Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2014 18:53
- Nahlásit

cernej caj
skoda persana, ne?
dobrýho člověka je škoda, peršana néé, je na půdě takovej smutnej nevyužitej, tak třeba by z něj měl ještě...Brtník "radost"

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2014 18:53
- Nahlásit

koukám vy teda všichni zdobíte příbytky, já na to kašlu
navíc kocour se naučil lehat na místě, kde byl vždycky adventní věnec, jinam nějak moc dát nejde, tak budem mít asi místo věnce kocoura

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2014 18:58
- Nahlásit

Echich. Doufam, ze nevyslu epidemii. Nastesti rozbitej spotrebic neni, jen opotrebeni vekem.
Co myslite, pujde sehnat a hlavne bude mit smysl shanet gumovy tesneni dvirek od horkovzdusny trouby? Neb se uz pred casem odpalil takovej ten horni kryt kovovej pred gumou, asi od grilu. Takze ted, pri delsim peceni na max jde na gumu znacny teplo. Diky tomu se ted jaksi odblemcla a visi na prostredku v prostoru. Rada bych este spotrebic vyuzila, nahore sklokeramika, nic mu jinak neni, funga a je hodnej. Nakej tip?

Fajka PetraK
Tak pekne to vymyslite a samecek to pokazi.

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2014 19:02
- Nahlásit

Fifi
se obávám, že v nějakým horky ti nevydrží připláclá žádná guma, jedině to často vyměňovat a nebo pořídit nový spotřebič pod stromeček třeba
nebo tam přilepit nějakej šamot co se dává do kamen

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2014 19:15
- Nahlásit

Maya
nebo pořídit nový spotřebič
Netreba, kdyz vse funguje. Sporak ma tak deset? let a zadnej problem nikdy nebyl, nechci novej, ani na nej nemam. Nejak to vymyslim, gumy se sehnat daji, jak jsem koukala. V utery se mi znama opta jednoho sikovnyho opravare. Ale nejakej ten kryt by to asi chtelo, tak treba si poradi i s tim.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2014 19:16
- Nahlásit

Fajka

když dvě ženy vytvoří náhodou nějaký sasrak , tak jim to celé zkazí ....muš

si úplný jelito!! Jdi k Fifině k poličce (a seber jí tam panenku )

kdyby mu tam jejich kamidžon přivez perskej tepich

potíž by byla v tom, že do hodiny zapomene, že něco zkazil, takže vůbec by mu nedošlo, proč z jizerek přijel tépich . Každopádně nápad to neni marnej

abych ho nevzbudila booože to prostě nevymyslíš!!!

a to by stejnak právě nepomohnulo, páč měl to zvonění vypnutý, aby je nebudil : D zapnul ho až doma

cernej caj
z by to chtelo asi zimni bundu

asi jo, ale se tomu furt bráním, zima ještě není, není pod nulou, že jo. Ale dneska to fakt zalejzalo.

birma
umí to se psama i s lidma.

toť vzácná shoda

zapomínáš při plánování, kolik má den hodin, že?

spíš právě moc neplánuju, nařídim si co budu dělat a chci to pak následně prostě udělat ani nevim, ešivá bude čím se chlubit, nejsem moc zdatná a navíc... jak já neplánuju, tak sem si nepořídila ani vázací drátek vážu to nítěma

Ležej! Háázlové ležej. Naprali si pupky držkama a skeletíma a po důrazném :"Vypadněte, nebo budete štyrykrát," , kteráé následovalo po oslavných tancích konečně hnípou

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2014 19:18
- Nahlásit

Fifi

. Nakej tip?

co se zeptat přímo u výrobce?? Pravil Brtnik. No a nebo zkusit někde koupit - přes net??? nehořlavou pásku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2014 19:22
- Nahlásit

Fifi
Tak pekne to vymyslite a samecek to pokazi.

sameček je ťululum.

Hele dneska jsem si vzpomněla na scénku Ešátor, Skřítek a následně Křemýl. Štanidlo předvedlo něco dosti podobnýho dopoledne. Potkali jsme voříška jakýhosi - následovala erupce veselí. O pár metrů dál jsme potkali obrdogu a to bylo jak s Křemýlem: "Uuuuuctivost pane, služebníček, rád vás poznávám."- kydnul zadnici na zem, vytvořil posez alá zhroucenej žok a tlapičkou šmrdlal dogouše po škráních hrozně ftipnej byl

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2014 19:33
- Nahlásit

Fifi
ja bych to zkusila se rozhodne zeptat nebo nekoho sikovnyho koupit a zkusit opravit... je to asi jeste skoda jestli jinak dobry, mozna treba nejaky lepidlo odolavajici vysokym teplotam nebo silikon?

Fajka

PetraK
tak ale zas misto dvou mikin jedna bunda, az zatuhne, prihodis pod ni dve mikiny. ja uz nad ni zacinam skoro taky zvazovat

birma
uzij si trenink

Maya
taky to neresim, sem misto toho udelala vanocni PF, pac sem byla u tebe na webu nakouknout na rozdil kees/vlkospic a narazila sem sice na nefunkcni, ale skladacky tak si tedko skladam ze svejch fotek

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2014 19:41
- Nahlásit

cernej caj
az zatuhne, prihodis pod ni dve mikiny.

a budu jak panáček Mišelín no jo ale budu muset, páč fakt mi byla kosa. Jak jsme tam stáli s tím klukem od entlebušky, klepali jsme se jak dva drahý psi před sámoško. A ti dva hovádi se váleli po sobě a kouřilo se jim z déršťky.

že já se na to nevyprdnu a nekoupim si umělotinu mi to de jak psovi pastva, nítě se furt někde šmodrchaj........... grr.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2014 19:42
- Nahlásit

nééééééééééééééééé!! Pan prezident se prej podivuje, proč mu tolik lidí přestává důvěřovat je to ještě větší ...... ehm.... než jsme doufali má to fakt v makovici rozdaný

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2014 19:43
- Nahlásit

cernej caj
jakože skládačky vložený tam 10 let už nefungujou??
to je překvápko
se bojím po těch letech do toho webu hrábnout, tak tam budou asi nafurt
vánoční pf mít asi nebudu, ani nemám žádný nový sněhový fotky

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2014 19:44
- Nahlásit

cernej caj
dyť ty skládačky fungujou!!!!!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2014 19:45
- Nahlásit

PetraK
nebo si kup vesticku jeste at se jeste muzes hybat ale mas trup v teple

Maya
nejde o to, ze nefungujou, ale ze sem se po letech vratila k skladani na pc pac sem si na to vzpomela diky tobe

ja nepouzivam snehovy fotky, ale vetsinou tak nejak proste nejakou, co se mi libi.

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2014 19:52
- Nahlásit

cernej caj
aha, já to pochopila, že ty moje co mám na stránkách jsou nefunkční, ale tak zase jsem si alespoň po letech složila Kima
když mě se na pf nejvíc líbí sněhový fotky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2014 19:54
- Nahlásit

tady pár foto...
jedna skákací hrací o klacík, a pak dnešní zimní a "kamzík" z Červeného kamene

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2014 19:56
- Nahlásit

a jedna vysloveně studená fotka

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2014 19:59
- Nahlásit

Xerxová

ta černá v namrzlým je dokonalá. Ovšem studená fotka je přesně vystihující

taky nemám sněhový fotky. Je s Ešíčkem. Ostatně já nemám žádný fotky vlastně

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2014 20:02
- Nahlásit

PetraK
a to bylo jak s Křemýlem: "Uuuuuctivost pane, služebníček, rád vás poznávám."- kydnul zadnici na zem, vytvořil posez alá zhroucenej žok a tlapičkou šmrdlal dogouše po škráních
To musel bejt roztomilouch.
má to fakt v makovici rozdaný
Spis to ma vyndany.
Xerxová
Tak ta druha je v soucasny bezsnehovy zime na PF jak delany, kdyz uz tady vo tom damy krafou.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2014 20:02
- Nahlásit

Maya
kdyz v brne se daj snehovy vetsinou udelat maximalne v unoru

Xerxová
naadhera a v tech zmrzlejch kerich je dokonala fotka

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2014 20:05
- Nahlásit

Xerxová
jj, ta zamrzlá je super a ta první skákací, to je útok poníka
cernej caj
kdyz v brne se daj snehovy vetsinou udelat maximalne v unoru

no to u nás taky, vloni sníh skoro nebyl a stejně sněhový fotky mám většinou nepoužitelný

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2014 20:08
- Nahlásit

Fifi

To musel bejt roztomilouch.

byl. Tou tlapičkou táááák zlehýýnka, aby se nerozplynula.... dogouš byl vysmátej. a pak následuje vždycky další ftipná chvilka, protože když dotyčný pes odejte, tak se Rumíček vystřeli do vzduchu, rozplete se z toho preclika, kterýho ze sebe vytvořil a hrozně radostně proudí, jak to pěkně vyřídil se musím vždycky smát

vyndany

kretén co? Mi to hlo žlučí a větvema na věnci, když to v novinách řekli, ble

ak ta druha je v soucasny bezsnehovy

že jo?? supr fotka

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2014 20:09
- Nahlásit

Xerxová
"kamzík" z Červeného kamene
Takhle by to melo vypadat, kurna. Obr plemeno, pohyblivy, mrstny, ne se placatit nekde v terenu prijemnym, aby se pejsek nepretahnul! To sem este chtela dopsat, horlive. Nez zhynu, mozna na zanet slach.

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2014 20:12 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

PetraK
Mi to hlo žlučí a větvema na věnci,
Zase se ti to rozpletlo? Tak at ti to jde lip od ruky.

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2014 20:13 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

Fifi
musíš tam umazat to s v http

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2014 20:14
- Nahlásit

Fifi
koukám pozdě

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2014 20:15
- Nahlásit

Maya
musíš tam umazat to s v
Ja bych umazala ten prostredek nejradej..

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2014 20:15
- Nahlásit

se dívám na první fotky z mýho foťáku xletýho, jako sérka zakousni si svýho psa nejni tak špatná
tady ukázka

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2014 20:16
- Nahlásit

Fifi
a četla jsem někde, že pošta bude prodávat kulatý cimrmanovský známky, ale tenhle netradiční tvar taky nejni špatnej, akorát poslat to jen vybranejm lidem

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2014 20:18 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
si úplný jelito!! Jdi k Fifině k poličce (a seber jí tam panenku
myslíš tu panenku z ledničky?? tak to už du! tu si dám!!!

potíž by byla v tom, že do hodiny zapomene, že něco zkazil, takže vůbec by mu nedošlo, proč z jizerek přijel tépich
nooo a pak ty jejich řeči, že žencký nikdy nic nevymyslej!

Pan prezident se prej podivuje, proč mu tolik lidí přestává důvěřovat
to je ale k*k*t

Xerxová

ježíííš, uplně z těch fotek na mě táhne zimáááá
hlavně od těch laviček!

ta druhá je fakt dokonalá !!!

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání