| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2014 00:30
- Nahlásit
PetraK
kdyby někdy bylo dítěto, že musí, muuuuusí bejt zrzavý
moje haranťata budoucí maj jedinou povinnost - bejt hodný na zvířenu, jinak ať sou klidně zelený s modrejma ďubkama
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2014 00:31
- Nahlásit
Fajka
a kde to na tý Smržofce je?
a vim já? se neptám. Radši. když tam je se sedmi babama :
akt Fájuška ho taky vzala velmi rychle na milost
jojo, tu už má taky na lopatce ani jí nemusel skákat přes hlavu, jako Ešátor. Tu von taky bude milůvat
jo jo je fakt zlatej, nemůžu na něj říct jediný křivý slovo
myslela jsem si to, voči mluvěj. a pak tak - jak mi teď došlo - nejeli byste asi kdyby to byl debil, co?
a přitom byli tak nějak všichni v pohodě ..nebo to tak na mě dělalo dojem
jo, voni jsou takový
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2014 00:32
- Nahlásit
birma
ať sou klidně zelený s modrejma ďubkama
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2014 00:36
- Nahlásit
PetraK
vim já? se neptám. Radši. když tam je se sedmi babama
ježíííš, to je těžký s tebou, pošli mě teda SMSkou číslo teleféní na něj, sím, já se s ním ráno domluvím... musím já ráno bo Brtník určitě spí už a číf zas bude spát ráno....
jojo, tu už má taky na lopatce ani jí nemusel skákat přes hlavu, jako Ešátor. Tu von taky bude milůvat
jo jo...Fajka ráda zajíčky a zajíce
myslela jsem si to, voči mluvěj. a pak tak - jak mi teď došlo - nejeli byste asi kdyby to byl debil, co
JO .-) přesně však to bylo 350 kiláků na votočku a to by jsme krz nějakýho troubu fakt nejeli
jo, voni jsou takový
pod drsnou slupkou něžné duše ? ale fakt mě to překvapilo, čék tomu neuvěří dokud se nepřesvědčí ...
a čím sem si jistá že kdyby byl jeden z nich v průseru tak všichni ostatní se postavěj za něj..hezká grupa..fakt že jo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2014 00:42
- Nahlásit
Fajka
SMSkou číslo teleféní na ně
uuuž to šlo
Fajka ráda zajíčky a zajíce
ešče že neni na kocourky
a to by jsme krz nějakýho troubu fakt nejeli
myslela jsem si to. ale má fakt hezký oči a taky úsměv, není křivej.
něžné duše ?
no a co sem já?? křehotinka něžná, ne?
jeden z nich v průseru tak všichni ostatní se postavěj za něj..hezká grupa..fakt že jo
tak to garantuju na 100 procent, to je neuvěřitelný.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2014 00:48
- Nahlásit
PetraK
jo, voni jsou takový
nic..si to posílala poštou ne???
ešče že neni na kocourky
na ty taky..proutnice
ale má fakt hezký oči a taky úsměv
sympaťááák
no a co sem já?? křehotinka něžná, ne
potrhlo zbrklý???
tak to garantuju na 100 procent, to je neuvěřitelný.
jj jeden za všechni všichni za jednoho
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2014 00:54
- Nahlásit
Fajka
sms šlo na..... aha, ešče nešlo, páč sem nezmáčkla ten čudlik
zbrklý
co kecáš??? tetkon sem tu sms poslala hned napodruhní!!
proutnice
si budou rozuměti
sympaťááák
jo.
líběj se mi lidi co maj charisma.
jj jeden za všechni všichni za jednoho
: fakt to platí moje kolegyně a její přítel jsou motorkáři a ty storky jsou neuvěřitelný
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2014 00:59
- Nahlásit
PetraK
zbrklý
co kecáš??? tetkon sem tu sms poslala hned napodruhní
zase sem měla pravdu !
si budou rozuměti
rozhodně...když bude votravnej dostane na budku jako dneska jelito a bude
líběj se mi lidi co maj charisma
jj to on rozhodně má
fakt to platí moje kolegyně a její přítel jsou motorkáři a ty storky jsou neuvěřitelný
jo to věřím, to mě právně strašně mrzelo že snima čék až tak nepokecal...teda voni kecali furt něco , jen já nerozuměla, bo to nářečí, ten hluk a ten alkohol byl vražedná kombinace
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2014 01:00
- Nahlásit
no nic, du spát, abych ráno mohla prudit Brtníka
Brou se zrzafčí kobrou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2014 01:03
- Nahlásit
Fajka
zase sem měla pravdu !
NE-NE!!! :dD
e na budku jako dneska jelito a bude
a jak ho znám, bude si z toho dělat asi tak moc jako právě Jelito
jj to on rozhodně má
se nedá přehlídnout ,
taky jdu do peří, brou a pozravuj Brtnika zejtra
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2014 06:50
- Nahlásit
kuk - málem jsme se ve Smržovce dneska potkali Ale nakonec vyhrály "terasy Ještědu"... ufff - už teď se mi na ten Ještěd nechce šlapat...
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2014 08:48
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Jste neuvěřitelný krafalky, kdo to má dočítat
Fajka
To vypadalo na fakt povedenou párty
Já byla včera na oslavě 50 svého přímého nadřízeného. Úžasný raut, skvěle naplněné chuťové chtíče, jen ta zábava nebylo to pravý ořechový, bo tam bylo i celé vedení a moc se pracovalo
No, jdu nakoupit, domakat na předvánočním úklidu, něco uklohnit a odpoledne na zahradu zakrýt chvojím choulostivky na záhoneh.
Birma
Tenhle účes na tvé fotce mám skoro celý život. Jen v posledních letech tak o 2 cm delší
Hezkou sobotu!!!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2014 11:26
- Nahlásit
Zima byla, mlha byla, obrovská námraza všude a na všem. Najt spokojen, vylítal se na volno, nikde nikdo (ani výběrčí na parkovišti) obhlídli jsme nově udělanou vyhlídku na Červeném kameni (v květnu tam ještě nic nebylo)... jen tedy výhledy nic moc A to jsem ráno tak trošku doufala, jestli vrchol Ještědu nebude nad inverzí...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2014 16:27
- Nahlásit
xerxova
ste drsni hankolezli, to bych teda nezvladla
my to dneska meli sipr. novy softshelovy gatara siupr, do kopce teplo jinak moc prijemny. bahno vsude od traktoru rozjezdeny. no a pak sme potkali myslivce na honu tak smr zvolili zastupnou trasu kus silnice a pak aspon kousek k vlaku lesrm. kde nebulo bahno bylo mokry listi, takze nohy sou dost necitlivy ferinka chrni, pani vedle nas asi ani netusi, ze ma 5vm od boty psi kebuli
birma
tak takovy deti bych nechtela
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2014 17:05
- Nahlásit
Teda vy ste tu mely vcera slusnej mejdan, koukam.
Neboli dneska Esusku hlavinka?
Me trochu zacina, neb jsem nakonec naporcovala skorem cely prase. Masakero grando nenastalo, kuchla jsem se POUZE jednou a velmi decentne, hec. Masa je fura, jiz se mrazakuje. Panenka nalozena v lednici odpociva pred osmahnutim, domaci tatarka taky hotova... Slintam asi jak cubky, tem malem vypadly oka z hlavy, kdyz jsem pytlikovala odrezky pro ne.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2014 17:23
- Nahlásit
Fifi
jsem nakonec naporcovala skorem cely prase
tak to sis dala. Ale zasloužená odměna tě bude hřát ještě dlouho a holčičky chlupatý taky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2014 17:39
- Nahlásit
Fifi
to je skoda, mohly sme tu mit nejakou bezrukou tak to si dobra, zes zmakla cely prasatko a vsichni zivi (az na pasika
a delas mi chute, asi si pudu udelat veceri.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2014 17:45
- Nahlásit
tak koukám, tady byla včera noční
dneska bylo teda zase hnusně, to nemůže někdy svítit sluníčko i o víkendu???
a vypustili nám rybník, tak Kim má po koupání a jestli to na zimu nenapustěj, tak kdyby náhodou mrzlo, máme po bruslení
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2014 18:00
- Nahlásit
Maya
tak ja su vdecna, ze jen mrholilo a nechcilo jak svina
a myslis, ze by napustili?
no tay sem si rikala ze tu vcera byl nejakej mejdan
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2014 18:04
- Nahlásit
cernej caj
u nás teda nemrholilo ani, ale byla hnusná inverze
jestli rybník napustí teda fakt nevím, takhle vypuštěnej byl naposledy snad víc než před 20 rokama a tenkrát ho teda právě napouštěli vždycky pak až na jaře, naštěstí malej vedle nechali, je na něm párek labutí s dvěma labuťátkama, to by bylo škoda a asi milion kachen, který tam asi přesídlili z toho velkýho, jak jsme šli kolem, tak to byl rachot jaký hejno vylítlo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2014 18:05
- Nahlásit
tady nemrholilo - je sucho. Ale zima a šedivo... Čekám každou chvíli nájezdníky... tak bude mít Najťoun do pondělka zábavu. A zbytky po dítkách - to on moc rád
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2014 18:05
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
tjo to je kosiště teda. Nějak si budu muset pořídit další vrstvu přes ty dvě mikiny asi. Hlavička bolí, Fifi to dobře odhadla . Ráno jsme si dali hodinku v sídláku s patkou poličanu a plátkem uleželého masa a gothaje.. Čokle byli vzorovaný. aji chodníky jsme si potrénovali. A vystavováníčko kosáků a holubůch,To mu šlo moc pěkně. Pak přišla máma na livance a kávičku, umotala jsem si základ na dva věnce z břečťanu, moooc se mi to povidlo. a pak jsem vzala Rumíčka a vyrazila na tři hodiny do polí. Moje oblíbené místo jest protkáno stopama prasete takže jsme to sřihli jinam, ale nepotkali jsme ani pírko. Zato na konci prochajdy jsme potkali čtyřměsíční entlebušku. Byla slaďounká. A stekláááááááááá!! Zabíjela Rumíčka. Rumíček si stoupnul na hlavičku, převalil se přes ní a udělal z ní plakát. Vona mu prokousla hrdlo. Hráli na pána hradu - Rumík ve svém entuziasmu vykutal jámu, Entlebuška byla činností nadšena a následně jámu zabavila řezali se tam jako koně a váleli se ve voraništi. Prasata. Rumíček cípnul. Pak šla ven Bubi. Dostala velení a skončili jsme kde? u mámy na masíčku pak jsme si prošli korzo a mazali domů, což jsem dost uvítala vzhledem k tomu, že jsem tou dobou byla už přes tři hodiny venku. Sem zmrzlá, kdybych se fikla jako Fifi, ani kref mi nepoteče.
Fifi
prasničku závidím, a debužírování taktéž. a seš nějak moc šikovná, fiknout se jen jednou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2014 18:16
- Nahlásit
PetraK
teda ty si pilná
já akorát zabalila balíčky a zadělala na perníčky. Nakonec budou ještě dneska, páč zejtra máme poslední letošní trénink, tak vezmu pár Katce
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2014 18:27
- Nahlásit
Milé děti,
chcete slyšet pohádku jak to dopadne, když si něco domlouvají ženy - dvě ANTI telefonní zbrklé potrhlice ????
NIJAK vážení přátelé, korunu tomu nasadí muž...řekněme.....
.... ten jehož mobil měl vypnutý zvuk!
Prostě ten perskej plyšovej tepich ho nemine
Xerxová
málem jsme se ve Smržovce dneska potkali
no ehm ehm...mi se taky nepotkali
obhlídli jsme nově udělanou vyhlídku na Červeném kameni (v květnu tam ještě nic nebylo)...
jj četla jsem na tůristech že jí dělali ted nekdy v srpnu novou
Dneska je pořád fičák, pořád zima jak v Rusku, a šedivo...jsem ráno věncovala, už jen poslední dva a je hotovooo, a pak sem uklízela zahradu, ale musela jsem prchnout bo sem málem umrzla!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2014 18:29
- Nahlásit
psi v botičkách
jako chudáci, ale brečím smíchy do klávesnice
https://www.facebook.com/video.php?v=1020268847072 3358&set=vb.1546343218&type=2&theater
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2014 18:34
- Nahlásit
birma
teda ty si pilná
ani ne, bylo ještě v plánu vyzdobit si byt, ale to nestihnu, nebo takhle stihla bych, ale zbytečně bych se honila, tak jsem tetkon uvařila italijáno bélo, naaranžovala si větve do váz a jdu se čihnout jak mi to půjde s věncema. Mám dva korpusy, tak uvidíme.
poslední letošní trénink,
si to pořádně užijte
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2014 18:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
.. ten jehož mobil měl vypnutý zvuk!
to by mohlo bejt ale jeho indijánský méno!! Zní to moc hezky
vyřidim ale my byly vobě cajk, domlouvaly jsme se v reálným čase, což je sasrak
prchnout bo sem málem umrzla!
tady je rozhodně teplejš než u vás, ale venku to lezlo do kostí , brr.
Xerxová
málem jsme se ve Smržovce dneska potkali
sim tě to bys musela bejt vzhůru od čtyř hodin. Chudera nemohnul spát, páč kolegové chrápali a tak chodil po trase Smržovka, náměstí,nová ves.... atd. Pak skončil v pekárně, která otvírala v půl šestý. Tetkon je vytuhnutej jak Štajník
Maya
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2014 18:43
- Nahlásit
PetraK
bylo ještě v plánu...
nj ty nějak zapomínáš při plánování, kolik má den hodin, že?
jdu se čihnout jak mi to půjde s věncema. Mám dva korpusy, tak uvidíme
se pak pochlub mně letos čeká taky minimálně jeden, mamka chce jeden i domu, ale tomu se bránim, neni kam dát a za měsíc by stejně opadal...
si to pořádně užijte
to si užíváme pokaždý fakt mě baví trénovat u někoho, kdo ví, co dělá a umí to se psama i s lidma. Kdyby bylo po mym, tak jsme u Katky denně, jak mě to hrozně psychicky nabíjí. Při trénincích u Šimony to bylo stejný
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2014 18:47
- Nahlásit
PetraK
ale my byly vobě cajk, domlouvaly jsme se v reálným čase, což je sasrak
a všimni si že když dvě ženy vytvoří náhodou nějaký sasrak , tak jim to celé zkazí ....muš ach jo...
vyřidim
no hele jako sem si pohrávala s myšlenkou že si objednám přepravce..nebudu jmenovat... a adresa dodání bude Sch**er...Rudná...Brtník... to by asi valil voči kdyby mu tam jejich kamidžon přivez perskej tepich
Chudera nemohnul spát, páč kolegové chrápali a tak chodil po trase Smržovka, náměstí,nová ves.... atd
no a já mu ráno brzo nepíšu abych ho nevzbudila booože to prostě nevymyslíš!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2014 18:49
- Nahlásit
Fajka
skoda persana, ne?
PetraK
brrrr to ses hodne pilna a uz by to chtelo asi zimni bundu
Maya
ta siba se tvari teda chudinka
|