek obratit k noham dovnitr... sme jezdivali tak do 12ti let s vojenskejma dekacema a pak sme dostlai za vysvedceni maly lehky letni dutovlakno sice v tom byla zima i v lete, ale maminka usila flanelovy vlozky a pak uz to bylo OK
jak to, ze mate vsichni takovy strevo?
birma
to ti tvrdej i v RP klido
a kdyz je dneska ten svatej zbynek, rikala sem muzi tu fajky basnicku a ze na pristiho svatyho zbynka bude i u nas lapinka a prej ani omylem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 09:35
- Nahlásit
cernej caj
u nas lapinka a prej ani omylem
má něco proti svatejm? nebo proti poéziji?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 09:39
- Nahlásit
PetraK
má něco proti svatejm? nebo proti poéziji?
spíš proti malejm "klidnejm" lapiňátkům, bych tak tipla
cernej caj
maminka usila
tomu bych se právě ráda vyhla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 10:01
- Nahlásit
kachna
proto rikam trisezonak
v lete se prikryjou treba rozeplym, ale i v lete ma malo dni s teplotama nad 18 stupnu takze nedoporucuju ten letnak. do chaty asi io, ale na klasicky tabory, spani "venku" jednoznacne teplejsi co ti pokryje i ten cerven/pulku zari
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 10:06 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
cernej caj
šmarjá to je matroš ten tvůj muž...tak jinak, aby to pochopil i on
Táto, táto, tatínku,
kup mi jednu lapinku!
Lapinka je štěně krásné,
to je přece všem už jasné!
Nechci slyšet žádné pak,
ani že je štěně drak!
Na vandry i na treky,
potřebuju parťáky,
lapinka je přesně on
mého srdce šampion!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 10:20
- Nahlásit
Fajka
je to hroznej matros, ze?
jinak mame dneska s muzem nekulaty vyroci, dostal me k svatku (a asi proto uz nechce tu lapinu, pac posledni vec co k svatku dostal se ukazala jako "divoka neposlusna extremistka" tak mozna ze uz se boji predem
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 10:36
- Nahlásit
jo pokud nekecal a mamka si dobře zapamatovala datum, tak by se měl Honza dneska ženit Tak snad jim to vydrží
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 10:49
- Nahlásit
birma
vidis, uz sem na to i zapomela, tak snad to bude mit pekny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 11:52
- Nahlásit
tak nejen ferinku vemu vyvencit, ale i woricek nam bude delat spolecnost
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 12:29
- Nahlásit
a Maya už asi chlupatce má. Nebo až odpoledne ??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 12:30
- Nahlásit
Xerxová
a Maya už asi chlupatce má
chlupatce a............. infakrt myokardu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 12:43
- Nahlásit
PetraK
to jsou buřtíci
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 12:45
- Nahlásit
PetraK
dobrej film
no aspon si nebudem lapinku porizovat naslepo nadsene
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 12:47
- Nahlásit
PetraK
Maya už asi chlupatce má
chlupatce a............. infakrt myokardu
no ale ted nemá čááás, vona shání ty trekovky ... jak jí hezky předpověděla Kachna
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 12:49
- Nahlásit
cernej caj
no aspon si nebudem lapinku porizovat naslepo nadsene
No jo, no , to už se ale některý netýká!!
Já bych si dala tipvací soutěž s názvem: Jak dlouho asi bude trvat, než se Maya octne v ústavu Bohnickém?? a v jaké kondici? Bude vychrtlá stresem, nebo bude nasvalená z běhu?
birma
buřtíci
víď???? takhle v televízi...!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 12:52
- Nahlásit
Fajka
trekovky
mohla by oslovit čajdu, ta má myslim slušnou zásobičku bot ne? ..........jau!
Jo Fajko - jak jsi na tom s případnou možností toho, že bych přemluvila Brtnika, aby udělal čestnou výjimku a využil vnitřních transportních sítí a že bych poslala ty korky do Liberce. Jak jsi flexibilní k vyzvednutí u některýho jeho kolegy? Muselo by to bý, pokud to vezmou, šup-šup.
Balíček ešče nic.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 12:59
- Nahlásit
PetraK
jak jsi na tom s případnou možností toho, že bych přemluvila Brtnika, aby udělal čestnou výjimku a využil vnitřních transportních sítí a že bych poslala ty korky do Liberce. Jak jsi flexibilní k vyzvednutí u některýho jeho kolegy? Muselo by to bý, pokud to vezmou, šup-šup.
no my jezdíme do Liberce x-krát týdně, takže z mojí strany by to problém nebyl tak essi by se ti chtělo, at se toho zbavíš, tak by to šlo...essi by teda neměl Brtník nějaká starosti s tím.....
Balíček ešče nic.
herdek... jako snad to nebude moc vylisovaný..a nebo pucle z toho jdu juknou na číslo balíku..
ted mě napadlo..já to posílala jako firemní takže tam je uvedenej číf a né já jako odesilatel..nebé v tom nějaká potíž? zkus se voptat..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 13:01 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
čajdu, ta má myslim slušnou zásobičku bot ne
já si včera takhle upně neplánovaně jedny pořídila..takhle si jdu mezi regálala a najenou na mě jedny volaj, vem si mě, zkus si mě... v duchu mě napadlo stejnak nebé číslo..a bylo, tak do nich vlezu a uděláám. aaaaaaaaaaaaaaaaaach...jako v pokojíču...no sice momentálně nemám akutní nouzi ale tak jsem je tam přece nemohla nechat že jo, dyž mám takovou obří spotřebu...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 13:02
- Nahlásit
Fajka
essi by teda neměl Brtník nějaká starosti s tím...
starosti ani ne, spíš aby to prošlo. šlo by o čestnou výjimku, trošku už jsem ho načala, tak snad to klapne a půjde to. Musím sehnat bedýnku nějakou. POsílat to poštou nechci, to by vzhledem k váze bylo zbytečně drahý si myslím. nechystáte se někam na služebku nebo tak? Když zahlásim jede to, máš teď šanci to obratem vyzvednout teda, jo?
né já jako odesilatel..nebé v tom nějaká
ne, pokud není někde v evidenci teroristů, tak ne odesílatel je jim putýnka. Spíš to zašprcla zase pošta někde.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 13:04
- Nahlásit
Fajka
ale tak jsem je tam přece nemohla nechat že jo,
jistě že ne!! bylo by jim to líto, byly by vopuštěný.
Já sem se takhle ujala právě tý vopuštěný obří bedno truhly tady a tetkon řešim sukodu, jak jí dostat dom, když je to těžký jako kráva, obrovský jak stodola a po cestě asi tak deset překážek ve formě cedniků místo dveří
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 13:05
- Nahlásit
PetraK
no, ale vis jaky to je mit plny skrine naprd bot?
kachna
co treba tenhle
Fajka
nenavidim te! ja zatim trpim v tlustych fuskach cestou do prace a na obed a doufam, ze za to trpeni budu odmenena tim, ze trochu povoli
ale to zas naprosto chapu, zes je tam nemohla nechat
budem pristi tyden stehovat pokoj. prijdeme o jednu skrin (nove se nevejde, ted je to efektivni ale skacem sipku do postele, coz zas neni dycky zadouci a jako premyslim, co budu delat s tou skrini veci?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 13:07
- Nahlásit
PetraK
nechystáte se někam na služebku nebo tak? Když zahlásim jede to, máš teď šanci to obratem vyzvednout teda, jo?
právěže ted nějak nic nééé noo
jo jo to mám sednu do auta a za půl hodky sem tam, to není problém
Hele tady je číslo..a počta píše že se doručuje....
DR0179673803X
jen teď koukám že ta bába na počtě tam do těch jejich papírů nenapsala vaší firmu ale jen tvoje jméno a ulici tak nevím essi v tom není nějakej zádrhel
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 13:10
- Nahlásit
PetraK
se takhle ujala právě tý vopuštěný obří bedno truhly tady a tetkon řešim sukodu, jak jí dostat dom, když je to těžký jako kráva, obrovský jak stodola a po cestě asi tak deset překážek ve formě cedniků místo dveří
takovej malej hlavolam
cernej caj
nenavidim te! ja zatim trpim v tlustych fuskach cestou do prace a na obed a doufam, ze za to trpeni budu odmenena tim, ze trochu povoli
no ale jako hele jo, já za to nemůžu to voni, né jáá, já žádný nechtěla! ale voni jsou táák hezký a pohodlný a za pár korun!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 13:14
- Nahlásit
cernej caj
no, ale vis jaky to je mit plny skrine naprd bot?
vim. Máma je takhle má taky. Stále ještě má miliony bot, který už nikdy neobuje....
co budu delat s tou skrini veci?
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_10166_0.html
Fajka
právěže ted nějak nic
fajn, takže to půjde
zádrhel
tak jestli je tam moje jméno a pošťák není debil aby to vyzkoušel na recepci, tak by to neměl být problém
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 13:21
- Nahlásit
Fajka
proste zadna spravedlnost, zadna!
PetraK
ja je obcas nosim, aspon do prace, nenicim ty dobry vyletni... ale na noseni do prace to je i na 10let
jo bazar me taky napadl, ale de i o to, co je to za veci... jako muzu nahradit stary jety povleceni od psuch novejsim, co je jeste zabaleny a tak, ale to pomuze vyresit max jednu policku
jinak - starsi trochu zaprany povleceni by asi nikdo nechtel? + takovou uz dost jetou perinu z ikey, je potrhana latka na tech koncich se svama? treba na pratelnej pelech pro psa? myslim treba utulek, nebo tak, ale nevim, jak to tam maj, zda takovy veci vubec potrebujou? (obecne i konkretne...)
|