Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 21:59
- Nahlásit

PetraK
že mi přijde rozpatlaná - neboli vodou naředěná a na kaši rozpatlaná "paštika" líp stravitelná, než dejme-tomu stejnej obsah v bobkách, který namáčíš, vyháníš vzduch a pak mixuješ.
Vám to nepřijde jako stravitelnější forma?

Smarja, pani. A o jaky situaci zdravotni mluvis? Na tom asi hodne zalezi. Navic k nekterym vet granclim existujou i primo konzervy. Kde to mas rozsmelcovany na atomy. Ale psiska po nich mivaj paradoxne srajdu, i kdyz by se reklo dieta jako dieta.
A ty mas zase nakej pocit. A vyjadrujes se nejasne. Pripadne jsem ja tupa, coz by byla taky moznost, koleno si krasne bobtna a zelena.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 21:59
- Nahlásit

Fifi

Twe by budete asi mit furt vypiglovanou domacnost, aby nekde neco zase nesezrala.

jak psi dokážou lidije přimět k pořádkumilovnosti

birma
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 22:00
- Nahlásit

Tinta76
právě jsem zjistila, že 2.5 kg těch granulí stojí tolik, kolik dáme za cca 20 kilo masa (množství pro všechny tři čokly na měsíc)
to mi povídej, já dám za 2 kila pro kočku tolik, co normálně za 10 kilo, navíc to žere jak prokopnutá, takže zbylejm kočkám vydrží těch 10 kilo několikrát dýl, než jí to její balení (nikdy nebyla tak lačná žrádla a tak tlustá, jako na těhle granulích u kterejch mě dva veti upozorňovali, že kočkám fakt nechutnaj )

PetraK
že mi přijde rozpatlaná - neboli vodou naředěná a na kaši rozpatlaná "paštika" líp stravitelná, než dejme-tomu stejnej obsah v bobkách, který namáčíš, vyháníš vzduch a pak mixuješ.
Vám to nepřijde jako stravitelnější forma?

otázka je, jestli to v paštikách dělaj, pokud ano, tak kolik to stojí (cena pro malou kočku 46,-/1 paštika a má ji na den, v množství pro psa bych to nechtěla ani domejšlet) a pokud bys měla úplně stejnej obsah, tak už mi přijde co se týče stravitelnosti jedno, jestli je to paštika, nebo rozblemcaná grancle

Tá ta
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 22:00
- Nahlásit

PetraK
Omlouvám se že sem lezu...
Máš pravdu.Napsala jsi to přesně.
Už mizím

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 22:02
- Nahlásit

Fifi
A o jaky situaci zdravotni mluvis?

no zajímá mě, proč třeba vet tady u Ludřenky třeba,neřekne - kupte konzervu , proč ordinuje bobky. to mě zajímá.

Ale psiska po nich mivaj paradoxne srajdu, i kdyz by se reklo dieta jako dieta.

áha! A tady teda asi bude zakopanej péf, proč dají radši granule, než konzervu

koleno si krasne bobtna a zelena.

Arnica Montana 9CH a přestane bobtnat a modřina bude velmi rychle fuč a bolest taky.

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 22:06
- Nahlásit

PetraK
a želvím krokem jsme se sesouvali z podesty po schodech. Kupodivu chodníky lepší, než podesta
Ja jsem kuchynskou soli pokryla aspon to zrcadlo tesne pred vchodem, este sem i pytlik pisku nasla. A cubky naslapovaly jak baletky, ze jeejej, tady to neklouze a sakra, tady uz jo. Zase se projevilo prakticky IQ. Ag nepresla pres celistvou ledovou plochu, vzala to opatrne pres okraje travy. Ty dve mladsi nastorc a tapkaly jak gejsi.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 22:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Tá ta

Omlouvám se že sem lezu...
Máš pravdu.Napsala jsi to přesně.
Už mizím

neomlouvej se a nemiz
jsem ráda, jestli to pomůže. Nenech se nikým dotlačit do něčeho co sám vnitřně necítíš. Každej jsme jinej, každej tu bolest vnímáme jinak. Jestli Ti to pomůže - ještě ani dnes, po roce a 16 dnech jsem se s tím pořádně nevyrovnala. Někdy to trvá. Každému jinak dlouho. A musí se to odžít (včetně pláče, vzteku, pocitu nespravedlnosti, neštěstí z toho, co všechno jste spolu mohli a nestihli a výčitek, co jsme udělali, neudělali špatně). A i si to podle mě ten pes "zaslouží" mít jakoby prostor na to se s ním rozloučit. A na druhou stranu štěně má zase nárok na to, přijít do nového domova, kde se na něj těší, jen pro něj samotné, ne jako náplast na bolest, protože tak to nefunguje (teda u mě). Má přijít do očekávání ze společných nových zážitků. Ale - tady musím připodotknout, že po určitý době už se vyplatí dát na nejbližší. Protože, když budu mluvit sama za sebe- tak i tím, že tu mám Bubitku , neměla jsem úplně v sobě pocit, že štěně už jo a taky jsem jí chtěla dopřát svou plnou pozornost. Druhá půle se na to nemohla dívat, jak se trápím a nastavila situaci-hlavně sama za sebe, že štěně už jo. Původní můj záměr - dobře, štěně bude jeho, já ho budu jen vychovávat, se trochu - trochu hodně pootočil. Ač jsme jeli pro štěně a se mnou to opravdu nedělalo nic, tak to malý smrádě si mě velmi rychle ukovalo k obrazu svému.
Přeju Ti , ať ti čas hojí rány . Nikdo jinej to totiž neumí, jen on.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 22:14
- Nahlásit

Fifi

Zase se projevilo prakticky IQ. Ag nepresla pres celistvou ledovou plochu, vzala to opatrne pres okraje travy. Ty dve mladsi nastorc a tapkaly jak gejsi. [i]

ano, Bubi šla jako normální rozumnej tvor, Štajnidlo jako baletka Lenka

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 22:17
- Nahlásit

Šis co se to děje v tý republice fšade???
Tady ani kapka, nefouká neprší, je krásně a tři stupně !!

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 22:24
- Nahlásit

Fajka

í, je krásně a tři stupně !!

píšeš vole vodkud? Z Hawaje?

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 22:33
- Nahlásit

PetraK
píšeš vole vodkud? Z Hawaje
nééé z ložnice vo*e

já uplně čučám co se fšade děje...tady fakt nic, krásnej den dneska ! si tak řikám essi má cenu pro ty lidi jezdit z práce domu páč než se dostanou domu už aby se votočili a jeli do práce aby to stihli včas

birma
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 22:35
- Nahlásit

Fajka
nééé z ložnice vo*e
hele to se nemáš moc čim chlubit - ve většině ložnic nefouká a neprší a někteří lidi maj doma i víc než tři stupně To chce vylézt ven, tam to třá vypadá jinak

birma
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 22:38
- Nahlásit

docela hezká věc, co má na stránkách mý oblíbený knihkupectví - přehled toho, co se u nich prodává v reálnym čase. Přijde mi zajímavý sledovat, kde kdo co kupuje za knížky

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 22:41
- Nahlásit

Fajka

nééé z ložnice vo*e

tak to se nedivim, že Ti tamneprší a je tam hezky u nás v ložnici taky tak

jdu chrápat dobrou

birma
hele to se nemáš moc čim chlubit - ve většině ložnic nefouká a neprší a někteří lidi maj doma i víc než tři stupně

ž ejo ?
dobrou baby

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 22:46
- Nahlásit

birma
hele to se nemáš moc čim chlubit - ve většině ložnic nefouká a neprší a někteří lidi maj doma i víc než tři stupně

hmmm.... a co dyž sem bezďák...ha...!!??!!

birma
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 22:47
- Nahlásit

Fajka
a co dyž sem bezďák...ha...!!??!!
to vim, že nejsi, jsem tě viděla a kdybys byla, tak se stejně nemáš čim chlubit, ne?

Mathea
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 22:53
- Nahlásit

RC GIT (a RC GIT Low Fat) krmim i ja - triclennou smecku, ktera ma dohromady nejakejch 68 kg.. Fakt nechtejte vedet, kolik ted dam mesicne za zradlo.

Konzervu jsme meli jen na rozkrmeni u Dy po ty pankreatitide, konzerva je samozrejme drazsi, ale slozenim je to vicemene uplne stejnej sajrajt. A jak psala Fifina, pomahajici sajrajt (diky bohu za to!). Experimentovat tez nehodlam, ani u jednoho, bo predstava, ze se zas neco posere, me ani trochu nelaka. Mam na tech dietach smecku pul roku a vsichni jsou uplne ok, zlataci to maj nadozivoti, u Arnosta bych sice mohla zkusit prejit na maso, ale popravde se mi nechce tu vonet zlatakum masem pro malyho, navic krmit 6kg psa pote, co jsem 7 let krmila pres 60kg zivy vahy, bych asi ani moc neumela. A jestli jemu dam tech 10dkg diety denne me uz taky financne nezruinuje.

Ona pak staci fakt mala dietni chybicka a vse je v haji... Diky tomu, ze vsichni tri jsou popelnice, tak ma Balous obcas trochu prujem, ale neni to zadna hruza a za chvili je srovnanej.

Tinto, jestli budes dietou krmit nejak dyl, mrkni na zoofast.cz, nebo pethome.cz, jsou tam tyhle vete diety nejlevnejsi. Hlavne at je ludrinka ok

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 22:54
- Nahlásit

birma
to vim, že nejsi, jsem tě viděla
náhodou dyž na treku spím pod smrčkem, tak bezďák tak trochu sem a ráno i tak vypadám

Mathea
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 22:59
- Nahlásit

A jinak par novinek od nas

Prave mi tu na poseli lezi opet cela smecka, Balous vylizuje usi malymu pote, co si spolu hrali jak dva draci. Samozrejme jim do toho vletela Dy, zabavila uzlik, balonek a dokud ji to bavilo, nechala se obtezovat od Balouse, na kteryho obcas zautocil Arnost a tim si ho ziskal na chvili pro sebe

Moje maticka, ktera byla desne nastvana, kdyz sem si Arnosta poridila.. No, byla jsem tam na vikend na chvili, kdyz jsem se vratila domu ze Skrivan, oznamila mi, ze Arnost za ni vlezl do obyvaku, skocil na sedacku a stocil se do klubicka vedle ni. Upozornuju, ze do obyvaku, nedejboz na gauc!! psove nikdy nesmeli. Optala sem se ji, zda ho teda vyhodila.. A ze prej nemela to srdce, kdyz za ni prisel takovej malinkej a nestatnej pejsek a pritulil se k ni Takze je to protekcni spratecek, kterej furt umi jen to sedni

To se snad po pulce ledna ale zmeni - koncim v boude na hlavaku a jdu delat ke kamaradovi!!! Nicmene ted je to tak, ze v podstate delam dve prace, protoze se nejdriv potrebuju naucit spoustu veci, tak je to s casem fakt no hoven. Ale mam vyhled na normalni praci, ktera me bavi jako svina

PetraK
Nejdyl zitra poslu fotky ze Skrivan

birma
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 23:03
- Nahlásit

Fajka
náhodou dyž na treku spím pod smrčkem
což ale znamená, že pod smrčkem nespíš pořád a tak je logický, že ti teď v ložnici nefouká a neprší, jen ty tři stupně mě stále zarážej

Mathea
tak to je skvělý, že budeš mít zábavnější práci!
A kdyby Arnošt neuměl ani to sedni, tak bude pořád naprosto sladkej nejmenší velkopes

Mathea
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 23:08
- Nahlásit

birma
To bude, jenze to je prave ten prusvih! Ne, venku je to spatny, pustit ho muzu fakt ledatak na loukach v Chlumci, takze mam objednanou 12m kozenou stopovacku (normalni mu pali holobrisko) a zacnem snad co nejdriv trochu vic pracovat. Nejsem uplne zvykla mit nevychovanyho psa)

birma
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 23:14
- Nahlásit

Mathea
tak že bys ho nosila v kabelčičce a pouštěla ho jen na anglický trávníčky? Tak si neošoupe tlapičky a ještě bude úplně šumák, jak je nebo neni vychovanej

Mathea
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 23:16
- Nahlásit

birma
Ty si blbaa, ale priserneDDD Umis si me predstavit?? barevna hlava, z pulky vyholena, ve vysokejch martenskach, kostkovany mini, cernym vrsku.. a s ruzovou kabelcickou, flexinou s krystalama svarowski... ??

Mathea
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 23:19
- Nahlásit

teda swarovski, pardon, nemam prehled

birma
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 23:19
- Nahlásit

Mathea
no právěže si to živě představuju a královsky se u toho bavim
ale tak třeba bys nemusela růžovou kabelčičku, třá bys našla někoho, kdo by ti ji na míru ušil z černý kůže s cvočkama

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 23:21 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Mathea
barevna hlava, z pulky vyholena, ve vysokejch martenskach, kostkovany mini, cernym vrsku.. a s ruzovou kabelcickou, flexinou s krystalama svarowski... ??
Dobrej hec. Spis bych to vzala do kostymku a lodicek, kabelka samoze, pak budes s tou svou hlavou za tezkou intelektualku a vytvarnici, bo ti bude Arnost ladit. Jak stasten bude pan Modry v kabelce, to poznas teprva.
Jo a ruzovou kabelku teda ne, tu by nesnesl!

Mathea
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 23:26
- Nahlásit

birma
Jasne, jen je blby, ze Arnost je kratkosrstej a neni jak mu udelat ciro

Fifi
to poznas teprva
Praveze tyhle casti se bojim uplne nejvic.. Ruzova musi bejt, kvuliva Esusce prece! Co se Arnostitkovi libi a nelibi je mi uplne jendo, samozrejme!

birma
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 23:29
- Nahlásit

Mathea
třeba bys sehnala nějakej obojek, ze kterýho by šel dopředu nějakej cosi s čírem, že by měl něco jako paruku

Mathea
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 23:31
- Nahlásit

birma
Tak to jedine hannibala kozenyho a na nej nalepit cirko! Coz by ovsem nemusel bejt spatnej marketingovej tah

birma
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 23:32
- Nahlásit

Mathea
hlavně mu nečti tuhle diskusi, jinak se mnou už v životě nepromluví

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání