Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 12:30
- Nahlásit

cernej caj
u tak "malych" plemen
ohaři mají široký hrudník, ale vím, že se to stalo i u jezevce třeba

njn někteří pejsci to tak mají, asik, že neumí dát štěňatům najevo že už je to přespříliš.
To ten můj nerf by se s ním nepáral

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 12:40 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

co asi tak chce černej čaj než takovouhle hrůzu
https://i.chzbgr.com/maxW500/8380616448/h20C 3EBBD

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 12:43
- Nahlásit

Maya
ale uz tam ten obrazek je videt, sem to uz zpravila

a prej hruuuuzu

denyk
to je pravda, na ten hrudnik sem nepomyslela

denyk
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 12:54
- Nahlásit

cernej caj
prej hruuuuzu
by asik nebyl zas takovej problemos to sehnat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 12:56
- Nahlásit

denyk
no hlavne mam doma matros mozna tak na metrovej stomeek v klidu otazka je, jak to tam drzi

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 12:58
- Nahlásit

cernej caj
otazka je, jak to tam drzi
co třeba ramínka na kalhoty?

denyk
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 13:00
- Nahlásit

cernej caj
tak na metrovej stomeek v klid

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 13:13
- Nahlásit

Darenka
Je to fakt na makovici.

já ti věřím, je mi to fakt líto, není to fráze. Člověk je v takový pasti, nedej se. Zkus to vydržet, však to pak můžeš rozseknout tak, jako tak do toho předčasnýho. A nebo se to časem taky usadí, někdy se to podaří.

kachna_
ale jo, to on je to spíš její problém, než náš

tak to je dobře, že si bude moct užívat, hošíček cirátskej

cernej caj

ááá počitadlovej stromek vhodný pro svěrače?

denyk
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 13:17
- Nahlásit

ZACHRÁNÍ ŽIVOT A ONI SE HO ZBAVUJÍ
Jimi je rok a půl starý MOK bez PP, čipovaný, očkovaný, z MS kraje (Ostrava). Důvodem, proč dávají majitelé Jimiho k adopci je stěhování z domu do bytu, což Jim...imu moc nesedí, štěká na každý šramot a je zvyklý na celodenní přístup do zahrady.
Cituji majitelku: "Jimi je statný, moc krásný (jako pro každého majitele ), většího vzrůstu, než obyčejný maďar. Má 34kg, je zdravý, vitální, mazlivý, má rád společnost a je velice chytrý a vnímavý, učenlivý.

Na posílení jeho PR bych chtěla zmínit krátký příběh , že nám 2 dospělým a 6ti leté dceři zachránil život. Podařilo se nám otrávit CO plynem unikajícím z topení a Jimi nás všechny probudil, tahal mě z postele za pyžamo až jsem stála na nohách a uvědomila si co se děje, poté se i on vybulil, ale všechno dobře dopadlo a já jsem mu moc vděčná.

Co se poslušnosti týče, je naučen na přivolání a základní povely. Je divočejší v přítomnosti jiných psů, nepere se, ale v tomto směru je mírně hravější. Je zvyklý v domě, na zahradu měl volný přistup a chodil hlavně čmuchat a štěknout na kolemjdoucí.
Nebylo by tedy asi vhodné ho teď s nástupem zimy mít v kotci, byť zatepleném. Chodíme do práce, takže je zvyklý být cca 4-5hodin sám doma, a venčit se denně cca 2-3 20minutovky a jedna velká procházka.
Potřeboval by (podle mě) důslednější výcvik, protože se někdy dominantě projevuje. Když např. žere něco co nemá, nechce si to nechat vytáhnout z tlamy a vyjede po ruce, to stejné při jídle, nebo při odstraňování z pohovky, bývá agresivní.

Moje snová představa by byla dát ho někomu, kdo ohaře zná, má přístup do zahrady a pracoval by s ním, do adopce.
Platila bych granule, očkování a měla možnost si ho třeba brát na víkendy nebo na pohlídání. Ale chápu, že to je spíše sen , než realita.
Takže pokud by se do něj někdo zamiloval, tak jako já, budu to muset zvládnout a darovat ho ale Jimi bude štastný, což je pro mě nejdůležitější." V případě jakéhokoliv infa pište do zpráv.

denyk
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 13:28
- Nahlásit

A takhle vypadá ta chuděrka co má alergii na limetku

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 13:43
- Nahlásit

denyk
to je jak po útoku vosího roje
je to smutný, ale na druhý straně si dovedu představit důvod proč v takový situaci dát radši psa pryč

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 13:44
- Nahlásit

teda mě se asi skřípnul nerv nebo sval někde u žebra a při určitých pohybech je to fakt děsná bolest a ani se nemůžu smát, tak nic vtipnýho nepište a poraďte mi jak se toho rychle zbavím, bejt to na druhý straně, tak tuty myslím, že mám infarkt

denyk
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 13:51
- Nahlásit

Maya
ale na druhý straně si dovedu představit důvod proč v takový situaci dát radši psa pryč
já nevím, já bych to nejdřív prubla je to relativně mladý pes, který by se mohl ještě v pohodě přizpůsobit, dle mého....
tady je je krásnej

denyk
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 13:53
- Nahlásit

Maya
se asi skřípnul nerv nebo sval někde u žebra a při určitých pohybech je to fakt děsná bolest
to jsem měla asik 2x a byl to mezižeberní zánět, bolelo to i při nádechu....

je jak po útoku vosího roje
ty woeee se netlem

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 13:57
- Nahlásit

denyk
to jsem měla asik 2x a byl to mezižeberní zánět, bolelo to i při nádechu
no při nádechu to bolí, ale ne tolik, jak když se hnu nějak
takže teoreticky protizánětlivý ibalgin nebo nalgesin nebo něco podobnýho by mělo zabrat? zkusím doma, tady asi nic nemám

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 13:58
- Nahlásit

http://bidnici.zacit.cz/prohlaseni-bidniku.html

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 13:59
- Nahlásit

denyk

jasně, proč ne
ono je složité odnaučit toho psa, aby reagoval na každej šramot. Rumidlo taky má tendence hlídat, no tak se to musí pořešit. Teď o víkendu měl někdo nad námi mejdan, vožralí lítali ve čtyři ráno barákem Rumidlo chtěl hlídat - no tak se tomu hergot musím věnovat, využiju, že mi to teď dává příležitost a ukážu mu, co po něm chci (a ne jako Brtnik,že hned budu řvát , taky hned dostal céres. Brtnik ne pes ). ach jo, to je dycky plná huba keců. lásky a já nevím čeho všeho.

Maya

v takový situaci dát radši psa pryč
ppkud je jediným problémem, jeho reakce na šramot??
Spíš tam vidím to, že se jim možná vymyká jeho reakce na žrádlo, pohovku a jiné "drobnosti" . Když mi někdo zachrání život, tak ho těžko odstřihnu. Jsou to jen kecy pohodlnýho člověka. Jak říká denyk - prubnout se to dá. Je iks psů co žili venku a přechod nejen zvládli ale i naopak uvítali. Jsou to vždycky jen kecy lidí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 14:08
- Nahlásit

denyk
ty jo ten limetkovej chudák!!!!!!!!!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 14:09
- Nahlásit

Maya

helej možná dochtora to bude chtít.

denyk
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 14:10
- Nahlásit

Maya
co Nimesil ten prášek? Ten je super, mně vždy zabral.

PetraK
no někdo jim tam taky hustě napsal, jestli se nechtějí zbavit dcery, když je zvyklá na zahradu....

taky hned dostal céres. Brtnik ne pes

jasně pro pejska je přirozené hlídat.

denyk
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 14:11
- Nahlásit

PetraK
ty jo ten limetkovej chudák!!!!!!!!!!!!!
pipííí vidˇ

se jim možná vymyká jeho reakce na žrádlo, pohovku a jiné "drobnosti
dyť je to puberťák, tak to zkouší no

Darenka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 14:12
- Nahlásit

denyk
Tohle když čtu, tak bych brečela. Představuji si pejska - člena rodiny, zvyklého na "své" lidi a najednou se octne jinde-mezi cizími. Je mi z toho smutno.

Jinak o psím štěkotu za dveřmi bytu bych mohla vyprávět - fr.bul.-vlastně bostoňáček - nebo nevím čím je říznutý - už jsem tady o něm psala. Je sousedů a byla jsem ho párkrát venčit. Je to chudinka, na kterého majitelé nemají čas. Nevěnují se mu, nevychovávají a tak je pejsek celé dny doma sám. Proč, proč jenom si ho pořizovali......

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 14:12
- Nahlásit

Maya
to znam

denyk
to je blby, halvne si myslim, ze psa by to slo prenaucit asi kdyby chteli...

vlk
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 14:13
- Nahlásit

PetraK
Je iks psů co žili venku a přechod nejen zvládli ale i naopak uvítali

třá náš Pinďa. Od mala venku, zvyklej se pohybovat jen v zahradě a spát v kotci. Když mi ho přivezli, říkali, že z něj gaučák nikdy nebude...první dva dny si doma sice nechtěl ani sednout ani lehnout a dnes:

Darenka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 14:13
- Nahlásit

PetraK
jak učíš Rumíka aby tak přehnaně nehlídal? Tahle info by se mohla hodit.....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 14:15
- Nahlásit

vlk
ale to je roztomila fotka

vlk
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 14:17
- Nahlásit

cernej caj
ale to je roztomila fotka
no a neroztomilejší je když si večer není kde lehnout....taky nechápu jak se ten pes naučil se přikrejt...

denyk
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 14:20
- Nahlásit

vlk
taky nechápu jak se ten pes naučil se přikrejt...
se jako přikreje sám jo? Tak to je borec

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 14:20
- Nahlásit

PetraK
ppkud je jediným problémem, jeho reakce na šramot??
tak minimálně čistotnost a nezničení bytu musíš takovýho psa naučit
ale jinak jsem to myslela tak, že po takovým sestěhování a ještě s dítětem čerstvě ve škole nejspíš taky nemusí mít na toho psa tolik času a pes v bytě sežere víc času než pes na zahradě, to je prostě fakt, můžou mít malej byt a nechtěj se tam plácat ještě s velkým psem, těch důvodů může být hafo a nechce se mi odsuzovat lidi, když o tom nic nevím
denyk
co Nimesil ten prášek? Ten je super, mně vždy zabral
to neznám a určitě to doma nemám, no uvidím, když tak bych musela zaskočit někam do lékárny

na zoohitu jsou dneska k nákupu zdarma lojový koule kdybyste měl někdo zájem a mají tam velký slevy na kapsičky Whiskas

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2014 14:23
- Nahlásit

denyk
co Nimesil ten prášek? Ten je super, mně vždy zabral
teď koukám, že je to jen na předpis, tak to nic

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání