Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 12:05
- Nahlásit

cernej caj
mate to zbytecne pracny, tady mate jeden podle ladi hrusky
pracnýýýý

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 12:05
- Nahlásit

cernej caj

jeden podle ladi hrusky

a pak že já sem debil!
treba k lepsimu obleceni vzit kabat, to bude supr

jo určitě se vyplatí mít jeden doma, protože jeden nikdy neví taky mám v záloze, páč ty moje bundošky, taky ne vždy pasujou

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 12:12
- Nahlásit

PetraK
a pak že já sem debil!
všici jsme debil

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 12:26
- Nahlásit

Maya
origo kabat ja budu mit modifikovanej vyteplenej s lepsiho softshellu s vetranim v podpazi

sem se omerila a dodala miry, takze doufam, ze mi to bude. Vesticka mi taky sedi dobre, kalhoty co mam z fleru taky, takze ono asi nebude takovej problem to usit +/- tak, aby to pasovalo

ale samo nejaky problemy se vyskytnout muzou, to nepoznas, no... barevne sem rekla ze chci cernou/hnedou/tmave sedou nebo cervenou takze su mooooc zvedava, co z toho bude

PetraK
vis jak, svuj k svemu

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 12:29
- Nahlásit

černej čaj
mate to zbytecne pracny, tady mate jeden podle ladi hrusky
týjo tys kretýno !!!fakt !!! a že já se stím tak sééřu, to by zákaznice čuměly poslat jím todle modern dizajn

Ještě že už je páteček sice ještě musim dělat další věnce dycky jich 6 odešlu a objednávka na další 4 přijde obratem
ale bude čas na proťápky s chlupatcema a to se těšííím....
akorát je tu takovej fičák, že sem byla včera ráda že mám psiska dvě, bo fungovali jak koule u nohy abych nevodlítla
tak snad nevomrznem, tu je fakt na nule ale má to tu výhodu že nejsme bahňáci zem zatuhla a psiska jsou čisťoučkýýýý

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 12:32
- Nahlásit

Fajka
přiznávám se dobrovolně, že já vám to neposílám, ani susedi z NDR páč tadyk vůbec nefuní

cernej caj
kabát je zajímací a cena gut

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 12:34
- Nahlásit

denyk
přiznávám se dobrovolně, že já vám to neposílám, ani susedi z NDR páč tadyk vůbec nefuní
no todle je jihovýchodní, a ten je u nás dycky nejhorší to dostáváme přímo takže ten jde někde vod Janii a Fifijový.....

Vyzývám vás obě proto! UŽ NEFUŇTE!!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 12:36
- Nahlásit

cernej caj
kráásnej kabát ! a má tam krásnou tu červenou mikču s kapucí !!! flíííísovou jak jinak !

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 12:46
- Nahlásit

cernej caj
kabát je pěknej, akorát ty čtverečky bych tam teda nemusela mít ale cena fakt slušná

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 12:48 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Fajka
no jeste, ze ty koule na noze mas teda ale teda peknej zajem o vence

ma tam hezky veci, to jo

u nas sou asi 3, ale bahno neni... kde by se na silnici vzalo, ze jo ale zitra pudem na pidi vylet (asi jen 10km) tak se uz urcite bestie tesi

denyk
budu mit drazsi pac ten lepsi softshell stoji vic

Maya
a to me se to zdobeni libi, ze nebude takvoej tuctovej, tak su zvedava jakou dostanu barevnou kombinaci

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 12:55
- Nahlásit

Fajka
no todle je jihovýchodní, a ten je u nás dycky nejhorší
ahá, tak už dost teda

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 13:03
- Nahlásit

Já dnes udělala kup jak sviň .
Čekala jsem měsíc na tuhle bundu http://aukro.cz/original-bunda-zimni-hollister-poz orne-ctete-i4711611063.html
tuhle značku mám ráda, kupovala jsem jí taky na Aukru je to asi 5let.
Zboží vůbec neodpovídá obrázku bunda je světle modrá, se svítově zeleným zipem jaký bych si nikdy neobjednala, vnitřní barva, která měla být tmvě zelené taktéž nesedí, je černá.
Přes zip jsou jakési cvočky,které na fotce taky nejsou a kapsy jsou úplně jiné.
takovouhle šílenou barvu má

