Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 21:51
- Nahlásit

PetraK
jako že by byla f tom?
Nee, jen predharaci zasoby sem myslela tukovy! A vy hned malujete na zed.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 21:51
- Nahlásit

birma

pokud bys dohledala pod koho to spadá, asi by nebylo od věci jim to poslat. Mají za povinnost odklízet uhynulou zvěř a jsou rádi, když o ní vědí. myslíš, že uhynul, nebo byl upytlačenej. To tam případně taky asi napiš.

a už jsem to lokalizovala, je to u Mělníka, že jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 21:53
- Nahlásit

Fifi
jen predharaci zasoby sem myslela tukovy! A

joo taglééjc! no to by mohlo bejt. vona je v tomhle hrozná, má předhárací tukový a po hárací ešče víc tukový . A je furt při chuti a furt se prezentuje jak je hodná a jak má bejt vodměňovaná a ví, že jí na to dycinky skočim pipi malý. Ale když vona je fakt prostě hodná. Jsme v polích, já si řeknu v duchu, že si písknu Štajna k sobě a .......... Bubi se mi zhmotní přede mnou, ešče než písknu.

birma
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 21:54
- Nahlásit

PetraK
jj u Mělníka, fšak to máš u toho bodu s daňkem
spíš si myslim, že ho sami nedohledali, nějaký dva kiláčky předtim jsem četla, že tam byl 13. - 15. hon, bylo chladno, tak mohl i teď vypadat celkem slušně asi

birma
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 21:57
- Nahlásit

jo předevčírem v deset večer jsem objednávala a platila postroj a obojek u Zera (obojek upravovanej spešl pro nás) a dneska mi to poslali? čarujou, nebo jak to dělaj?

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 22:04
- Nahlásit

birma

aha hon - to by mohlo bejt, mno kdybys měla možnost dohledat fakt pod koho to spadá, nebo aspoň někam dát vědět bylo by to asi fajn. vím že jak na chalupě tak tady u nás ocenili, když jsem jim dala vědít.

čarujou, nebo jak to dělaj?

čaruju. Zero je boží

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 22:05
- Nahlásit

moooooooooooooooožná jsem měla otočit postup a začít zdobit nejdřív linecký tou čokoládou, páč tam se maluje lžíčkou, kdežto to išlový se tam jen potápí. Dopřála jsem si toho vína dvě velký skleničky, jsem vymrzlá byla a............ no prostě to linecký bude vypadat legračně :

birma
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 22:09
- Nahlásit

PetraK
nebo aspoň někam dát vědět bylo by to asi fajn
jj asi zkusim mělnickej odbor životního prostředí, ať si to nějak přeberou
Zero je boží
je! Jen teda kamarádce už třikrát zmotali objednávku na míru. My naštěstí měli postroj na první dobrou a věřim že i teď to bude v pohodě (když mi nezměněj barvu u obojku, tak se asi taky nezbláznim)
začít zdobit nejdřív linecký tou čokoládou, páč tam se maluje lžíčkou, kdežto to išlový se tam jen potápí
nedělej mi chutě! já se k pečení dostanu až v neděli
Dopřála jsem si toho vína dvě velký skleničky, jsem vymrzlá byla a............ no prostě to linecký bude vypadat legračně
já si dopřála dva rumy a balim balíčky pro zákaznice, doufám, že nebudou vypadat legračně

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 22:23
- Nahlásit

birma

odbor životního prostředí,

spíš mysliveckej spolek

http://www.myslivost.cz/O-myslivosti/Rozcestnik/Se znam-OMS

začít mělníkem,tam by mohli vědět, pod koho spadá hostím. Já taky u nás pátrala , pod koho spadáme, když jsem tam objevila pytláky. musíš krok po kroku od vejš dolů.

doufám, že nebudou vypadat legračně

nedělej mi chutě! já se k pečení dostanu až v neděli

to už se jen 2x vyspíš a je to tu!!

jéééžiškůůů panáááčku,

mno kde mám já panáčka? He?

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 22:27
- Nahlásit

trička, jsou tam i další kategorie
http://www.hobbytriko.cz/pejskari--kocicari/

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 22:28
- Nahlásit

Uf, tak kdo se nebojí a má chuť na černou nechť vejde

http://fajka.rajce.idnes.cz/Kare_LOBO_73

birma
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 22:30
- Nahlásit

PetraK
spíš mysliveckej spolek
dík, zejtra jim sesmolim emila
to už se jen 2x vyspíš a je to tu!!
jo a taky zabalim tunu zboží, vystojim frontu na poště, vymrznu na dvou nedělních trénincích... prostě pečení je teď daleko
mno kde mám já panáčka? He?
hledáš dvounohýho, čtyřnohýho nebo tekutýho?

birma
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 22:32
- Nahlásit

Fajka
ty kráááso, to je skoro na gratulaci, že jste přežili

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 22:42
- Nahlásit

birma
jo to 100% nejdřív panika že tam nejdem, pak strach essi když zjistěj, že nejsme dojč tak essi nás nezabijou

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 22:59
- Nahlásit

PetraK
chlapeček sametový mrňavoučký, řečený Štangle, se dnes vozil na mámině otočném křesle! zboříl mámě kuchyň, roztrhal letáky na vyhození, srazil jí brejle a serval se s Bubicí následkem čehož Bubice mámu nechtěně v sebeobraně "kousla" , jak se po něm "ohnala" aby mu "důrazně" dala najevo, že TOHLE FAKT UŽ NE! Bubi je tak hodná, že jí nikdo nebere vážně. Takže ten kretén si z toho dělal asi tak jako Nýtek , neboli nic. Kdybych ho neuzemnila na místo, nemá máma kde nocovat

námět na horor nebo koméédie????

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 23:01
- Nahlásit

Maya
ježíííš , ty trika jsou ftipný !!

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 23:07
- Nahlásit

Fajka

Uf, tak kdo se nebojí a

Tak Rumíček se rozhodně nebojí. Usalašil se mi na klíně a poctivě prohlížel. Tím pádem já sem viděla prt. Oslavenec ho zaujal

birma

sim Tě ty naděláš! normoš oslava

vystojim frontu na poště,

tak tohle je nejhorší.
hledáš dvounohýho, čtyřnohýho nebo tekutýho?

tekutýho. Dvounohej je u Fajfky, čtyřnohej se mi tu vnucuje na klín a tekutýho nemám

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 23:09
- Nahlásit

Fajka
námět na horor nebo koméédie????

realita života s vižlou. Právě mi ten vůl sedí na klíně, a tklivě čumí do prázdný sklenice od vína.... co si o tom myslet???

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 23:14
- Nahlásit

PetraK
sim Tě ty naděláš! normoš oslava
sem to říkala že jít tam ty s Brtníkem a na vodítku mít Najtíka tak jste za hvjééézdy

Dvounohej je u Fajfky,
ježíš koho myslíš...? čííífa

vystojim frontu na poště,

tak tohle je nejhorší.

ne nejhorší je že zaplatíš velký peníze, a ta debilní pošta nic negarantuje a dodává si balíky jak chce týden žádná míra......a já mám dvě velmi nakrklé zákaznice, kterejm zůstal věnec na poště a ty se vztekaj na mě .... a co jako čék zmůže že jo...

birma
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 23:17
- Nahlásit

PetraK
normoš oslava
nj, připomnělo mi to mýho prvního přítele - dva metry vejšky, 120 kilo, kanady, černej svetr, dlouhej černej kabát... jsem si ho vygůglila a strašně zfotrovatěl, neměla jsem ho hledat
Právě mi ten vůl sedí na klíně, a tklivě čumí do prázdný sklenice od vína.... co si o tom myslet???
že mu málo nalejváš?

birma
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 23:19
- Nahlásit

Fajka
nejhorší je že zaplatíš velký peníze, a ta debilní pošta nic negarantuje a dodává si balíky jak chce týden žádná míra......
já musim někam zaklepat, stále choděj zákaznicím balíčky druhej den, zvláštní je, že jim tak choděj každoročně i těsně před Vánocema, zatim se mi nestalo, že by se někdo ozýval, že mu nic nepřišlo, nebo přišlo pozdě, nechápu a klepu

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 23:21
- Nahlásit

Fajka

sem to říkala že jít tam ty s Brtníkem a na vodítku mít Najtíka tak jste za hvjééézdy

no hlavně Najtík ten by to tam rozbalil : D
ježíš koho myslíš...? čííífa

ne Brtnika přeci

a co jako čék zmůže že jo...

odkázat je na poštu. chjo.

birma
neměla jsem ho hledat

no jo, nemá se člověk vracet na místa kde dlouho nebyl a používat strejdu gůůgla : :

že mu málo nalejváš?

: asi jo nalila jsem si to víno a von po něm šel!!!

už slyšim Brtnika -jaká pánčička takej čokl , co se divíš, že chlastá?

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 23:23
- Nahlásit

mmmh tak tahle hvjééézdička vypadá fakt divně asi ji snim

birma
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 23:24
- Nahlásit

PetraK
jaká pánčička takej čokl
to neni pravda! moji psi šli vždycky jenom po pivu a mě je to až na výjimky jedno
tak tahle hvjééézdička vypadá fakt divně asi ji snim

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 23:26
- Nahlásit

Berááánku náááš na nebesíííích, neopooouštěj náááás!!
alelůůůůja, alelůja alelůůůuůůja!!

bože já to snad nedopolejvám

birma
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 23:26
- Nahlásit

PetraK
nemá se člověk vracet na místa kde dlouho nebyl a používat strejdu gůůgla
to je pravda, na druhou stranu jsem prvně za mnoho let opravdu ráda, že je bejvalej, takovýho fotříka bych doma asi úplně nechtěla

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 23:28
- Nahlásit

birma

mě je to až na výjimky jedno

takže taky kozám vodu vypiješ, jo?

pil můj první péf - pivo a vizoura. Můj druhej péf byl abstinent. Můj třetí pes se tvářila že jí alkehůl nějak nebere (dneska u mámy si to asi ale taky trochu rozmyslela), můj čtvtej péf je alkehůlik profesijounál

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 23:29
- Nahlásit

birma

že je bejvalej, takovýho fotříka bych doma asi úplně nechtěla

znám. Viděla jsem na srazu svou láááásku největší, kterou mi přebrala kozatá spolužačka................ mno............ domů bych to nechtěla, nechtěla bych to dokonce ani půjčit , nic.

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 23:29
- Nahlásit

PetraK
ne Brtnika přeci

a co jako čék zmůže že jo...

já sem natrvdlá jak čerstvě upečenej perníček

no jo, nemá se člověk vracet na místa kde dlouho nebyl a používat strejdu gůůgla :
jj já nedávno viděla v telce spolužáka co mě vedl na maturiťáku na průmce a to už je tak fotřík jak vyšitej
ale von je v tý televizi spíš slyšet než vidět, takže dobrý bo hlas má furt stejnej

birma
musim někam zaklepat, stále choděj zákaznicím balíčky druhej den, zvláštní je, že jim tak choděj každoročně i těsně před Vánocema, zatim se mi nestalo, že by se někdo ozýval, že mu nic nepřišlo, nebo přišlo pozdě, nechápu a klepu
no to zaklepej minimálně sedumkrát !
ale ono taky asi záleží jak velký zásilky máš, já mám fakt velký krabice a to už je asi problémovější když posílám malou a je to RR tak to je taky druhej den na místě
bože mě ta pošta sere

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2014 23:32
- Nahlásit

mnooo a pak že tam bylo tak špatně

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání