| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2016 19:46
- Nahlásit
birma
tak to je skvely, at se dari s coditkem i na agi
kachna
ses fakt dobra! smeju se moc moc
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2016 20:00
- Nahlásit
Maya
Lapi, lapi, lapinka.
copak nám to papinká?
Co to žereš štěňátko?
Hajzl!!! sežral párátko!
Včetně mojí jitrnice,
lapinku už nikdy více!
To jen coby dalsi podpora teamu, at se mimiskovi doma libi a vy s nim vsichni mate furu zabavy a Dorinek at ho nezahlodne.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2016 20:18
- Nahlásit
jste děsný básnický střeva Všechny
poslední den před odjezdem pro Nighta jsem nově potahovala pelech do auta (aby jel na čistoskvoucím pelínku), zahražovala přístup k zásuvkám, nasadila dveře do obýváku (jinak bydlí ve sklepě, nemáme dveře skoro nikde) stěhovala převislé květiny do ještě vyšších pater (Xerxes jako štěník na sebe strhnul obří asparágus - naštěstí ho netrefil květináč - jinak by byl mrtvý - takhle byl jen vyděšený omotaný květenou), hledala štěněčí obojek a vodítko, malé misky (v těch dospěláckých by se mohl utopit ) To byly hezké starosti...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2016 20:23
- Nahlásit
Xerxová
To byly hezké starosti...
Ja na tom byla pred Pruhama podobne, jeste bych zminila presun botniku z chodby a preorganizovani mista krmeni u fenecek - doted Troldas zere ve sve kleci. Ma na ni perfektni vysilacku. A stejne se, i pres ruzny zabrany, zasprcnul po par dnech, zanechan prvne o samote s tetou psi, za slapacim sicim strojem. Sileny, prijedes a stene nikde...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2016 20:38
- Nahlásit
Xerxová
asi ma rad vodu?
Fifi
hlavne, ze se naslo
mam boty!!!! tyhle cena desna, je to panskej model, siroka verze, o cislo vetsi nez moje noha. Muzete hadat 3x, cich malicky se decentne dotykaj. Ale jo, asi to pude. Nicmene model wide je uzsi, nez moje stary boty koupeny do zasoby v beznym obchode s botaskama, prumernej model merelek, kde toho mista proste bylo vic. Ale jo, asi to pude. Blby, ze se musim rozhodnout hned, az to zacnu testovat, bude na vraceni pozde
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2016 20:58
- Nahlásit
cernej caj
mam boty!!!
Cajdobotostory klapka 2016/6! Snad se nic neodlepi, nic nebude drit a tak.
Xerxová
A protože to mínil pravidelně opakovat, musel na rybníček přijít rošt z ohniště...
Jak Jezis cernej kracel po vode... a vodu ve vino...ee, kemry obracel. Ale dobrej napad s tim rostem.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2016 21:08
- Nahlásit
čaj tak snad budou dobře sedět a cena bude odpovídat trvanlivosti...
Fifi on byl vodou fascinován. Když jsme oddělali rošt, neb už nehrozilo utopení - dosáhnul tlapama na dno- tak skoro všechny lekníny sklidil... a v druhém mělkém rybníčku vytahal všechny kosatce a vodní trávy. Chudinky straky měly místo koupaniště bahenní lázně a já občas uprostřed obýváku trs vodní květeny ve smrdutém bahně.
Štěňátka jsou samá radost Mayo, těš se
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2016 21:10
- Nahlásit
uvidíme, uvidíme
Fifi
a nějaký nový fotky smečky nemáš?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2016 21:28 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
cernej caj
nějaký nový fotky smečky nemáš?
Nemam. Fotkama nas bude zasobovat maya prece.
Xerxová
Štěňátka jsou samá radost
vytesat do kamene!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2016 21:33
- Nahlásit
Období mé alergie je tu. Jednou budu muset zjistit z čeho to mám, ale každej rok touhle dobou mi sleze kůže mezi prstama na nohou. Moc příjemný to neni. Ale bylo pár let, kdy to bejvalo fakt peklo, protože mi slezla z dlaní. To bylo nejen nepříjemný, aleještě jsem se styděla komukoliv podat ruku...
cernej caj
Gratuluju k botám! Přijdou mi krapet masivní a těžký, ale zas budeš mít měkkej došlap
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2016 21:36
- Nahlásit
birma
Ted kvetou lipy. Hepcaa!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2016 21:44
- Nahlásit
birma
se podivej co kvete v cervnu a mas bohate z ceho vybirat
jinak na to jsou masticky na predpis
Xerxová
Fifi
vy ste teda steneci peclivky, ja nic, akorat zejtra budu muset zadratovat kocici diru ve vratkach, aby nesel hned na pruzkum
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2016 21:47
- Nahlásit
Maya
steneci peclivky
Protoze mame psiky domaci a prece ty nenechas to prditko hnedka venku od prvniho dne pres noc?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2016 21:49
- Nahlásit
birma
jako bych si mohla vybirat, ze
fifi
diky! poctu si
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2016 21:52
- Nahlásit
Fifi
to ne, ale v ložnici akorat uklidim nabijecku, kytky pristupny nikdy nemam
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2016 22:09
- Nahlásit
Maya
kytky pristupny nikdy nemam
Ani jiny kabely? Ono se to nezda, kam se stene vepcha.
Nabiječka, kabel, kytka?
Néé, žádná třasořirka
nejsem a tak s drajvem
pohnu Maye s káblem.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2016 22:20
- Nahlásit
Fifi
do mistnosti s pc ho zatim nepustim a kytky a kabely na zemi u me nejsou, jen u nasich v obyvaku a tam bude pod dozorem, stejne budem vetsinou venku a barak se bude holt zavirat, stejne nechci, aby behal po schodech
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2016 22:23
- Nahlásit
prave premejslim jak to bylo s Kimem a Dorinem, Dorin byl doma pres mesic, asi byli oba fakt hodni a nic nekousali, si nepamatuju, ze bysme neco extra uklizeli, ani v noci nic neznicili, tak třeba to bude tedka premiera
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 06:55
- Nahlásit
Maya
Premiéra něčeho to určitě bude, jinak by to přece byla nuda
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 06:58
- Nahlásit
Fifi
pekny to mas! a protrepani me pobavilo velmi
nejsem a tak s drajvem
pohnu Maye s káblem
Maya
tak snad nebude kabely hryzat, zazila sem 6 stenat a zadny po kabelech nikdy neslo nastesti
tak hlavne asi ne bez dozoru, ze jo. uz se tesiiiim na to tvoje stekanatko
treba to ani premiera nebude, uvidis
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 06:59
- Nahlásit
Kouká Maya zděšeně,
co to dělá to štěně.
Spráskla ruce na tu spoušť,
co vyrobil ten potrhlouš.
Na posteli peří lítá,
posviťme si na viníka.
V koupelně jsou malá jatka,
rozkousaná malovátka.
Až ve špajzu spadla klec,
dopaden je šílenec.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 07:14
- Nahlásit
boziii
maj lapiny taky spici zravost?
jinak se mi zas zda, ze z ferinky je otesanek, jeste ze o vikendu jedem na vylet, ale bude muset dostat zas nizkotucny granule, jak ma ted zas stary tak pribrala
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 07:49 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
birma a Fifi
Dorin zdrhá,
proboha,
Z Mayi už je mátoha
po domě se mrtvě plouží
štěně stále kolem krouží
"já chci špice, žádné cvoky,
proč mi nespí můj Ben Loki?"
Nespí nespí Lokýšek,
protože je je lapíšek
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 07:52
- Nahlásit
Nemáte někdo tip na pěknej spacák pro děti? takový univerzální, ne moc drahý spacák. Může být dětský, ale nemusí. Ideálně v akci 1+1 zdarma
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 07:59
- Nahlásit
a jeden kratičký
oooooooooooommmmmmmmmmmmmmm zen
přerušil ho Loki Ben
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 08:28
- Nahlásit
kachna_
spacak chces na vozeni autem? jaka cena? asi bych vzala cokoli co bude vyhovovat cenou, bohuzel 1+1 asi nic...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 08:40
- Nahlásit
cernej caj
jo, zatím určitě na vození autem.
A teplotní rozmezí pro běžné spaní venku tak od půli května do konce září?
Máme dva dekové tenoučké, no, už jim bude možná 15-20 let a jeden spacák pro dva z Tesca.
No a já přemýšlím, jestli "zůstat v tescu" nebo na téhle úrovni, nebo využijeme kvalitnější, jestli vzít třísezonní nebo letní. Cena tak do tisícovky ideálně.
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 08:43
- Nahlásit
kachna_
tip na pěknej spacák pro děti
dětské jsou naprd .... kupovali jsme tenkrát v globusu asi za 200,-Kč/ks a po čase se ten vnitřek sepral, na tábor už bych jim ho nedala.
loni jsem koupila http://spacaky.heureka.cz/loap-darway/ - je super a je malý na sbalení do batohu.
Na tábor pak mají ještě nějaký jiný (věci jim vozíme autem tak o velikost nejde) - nevím teď značku - maj ho už asi 4 roky ale je podstatně větší ....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 08:48
- Nahlásit
kachna_
My teď máme dětský dekáče v akci (okolo 20% sleva) nebo akční sety dětská mumie + karimatka. Ale za 200,- to prostě neni...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2016 08:48 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
HaZa
vidíš, loap mě nenapadl, přitom značku mám ráda, koukala jsem na colemana a Primu. Díky
|