Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 18:36
- Nahlásit

Fifi
Sem cekala, kdo se chytne
škoda že je tma, bych to šla jinak snad nainstalovat a nafotit

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 19:31
- Nahlásit

tak cesta domů v pohodě, ale mrholí a je větší zima než včera, tak jen doufám, že to zítra nebude naopak, že budou namrzlý silnice a pojedou jen vlaky

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 19:32
- Nahlásit

Janiii
to stádo srnek je super, u nás se taky nějak namnožily a z párhlavýho stádečka je stádo jak hrom

birma
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 19:57
- Nahlásit

Maya
mrholí a je větší zima než včera
nestraš, že se na ten výlet vůbec nedostanem a budem courat akorát po praze

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 20:33
- Nahlásit

Rumštajn
Nedočítám vás, nemám sil!

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 20:34
- Nahlásit

Tak jsme byli v tom Liberci, než jsme za cca hodku vylezli z Globusu tak vánice jako krááááva, vločky padaly velký a na zemi po celým Liberci už ležel sníh...tož si tak řikám když tu todle tak jsem zvědavá co u nás...a co by jste řekly...???

no NIC skoro ani vločka

Janiii
dneska jsem ti musela vyfotit studijní materiál na poli za domem ...
napočítala jsem 37 kusů

tyyyvogo jedno vytuňěný kafe a už vidím v tolika kopijíích

birma
pojedou vlaky? Uťápnem víc než minule? Jsem ještě normální?
a coo dyž nepojedou tak to dom dojdeš..takovej pěknej trénink na long

cernej caj
merelky sem mivala dycky jako kvalitni bptky, ale kamaradka xa rok jedny xa cca 2500 prochodila
no ale tak to je normální stav u mě třeba, žádná bota za posledních cca 8 let mě nevydržela dýl jak rok a většinou odešli proto že sem prošoupala podrážky já už nekvalitní botu beru tu která to ten rok nevydrží

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 20:39
- Nahlásit

Fajka jsme trošku výš, než Globus, ale u nás je jen nepatrný poprašek - trávník bílý rozhodně není... Spíš jste se trefili do té chvilky, kdy vůbec něco padalo

birma
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 21:17
- Nahlásit

nakonec nejedem nikam, vlaky evidentně rozumně nepojedou a autem se radši nikam klouzat nebudu...

Fajka
takovej pěknej trénink na long
no to bych právě potřebovala, když jsem se zařekla, že příští rok aspoň dva longy dáme

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 21:54
- Nahlásit

birma
nakonec nejedem nikam, vlaky evidentně rozumně nepojedou a autem se radši nikam klouzat nebudu...

to je asi rozumný, venku teda pěkný mokro, jestli to přimrzne, tak to bude katastrofa

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 06:19
- Nahlásit

Mórgen,
tak jsem odpo trochen poklidila, udělala část vánoční výzdoby,
nějaké větve jsem našla na té eko skládce, ale jak jsem je dotáhla domů tak za 15min, psal kámoš, esli ještě chci větve, že tam má nějaký střibrný smrk, atd no nic no, tak příště...ale teď mě napadá, že bych si mohla nějaké vzít, páč každoročně dělám výzdobu i v práci "na recepci" von na tý recepci sice nikdo nesedí a mramorová deska obrovská mi spíš trochu připomíná pitevní stůl, no ale co už
Večer trošku sněhákovalo, tošku to zůstalo na autech ale jinak nic

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 06:24
- Nahlásit

Fajka
to je ten pán jak vod něj má Denyk tu krásnou bundiškuuu???
začínáme si na sebe pomalu zvykat...né s Romčou, ale s bundičkou, pravdou je, že je teploučká, ikdyž si pod ní vezmu jen triko, krásně hřeje...prostě se budu muset smířit s tou barvou

Janiii
hezký srnečtý

Darenka
taky nosím Merrelly ale 50km v kuse jsem v nich ještě nešla.
Přdpokládám, že botky by vydržely ale cípla bych já

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 06:25
- Nahlásit

A koukám že Romča mosel v tom Nepálu pěkně škytat kucánek

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 06:32
- Nahlásit

kuk - tady je taky jen pár vloček z večera. Spíš nic. Přituhlo, ale zahrada ani chodník neklouže

