| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 06:57
- Nahlásit
Fajka
jestli mate v loznici 3 stupne, tak tak spatne sme na tom nebyli ani my kdyz sme se stehovali
PetraK
jojo, opatrnosti neni nikdy dost, dobre, ze ste to nepodcenili vcera. a dneska sem slysela, ze saliny v praglu uz taky nejezdej, tak snad se dostanes do prace
tinta76
supr, ze se ludrenka hoji, hlavne asi tu cokoladu a chlast vam a ne ji
Fifi
hm, taky supr zazitek, tak davej pozor na cestach!
dneska je to uz o neco lepsi, vcera vsude popadany vetve a trisky na silnici, objizdeli sme to dom vsema prdelama, protoze to za brnem na hodonin cely stalo, dom sme jeli co je bezne cca 35minut tak asi hodinu a pul, napojili sme se vesnicu pred nasim a jeste v 9 nejezdilo od brna vubec nic, az kolem pul 10 sem slysela kdyz sem sla spat jak se to rozjelo... takze chudaci asi 2h museli ztravit v ty kolone... dneska uz dobry, ale asi vypad proud, takze tu piska desne UPS sefa, uz me piska v usich a boli hlava tak, ze jestli brzo nezdechne tak to pudu rozmlatit
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 08:17
- Nahlásit
Mórgen,
bóže kdo má vymatlanější kolegyni než já
U nás žádná ledovka, ničevó, stejně jako u Fajkovic.
Jen louže kolem rybníků byly zamrzlé a foukal studený vítr....
Tinta76 super že je na tom Ludřenka lépe
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 08:51
- Nahlásit
Test pro pobavení http://www.pronaladu.cz/test-osobnosti-od-psycholo ga-stesti/
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 08:52
- Nahlásit
Zdravíčko všem
denyk
Vracím se k tomu Bukískovo nocování s dětmi a cizími chlapy a cizími čoklídy - dobrý, to je socializace panečku. Bude to chtít častějc, ale rozmysli si to, pak bude spát v cizí posteli a nebude zahřívat tebe
PetraK
Ten časák Psí kusy vlastně koupil manžel omylem. Chtěla jsem koupit PPČ. Divím se, že ten článek s Preis. otiskli, nebo měli dát nadpis - odstrašující příklad!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 08:55
- Nahlásit
Darenka
vubec nevim o tom clanku nicevo?
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 08:59
- Nahlásit
Tinta76
Holky, zvládáte to dobře. Mám radost s Vámi. Ludřenka je pašák a ty taky - vydrž ještě. Hlavně že bude psice v pořáku :-¨
birma
Ta bunda se vám pani povedla - bude super do nepohody. Můj taťka když se mu líbilo nějaké oblečení, říkával - můžeš ho vzít každému vlaku i k rychlíku
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 09:05
- Nahlásit
Darenka
pak bude spát v cizí posteli a nebude zahřívat tebe
když tam budu já tak z toho strach určitě nemám
no socializace, každopádně, já mu věřím, věřím, že ikdyž občas na někoho povrkává, že neublíží, že prostě jen straší
A taky vím, že je jak dítě, že se mnou se chová jinak, než
beze mně.
Nechci se tady obhajovat, je to prostě můj první pejsek, hodně věcí jsme nezvládla, taky se na něm podepsaly špatné zkušenosti se psy.
Ale už ho samo znám, znám jeho řeč těla, vím když se mu něco nelíbí, tak i lidem třeba řeknu né, teď ho nechte není ve své kůži.
Ale miluju hoooo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 09:07
- Nahlásit
birma
vidis, ja ti ji nepochvalila ale vypada dobre taky se do decatlhonu chci jit podivat, kdyz nam ho tu v listopadu otevreli
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 09:15
- Nahlásit
naplnte misky kliknutim
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 09:18
- Nahlásit
denyk
Ale miluju hoooo
No to já taky - Bukíska - i když jen na dálku
cernej caj
vubec nevim o tom clanku nicevo?
Buď ráda, jestli je totiž Viktor Preiss kynolog, tak se musí stydět za to, jak syn se snachou "pečují" a "vychovávají" svého psa - mimo jiné zjistí pomalu za 2 dny že pes není. Ale to je jen střípek, musela by sis ten článek přečíst celý..........
Mizím...........
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 09:45
- Nahlásit
Musim sem asi vic psato om, jak se psy nic nedelam, kor s panem Modrym. Ted jsem se "zaprela" a sli jsme kliknout. Behem dvou kratickejch lekcich ma lehni s povelem, i s rozlisenim mezi sedni a dokonce sedne z lehu Uaaaa, nemuzu to zvire nechavat takhle hnit, kopejte do me nekdo!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 09:49
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
SNÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍH SNÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍCH
A JUCHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!
čekala jsem šécko, když Rumíček prvně na sníh vyběhnul, ale......... že bude hlídat, to mě nenapadlo ten vůl malej čůral a štěkal, páč se mu to fšécko kolem zdálo divný . Já se z něj jednou zapletu di vánočky asi . A voba byli naštvatý, že se nedá chodit po stojatejch rampouších, co jsou místo trávy - fakt normálně trávník z rampouchůch . Ale měla jsem radost, hásky "aportíkoval", neboli donesl vzorně usmolenou žoužel až ke mně, to asi fčéra krz to klikrováníčko. Zjistila jsem že máme velmi slabé odvolání od zlaťákůch jak vidí zlaťáka, je s nim ámen Bubi dnes napíchla bobek na rampouch a měla potíž, páč bobek byl tim páde furt u zadnice . A já do práce dosmahla pozdě, páč jak zjistila čajda Praha už taky nefungá.
Jo a ad ta výzdobička - andělský křídla na botníku netknutý - zatím. Ovšem stromek na budniku povalen, oříšky prohrabány, přáníčka též povalena . Ale ztráty zatím žádné, tak uvidíme. Zatím jen zkoumal. A Bubi mě dneska před odchodem týrala. Ležela na pelíšku a klepala se, čímž mě naprosto dostala do klinče.Pak jsem zapnula mozek, uvědomila si, jak řádila včera při cvičení, jak fungovala ráno venku, jak vdechla misku žrádla i s miskou a došlo mi, že se klepe proto, že abych už šla a dala jim ty dobroty co vždycky. Páč vona má furt ten hlad, že jo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 09:54
- Nahlásit
Mathea
carodejnice
PetraK
A voba byli naštvatý, že se nedá chodit po stojatejch rampouších, co jsou místo trávy - fakt normálně trávník z rampouchůch
takhle to vcera bylo v brne vsude, stromy namrzly, trava jak rampouchy...
Bubi dnes napíchla bobek na rampouch a měla potíž, páč bobek byl tim páde furt u zadnice neeee
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 09:56
- Nahlásit
Rumštanj!!!
PetraK
šécko, když Rumíček prvně na sníh vyběhnul, ale......... že bude hlídat, to mě nenapadlo ten vůl malej čůral a štěkal, páč se mu to fšécko kolem zdálo divný
ty vo*e chceš mě jako říct že u vás fprahéé je sních???? zatímco tu na horách ještě doposud nespadla ani vločka
no to je gol, nakonec budem jezdit na sníh k vám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 09:58
- Nahlásit
i u nas na jizni morave je snih
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 10:02
- Nahlásit
jo a Blanka má dneska svátečéék ,
tak tu má dáreček
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 10:03
- Nahlásit
cernej caj
u nas na jizni morave je snih
svět je naruby prostě!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 10:06
- Nahlásit
Jste divný s tím sněhééém čučím jak Fajka
no nekecáj, voláký poprašek tam je http://www.webcamlive.cz/web-kamera-mesto-praha-18 5-8
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 10:06
- Nahlásit
Mathea
dík barevná hlavo za info dietní. Takže ta konzerva by měla být stejná asi jako grancle. Tudíž by se aplikovat dala asi taky- i když Fifi zmiňuje možnost průjmu, což je třeba brát v potaz taky. Ale je tam velkej rozdíl v ceně. COž teda je, jsme za čtyři konzervičky vysolili majlanta.
Na fotky se těším, už se ptali, jestli jsou, říkala jsem, že toho máš moc.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 10:08
- Nahlásit
Fajka taky jsem se holkám moravským zvířetnickým posmívala... kde že je jejich suchý teplý kus světa... Ještě jsem hrablo na sníh nevyndala - a to dřív fakt nebývalo, že by v říjnu ani listopadu vločka nespadla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 10:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
stromy namrzly, trava jak rampouchy...
já jsem šla domů ve čtvrt na šest a chodníky ještě neklouzaly, ale podesta už byla hustá, ujely mi nohy, málem jsem s sebou flákla a otevřít dveře jaksi nešlo, páč když jsem se opřela, jely nohy do kšá , a pak během chvíle to bylo už jako u vás, vyhazovalo to už i tramvaje a tak.
Zajímavý ale bylo, že na to co vzniklo mi nepřišlo ani, že by byla taková zima. Shodly jsme se s mámou, že namrzalo, aniž by v podstatě mrzlo asi sasrak. No a ráno už pocukrováno.
neeee
alej jo, ale jo bylo to ftipný
Fajka
ty vo*e chceš mě jako říct že u vás fprahéé je sních???
no tu dole v Prahé ani ne, ale nahoře u nás je hezky pocukrováno. ono to nevydrží, ale hezký probuzení to bylo.
svět je naruby prostě!
podle Rumíčka je ale pěkně divnej
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 10:10
- Nahlásit
Tadyk na staromáku bliká i stromeček a stányk jsou pocukrovány http://hotel-lippert.click2stream.com/
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 10:13 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
denyk
no nekecáj, voláký poprašek tam
no fakt ?
Xerxová
taky jsem se holkám moravským zvířetnickým posmívala... kde že je jejich suchý teplý kus světa... Ještě jsem hrablo na sníh nevyndala - a to dřív fakt nebývalo, že by v říjnu ani listopadu vločka nespadla
no přesně! ale jako že vůbec nic dosud..dřív třeba takovej poprašek mírnej bejval,pomatuju že sněžilo 4. října a nebo před pár lety už nekde začátkem listopadu byl metr. ...a ted fakt nic, a je strašný sucho. ted jak jsem byla s neteří tak nikde žádná kalužina kde by mohlo jelito čumák smočit..krom potůčku a ten byl taky jak v parným létě...
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 10:15
- Nahlásit
PetraK
Taky Blance přeju všecičko nejlepší k svátku a hlavně hodně toho zdravíčka ♥ ♥ ♥ .....a taky páníčky, kteří jí nebudou trápit hlady!!!!
U nás taky sněží . Horalky, přijeďte se podívat jak vypadá sníh - slezte z těch výšek do nížin .
Ráno nebylo možné sloupnout ledovou krustu z auta. Ani dveře nešly odlepit jak byly přimrzlý
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 10:15
- Nahlásit
PetraK
vůl malej čůral a štěkal, páč se mu to fšécko kolem zdálo divný
jasný že to je divný, kord u vás
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 10:23
- Nahlásit
ty vo*e chceš mě jako říct že u vás fprahéé je sních???? zatímco tu na horách ještě doposud nespadla ani vločka
Fajka
si pusť zprávy - Praha kalamita, tramvaj nejede ani jedna ...
no booože že jo, tady tramvaje taky nejedou a žijem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 10:23
- Nahlásit
Fajka
tvl to mi vubec nedoslo, ze blanimura je blanka vlastne
tak vse nej bu/abici a kdy ji dodelate ten tunel?
tak jeden z vanocnich darku drepi na posteeee pac neumi napsat spravne jmeno a poslali to zas na zdenka (by si mohli potrast rukou s panem oddavajicim) akorat muzi odmitli balik na poste vydat, no ...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 10:25
- Nahlásit
Janiii
no booože že jo, tady tramvaje taky nejedou a žijem
unás taky nigdá trambaje nejely
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 10:29
- Nahlásit
tak to vezmu od roku 2006... k čemu je dobrý Betí archív většinou listopad, někdy i říjen. I loni byl sníh v listopadu (a pak už skoro nic)
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 10:31
- Nahlásit
Xerxová
jůůů krásnýýý
A vy co už tam nějaký snížek máte, pošlete taky trošičken sem jooo?
|