| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 18:35
- Nahlásit
Maya
to je hustej zazitek teda, a jak to muzes na jistotu poznat, jak to je?
tak hlavne, ze dorin je OK a neni to nic vaznyho
birma
hlavne dorin i na kilometr budi takovou hruzu, ze by ses k nemu nepriblizila i kdyby zadnou nemel
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 19:01
- Nahlásit
cernej caj
birma
sraničky srandičky, na to váš užije
já nejsem žádnej odborník na psí koule a proto jsem to prozkoumání nechala vždycky na jinech a to odbornících
a jak to muzes na jistotu poznat, jak to je?
na sto procent asi jen sonem
ak hlavne, ze dorin je OK a neni to nic vaznyho
no ona to taky žádná sranda není a víceméně je to na operaci, ale nevím, asi to kvůli věku už nechám bejt a děj se vůle boží
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 19:13
- Nahlásit
Maya
tak ty tukovy boulicky muzou mit klidne bez problemu x dalsich let, ne?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 19:14
- Nahlásit
Maya
No tak poznáš to, když mu šáhneš na pytlík, jestli má jednu nebo dvě (fakt si to spletení moc představit nedovedu).
Jinak pokud ho má v tříslech (to ani nevim, že dospělec m7že), tak bys asi nějaký bujení odhalila. Pokud ho má v břiše, tak moji veti se u dospělýho psa shodli na nevyndavání, páč je zakrnělý, blbě se hledá a vlastně se najít nemusí vůbec, takže by operace byla zbytečná.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 19:36
- Nahlásit
cernej caj
ak ty tukovy boulicky muzou mit klidne bez problemu x dalsich let, ne?
jj, ta tuková je v poho, pokud neporoste, pak by mu asi vadila při chůzi a musela by ven, varle v břiše je horší neb často kvůli vyšší teplotě tam končí rakovinou
birma
(fakt si to spletení moc představit nedovedu).
no to já právě taky ne a proto je mi divný, že bych si toho nevšimla, i když pravda v těch chlupech nic nevidíš a že bych prováděla pravidelný hmatový kontroly, to fakt ne, jen tak co si člověk všimne při česání a prostě podle mě měl vždycky stejný koule jako Kim a Kim žádnej krypťák stopro nebyl, když už teda bych jako potřebovala porovnání
inak pokud ho má v tříslech (to ani nevim, že dospělec m7že)
tak nějak uprostřed tý půlky břicha, v tříslech by to bylo vzadějc si myslím, já tam nic neviděla, ale vet mu to tam nějak zmáčknul a vymáčknul takovou jako bouli trochu ven, když to pustil, tak to zas zmizlo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 19:39
- Nahlásit
birma
každopádně mi připadá nejlepší nechat to bejt oboje a sledovat, jestli to neroste, což bych si všimla zase minimálně při česání, takže to nebude problém
každopádně když nad tím přemejšlím, přijde mi to fakt divný, že by si nikdy nikdo ničeho nevšiml, že já si nevšimu, to bych se ani nedivila, ale že rozhodčí a chovatelé, kteří takhle prošahali už stovky psů?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 19:47
- Nahlásit
Maya
každopádně mi připadá nejlepší nechat to bejt oboje a sledovat, jestli to neroste, což bych si všimla zase minimálně při česání, takže to nebude problém
to si myslim že je nejrozumnější
Dneska to bylo fakt děsný - Martínek brečel, Kačenka brečela a Lucinka mluvila (zdědila po mojí mamče tu hroznou vlastnost, že se snaží poradit místo toho, aby někde tiše mlčela v koutku). Naštěstí Michal vzal ty dvě starší do hospody. Pomalu se mi vrací duševní rovnováha
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 19:49
- Nahlásit
Dvě hodinky v polích, na konci rozjívenej péf potkali jsme spřátelenou smečku a ten hovád se utrnul a byl k nezadržení v naprosto všem. Návštěvička na hodinku u mámy, kdy rozjívenej péf uspořádal mejdan o tom že mi vlezl do skleničky s fernetem se snad ani zmiňovat nebudu . Uklizíno a jdu polejvat cukrovíčko ve společnosti dvojky vychlazeného bílého vína
kachna_
Batodebilky
mohla bych viď?
cernej caj
to je fakt desny,
nelituj jí, počkej až nám tady zase bude mávat v pracovní době z vejletu
Fifi
Naprosty souhlas. Zni to melodramaticky.
a ty si taky debíííl
ještě, že to soused vzal takhle,
Pulka prasete
zdar tvé činnosti
Maya
Ale zas si říkám, že rozhodně nejsem větší idiot než ti dlouholetí chovatelé a rozhodčí, co ho taky vohmatávali a nic nepoznali. A nebo poslední možnost, že je pitomec ten vet.
noooooooooo a tetkon si vyber, kde je pravda
kachna_
no a nebo to je králík
žiš zavřete jí někdo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 19:50
- Nahlásit
Maya
tak hlavne, ze dorin je OK a neni to nic vaznyho
jo to má čajda pravdu, hlavně, že to není nic vážnýho
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 19:52
- Nahlásit
Maya
každopádně mi připadá nejlepší nechat to bejt oboje a sledovat, jestli to neroste,
tak. ale je mi to divný, stejně jako všem, že by se to nepoznalo??kachna_
Pomalu se mi vrací duševní rovnováha
to je dost poznat, už podle těch komentářů tak si voraž děfčico a Michal je zlááátej mužik!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 19:56
- Nahlásit
kachna_
já teda nevím, ale nevyšilovaly by ostatní matky, že jim muž tahá děti do hospody?
ale pravda, cestu kam budou chodit se džbánkem, to se jim ukázat musí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 19:58
- Nahlásit
PetraK
koukám ty už nevíš, co bys s tím štajnem dělala, tak ho nalejváš fernetem, za chvíli ti budou ťukat ochránci zvěře na dveře
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 19:59
- Nahlásit
Maya
ostatní matky,
na ja, leč kachna není NAŠTĚSTÍ ostatní matky. Já se chci v příštím životě narodit jako její dítěto. Teda nejen kvůli tý hospodě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 20:02
- Nahlásit
Maya
ak ho nalejváš fernetem
se nalejval sám, spratek rojízvenej. Dneska se teda předvedl v plné polní. Tedy v plné polní ani ne, páč v polích byl výbornej, ale jak jsme potkali Olinku a těch jejích šest psůch, byl konec. Na silnici se nechal strhnout, humus nějakej si našel, u mámy pak zbožil byt..... ale tetkon voba chrápou - asi po tom fernetu
Rolničky, rolničky, kdopak váám dal hlááás....
jedu si koledy, v aromalampě skořice a červenej pomeranč... hásky tu mám.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 20:08
- Nahlásit
Maya
Já bych to taky oboje nechala. I u Altara jsem nechávala nesestouplý varle (pravda vyndavalo se v jeho asi osmi letech a mělo 3/4 kila).
Ale přijde mi divný i to, že by ho vet mohl takhle snadno nahmatat a hned poznal, co to je. Přijde mi to zvláštní celý.
PetraK
Neměla bys mu dávat spíš rum než fernet, když to je Rumíček?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 20:14
- Nahlásit
PetraK
asi si mela nechat spis kachne nez stajnovi toho panaka
Maya
jj, budes sledovat a aspon az bude sance nechas nekoho povolanyho jeste zkontrolovat
birma
kde mas fotky?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 20:15
- Nahlásit
birma
Neměla bys mu dávat spíš rum než fernet, když to je Rumíček?
měla jsem mu hlavně dát přes kušnu, spratkovi rozjívenýmu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 20:23
- Nahlásit
cernej caj
asi si mela nechat spis kachne nez stajnovi toho panaka
svatá pravda, ta by ho jednak potřebovala víc, a druhak by pak nepšíkala
Tíííše a ochotně purpůůůra na plotně voníííí, stááále vonííí! už mám hotový srdéčka a kolečka, jedu si hvjézdičky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 20:55
- Nahlásit
cernej caj
kde mas fotky?
http://birma.rajce.idnes.cz/Z_Vsetat_do_Melnika_28 ._11._14/, ale moc jich neni - nebylo to tam nic extra a byla hodně tma, takže všechno je to rozmatlaný... (kdyby tě zaujalo safari, tak tu je nějaký neveselý čtení)
PetraK
měla jsem mu hlavně dát přes kušnu, spratkovi rozjívenýmu
Kubišovou na tebe! chtít ubližovat chlapečkovi sametovýmu mrňavoučkýmu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 21:05
- Nahlásit
birma
chlapečkovi sametovýmu mrňavoučkýmu
chlapeček sametový mrňavoučký, řečený Štangle, se dnes vozil na mámině otočném křesle! zboříl mámě kuchyň, roztrhal letáky na vyhození, srazil jí brejle a serval se s Bubicí následkem čehož Bubice mámu nechtěně v sebeobraně "kousla" , jak se po něm "ohnala" aby mu "důrazně" dala najevo, že TOHLE FAKT UŽ NE! Bubi je tak hodná, že jí nikdo nebere vážně. Takže ten kretén si z toho dělal asi tak jako Nýtek , neboli nic. Kdybych ho neuzemnila na místo, nemá máma kde nocovat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 21:11
- Nahlásit
PetraK
takže krom Kubišový i sociálku kvůlivá týrání maminky. Ty se nezdáš
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 21:12
- Nahlásit
birma
ale moc jich neni
Ale na tech malo se mi zda, ze Adamita zhubnul a dalo by se polemizovat o nejakych zebrech?
PetraK
Bubi je tak hodná, že jí nikdo nebere vážně.
Ty az ona se jednou nasere, to se budou vsici divit.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 21:18
- Nahlásit
Fifi
Ty az ona se jednou nasere, to se budou vsici divit.
já jí to učim. Dneska sem vyděsila v polích pána. Má velikýho NO. Na vodítku s košíkem. Rumenige jest z něj unešen a děsivě se mu koří, eNÓčko je nadšen, neb ten vůl zrzavej je do preclíka před nim. No potkáme ho jednou, potkáme ho podruhý, Rumenige je vždy naprosto nadšen a skončí to tak, že svůj gejzír emocí projevuje hopikáním mi po hlavě, rvaním se s přetahovadlem a následně útočí na Bubitku. Pán byl velmi zaskočen, když jsem volala na Bubi :"Jooo, Bubííí vem si hooo, kousni ho hááájzláá, sežer ho, dej mu" Zab ho! Ukousni mu hlavičku!" Bubi šmrdlala tim svým párkem a zakousla se do Rumíčka
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 21:28
- Nahlásit
Fifi
se mi zda, ze Adamita zhubnul
6 cm přes hrudník od jara
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 21:32
- Nahlásit
birma,
to je dóbře.
Bubitka nezhubla, Bubitka se na zimu zasádluje . Podle ní bude tak tuhá zima, že hubený ji nepřežijou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 21:36
- Nahlásit
PetraK
Podle ní bude tak tuhá zima, že hubený ji nepřežijou
Adam se nasrsťuje, na zimu má stejnej názor, bude tuhá
jo jinak kdybys nevěděla, kam za zvěří, tak v lesích okolo Hostína jsme dneska potkali dvě asi 20ti hlavý stáda + několik setkání s pár kusama. Nebylo to úplně na blízko, ale bylo jich tam fakt dost a od Prahy to neni zas tak daleko
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 21:42
- Nahlásit
birma
Tak sem ho videla asi v polovicni fazi, ted uz je to teda jinsi a fakt je to videt.
PetraK
Bubitka nezhubla, Bubitka se na zimu zasádluje
Esli spis nema jinsi plany, komu zasobu predat...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 21:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
jako že by byla f tom? jako že by čekala Omyl?????????? ne? ne!
birma
kolo Hostína j
Hostín, Hostííí - co mi to říká? jdu se číhnout, díky.
ten mrtvej daněk by se mohl hodit
jsou to stejně paka dovedu si toho jelimana představit.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 21:45
- Nahlásit
Fifi
ted uz je to teda jinsi a fakt je to videt
mi přijde, že si dá jednou pořádnej nášup a je klustej, jednou dostane málo a je kostřička...
ty umíš potěšit
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 21:48
- Nahlásit
PetraK
ten mrtvej daněk by se mohl hodit
tak ten byl úplně přesně tu, nevim, jestli to neposlat mailem nějaký myslivecký stráži nebo někomu, ať ho odkliděj, co myslíš?
|