| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 13:28
- Nahlásit
Fajka korkových špuntíků mám asi 25 kousků. Až někdy pojedeš kolem, tak si zazvoň... KLidně na kafe, ale klidně i jen na rychlé předání
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 13:41
- Nahlásit
Fajka
Hledíky za pětset!!
dorazily! díky doufám, že přežijou do zítra. mám je nechat zavřený v papíru co? nevybalovat.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 13:50
- Nahlásit
PetraK já bych je vybalila. Aby se nezapařily. Na světle a ve vlhku by do zítřka vydržet měly
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 13:54
- Nahlásit
cernej caj
zaprany povleceni by asi nikdo nechtel?
útulek, tam vždy po dohodě vezmou takovýhle věci, jako ložní prádlo, ručníky, mikiny..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 13:55
- Nahlásit
Xerxová
na ja, ale - nejsou v zemi, jsou enem nožičkama v mokrejch novinách. Krabici jsem otevřela.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 13:55
- Nahlásit
PetraK
Hledíky za pětset!!
no jistěěě jsou ze semínka vypiplaný takový práce to dalo! a jsou BIO!!!
hele určitě rozdělej krabičku a otevři ty kornouty at maj světlo a můžou dejchat..páč do zetra odpoledne dlouhá doba
vody maj asi dost si myslím...
Xerxová
korkových špuntíků mám asi 25 kousků. Až někdy pojedeš kolem, tak si zazvoň... KLidně na kafe, ale klidně i jen na rychlé předání
jéje děkujuuu, Ok stavim se, si ráda podrbu koníka Najtíka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 13:57 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
- nejsou v zemi, jsou enem nožičkama v mokrejch novinách. Krabici jsem otevřela.
oni tam maj aj trochu hlíny..ale hlavně ty kornouty tam jsou tři!! tak né že vodevřeš jen ten jeden
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 14:00
- Nahlásit
PetraK
jo, prave utulek myslim, ze jo, ale zas se mi nechce obepisovat desitky utulku jestli nechcou povleceni a perinu, tak jestli takovy veci treba nechtej utulky, ktery vy znate?
musim si nutne taky koupit neco zelenyho domu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 14:17
- Nahlásit
Fajka
BIO
.D.D tak hlavně aby bijó i až přijedou na chalupu
..páč do zetra odpoledne dlouhá doba
provedu, krabička otevřena hned jak přišly, z papíru půjdou až doma.
tak né že vodevřeš jen ten jeden
co sem debyl? no jo sem
cernej caj
neobepisuj, zavolej do nejbližšího, ne?
tady nemusíš nic řešit, jestli je nebo není dobrej, nejde o peníze, ale o matroš.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 14:25 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
cernej caj
musim si nutne taky koupit neco zelenyho domu to já si koupila už včera..ty boty právě..jsou do zelena
Petra K
co sem debyl? no jo sem
no rači to píšu aby sis nemyslela že to okolo je jen výplň novin
a máš tam ještě študáky dyž si ten věčnej študen..to je trvalka nízká tak 30-40cm a krásně kvete...jen nevim jestli to stihne ještě letos..spíš až příští rok..
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 14:29
- Nahlásit
Fajka
PetraK
uz mam domluveno
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 15:27
- Nahlásit
kdo má takovou úžasnou trenérku jako my? Nikdo!
Nahlásila jsem se včera na lekci od osmi, byli jsme tam jako jediní. Ráno mi Katka psala, že se jí to moc nehodí a výsledek je, že abychom stihli tu lekci začínající v 7, vyzvedne nás doma a hodí nás tam autem Tu nám seslalo samo nebe
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 15:32
- Nahlásit
Fajkaštudáky
tak ty neznám voka vobrásek!
to já si koupila už včera
tuhle viď?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 15:35
- Nahlásit
birma
tyjo, uzasny
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 15:40
- Nahlásit
Fajka
no rači to píšu aby sis nemyslela že to okolo je jen výplň novin
jasný! sichr je sich, hele co sou to teda ty študáky?
cernej caj
uz mam domluveno
supr! Hodnáá!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 15:52
- Nahlásit
PetraK
já si koupila už včera
tuhle viď?
vidíš! tu už mám doma dlouho a nenačnutou! ...
jasný! sichr je sich, hele co sou to teda ty študáky
sem to musela hledat páš tak tomu řiká mamina...
je to hvozdík bradatý..píšou dvouletka ale mě to žije na jednom fleku dlouho a vysemeňuje a množí se mě to stejně náročně jako hledík..
http://abecedazahrady.dama.cz/clanek/hvozdiky-dvou letky-k-pestovani
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 15:57
- Nahlásit
Fajka za nás se to "vědecky" jmenovalo "studentský karafiát" - možná proto, že to byly oblíbené kytky pro učitelky za vysvědčení. Takže študák mi byl hned jasný
Teď jsme dorazili z lesa - opět záplava kovářů (už dostaly obě sousedky), dvě růžovky a jedna babka. Psisko vylítané, spokojené
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 16:11
- Nahlásit
Fajka
nenačnutou
chy-ba je horko, potřebuješ osvěžit , ona je tam taková opuštěná, samotinká, volááá na tebeeee
tak študáky znáám! Mám. Znám je jako karafiáty. Díkec za zdělání
Taky se mi vysemeňujou, sami hezky. To je dobrá květena. díky.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 16:14
- Nahlásit
Xerxová
za nás se to "vědecky" jmenovalo "studentský karafiát" - možná proto, že to byly oblíbené kytky pro učitelky za vysvědčení. Takže študák mi byl hned jasný
jeee a já si řikala kde vzala mamina to divný jméno tak už to vím
PetraK
Mám. Znám je jako karafiáty. Díkec za zdělání
Taky se mi vysemeňujou, sami hezky. To je dobrá květena. díky
eh... tak třeba budou jiný barvy a nebo je prdni někde do parku... pardon...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 16:54
- Nahlásit
jé, hledíky a hvozdíky jsem vždycky měla ráda
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 16:58
- Nahlásit
karafiatky hezky, ale taky teda neznam studaky, ale holt i kytky se prejmenovavaj
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 18:08
- Nahlásit
zvladla sem vyklidit 2 policky ze skrine! su dobra! jeste musim vyklidit 3, aby pri tom stehovani teda ta skrin nechybela... inlajny se mi podarilo narvat do chodby k hram, vaku pytle s loznim pradlem do postele na patra... hruza. mam 4skrine nacpany vecma + u tchanu asi 20 beden s knizkama... proc mam tolik veci?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 18:31
- Nahlásit
čaj jsi šikovný uklízeč...
vyhlížím první hlášení od Mayi Určitě má dneska to nejhodnější štěnítko - dráče z něj teprve vyroste až se rozkouká
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 18:34
- Nahlásit
Maya pořád nepíše,
asi kouká ze skrýše
na to boží dopuštění...
Klidná lapina to není!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 18:41
- Nahlásit
Xerxová
taky su hrozne zvedava
Fifi
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 20:34
- Nahlásit
výstraha na lijavce byla všude mimo Liberecký kraj... a teď je zcela černo a bouří ze všech stran. Ale zatím se to klasicky před městem rozestupuje... Padá pár kapek, ale fučák je velký. Uvidíme, co z toho bude
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 21:25
- Nahlásit
kachna není lepší koupit "normální" spacák ?? Alespoň té nejstarší bych už dětský nekupovala...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 21:30 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Xerxová
Alespoň té nejstarší bych už dětský nekupovala...
buď, anebo dostanou obě dětský a ten jeden podědí příští rok Marťuše. Ještě nejsme rozhodnutí.
edit, ještě lépe - já si ten dětský neumím představit, takže ve hře je i možnost, že koupíme jeden dětský, jeden dospělý a ten dětský příští rok podědí Marťa.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 23:15
- Nahlásit
Miluju tréninky u Katky! Sice jsme nedali vv kuse ani jednu sekvenci, ale i z tý nejhorší s asi 5 chybama jsem měla lepší pocit, než z čistý od Šimony, protože to byla výzva, na který jsme se toho hodně naučili
Kde je Maya? Už ji sežral? Už ji neuvidíme?
kachna_
A náš ani jeden, jo? Úplně mě to uráží, protože zrovna spacáky máme fajn
Xerxová
Obecně to lepší není, protože zbytečně vytápí prostor na nohy i šířku velkého, takže v dětském jim bude teplejc. Nemám představu, kolik holky teď měřej, ale dala bych spíš dětský (zas rozumné délky třeba do 150 cm a pak ho může podědit Marťa (nebo při koupi kratšího a delšího dětského Kačenka a ten její Martínek...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 23:44
- Nahlásit
Maya žije, vy můry jedny, Loki zatím jen rve trávu a zabíjí sedmikrásky.
Půlku cesty problil a celou proslintal tak, že by mu Najtík záviděl. Ale bylo teda vedro a dusno, počasí na cestu fakt hnus. Doufám, že ho to přejde a nebude to automobilovej poblijon.
Ćůrá zásadně venku a byl zvyklej venku v kotci, tak teď přemejšlim, kdy to taky zkusit, nechci ho zas moc zvykat na spaní doma.
Dorin je silně znechucen.
Konec hlásání, už se probudil.
|