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 06:55
- Nahlásit

Fajka
me ty stary modely vydrzeli i 2-3 roky a pravda 3ti rok uz takovy fakt nouzovka a na zahradu, ale porad vypadali asi podobne, jak ty kamosky po roce... no protoze z tech novejch modelu zadnej neobuju, tak ty posledni 3roky fakt zkusenosti nemam

birma
tak snad uz brzo bude lip, ale je lepsi asi v tyhle situaci to nedrazdit

denyk
pravdou je, že je teploučká, ikdyž si pod ní vezmu jen triko, krásně hřeje
a tak to je supr zase... takovou bundu ja mit nemozu ja vzdycky shanim zimni bundu, ktera neni moc tepla (leda tak kdyz je venku tak -20, tak se hodi, ale to je malokdy celou zimu takhle

a navic vlastne zadna bunda nehreje

Darenka
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 06:57 - Změnil/a: Darenka
- Nahlásit

Fifi
Tak si hod na predni sklo nakou ochranu, ja tam mam natazenou bublinkovou folii
Jj, dnes už jsem byla v pohodě, mám na přední sklo koupenou nějakou Alu folii (jako karimatka )
Ale mě včera nešly odlepit dveře
S tím olejem na gumu u dveří to budu muset ještě dotáhnout

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 07:03
- Nahlásit

cernej caj
vzdycky shanim zimni bundu, ktera neni moc tepla
takové mám dvě do mírnější zimy. Mně právě vyhovuje, že pod ní hodím jen tríčo, neprofoukne, prostě fajn

a navic vlastne zadna bunda nehreje
zasejc nějaká slovní hříčka?

co se týče těch bot, tak mě zklamaly Salomony. Jedny jsem
šla vyměnit, po 3měsících boty rozpárané, nahoře v ohybu. Navíc to byly boty běžečké, měly něco vydržet a stály přes 3 litry.
Reklamaci nakonec uznali,měla jsem si vybrat jiný typ. Tak jo,
každopádně dopadly stejně podruhé jsem ale už neměla sílu to řešit.
Super se v nich chodí jsou to snad nejpohodlnější boty co jsem kdy měla...ale na 3 měsíce

Darenka
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 07:10
- Nahlásit

Fajka
žádná bota za posledních cca 8 let mě nevydržela dýl jak rok
No to se nediv, když jsi taková šlapka Já bych tvoje bota být nechtěla, to bych se nadřela

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 07:13
- Nahlásit

denyk
jj, to chapu. ale tim jak hodne jezdim busem a tak, tak v zatopenym buse sedet v bunde je masakr, v obchode hodinu travit v takovy bunde je masakr ale zas jen na tilko to neni a je zima jak v obchode tak v buse... ja tu mezivrstvu potrebuju kvuli tady tem vecem, nez ze by mi vadila tepla bundicka

no de o to, ze material bundy izoluje pred vnejsima teplotama. stejne jako spacak nehreje, ale izoluje, tak bunda taky jen izoluje, bud min nebo vic ale nehreje. Jen nedovoli aby tebou vytvoreny teplo slo ven

3mesice sou fakt masakero

Darenka

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 07:24
- Nahlásit

cernej caj
tak busem nejezdím a když jedu někam dál vlakózem, tak si jí sundám, že
obchode hodinu travit v takovy bunde je masakr
jsem snad nikdy nebyla hodinu v obchodě
Jen nedovoli aby tebou vytvoreny teplo slo ven
a dyť je to jedno né prostě na péřovku nedám dopustit
3mesice sou fakt masakero
to fakt nekecám a ještě ty odštrukce s vrácením
přesně tyhle to byly
http://www.svethor.cz/nizke-boty-panske/17016-salo mon-xa-pro-3d-ultra-2-gtx-bright-red-black-307955- panske-nepromokave-bezecke-boty-080694783038.html? gclid=COGThrydqcICFQHMtAod1zIA6Q

tak jsem je vyměnila za tyhle
http://www.salomonshop.cz/obuv/salomon-xt-hornet-3 56743

a po třech měsících to samý....navíc ty druhý byly levnější a ten magor, že mi rozdíl nevrátí, že byly dražší a teď jsou ve slevě...
Myslím, že začnu kupovat boty v NDR tam s vrácením není vůbec problém.

Darenka
No to se nediv, když jsi taková šlapka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 07:39
- Nahlásit

denyk
no jasny, ty si ji sundas, ale me neprijde, ze kdyz je venku -5 a co 5 minut autobus zastavuje a nabira lidi a do busu de zima, ze je OK tam sedet v tricku... navic malokdy topi tak, aby to bylo na tricko uz ale tak malo, ze je to OK na tu bundu...

no tak hodina je asi prehnana, ale kdyz du nakupovat, tak treba pul hodky nez to nakoupim v potravinach a pak jeste vedle do drogerie a tak... proste mi prijde, ze pokud venku mrzne, tak vetsinou to neni tak, aby si venku mela na triku bundu a vsude jinde bylo vedro na triko

ale tak nerikam, peri je peri, o tom zadna

prej sou supr boty z lidla na to ze stojej kolem 500

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 08:03
- Nahlásit

5 minut autobus zastavuje a nabira
tak to je jasný to je opruz, u nás MHD nejezdí
já jezdím jen "dvojkou"

co se týče nákupů, já jsem za prá minut venku, nesnáším nákupy, navíc u nás nejsou obchoďáky

teď nějaká akce zrovna?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 08:06
- Nahlásit

denyk
tak ja taky nejezdim mhd ale linkacem, jenze tady ty vesnice pred brnem sou rozesety po par km a v kazdy je nekdo, kdo chce do brna do prace

ja taky nakupy nesnasim, jenze kdyz chcu nekam, kde koupim vsechno, nebo kdyz jedem s muzem autem, tak se nam spis vyplati jet do obchodaku kde zaparkujem a mame to po ceste domu, nez ve meste mit problem s parkovanim a vlezt do 5ti ruznejch obchodu a celou dobu tahat ten nakup

ted nevim, ale obecne tam mivaj boty v tyhle cene, kamoska je kupuje na behani kdyz maj bezecky a je moc spokojena za ty prachy

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 08:12
- Nahlásit

cernej caj
fakt? Tak to já pro ně pošlu Michala

udělala jsem si talířek s nálevkou (nechala jsem holek plasťák proklatě blízko sporáku)
A holky teď koukaj na "jak vycvičit draky", skvělá příprava na vlastnictví psa - tatínek tam právě cvičí draka přes autorýdu, kdežto ten mladej přes důvěru a vztah

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 08:14
- Nahlásit

kachna_
ale asi jen kdyz maj akci s botama zrovna, a ted nevim, jestli nejaky maji... rika kniga, ze sou dycky hned pryc

talířek s nálevkou
ja si dneska chytila do pasticky na mysi ukazovacek

jinak ja videla jen ten prvni film, serial nee ale film byl bozi

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 08:25
- Nahlásit

kachna_
uka talíř s nálevkou
cernej caj
u nás teda v busech topěj tak málo, že bundu si sundá jen několik málo odvážlivců ale je to blbý v tom,ž e jak se člověk nesvlíkne a pak vyleze ven, tak je kosa pak strašná než dojedu z nádraží do práce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 08:30
- Nahlásit

Maya
tak samo u nas zalezi jak kterej autobusak. jen rikam, ze potrebuju tenci bundu s mikinou, nez tlustou na triko, pac mi pak dost casto chybi ta mezivrstva

jak je dneska?

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 08:37
- Nahlásit

cernej caj
já mám mezivrstvu i teplou bundu
jak je dneska?
už líp, atb už asi trochu zabraly a žebro cejtim, jen když se úplně přetočím na druhou stranu, což jako nemusím dělat, takže celkově dobrý
počasí taky dobrý, žádná ledovka, tak doufám, že to takhle vydrží

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 08:45
- Nahlásit

Maya
tak to je supr.

ja nosim tu svoji udesne ruzovou teplou mikcu porad s letni vetrovkou

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 08:45
- Nahlásit

MayaMaya
jen když se úplně přetočím na druhou stranu, což jako nemusím dělat,
takže se otáčíš celá?

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2014 09:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

ešče furt kapek něcojakosněhnu máme!

Nebyl to dobrej nápad dát si po cvičení ještě spicha dole ve městě. Nedošlo nám, že nic nejezdí . A já jsem zapomněla,co jsem to tam chtěla koupit za dárek vzpomněla jsem si teda, no ale až teď ráno to mi nepomůže .
Dekorace zatím drží. A dala jsem si včera noční procházku s čoklema ke kostelíku. V mraze a sněhnu - hezký to bylo, ale je pravda, že k nějakýmu vnitřnímu zklidnění teda jako nemělo šanci dojít . Jsem byla rozhicovaná díky Rumidlu šli jsme ulicema, zacházeli skorem do takový útulný ulčiky s ozdobenejma domečkama a po protějším chodníku se k nám řítil volně loženej výmar, kterej ho nakonec strhnul k tomu, že přelítnul silnici což mě dost naštvalo, Rumidlo se rozjel jak pitomej. Skončil na udítku a divil se. Blbeček. A dneska byl taky zpovykanej, asi mu zatrhnu tipec už Ráno lítal po bytě s tenisákovou fuskou a řezal tam s tím do všeho co mu přišlo do cesty :, a Bubi, Bubi se včera hrozitánsky načtvala na Brtnika. Prděl ji pusou do gezichtu vona ho za to skorem kousla do toho jeho velkorypáku a hrozně u toho tancovala a vrtěla párečkem. A prej že ešče, aby ho mohla zas zakousnout . Jsou to jelimani

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání