| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 15:02
- Nahlásit
Brut Vnoučkovi přeji hodně zdraví a úsměvů. A hlavně aby se situace kolem jeho rodičů usadila
birma tak snad díra po zubu nebude zlobit a zítra bude líp a za pár dní o tom nebudeš vědět. Já jsem chudozubá, osmičky nemám (ani sestra) - dělám si vždy srandu, že jsme vývojově vyšší druh Homa...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 15:17
- Nahlásit
Xerxová
děkuju. Zatím jsem s hojením v tomhle směru neměla problém, tak snad to vydrží
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 15:23
- Nahlásit
birma
myslíš, že na hluchýho molosse by to taky fungovalo?
tak tam můžeš vystřelit z houfnice jen jí musíš směřovat tím směrem kde moloss stojí, aby k němu došla zvuková vlna ale, zároveň nemířit na molosse, aby sis ho nezastřelila, páč pak bys neměla s kým hrát.
schovku nějak zaškatulkovanou
všechno jde modifikovat Třeba s Ešusem jsme hrávali úplně nejprostší variantu hry na "schovku", kdy to schovka ani nebyla. Prostě jsem jen dělala, že ho nevidím a "hledala" ho - jako by schovka na ruby, nepřivolávala jsem ho, jen jsem prostě někde na zahradě zavolala "Kdepak je asi ten hošíček, kde může beeeeÉÉJt?" nemusel vůbec přijít, kdyby nechtěl, ale von zas nevěděl, co bude pak následovat, jestli se třeba nepoperem, jestli se nebudem honit po trávníku, nedostane piškůta.......... prostě by o něco přišel, takže okamžitě bylo slyšet zahrábnutí po kamení na cestičkách a už jel. Když se o mě zastavil, dělala jsem že ho nevidím, zlobila jsem ho, říkala jsem dál, kdeže ten hošíček je, že ho nevidím.... no hovadiny a von mě celou dobu s držkou rozsemátou přesvědčoval, že sem blbá, když ho nevidim, ani když mi skáče po hlavě.
mně jde primárně o udržení jejich pozornosti na mě. Ne furt, to ne, ale... aby si nikdá nebyli jistí o co můžou přijít a taky mě to dost baví.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 15:30
- Nahlásit
PetraK
tak tam můžeš vystřelit z houfnice
teď už nemůžu, už bych mu mohla střílet akorát nad hrobečkem. Ale jestli se mi dostane do ruky (a fakt doufám, že ne) další hluchej moloss, tak vyzkoušim
všechno jde modifikovat
jasný jen že prostě to mám nějak zařazený qa vůůůůbec mě nenapadlo na toho psa třá hvízdnout, víš?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 15:35
- Nahlásit
birma
teď už nemůžu, už bych mu mohla střílet akorát nad hrobečkem.
já vím, to bylo jen řešení na vznesenej dotaz
tak vyzkoušim
myslím, že v tomto případku je vibrující obojek, trochu praktičtější řešení, než s sebou tahat houfnici
ůůůůbec mě nenapadlo na toho psa třá hvízdnout, víš?
jen tichounce, ne jako upozornění, že ho volám, spíš jako - hele a kde vona je, páč jasně, že když já si kutám v záhoně a psi si kutěj něco na zahradě naší rozměrný, tak bych v tom křoví mohla sedět taky pěkně dlouho, páč můžou bejt s Brtnikem a kontrolovat výkopový práce, takhle jim něco zašimrá o ušiska a je sranda je z krytu pozorovat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 16:03
- Nahlásit
"Miláčku, jsi dostatečně snášenlivý?" "Ano, samozřejmě." "Tak prosím snes dolů do popelnic odpadky."
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 16:09
- Nahlásit
PetraK
to je dobrý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 16:10
- Nahlásit
Maya
já se taky pobavila, tak jsem se musela podělit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 16:15
- Nahlásit
já poslední dobou nacházím akorát blbý fóry
A Czech goes to the optician who shows him a card with the letters
C Z W X N Q S T A C Z
"Can you read this?" the optician asks.
"Read it?" the Czech replies, "I even know the guy."
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 16:19
- Nahlásit
PetraK
Telefon mi píše, že ti mám sdělit, že fronta se posunula, a jsi již 507 v pořadí.
Přiznávám bez mučení, že vůbec netuším, proč stojíš v nějaké frontě, páč to jsem si, já hloupá, do svého chytrého telefonu nenapsala
(týkalo se to nějaké diskuse před časem)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 16:24
- Nahlásit
kachna_
: jdu si tam stoupnout, ale vůbec nevim co přivezli????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 16:25
- Nahlásit
Maya
jsem stupid. Přeloženo, leč nepochopeno, dnešní mozková aktivita nula
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 16:32
- Nahlásit
Přeloženo, leč nepochopeno
nápodobně
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 16:32
- Nahlásit
PetraK
: jdu si tam stoupnout, ale vůbec nevim co přivezli????
to já taky ne, snad je to aspoň zadara
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 17:38
- Nahlásit
kdyby tam usto cecga dali polaka, asi by ten vtip vyznel vtipnejc (asi to chapu tak ze to "precte" ne po pismenkach ale jako slovo)
petrak
se zeptam muze jestli je dnasenlivej
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 18:57
- Nahlásit
Brut
Krasny prvni prichozeniny vnouckovi! At se mu ten zivot do budoucna ubira jen tou spravnou cestou.
Co bylo Alusce?
PetraK
Moc peknej clanek si sepsala, paninko. Mas proste strevo, psaci. Mel by clanek jit do sveta i jinde, nedumalas, treba ho nabidnout sem, aby ho umistil admin do clanku na uvodni stranu? Neb by to pro furu lidi bylo hodnotny cteni.
birma
Jeste slinis? nebo uz to prislo k sobe a boli? Brzky uzdraveni preju!
A kde je vlkovic, uz ji sezrali kavkazani?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 19:13
- Nahlásit
Fifi
Už jsem na ibalginu, takže nebolí děkuju
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 19:20
- Nahlásit
PetraK
Vero
cernej caj
je to vtip na téma toho, že čeština jako jeden z mála jazyků na světě, má slova bez samohlásek, který jsou pro cizince, zvláště anglicky mluvící, nevyslovitelný
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 19:22
- Nahlásit
Fifi
na fb by si to přečetlo víc lidí, však může založit profil třeba Rumíčkovi nebo Bubici a tam to dávat, přínosný by to určitě bylo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 19:34
- Nahlásit
Maya
na fb by si to přečetlo víc lidí,
A kdyz nechce nekdo FB?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 19:45
- Nahlásit
Rumštajn!
kdybych vás chtěla dočíst tak si musím vzít dofču drásalky !
Maya
může založit profil třeba Rumíčkovi nebo Bubici
já mám pocit že už to bud nejde a nebo ho časem smáznou..už to musí bejt na člověka..
spousta lidí co mělo FB na chovku řešilo že jim ten profil byl smazán...
Fifi
A kdyz nechce nekdo FB
přesnééééé, ať si ho narvou někam !
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 19:50
- Nahlásit
Fifi
A kde je vlkovic, uz ji sezrali kavkazani?
ale nesežrali....myslím že špatná pověst kavkazanů je naprosto neopodstatněná neb jsou to miláááááášci...vlkovic nemá čas, vlkovic opět musí chodit do práce...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 19:51
- Nahlásit
Fajka
už to bud nejde a nebo ho časem smáznou..už to musí bejt na člověka..
Na člověka musí bejt člověčí, ale může je založit třeba jako veřejně známou osobnost nebo cokoliv jinýho
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 19:53
- Nahlásit
birma
nebo cokoliv jinýho
no ale já jsem právě zaznamenala spoustu případů chovek kterejm to smázli z toho důvodu že to musí bejt jen na člověka na jeden Xicht... tak nevim
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 20:00
- Nahlásit
vlk
vlkovic nemá čas, vlkovic opět musí chodit do práce...
Chudaky vlkovic. Aby ji zase packa nezacla bolet.
myslím že špatná pověst kavkazanů je naprosto neopodstatněná neb jsou to miláááááášci
Ja ti to verim, ale s fotkama uchechtany madamme a podpantoflakovyho Asoka by se tomu verilo lip.
Fajka
přesnééééé, ať si ho narvou někam !
Pssst, tady to chytli uz skorem vsichni.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 20:06
- Nahlásit
Fifi
Ja ti to verim, ale s fotkama uchechtany madamme a podpantoflakovyho Asoka by se tomu verilo lip
foťák odjel na sraz motorkářů, až se vrátí, tak zas cosik fotnu...ale zatím žádnej problém...se šibstvem se Amina teda moc nesnese, ale venku při míjení plotů s malými uječenými pejsky už nedělá takový cirkus, jak ze začátku...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 20:09
- Nahlásit
Fajka
zaznamenala spoustu případů chovek kterejm to smázli z toho důvodu že to musí bejt jen na člověka na jeden Xicht...
to jo, když založíš profil, tak ten musí bejt člověk, ale jako ten člověk (kterej tam nemusí mít fotku ani žádný údaje a nikdo tě nenutí tam nic psát) můžeš založit stránku jako cokoliv (firma, osobnost....) a ta může bejt o čemkoliv
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 20:12
- Nahlásit
vlk
tak zas cosik fotnu..
A to budes hodna.
se šibstvem se Amina teda moc nesnese, ale venku při míjení plotů s malými uječenými pejsky už nedělá takový cirkus, jak ze začátku...
Tak hlavni, ze zustala zlatickem vuci vam, se sibstvem se to dalo cekat. A po par mesicich, kdo vi, treba ji bude sibstvo skakat po hrbete. Haranicko se dostavilo nebo si to rozmyslela?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 20:16
- Nahlásit
Fifi
ak hlavni, ze zustala zlatickem vuci vam
zvláštní, ale ona je celkem zlatíčko vůči všem lidem.....jsme byli očkovat a veta málem upusinkovala k smrti....
Haranicko se dostavilo nebo si to rozmyslela?
zatím nic...ale kotec je dobudován a připraven k použití...Amina do něj sama a dobrovolně chodí vyspávat..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 20:17
- Nahlásit
birma
můžeš založit stránku jako cokoliv (firma, osobnost....) a ta může bejt o čemkoliv
jako jaá nevim, a je mě to fuk vlastně ale pak teda nechápu roč to těm chovkám rušej
ale jen mě to utvrzuje v tom že tam fakt néééé
Jako ted jsem viděla počasí..ono má fakt sněžit zase o víkendu??? mě klepne už... lyže už sem uložila
|