| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 15:15
- Nahlásit
testík zábavný se zvířátkama http://www.blogthings.com/keystoyourheartquiz/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 15:15
- Nahlásit
PetraK birma Maya
tvl jak to ze pred minutou bylo 14h a nez se nadeju tak je 15h a ja musim bezeeeeeeeet
tak si to uzijte
birma
to proto ze sem v tom softu nenasla lepsi skrin, ktere by sli aspon trochu modifikovat rozmery onai ta skrin vpravo od postele bude spis policka u postele nez skrin
Maya
kdyz ja se bojim, ze by to na ty studeny zdi plesnivelo pac je venkovni a uz sme tam problemy meli...
PetraK
okna na jih, takze to vychazi, hlava sever, nohy jih navic su na hlavni silnici, mam zatazeno celej den at mi lidi z kamionu necumi do zaludku
sedacka - zadna telka nic nebude, bude tam pro valeni muze a kdyz prijde navsteva, vytahne se koberec a taburety se nahazi na zem a navsteva si sedne na gauc gauc se muze dat ale i mezi dvere a venkovni zed s oknem, no, ale to by asi bylo dementnejsi... telku nemame a to bily cosi je muj neumely kruh r=170cm kolem tyce
Fifi
teda ndeska my spime a a ag je vegetarianka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 15:16
- Nahlásit
birma
přepokládám, že čaj bude mít normální skříně, který jen ten program v daný velikosti neumí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 15:19
- Nahlásit
cernej caj
tak jestli neplánujete telku, tak je to v pohodě, nebylo tam někde piáno ještě původně?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 15:19
- Nahlásit
cernej caj
teda ndeska my spime a a ag je vegetarianka
Az tak ne, rano pred praskama spucla vareny jatro. Zeleninu ona rada, jen me prekvapila jeji volba.
A jinak peknej vikend vsem.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 15:21
- Nahlásit
cernej caj
tvl jak to ze pred minutou bylo 14h a nez se nadeju tak je 15h a ja musim bezeeeeeeeet
závidim, já koukala před hodinou a bylo 15:20
Maya
přepokládám, že čaj bude mít normální skříně, který jen ten program v daný velikosti neumí
jen jestli od člověka, co má přes půl obejváku tyč na tancování se můžeš dočkat věcí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 15:24
- Nahlásit
birma
myslím, že celkem srozumitelný, i Chorvati maj smysl pro humor
https://www.facebook.com/hrvatskiliberland/posts/9 57970707555399
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 15:25
- Nahlásit
birma
od člověka, co má přes půl obejváku tyč na tancování se můžeš dočkat věcí
to je pravda
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 15:32
- Nahlásit
Maya
ten zvířecí testík mi tak úplně nevyšel
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 15:35
- Nahlásit
puberťák
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 15:44
- Nahlásit
birma
a za minutu 15.22 co
fifi
taky si uzijte vikend
maya
jj, piano bude asi u zdi u konferencaķu I kdyz tajne doufam ze ho muz necha v jihlave 7kytae a aparat staci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 20:43
- Nahlásit
Mám lampičku, je super a fakt i dobíjí, už to zkouším na telefonu.
Taky jsem si objednala tričko z metal shopu a poslali mi o číslo větší, jako vracet ho nebudu, ale už jsem jim poslala mail, aby věděli jak mě zklamali.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2015 06:50
- Nahlásit
maya
taktna prd...
jo ta lampicka zni fakt skvele, taky zvazuju. co teplota rtihi svetla?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2015 09:03
- Nahlásit
Asi už bych si měla zvyknout, že se lidi, co jsem roky neviděla, ptaj spíš na Adama než na mě, co? nicméně jsem zjistila, že spolužáci jsou bábofky, páč se mnou nikdo nechce na Bludnou psici
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2015 10:52
- Nahlásit
Střídá se sluníčko a mraky, vítr je ledový. V noci tady sprchlo, ale jen o kousek výš nasněžilo. Takže jsme si vyšlápli místo výletu někam dál jen na Milíř (kousek za vrátka) a NIght si užil oblíbené sněhové šílení - řádil jak pablb. Dvě a kus hodiny v lese - hezké vyvětrání...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2015 11:43
- Nahlásit
Musim vychválit Adama - byli jsme na nákupu a vůbec jsem si nevšimla, že máme v zádech běžce, kterej to vzal místo kolem mě, kde bylo hafo prostoru, necelý půlmetr kolem Adámka a on nic
Tak mám velké převeliké dilema - jsou propozice na Psymorfův dt - pojedem tam na slibovanou rovinku nebo na psici do jizerek?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2015 11:52
- Nahlásit
jsem koukla na předběžné propozice Psice - Hejnická strana hor je krásná - srázy skalnaté, stoupání děsná, vodopády, skaliska, vyhlídky... myslím, že stoupáníčka kolem Štolpichů budou výživná
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2015 12:22
- Nahlásit
Xerxová
Děkuju, usnadnilas mi to pojedem na Voka a psici dáme příští rok, pokud se mi podaří nahnat fyzičku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2015 12:32
- Nahlásit
ale já tě nechtěla odradit. Jizerky jsou nejhezčí... Pravda - tady je jasně vidět, jak vysoko je první kopec na Hejnicema... To je pohled z Ořešníku...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2015 12:37
- Nahlásit
Xerxová
Nj tak asi letos nemusím mít všechno
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2015 12:46
- Nahlásit
birma
psice musi byt krasna ale psymorf yo bude mit adi lepsi krz teren. me se to nehodi ale mrknu aspon na web
xerxova
taky ste si to pekne uxilia vcera si evidentne prezila
zdravotnivh 12km supr, mraky crrny se trda honili acrano I dprchlo ale klimatexi vesticka je fajn proti vetru
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2015 12:50
- Nahlásit
cernej caj
Psymorf slibuje rovinku a web má vychytanej včetně objednání jídla
zdravotnivh 12km supr,
Tak to je supr, že ste si to užili. Fotky budou?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2015 12:54
- Nahlásit
birma
dneska bez fotaku,ale zitra ho beru a budou z palavy
jedte budublitovat ze na voka nepojefu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2015 12:57
- Nahlásit
cernej caj
jedte budublitovat ze na voka nepojefu
já si říkám, že pokud je to fakt rovinka, tak to zkusim odťapat sama, když se mnou nikdo nechce. Kopečky bych nedala, ale rovinku bych mohla zvládnout.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2015 13:05
- Nahlásit
birma
uvidis, da se to. ja dla 2x prvnu drn longu sama (v obou pripadech sem dala cca 43km) a kvuli kolenu nepokracovala, tak se to taky crlkem da, neni tovono ale zvladned to a obcas po ceste nekohi chytis
to je adi ten vikend co su s kolegou na ty sumave...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2015 14:45
- Nahlásit
cernej caj
da se to. ja dla 2x prvnu drn longu sama (v obou pripadech sem dala cca 43km) a kvuli kolenu nepokracovala, tak se to taky crlkem da, neni tovono ale zvladned to a obcas po ceste nekohi chytis
já asi nechytim vůůbec nikoho leda by šel zas ten týpek, co jsme se nim pořád míjeli na šlapkách, protože sice chodil rychlejc, ale zas hodně četl a tak měl větší zdržení v knihovnách Rozhodně je dobrý, že má psymorf odvoz jen do 20:00, takže by nehrozilo, že bych se nechala odvézt kvůli zhroucení se z osamělýho bivaku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2015 16:03
- Nahlásit
birma
tak si pred bivakem das vydatnejsi knizku
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2015 16:05
- Nahlásit
cernej caj
tak si pred bivakem das vydatnejsi knizku
to je fakt tu poslední, co jsem měla s sebou, jsme nevypily ve třech, tentokrát bych ji měla jen pro sebe
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2015 16:16
- Nahlásit
denyky
máš emila
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2015 16:17
- Nahlásit
birma
tak vidis
ale I na toulovci nas predchazelo dost ludi bys urco vecer nekoho chytila.
potrebujusikoupit kratasy. neco jako spodary s nohavickou velky. asi sem zjistila, ze vsude maj jen moc dlouhy anebo za litr. budu muset doma zhavit internety clovek je 30let odpurce kratasu, nenosi nic nad kolena az na vyjimky jednou za rok kdy se to jinak neda a ted takovej skok
|