Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2015 20:07
- Nahlásit

cernej caj
nemam zasuvku na to jako ze neni misto v prodluzce
výhoda rekonstrukce, zásuvek není nikdy dost, tak jsem si k psacímu stolu nechala dát rovnou 4
Xerxová
pěkný fotky, tady taky kosa, ale sníh teda naštěstí ne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2015 20:09
- Nahlásit

Xerxová
moooc pekny fotky. Asi mas moc malou hlavu no ale je dobre, ze se nic nestalo, je to nejen fesak, ale i hlava rozumna

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2015 20:18
- Nahlásit

čaj a tak já se se všema dogušema ze srandy rvala - takže mi to přijde dost normální, že mě občas přikousnou. Ale za hlavu mě asi ještě nikdo nedržel...
Od zubů šrámy nemívám - opravdu se umí ovládat - to spíš někdy štípnou. Ale od drápů občas jelito mám... nohy to má dlouhé, silné, energie jako Temelín... Sice jsme cvičení - ale někdy to nevyjde

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2015 20:27
- Nahlásit

Maya
tak to ja mam taky na pc namysleny 4 zasuvky, jenze ho nemam tam, kde bylo v planu

Xerxová
s drapama se holt asi musi pocitat, ze se nekdy pri hre stane. Je to prdelka nezna i v te jeho velikosti

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2015 06:52
- Nahlásit

zimááááá - ale naštěstí slůňo vstává, tak ten mráz a šedivák brzo vyžene Teploměr ráno ukazoval mínus tři...

Poo jedeme za Matýskem a Lojzou - takže psisko se vyřádí. A třeba tentokrát se Mates rozkouká a přestane dělat bázlivku...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2015 07:21
- Nahlásit

Xerxová
brrr teda u vas pekna klendra.

Tak si to odpoledne mooooc uzijte

Darenka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2015 10:33
- Nahlásit

Zdravíčko při neděli
Dnes to vypadá na krásné počasí. Vařit nemusím, bo jsme zvaní a svítíčko sluní, takže po obědě rovnou směr zahrádka. Včera bylo sice nevlídno. Na svod jsem vytáhla vyprané a už uložené zimní oblečení, protože bylo zima, chvíli pršelo, chvíli padala krupice. Byla jsem za společnici mámě Almě, dcerka se sváděla na svodu. Bylo to asi 20 pejsků, většinou němečtí ohaři, pár špringlů, jezevčíků a pak malá rasa, kterou neznám. Maďárci chyběli.
Byl i Astor, Almyn synek, který už je v roce stejně velký jako mamka. Abby je střízlík. Po svodu jsme šli na louku a nechali pséky vylítat. Na Abby nikdo z přítomných nemá. Je to anděl s ďáblem v těle a nandá to i stejně starému, ale mohutnějšímu bráchovi. Krásně jsem si to užila. Nevadí, že jsem přišla domů jako dobytek omatlaná od bláta od hlavy až k patě. Něco zvládla pračka a zbytek vana
Mějte krásnou neděli.

birma
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2015 11:17
- Nahlásit

Máme po "návštěvě" kamarádky, ta celou dobu chválila, jak je Adam hodnej a milej a to mě úplně hřeje teď jsme si dali s Adámkem trénink za barákem a procházela známá s buldočkou, tak se spolu řádně vyřádili akorát buldočka se chvilkama bála, že je Adam velkej a Adam se chvílema bál, protože ona má placatej nos, poulí na něj oči a je jako malej bleskurychlej tank, byli děsně vtipní
Po obědě se konečně pojedu podívat na ty kvalifikačky, už se těším

birma
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2015 12:23
- Nahlásit

Tak prd. Jsem zjistila, že tam mám na nic dostupnost. Jdu radši dělat něco užitečnýho

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2015 15:51
- Nahlásit

tak máme skoro mrtvého psa. Dvě a půl hodiny trysku s Lojzou - a pozor!! - i s Matýskem. Chlapec šedivá sedmiměsíční totiž začal komunikaci tam, kde minule skončil - tudíž na nás dva s Pepou se nevrčí, ba co víc, můžeme hladit. A drbat. Před Nightem se nelehá, jen se přikrčí... a když ho naše obluda mine, popoběhne za ní. Dokonce trubka maličkej (šedesátikilovej) zkoušel kousat Najta do ocásku, eventuálně štípat do zadku. Sice jsou to zvláštní první pokusy o komunikaci - ale Najťoun to přecházel a měl radost, že se Mates zapojuje. Ke konci dokonce oba chvilku nesli jeden klacek (no spíš kládu).
Najt byl ovladatelnější než minule, Mates byl výrazně lepší než minule a Lojza je prostě Lojza
Celou dobu s náma tentokrát šla i "malá panička" - až o prázdninách jí bude pět - a stačila tempu. Prostě sportovní rodiče mají sportovní mládě.

birma
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2015 17:02
- Nahlásit

Adam se tváří, že mu přestávaj vadit cyklisti. Zatím zkoušíme v bezpečné vzdálenosti a na vodítku, ale je to super pokrok. Jestli to takhle půjde dál, tak aleluja!

Xerxová
To zní skvěle!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2015 17:18
- Nahlásit

birma
tyjo, to je adam dkvelej, ze ta tvoje prace s nim ms vysledky az takvyhle

darenka
tak to zni skvele, sis to mooc uzila a na zahradce taky dneska doufam bude krasne

xerxova
tak to je skvely ze si najt takhle uziva s partakama

dneska vylet supr, to pocasi na jednicku

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2015 19:53
- Nahlásit

koukám všichni si užili bezva neděli, tady taky bylo pěkně, líp než včera, ale já nic extra
za to jsem málem umřela smíchy, když přijela tetka a vyprávěla, jak si pozvala odborníka na čištění odpadu a odborník tam nalil kyselinu a následné vybublání mu sežralo kalhoty i s ponožkama, takže při komentu A tak mi tam zůstal jen v trenkách, jsem už fakt byla pod stolem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2015 20:37
- Nahlásit

Maya
se ti nedivim, borec asi hustej

doufam, ze Vero dorazila dobre domu, pac ji tech 20nestacilo a jeste si dala prodlouzeni
fotky z dneska

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2015 20:58
- Nahlásit

čaj krásné fotky - Pálava se nám moc líbí a prochodili jsme ji křížem krážem (pravda - není to nejrozsáhlejší pohoří ) - ale naposled jsme tam byli už dáááávno - asi tak před dvaceti lety

birma
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2015 21:03
- Nahlásit

cernej caj
Pár metrů od naší psí louky jsou toitoiky. Dneska z jedný z nich vytahovali mrtvolu prej. Máme to tak 300 m od baráku a odíme okolo každý ráno…

to je adam dkvele
To je začínám skoro věřit, že jednou bude moct bejt na cyklostezkách bez vodítka
fotky z dneska
To je krása! Skoro jsem zaslzela, jak bych někam vyrazila při pohledu na ty tvý fotky.

Maya
tak mi tam zůstal jen v trenkách, jsem už fakt byla pod stolem
Uáaaaaaaaaaaa

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2015 06:30
- Nahlásit

birma Adam je jednička

maya čistič odpadů byl zdá se šikula

Psisko ještě chrápe nahlas - zdá se, že víkend proběhl dle jeho gusta. V sobotu dlouho ve sněhu v Jizerkách, v neděli ráno krátká lesoparková a odpoledne dlouhá psolítací...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2015 06:34
- Nahlásit

birma
teda ty bydlis v pekne divojym koncu prahy...

xerxova
jj, palavaje pidi ale nam z placatyho brna to staci

tak to je supr ze psisko chrape po vikendu. taky bych chrapala

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2015 08:50
- Nahlásit

cernej caj
pěkný fotky, ty kytky ti jdou, co je to za zříceninu?
birma
neměla tys nějakou mrtvolu už někde dřív?

se máte s těma procházkama, si snad budu muset koupit dalšího psa nebo co

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2015 08:55
- Nahlásit

Maya
to prvni jsou divci hrady (devicky) a to druhy sirotci hradek. sem to tam popisovala

jj, mela a mozna dokonce nekde mela i jen ruku ci co, birma tohle asi nejak pritahuje chudak

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2015 08:59
- Nahlásit

cernej caj
aha, já mám ty popisky schovaný dole a musím k nim rolovat, tak jsem si jich nevšimla a myslela jsem, že to máš bez popisků, blbej širokoúhlej monitor, na tom starým čtvercatým jsem to viděla v pohodě

birma
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2015 09:00
- Nahlásit

Maya
neměla tys nějakou mrtvolu už někde dřív?
už několik právě asi se začnu vyhejbat sama sobě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2015 09:21
- Nahlásit

Maya
tak ctrl a -

birma
mozna to je jen casti prahy

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2015 09:26
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

Fčéra byl krásnej den Alberti.A dneska taky asi bude, ale to je nám prt platný, když jsme v prasí. Ale fčéra, fčéra jsme v prasí nebýýýli a měli jsme se takhle kytkově

aneb tulipánky kterým říkám jahodovo-smetanová zmrzka

a sasankýýýý

a narciskýý

a rozkvetlej špendlik

a rozkvetlá forzajtyje:

a kvetoucí květina z nejkrásnějších - moje Bubíííííííííí:

a zasejc jsme viděli s Rumíčkem bílou srnku. A opravdu špatně vidí. Byly tentokrát s tou druhou jen ve dvou a ještě byly každá kousek od sebe, když jí odběhla kámoška, nevěděla bílá vůbec co se děje a protože tu druhou ztratila z dohledu, běžela prostě na místo, kde se schovává asi pravidelně /i jsem ji tam tehdy viděla prvně, vyběhla odtamtud/

A teď vám milé děti povím pohádku, proč je důležité, aby vaši pejsci byli dobře vychovaní a poslouchali vás. Nikdy totiž, milé děti, nevíte, kdy to budete potřebovat. Jako třeba zrovinka Brtnik v neděli ráno. Vzal pejsky na procházku a šli spolu do polí. Prošli rozkvetlou úvozovou cestou a když vešli hned na okraj pole, uviděli všichni jak se v trávě motá ptáček. Bubí vzorně nedělala nic a Rumíček se rozeběhl. I zavolal na něj páník a Rumíček ho poslechl a zapikolikoval se na místě. Páník šel a chytil ptáčka. A zjistil že má hrozně moc zraněnou nožičku, skoro utrženou jakýmsi provázkem. Byl moc rád, že ho pejskové poslechli a ptáčkovi neublížili, protože ptáček by nemohl uletět. A tak vzal Brtnik zraněného drozda k nám domů, kde jsme ho ubytovali do krabičky, zavolali záchrannou stanici a ti si ho odvezli. Zkusím vypátrat jak to nakonec s drozdem dopadlo. Tady vidíte milé děti, jak je důležité, aby pejskové poslouchali, co se jim říká, protože kdyby ne, už by tady drozd nebyl. Stejně jako ten malej vrabec pomatenej, kterej se včera odpoledne katapultoval do záhonu, kde jsem pracovala. Rumíčkovi, který mě dozoroval, téměř pod nos. I tady stačilo jedno zavolání a Rumíček poslechnul.

a teď jdu dočíst co jste tu vyráběly/ i vy.

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2015 09:26
- Nahlásit

birma
kam že se to budeš stěhovat? doufám, že ne k nám, já žádný mrtvoly nechci
cernej caj
ale tak to já zaroluju kolečkem, ale musí mě to napadnout žejo

může se člověk blbej na jazyky jako já učit dva jazyky najednou? jako tak nějak by se mi občas šiklo umět švédsky to nemůžou švédové mluvit anglicky a nebo aspoň finsky???

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2015 09:31
- Nahlásit

PetraK
a fotka bílý srnky zase nic? vždyť si říkala, že už nosíš mobil
Rumíček je šikulka, tak musíš doufat, že v záchranný stanici opravdu zachraňujou
já taky jednou volala na labuťátko, bohužel to nedopadlo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2015 09:34
- Nahlásit

PetraK
krasna zahradka a fakt skvely zachranci ste, to klobouk dolu

a bubi je hrozne roztomila na ty fotce

Maya
ja su tupa, me nejde ani aj, ty to zmaknes

birma
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2015 09:35
- Nahlásit

cernej caj
mozna to je jen casti prahy
nebo prostě ve městě s takovym množstvim lidí musej ty lidi logicky občas humřít a holt si toho člověk spíš všimne, když to má před nosem. (a třeba o dvou včetně tý včerejší bych vůbec nevěděla, nenarazit na to známá a nevlepit to na FB)...

PetraK
zase krásavý zážitky pani! Čirá závist. Snad drozdovi pomůžou v záchranný stanici.

Maya
kam že se to budeš stěhovat? doufám, že ne k nám
neboj k vám je to dost nepravděpodobný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2015 09:41
- Nahlásit

birma
ze, maya basni vo bobrech a to myslim vydesi kazdyho

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2015 09:45
- Nahlásit

cernej caj

fotky ze zdaru z minulyho tydne

ale to je krása!!! moc povedený

bylo to tam moc krasny

a to ale dost věřím!! fakt krásný.

Fifi

cernej caj
takze des oprasit lizeeee?
Cajdo, cajdo

straaašlivá představa!! já miluju ty jeji mobilní zprávy

Fajka
chce dát na zeď chlapa v červenejch kalhotách

viď? když by si tam mohla dát chlapa v červený kšiltofce

Xerxová
tři dnešní dopolední nověsněžné..

a ta prostřední, ta je strašlivááááááááááááááááá!!

<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání