Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 15:38
- Nahlásit

V merrellech chodím taky. A spokojenost.
Hlásím, že tady začíná poletovat jemný sníh. Je sucho, mrzne, takže snad žádná ledovka nedorazí. Stihli jsme procházku (Night protrysku - neb se rozhodně neprocházel), takže už nemusím vystrčit nos ven. Night má k dispozici zahradu, pokud bude chtít řádit venku.

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 15:42
- Nahlásit

PetraK

to si člověk připadá pak jako ten pán co jste ho tenkrát potkaly, co? ten ttoho na sobě taky moc neměl

no von měl včecko asi nekvalitní a tak ho to tlačilo a škrtilo...tak si to sundal nooo...akurát čepice mu byla akurát

birma

já tam chcu !
já taky!

OK příští sraženina bé teda tam

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 15:44
- Nahlásit

Xerxová
Hlásím, že tady začíná poletovat jemný sníh.
tu prší ale je nad nulou.....a ještě musíme na PPLko do Liberce.. se mě nechce teda... ale zboží muší vodejít..

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 15:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

no von měl včecko asi nekvalitní a tak ho to tlačilo a škrtilo...tak si to sundal nooo...akurát čepice mu byla akurát

chudák malej, no kdyby si koupil něco kvalitního - třebas tadydle u pan Romana, co šije v salůnu v Nepálu, mohnul mít třebas pěknou zimní bundu originál Roman

sraženina bé teda tam
tam Fifi taky nedojede ale

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 15:45
- Nahlásit

Xerxová

Hlásím, že tady začíná poletovat jemný sníh.

jéééééééééééééééééééééééééééé, já chci taky. nechcu břečku.

Jsem včera mámu navigovala na článek o Nýtkovi - řehtaly jsme se tý jeho fotce tryskací je to magor

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 15:48
- Nahlásit

PetraK
no kdyby si koupil něco kvalitního - třebas tadydle u pan Romana, co šije v salůnu v Nepálu, mohnul mít třebas pěknou zimní bundu originál Roman
to je ten pán jak vod něj má Denyk tu krásnou bundiškuuu???
no tak to se obávám že by neměl ani tu čepicu

tam Fifi taky nedojede ale
no jéééšiš...tak se tam muší teleportovat....no tak muší bejt sraženina tam kam dojde Fifijová pěšky... takže to tak vidim na sraz u ní před domem?

birma
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 15:51
- Nahlásit

Fajka
OK příští sraženina bé teda tam
OK, jen ji teda mušíme začít organizovat dřív, aby nám pak pustili psy zpátky do EUUUU

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 15:53
- Nahlásit

birma

ji teda mušíme začít organizovat dřív, aby nám pak pustili psy zpátky do EUUUU
ale tak nemusej je pouštět.........já bych si tam s jelitem klidně pobyla i dýýýl

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 15:55
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/muzi/355094-cech-prisel-s-al ternativou-stravovani-jsou-na-ni-uz-desitky-lidi.h tml

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 15:55
- Nahlásit

Fajka
to je ten pán jak vod něj má Denyk tu krásnou bundiškuuu???
no tak to se obávám že by neměl ani tu čepicu

ano přesně ten pán. No možná vlastně nakupoval přímo od něj,

vidim na sraz u ní před domem?

a to bude ráda! A ešče radši budou čubky a pak taky ta koza co tam bejvá /asi jí tam nechal Benda, co jí neuhlídal /

birma
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 16:06
- Nahlásit

Fajka
já bych si tam s jelitem klidně pobyla i dýýýl
no abyste se vůbec někdy dostali zpátky
jinak přechod Rumunskejch hor a tak je můj letitej sen, ale s tim, co se tam relativně nedávno dálo kolem psů, bych se tam se psem bála vážně hodně

Maya
to je síla

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 16:15
- Nahlásit

birma
v rumunskejch horách jsou prej naprosto běžně na volno velcí pastevci nebo něco podobného, na výlet se psem to asi moc není

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 16:17
- Nahlásit

na cestu zpátky stačí mít před odjezdem test na vzteklinové protilátky. Krevní test se dělá jen jednou za život psa - pak už stačí mít nepropadlé očkování. Betce jsme nechali test dělat - tenkrát kvůli cestě do Skotska. Dneska už do Británie stačí očkovák bez testu... tak uvidíme, jestli Nighta nechám testovat a nebo nee.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 16:21
- Nahlásit

hlavně smečky toulavejch polodivokejch psů ve vesnicích v podhůří. A vzteklina... a medvědi, a vlci... Nene - raději zkusíme příští rok španělské vnitrozemí (i když tam vlky a medvědy mají taky) Ale je to tam tak nějak kultivovanější. Těším se na procházku třeba tady: https://www.google.cz/search?q=torcal+de+antequera &hl=cs&rlz=1T4ADSA_csCZ496CZ497&source=lnms&tbm=is ch&sa=X&ei=w9h9VIW6LI7taIHQgpAM&ved=0CAkQ_AUoAg&bi w=1680&bih=935

birma
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 16:21
- Nahlásit

Maya
tak zrovna tohle může bejt nebezpečný i bez psa, já slyšela jen o toulavejch psích smečkách, což může bejt taky radost. Na druhou stranu kavkazana na volno jsme potkali i na Kosti a trvalo pár minut, než panička vykoukla a stáhla si ho. Spíš mě fakt odrazuje ta protipsí nálada a vlastně i to, že jsou krásný místa blíž a líp dostupný a bez těhle komplikací...

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 16:43
- Nahlásit

PetraK
dneska jsem ti musela vyfotit studijní materiál na poli za domem ...
napočítala jsem 37 kusů

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 16:45
- Nahlásit

birma
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 17:03
- Nahlásit

plánuju výlet na zejtra jsem z toho jelen - pojedou vlaky? Uťápnem víc než minule? Jsem ještě normální?

Janiii
to je nádhera

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 17:10
- Nahlásit

Janii hezké stádečko

birma hlavně aby ti jely vlaky zpátky...

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 17:12
- Nahlásit

Chumeli se, chumeli. Lepsi nez ten lijak vcera.
birma
plánuju výlet na zejtra jsem z toho jelen - pojedou vlaky? Uťápnem víc než minule? Jsem ještě normální?
No pokud chces jet vlakem, tak normalni zcela urcite nejses.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 17:13
- Nahlásit

darenka
merelky sem mivala dycky jako kvalitni bptky, ale kamaradka xa rok jedny xa cca 2500 prochodila podraxku

denyk
mekci pidrazka znamrna ze se driv osoupe

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 17:20
- Nahlásit

birma
tak si to zitra uzijte

janiii
stoji za to gotka

maya
zajimavy,z nutricniho hlediska muze mit pravdu, ale co treba kousani, neni to pro vloveka nutny?

birma
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 17:21
- Nahlásit

Xerxová
hlavně aby ti jely vlaky zpátky...
no prááávě Ale zas když pojedou ráno, tak by teoreticky o to spíš měly jet odpoledne, ne? A plánuju to někde ne úplně daleko od Prahy, abychom byli dostupní pro záchranu

Fifi
pokud chces jet vlakem, tak normalni zcela urcite nejses
ale zas pokud pojedou, tak budou skoro prázdný? Nebo ne?

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 17:37
- Nahlásit

birma
ale zas pokud pojedou, tak budou skoro prázdný? Nebo ne?
To ano, pokud pojedou... Treba budes mit kliku, pro jistotu mrkni semka.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 17:37
- Nahlásit

birma
to by mohli pokud lidibudou mit strach ze se nedostanou do prace nebo uviznou nekolik hodin vr vlaku

Darenka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 17:40
- Nahlásit

Janiii
Tý vogo, to je stádečko. Tak to je jasný že na tu vaší krajinku nemám. U kluka za baráčkem jich bývá tak do 7 ks
birma
Užijte si výlet a hlavně nikde neumrzněte a nezapadejte sněhem.

U nás už sněžit přestalo a zase drobně prší. Ráno je to jasný, do auta se asi budu dobývat krumpáčem. Teď je na nule, takže k ránu to bude asi víc.

Maya
tak na tohle stravování by mě asi neužilo. Jsem zkrátka klasik

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 17:53
- Nahlásit

Darenka
Ráno je to jasný, do auta se asi budu dobývat krumpáčem.
Tak si hod na predni sklo nakou ochranu, ja tam mam natazenou bublinkovou folii a privrenou do prednich dveri a pod sterace. Parada, ani jsem dneska nemusela skrabat, jen bocni. A gumu u dveri zastrikni nakym olejem, treba Konkordem, neprimrznou pak.

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 17:55
- Nahlásit

Tak si hod na predni sklo nakou ochranu
Fifi
mam nějaký bujný představy

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 18:08
- Nahlásit

Janiii
mam nějaký bujný představy
Sem cekala, kdo se chytne. A ono, mezi nama, fakt v tomhle pocasi asi ideal navliknout auto do jednoho velkyho kondomu a z nej pak rano vyjet. Pokud nemas garaz.

birma
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 18:31
- Nahlásit

Fifi
Treba budes mit kliku, pro jistotu mrkni semka.
to jsem koukala, všude jsou výluky s plánovanym koncem o půlnoci ale už mám náhradní plán - když bude zle, tak vezmu auto a vyjedem jen kousíček za prahu na kolobku i tak se budu modlit, abych nemusela řídit, protože bude asi pěknej provoz, když vypadává veřejná doprava...

cernej caj
mohli pokud lidibudou mit strach
ano, mé myšlenky se ubíraly stejným směrem

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání