Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 15:02
- Nahlásit

dnešní procházka u nás. Nejprve si chlapec u mě našplhal. Snad poprvé když uviděl psa, tak se nechal zastavit (na první povel !!) a připnout. Protože psisko známe a víme, že není až tak přátelské (dominantní mladý malý pes - jeho pán má velké zkušenosti a jeho předchozí velcí psi šlapali jako hodinky, předpokládám, že tento taky bude), zvolili jsme jiný směr a Najťoun si mohl za odměnu "pohrát se mnou". Takže mám bahno až na hlavě a odkousnuté nos a jedno ucho
Pak si (už zase na volno) našplhal u rybníka, neboť žebrající kačeny i s kačerem ho nechaly úplně v klidu - prohlídnul si je zblízka, líznul si vody rybniční a jupí dál do lesa...
No - konec už tak hladký nebyl - nejprve jsme potkali slečnu s mladou fenkou lovky (špringlšpanělka??), stihla jsem ho připnout a i když slečna kontakt dovolila, tak fenka byla jasně proti a chtěla mi chlapečka sežrat. Tak si chtěl pro změnu jít pohrát se stařičkým bíglem, což jsem pochopitelně nedovolila a můj brouček maličký mi skákal až nad hlavu a plakal, že si chce jen hrááááááát.... No - když se sečtu, tak se vylítal jen sám v lese (zato ho tryskový amok držel dlouho a flusy měl pak až na zádech ) a popral se jen se mnou. Kámoši se dneska nepovedli...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 15:08
- Nahlásit

s tím rozlišením fenka nebo pes... Beta opravdu rvavá nebyla - i feny tolerovala. Způsobila však několik infarktózních stavů majitelům fenek, kteří nějak nepředpokládali, že ten mohutný kolos by mohla být fenečka
Pamatuji si, jak na mě jeden pán hystericky řval, že přece nemohl předpokládat, že ten typický pes je fena. U hladkosrsté nic neskrývající dogy mi to přišlo úsměvné.

birma
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 15:15
- Nahlásit

dnešní mobilní mrazivý fotky, teď už je to všechno roztátý

Xerxová
Najtík je vzorňák
jeden pán hystericky řval, že přece nemohl předpokládat, že ten typický pes je fena
no to chudák rozhodně nemohl

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 17:59
- Nahlásit

Krasny zamrzly fotos, pro potechu oka. Jsem rada, ze ledovka pominula a uz zase chcije s teplotou nad nulou.
A jakooo, kdo na me poslal mysi invazi? Ne teda do baraku, zde jest jiz davno dobojovano. Ale prebirala jsem dneska naky veci pro Skrivanky od jedny hodny pani a az mi bylo stydno, votevru kufr a tam na hadru mysi bobky??! WTF, jako v motoru, ze si hnizdo uz vloni udelaly, budiz. Ale kudy ty svine hnusny vlezou do auta, kdyz nikde nic neni prokousany, poskozeny? Tri pasticky v kufru nastrazeny, pujdu este pred spanim zkontrolovat. Fuuuuuj, ta predstava, ze ridim a neco mi vyleze na rameno a bude navigovat - bych byla na placku.

birma
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 18:12
- Nahlásit

Fifi
uz zase chcije s teplotou nad nulou
tak to jsou dobrý zprávy pani
Tri pasticky v kufru nastrazeny, pujdu este pred spanim zkontrolovat
nebylo by snazší nechat auto s otevřenym kufrem na zahradě, ať si perdelice šmáknou?

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 18:16
- Nahlásit

birma
nebylo by snazší
Nebylo, bo vi buh, kde jsou ty svine zalezly. A aby znicily cubky snazive interier a este se vybila baterka pri otevrenych dverich, diky, ne.
No nic, jsem smirena, krom folie na predni sklo budu este klast pasticky na noc, at si smaknou mysi radsi tam, nez na kabelech a calouneni.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 18:31
- Nahlásit

Fifi přeji dobrý lov

birma no vzorňák... kvílící stojíc na zadních... vzorňáka si představuji jinak. Ale je fakt, že to sice zkouší, ale ví, že má smolíka. Opravdu vážně "se urvat" nechce
Jo a ledové fotky máš krásné - tady stále nic... ani vločka nikde není

worick
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 18:39
- Nahlásit

Fifi
Fuuuuuj, ta predstava, ze ridim a neco mi vyleze na rameno a bude navigovat - bych byla na placku. - tak tohle by mi nijak nevadilo, myšky jsou roztomilé...jenže smrdí potvory a rozkoušou všechno Nám se stalo cca před měsícem, kdy jsme v garáži vlezli do auta a smrad jak v opičárně, teda v myšárně v tomto případě. Všechno jsme prohlédnuli pozotvírali a nikde tu potvoru nenašli. Do rána jsme nechali otevřená okýnka a kočku v garáži...nepomohlo. Až jel muž do města a auto tam půl dne stálo...myšáka tam asi nechal

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 18:52
- Nahlásit

worick
No ja garaz nemam. Auto stoji na konci vesnice pred barakem, takze mysi chapu, ze to maj ted v tomhle pocasi coby teplej pribytek. Jen by dovnitr az uplne lezt nemusely, at si zustanou v motoru, hrejou se tam a neskodej. V aute prave mysina vubec nesmrdi, klimatizace funga a nesmrdi, a ze sem na to sakra citliva, o to vetsi prekvapeni dneska.
tak tohle by mi nijak nevadilo, myšky jsou roztomilé...
Nejsou. Vubec. Kor kdyz by to po tobe skocilo pri rizeni v devadesatce. To se na me nezlob.

worick
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 19:03 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Fifi
Kor kdyz by to po tobe skocilo pri rizeni v devadesatce - tak lekla bych se určitě hrozně, o tom žádná Stejně jako když jsem doma ve sklepě šla běhat na pás, obuju si boty a něco mne tlačí ve špičce - myslela jsem, že se mi shrnula vložka. Vytáhnu nohu, naštěstí mne napadlo botu první vyklepnout...a vypadne myš!!! Šíleně jsem zařvala, následně se mi přetočil žaludek při představě, že jsem ji tam mohla úplně rozšlápnout...a taky že asi jo odpoledne jsem ji šla hledat a zůstala tam na místě ležet...mrtvá

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 19:10
- Nahlásit

worick
Mozna trochu rozdil behat na pasu a ridit auto... A kdyz napises, ze by ti to nevadilo, tak nevim, jak to myslis. Mne stacilo jednou, kdyz mi bzinknul pootevrenym okynkem bocnim cmelak do brejle a nekam zapadnul. Jsem brzdila jak silena, nastesti na vesnicky ceste a nikde nic. Mys na rameni na rusny vypadovce, to by byla asi jina kava.
Myska v bote tobe aspon provoz nenarusila, nikoho neohrozila, krom tvyho zdravi a uleknuti. A naslednyho pocitu viny, zes ji rozslapnula.

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 19:17
- Nahlásit

birma
tady máš pěknou výzvu http://azyldejpac.blog.cz/1412/pejsek-ceka-na-prij eti

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 19:19
- Nahlásit

šmiky šmiky a vlasy jsou fuč

birma
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 19:31
- Nahlásit

Maya
vím o něm (i mám pocit, že jsem ho včera někam sdílela? nebo jsem na to jenom myslela? už mi hrabe a nevim, co dělám), ale zrovna u nás by se s Adamem, pěti kočkama a náročnym prostředim venkovnim zbláznil úplně spíš než srovnal

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 19:34
- Nahlásit

Janiii
šmiky šmiky a vlasy jsou fuč
Komplet? Neni to na zimu drobek neprakticky?
Maya
To je jak Arnosti bratr... atraktivni barvicky, to prece frci, ne...

birma
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 19:37
- Nahlásit

Fifi
To je jak Arnosti bratr..
to bylo první, co mě napadlo, když jsem ho viděla

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 19:40
- Nahlásit

Fifi
To je jak Arnosti bratr..
taky jsem si vzpomněla na netopejrka

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 19:41
- Nahlásit

birma
tak je fakt, že možná by se nejlíp měl u nějaký důchodkyně, akorát že taková si ho nikdy nevezme, je to chudák

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 19:46
- Nahlásit

Komplet? Neni to na zimu drobek neprakticky?
čepice to jistí
komplet ne, jsem jsem se vrátila ke svému střihu - vepředu delší, vzadu krátký ... reakce doma "ty vole!!!" ale už si zvykli

birma
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 19:50
- Nahlásit

Maya
on by hlavně potřeboval někoho s nekonečnou trpělivostí a bez sklonů k frustraci. Protože třeba já o sobě vim, že by mě vysávalo, že s nim pracuju jak nejlíp umim a on nedělá třeba několik měsíců prakticky žádný pokroky, což zase zpětně působí na psa a celou situaci to akorát zhoršuje... Prostě nějakýho mistra zenu.

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 19:59
- Nahlásit

birma
no já jako cholerik když mám někoho něco učit bych takovýhodle psa nemohla mít vůbec

bio tužka http://dedoles.cz/zasadceruzku.sk

birma
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 20:03
- Nahlásit

inspirativní video o soužití se psem

birma
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 20:05
- Nahlásit

Maya
bio tužka
aha a já vždycky myslela, že šetrný je tužku vypsat až do konce (měli jsme na to takovej držáček, že to šlo fakt až asi do centimetrovýho zbytečku)

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 20:10
- Nahlásit

1:0 pro Fifi v aute. Zajimavy, babska rada zabrala, rikala mi babicka, ze maj mysi v zime "zizen" - takze ze tri pasticek si vybrala tu s jablickem, mysicka.

birma
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 20:16
- Nahlásit

Fifi
no vidíš, tak snad byla jen jedna a nemáš tam celou familii

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 20:24
- Nahlásit

Fifi
gratuluji k výhře

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 20:29
- Nahlásit

šikovná lovka je ta Fifina... Asi bere lekce u holek erdelek

birma
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 22:45
- Nahlásit

Maya
když už jsme mluvily o těch výzvách - docela by mě zajímalo, jestli bude mít někdy holčička domov, kde bude spokojená, nebo stráví zbytek života v útulku

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 23:11
- Nahlásit

birma
hm, se obávám, že takovýho psa si nikdo nevezme a popravdě můj názor je, že takový psy by snad bylo lepší utratit než aby byli celý život v útulku

birma
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 23:16
- Nahlásit

Maya
popravdě můj názor je, že takový psy by snad bylo lepší utratit než aby byli celý život v útulku
naprosto souhlasim, od doby, co mi domu přibyl Adam věřim, že pro některý psy by uspání bylo vysvobození...

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání