| Autor |
Zpráva |
vlk
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2014 21:22
- Nahlásit
denyk
tož třá kalhoty bez vyzkoušení kupovat rozhodně nemůžu a trika mikiny kupuju na http://www.valkyra.cz/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2014 21:23
- Nahlásit
Čokle maj zasedání valný hromady chrápou na sobě v budniku a vytvářej valnou hromadu
denyk
ekutal s ní, ale vrknul by, Blondie by se lekla a von by byl král myší ďoury
to bylo na pořadu dne včera s tou entlebuškou, tak čtyřměsíční mrška ju prostě zabrala a dělala pána hradu kdykoliv se přiblížil prokousla mu hrdlo a řvala u toho jako tur
tak počítám ještě 14dní a bude to mít snad obrostlý úplně
tak aspoň na Vánoce budete už cajk. Bude aspoň trochu cajk Ludřena od Tinty? nevíte?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2014 21:23
- Nahlásit
vlk
aha.... já myslela, že je tam jen to, co je v nabídce vyfocený....mno možná se někdy porozhlédnu...
to se rozhlídni až budeš mít čas..zrovna nedávno jsem natrefila na paní co šije hlavně na větší postavy a specializuje se nato
a takových tam je určitě víc..podle mě když se ti něco líbí tak stačí jen napsat prodejci zde udělá i větší a pokud má na to matroš tak věř tomu že jo
ale většinou tam kde to nejde maj napsaný že je to jedinej kus v tý a v tý velikosti
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2014 21:27
- Nahlásit
Fajka
tož du čumákovat....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2014 21:30
- Nahlásit
a já půjdu asi v postel si tak myslim. Těšila jsem se, jak se budu válet a co? A prt.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2014 21:34
- Nahlásit
vlk
jojo na Valkyře jsou hezký věcičky
PetraK
kdykoliv se přiblížil prokousla mu hrdlo
tak kdo je víc než myší díra, že?
tak aspoň na Vánoce budete už cajk
to se moc těším, kéž by bylo aspoň pocukrováno snížkem....
volníčko a procházečky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2014 21:36
- Nahlásit
denyk
se moc těším, kéž by bylo aspoň pocukrováno snížkem....
volníčko a procházečky
jo já taky a dva týdny volnááááá
vlk
tož du čumákovat....
PetraK
asi v postel si tak myslim. Těšila jsem se, jak se budu válet a co? A prt
klasika...
tož dobrooooou
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2014 21:44
- Nahlásit
Fajka
tak já asik až né úplně celý dva týdny, páč jsou inventury atd... to bych se asi trochu už nudila, 14dní v kuse.
Ty to ale potom všem vánočním shonu budeš potřebovat
Jdu taky hají, dobrou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2014 22:27
- Nahlásit
vlk
ono na fleru jde i zadat poptávka, jsem si tam dávala morčecí domek na míru a během dne se mi ozvali asi 3 lidi a za tejden byl domek doma
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 06:12
- Nahlásit
Krásné pondělní ranko,
trochen přituhuje .
Maya
dávala morčecí domek
hezkýýýý
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 06:50
- Nahlásit
jdu do procesu pracovního, Najtidlo tu ještě dneska má celý den "nájezdníky" - tak bude mít vzrůšo. Doufám, že to všichni přežijou ve zdraví, já mám jako na potvoru dnešek zabití s malou pauzou od sedmi do dvaceti...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 07:23
- Nahlásit
denyk
si delas s tou bundou kozy, ne? to je fakt akorat lhar, se obavam, ze kdyz posles bundu, nikdy uz prasule zpatky neuvidis
PetraK
na zraaaadlo?
jinak hlasim, ze sem vstala asi spatnou nohou, co chodim do prace, tak konci starej chodnik prechodem a da se prejit na stezku pres stary koleje nepouzivany a pak tak 3 metry do naklonene roviny... mezi kolejnicema byva hozena palela, at se tam dobre chodi... no tak v jednom okamziku sem stouplna na paletu, v druhem sem uz lezela rozpleskla na zemi s tim, ze se mi jeste noha zaklinila v dire po rozbitym prkne, tak sem se tam chvilu soukala do pozice stojmo nastesti sem mela mikcu zahaknutou za palce, tak to nejhorsi schytala mikca a ne ruka
Xerxová
tak to zvladli ten zaprah
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 07:26
- Nahlásit
vlk
jednou sem koupila sice z jinaciho obchodu, ale znacky mountin a spiral (pro sebe a pro muze) a ty chlapsky sou +/- OK ale ty damsky sou asi tak 3x vetsi nez by clovek cekal a rozhodne neodpovidaj tabulkam tam sem si objednala supr triko skoro za litr a pak ho po roce vzdychani dala kamosce, pac to bylo meeeeega obrovsky
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 07:44
- Nahlásit
cernej caj
no já právě jsem megaobrovská, takže mi ty velikosti vyhovují....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 07:46
- Nahlásit
cernej caj
jsem podobného názoru...takže budu asik muset chodit v ouchylné modré
sem uz lezela rozpleskla na zemi s tim, ze se mi jeste noha zaklinila v dire po rozbitym prkne
ty jseš taky paragán, čajdo
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 07:56 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Pro představu část konverzace
Dobrý večer pane .....
zítra bundu pošlu, dívala jsem se, že už jste jí nabídl na Aukru.
Bunda asi o 900Kč dražší než ta moje asi nebyl, jak jste mi tvrdil,
když jí nabízíte levněji než tu mojí původně objednanou.
Nicméně už to nechci řešit, doufám, že nakonec vše dopadne k oboustranné spokojenosti.
Nakupuji na netu často, ale s takovým jednáním jsem se ještě opravdu nesetkala.
ONuž mne přestáváte bavit, tyto bundy už jsem mel dříve a už jsem je několikrát zlevnoval a myslím že vám do toho nic není, měla jste si bundu koupi přez aukro kde máte každou transakci pojištenou, zase mne napadáte že jste se stakovým jednáním nesetkala.......mám více jak 4000 pozitivních komentářů od zákazníku a anemám žádn ý negativní což svědčí o tom že to asi dělám správně a věřte mi že vaši záležitost nebudu považovat za prioritu, bundu jsrte dostala a možná si jen vymýšlíte že to nebyla ta správná...co já vím já vás neznám, mám důkazy že vám d bunda byla oeslána a určitě byla od hollisteru...tak a ted pište že jste se s něčím podobným nesetkala
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 08:14
- Nahlásit
denyk
to je fakt jednani na urovni... si myslim, ze jeho jediny stesti je, ze prodava pres aukro zmetek jeden a jen toho vyuzil k vlastnimu obohaceni
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 08:16
- Nahlásit
denyk
s tou bundou je to blbý...
jinak dneska na Zvířetníku vyšlo pravidelné povídání Jak roste dogák Night. Děsně to utíká - zítra mu bude už deset měsíců. A mně to připadá jak včera, když jsme si pro něj jeli...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 08:33 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
cernej caj
teda ještě že se ti nic nestalu, jo zpuchřelý prkna jsou dobrý na zabití
denyk
teda to je hajzl, normálně bych mu napsala, že to zda jde opravdu o bundu H. si nechám ověřit přímo u výrobce a pokud ne, tak ho nahlásím za prodej padělku a klidně bych jim i napsala a jeho dala do kopie pokud nebude na to reagovat a pak ho normálně práskla hajzla
Xerxová
jj, už jsem četla, pěkný povídání
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 09:06
- Nahlásit
Maya
no přímo u výrobce, to bych jí musela poslat do USA
POSLEDNÍ NAŠE KOMUNIKACE:
Potom všem co jste mi napsal již nemám důvěru v tom, že mi peníze
zašlete zpět, když pošlu zboží, které jsem si neobjednala.
K bundě jsem nedostala žádný paragon, takže mě nakonec napadá to, že semožná
ani nejedná o originální zboží.
Předám naší komunikaci a zboží příslušným úřadům ať vše prošetří.
Mrzí mě, že jsem se ve vás zklamala, víc už k tomu nemám co dodat.
ano nejedná se o originál, proto se jmenuje můj shop Originál shop Roman, a jestli nepoznáte originální zboží tak ty vaše patřičné úřady určitě jo, a zase jste mne napadla že jsem podvodník a zloděj protože já jsem nikdy nenapsal že peníze nevrátím, není mým zvykem tyhle věci dělat proto mám mnoho stálých a spokojených zákazníků ale dělejte jak myslíte....přeji hezký večer
Nikdy jsem mu nenapsala že je podvodník a lhář, ale když mi napíše tohle tak co si jako o tom mám myslet...:
Jelikož jsem na delší dobu v zahraničí tak nevim kde se stalala chyba, ale bundu vam preposilal muj syn jelikož nejsem v ČR, mel instrukce až až prijde bunda od hollisteru tak okamžitě odeslat, tak nevim co se stalo je mu 17 let a častoi vypomaha, zjistim oc jde ale ja se vratim az v pulce brezna a tento ptoblem s dodavatelem syn nevyřeší tsk nevim co nyni m0hu pro vas uďelat
a já:
Já teda nevím, ale když prodáváte věci přes Aukro, a máte tam toho opravdu dost,
tak se občas stane, že lidem věc nesedí atd. a chtějí vrátit peníze.
S tím jste přece musel počítat. Taky děkuji za pochopení.
14ti denní lhůta na vrácení zboží zakoupených přes internet platí, ano je
to asi moje blbost, že jsem jí nekoupila přes Aukro.
Každopádně nevyřešíme-li to jinak, budu nucena podniknout jistá opatření.
Neberte to jako vyhrožování, ale myslím, že se mnou budete souhlasit, že je to dost peněz.
Také vám děkuji za pochopení.
takže už tady to drhlo, chlapec se do toho trochu zamotal....
Asi mu nedošlo že by mě mohlo napadnout, že když má na Aukru x desítek věcí tak ikdyby byl na Měsíci, tak musí mít v ČR někoho kdo mu tady nad tím šéfuje....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 09:25
- Nahlásit
denyk
no přímo u výrobce, to bych jí musela poslat do USA
no však jo, poslala bych mailik s fotkama
ale popravdě možná by stačila čoika tady, jestli prodává na aukru, musí mít živnostńáka a třeba by jim ta mailová korespondence stačila
jinak na netu jsou kontakty na různý sdružení ochrany spotřebitele a někdy mívají právníky, co zadarmo radí, tak třeba se tam někde zkusit poradit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 09:28
- Nahlásit
denyk
tady to máš, tak se zkus poptat, mělo by to být zadara
http://www.asociace-sos.cz/osobni-poradenstvi/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 09:48
- Nahlásit
Maya
nemusis mit zivnostnak abys prodavala na aukru...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 09:50
- Nahlásit
cernej caj
pokud prodáváš pravidelně a opakovaně, tak ano, razie už tam proběhla, pochybuju, že si to někdo dneska lajsne a pokud denyk píše, že má tisíce komentářů, tak to nebude jednorázový prodej žejo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 09:50 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
Milé děti, dnes bude sázkový den, budeme se sázet. Přežije výzdoba, nebo nepřežije??? Jak je Štajndilo ten vzorňouch v tomhle ohledu, nějak mi to nedocvaklo a vyzdobila jsem předsíň. Kráásně. Mimo jiné, třeba na komodovej botník jsem na ty madýlka dala takový moc krásný andělský křídla či co to je, i se zvonečkem. Moc jim to tam sluší. A - sázka zní? Bude jim to tam slušet i odpoledne po návratu domů? A i zítra?? a pozítří?? He? No jsem zvědavá.
táákle spinká Rumíček, jako strejda Tilda, úúúplne táákle taky:
ale nespinkal sám, RUmíček nespinkal sám:
cernej caj
na zraaaadlo?
v podstatě. páč koukali na mě
, v druhem sem uz lezela rozpleskla na zemi s tim, ze se mi jeste noha zaklinila v dire po rozbitym prkne, tak sem se tam chvilu soukala do pozice stojmo nastesti sem mela mikcu zahaknutou za palce
ááu!! no služnej výkon hned zráva teda. jsi měla dost štěstí, žez celá.
Xerxová
Najtidlo tu ještě dneska má celý den "nájezdníky" - tak bude mít vzrůšo. Doufám, že to všichni přežijou ve zdraví,
určo, páč je to banda šikovná
Jak roste dogák Night
dík za avízo.
denyk
Pro představu část konverzace
no tak to je nejen lhář, ale slušnej trotl
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 09:51
- Nahlásit
jeden aktuální
nebo dva
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 10:06
- Nahlásit
Zdravíčko všem
jsem totálně v loji, tak vás nestačím dočítat.
denyk
Nevím nic konkrétního, jen že ti nějakej blb se*e a poslal ti jinou barvu bundy než jsi chtěla. Držím palce ať akci dotáhneš do úspěšného konce.
PetraK
Fotky zrzavečků jsou momentálně moje největší vzpruha, díky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 10:07
- Nahlásit
výstižné
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 10:07
- Nahlásit
Maya
jasy, pokud ma tisice komentaru a tak, tak jo... ale pokud mas doma jednu bundu, co nenosis, tak nemusis, ne? jakoze pokud prodas 2 veci za rok tak neni treba mit zivnostnak, tak to myslim, ne ze ho nemusis mit kdyz se tim evidetnen zivis
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 10:16
- Nahlásit
cernej caj
pokud mas doma jednu bundu, co nenosis, tak nemusis, ne? jakoze pokud prodas 2 veci za rok tak neni treba mit zivnostnak
jo, to je jasný, to ne, živnostňák musíš mít na soustavnou činnost, což ten prodejce od denyka splňuje a právě pokud vím, razie na aukru i na fleru už proběhly, takže pochybuju, že tam nějak moc lidí prodává načerno, tudíž si myslím, že živnostňák mít bude
|