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 13:07 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

denyk
nemuzes do 14ti dnu vratit? i kdyz aukro? to muzes vratit pac je tam veta "BARVA A DETAILY ODPOVÍDAJÍ VŽDY OBRÁZKU !!" tak snad by se to dalo na to uhrat?

barva je hrozna, skoro jako moje zimni bunda

a ber to z te lepsi stranky, si za penize aspon neco dostala vzpomen si na muj telefon a odted uz nic nekupuju na netu

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 13:13
- Nahlásit

cernej caj
já se s ním domlouvala po emailu, nekupovala
jsem to přes AUKRO, kráva jsem!
No uvidíme, prostě kdyžtak to budu řešit jinde, páč je to evidentní padělek. Kdyby stála litr tak mi to je egál,
brala bych si jí na prochajdy se psem....
barva je hrozna
hodně hrozná a navíc ten svítivě žlutej zip, bych blila

odted uz nic nekupuju na netu
jj já vím...

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 13:21
- Nahlásit

Bry den.
Drzim palce Dorinovi, at se kuchat kyla nemusi. Znama ma josefcici s triselnou kylou, ma ji teda jen malou (tu kylu!) a rezat se nic nemuselo. Jen hlidat.
Moc mily cist, ze u Tintice se ludrice pekne hoji. Tak at zvladnete jeste ten tyden v poradku.
Fajka
UŽ NEFUŇTE!!!!
Tady fici, ale ne nijak hrozne.
Funela sem rano pred pul sedmou, hrimala a jecela hlasem mohutnym. Kravy cubci. Jsem je poustela ven (dycky rozsvitim, stracham s klicema, aby zivocichove pripadny nevitany stihli prchnout). No dneska to jedna oprskla kocka od souseda nestihla. Malem jsem o ne zcela nepozitivne prerazila hrabe, abych je od ni dostala. Pozde. Chjo, kocka pitoma, proc sem lezla. Ja to tak nesnasim, bylo mi pak dve hodiny blbe, klepala sem se. Fuj. Sousedovi to reknu, kdyby chtel treba sehnat kote... i kdyz kocek ma dost.Uvidime.

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 13:25
- Nahlásit

Fifi
to je teda zážitek, to bych taky těžko vydejchávala
denyk
zkus mu pohrozit čoikou, napráskáním dané firmě, zveřejněním na fejsu a tak, co mě napadá, mohl by se leknout a vrátit prachy

jestli jste někdo kupoval mlejnek
http://www.novinky.cz/ekonomika/354852-z-nebezpecn eho-mlynku-odpadavaji-kousky-kovu-do-potravin.html

a nemáte někdo zkušenosti s pletacím mlejnkem?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 13:26
- Nahlásit

Fifi
tak toje dobry, ze staci hlidat, tak snad to dorin bude mit taky jen na hlidani

tak to je blby, ze ti takhle sejmuly souseda kocku, a chapu, ze ti z toho nebylo nejlip, navic kdyz si u toho byla...

denyk
aha, to je blby, proc si to nekupovala pres aukro?

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 13:30
- Nahlásit

Fajka

čau traktorisko s koulema............ na nohouch

tu je taky hnusně, ale ne tak jak u vás. Sem Ti zapomněla říct, že Rumíček, RUmíček miluje Tvoje pletný přetahovadla. Ale moc jako, nejvíc. Jedno už dokonce sežral postupně. Vždy začne u strapců. Začne žvýkat se zasněným pohledem a postupně to rozplejtá. takže má smolika, už nerozplejtá, je mi ho líto,páč je to jeho fetiš, ale žrát to nebude. Zbylo nám to modrý delší takový, ale to je velká oblíbenost, velká. Děsně venku bojujeme vo přetahovadlo, to prej ho moooc ba.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 13:31
- Nahlásit

cernej caj

dobrej kabát čajdo, barvu bych teda znala lepší, pravda.... ne dělám si srandu, myslí, že k tobě sedne dost.

denyk

boží vůbec neodpovídá obrázku bunda

ty jo to je normálně podvod ale, musej navalit prachy.

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 13:32
- Nahlásit

denyk
Já dnes udělala kup jak sviň
Naka epidemie zase? Cajda to nastartovala.... Snad ti to vymeni teda, nebo vrati prachy.
cernej caj
navic kdyz si u toho byla...
Byla sem jak lita san, ve spodarach a tricku sem v ty kose litala s hrabema. Mrchy. Fakt me to mrzi, ale halt tohle se nedalo ukocirovat, byl to doslova okamzik. Ony jak zacnou smeckovite spolupracovat, je to v p...

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 13:33
- Nahlásit

Fifi

ale ne, to si dovedu představit, že to není nic moc zážitek

ach jo.

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 13:33
- Nahlásit

Maya
cernej caj
jo holky, psal mi že to balil jeho 17ti letý syn, že on je do března v zahraničí, že přišly tři bundy, takže je asi vyměnil, že se pokusí jí dohledat.
Jako neštěkáme na sebe, psal mi, že když se ta bunda najde,
pošle mi tan syn 500Kč jako omluvu, Tak já mu psala, že to nechci, že když nepříjde do týdne, vrátím mu tuhle a chci zpět peníze.
Vám jí o víkendu tu šílenost vyfotím
Jestli to nepůjde, uchýlím se k drsnějším metodám
Ale asi to fakt bude problém pubertáka, páč ten chlap má kladné hodnocení.
Fifi
ble chudák míca

i kdyz kocek ma dost
tak třá jí tam schválně hodil

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 13:34
- Nahlásit

Už to že hned odepsal a nedělá mrtvýho brouka mě trochu uklidňuje
a byla jsem se na ní ještě jedno podívat, je fakt šílenááááá

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 13:35
- Nahlásit

denyk
tak třá jí tam schválně hodil
To urcite ne. Vsechny zvirata ma vymazleny, i ty hospodarsky. Je to hodnej clovek.

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 13:44 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

tuhle mám a tuhle jsem chtěla rozdíl,který vidíte i citíte
a navíc ta první je ještě světlejší brrrrr

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 13:46
- Nahlásit

Fifi
tak to jooo

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 13:48
- Nahlásit

Fajka
sííím, síííím, já nefunííííím
a ani u nás nefučí, takže na mě to nehodíš

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 13:53
- Nahlásit

Janiii
a ani u nás nefučí, takže na mě to nehodíš

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 14:04
- Nahlásit

denyk

ozdíl,který vidíte i

reklamovat!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 14:08
- Nahlásit

denyk
děsná barva

Fifi
Chjo, kocka pitoma, proc sem lezla. Ja to tak nesnasim, bylo mi pak dve hodiny blbe, klepala sem se. Fuj. Sousedovi to reknu, kdyby chtel treba sehnat kote... i kdyz kocek ma dost.Uvidime
aj ta krajta to je blbý to věřim že ti z toho bylo šoufl
hlavně ta bezmoc že s tím fakt čék nic neudělá, ještě tak možná jednoho by uřval (i dyž já Fáju ne-ééé) ale tři to není v lidských silách kor dyž jsou na svýma lovci
tak snad to soused vydejchá šla bych asi s flašou ...

PetraK
zapomněla říct, že Rumíček, RUmíček miluje Tvoje pletný přetahovadla. Ale moc jako, nejvíc. Jedno už dokonce sežral
ježíš to je pako malý milý zrzavý , tak hlavně jen přetahovat pod dozorem a nenechat žrát ať nedopadne jak Tintofeňule!!!

Tinta
je dobře že už se hojíte brzo budete zase skátat přes kaluže

Janiii
nefunííím
jo jo nevěřím kecáš ! to jináč není možný tady je větrná hůrka !

Jináč všem házkýho víkenda, já du motat věnce ať toho nemám pak hodně najednou. Jo a večer už asi budou na rajčeti ty černofotky motorkářů, včera večír jsme se s čífem solidně nasmáli, páč některý fakt stojej za to

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání