| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 07:24
- Nahlásit
Janiii
drzim palce, myslim na vas ale sem myslela, ze to je rychlejsi akce teda, vzhledem k tomu ze nas bude brzo cekat taky tak at se vam vyhnou vsechny deste
Fajka
me taky zarizly ucet pac sem tam nemela realny jmeno a nemela sem tam svuj ksicht... pac me nekdo nabonzoval a pritom to tak ma vetsina fb uzivatelu
kachna_
ilustratora na logo mooooozna sezenu, kdyz by teda byla predstava
Aspoň bychom měli připravenou půdu pro případ, že tady tu diskusi pro nezájem zrušej
tj, nejaky vlastni forum (ale mam kamarada co by umel rozjet asi php bb forum, a kam to nasadit uz by taky nebyl problem)
denyk
ste tam mmeli echt kosu teda
vlk
ty cichas kdy se o tobe nekdo zmini a hned ses tu tak supr, ze si u vas tak dobre zvykla a kotec je OK a siby se snad poddaj, ale kdyz ne, pocitali ste s tim, ze... snad ruka OK...
PetraK
sem si pocetla rano v buse, fakt moc hezky krasne si to napsala a urcite to muze oslovit vic lidi, co o tom tak nepremysli - nemaj zdroje, nenapadne je to - a pritom kdyz jim to nekdo rekne, jasave se do toho pohrnou.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 07:25
- Nahlásit
Maya
pravda je, že se ráda pokoukám na psiska ze zahraničí třeba a tak, nemusím to hledat, samo mi to tam naskáče, jen se kouknu a tak
jo, tohle mě těší taky, že mi tam vyskakuje Batynčina chovka a můžu se kochat
samoprezentace
mně to přijde dost nebezpečný, zneužitelný na všech frontách
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 08:06
- Nahlásit
cernej caj
drzim palce, myslim na vas ale sem myslela, ze to je rychlejsi akce teda
300m2 plocha, v sobotu tu bylo 10chlapů, v neděli 7, přes týden se dělaly dodělávky latí, okapů, dneska komíny a zítra pokládání tašek ... firma by to možná zvládla rychleji, nevím, nezjišťovala jsem, páč na ni nejsou prachy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 08:16
- Nahlásit
Janiii
ty jo, to je akce jak blázen, tady teda prší, tak doufám, že k vám to ještě nedorazilo
kachna_
jo, to jo, proto mě by ani nenapadlo dávat tam osobní věci a vůbec nechápu, jak tam někdo může postovat svoje děti a podobný věci, byť i jen pro přátele, stačí když to někdo sdílí a už to vidí mraky cizejch lidí
proto já se omezuju na fotky zvířat a přírody a tak a tím to hasne
všechno se dá používat s rozumem, i fb
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 08:51
- Nahlásit
Janiii
tak to je pekna strecha, tak at to uz mate z krku ja to budu muset resit pres firmu pac ja se vidim jak lezu po strese a pokladam si nejaky tasky s mym strachem z vysek ale tak to ste na druhou stranu fakt rychlici, ze si to delate sami tak to budete mit rychle hotovy
Maya
muzes mit nastaveny i omezeni na sdileni, ze to uz kamaradi kamaradu neuvidi, ale tak jakej je rozdil kdyz sis to dala pred 10ti rokama na lide.cz do profilu.. zadnej...
ja teda fb se obavam pouzivam s min rozumem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 08:53
- Nahlásit
navic v mym pripade si tomuze kazdej prohldnout na webu, sice tam nikdo nechodi ale kdyby chtel
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 08:54
- Nahlásit
kachna_
já jsem v tomhle dost mimo, naprosto nechápu, co by kdo mohl zneužít na informaci, kde jsem byla o víkendu nebo s kym kdo chodí. Vždyť to většinou nezajímá ani ty přátele, natož někoho dalšího
Maya
nechápu, jak tam někdo může postovat svoje děti a podobný věci, byť i jen pro přátele, stačí když to někdo sdílí a už to vidí mraky cizejch lidí
nevidí, když máš nastavený, že jen pro přátele, tak ostatní uviděj akorát to, že kvůli nastavení soukromí nemůžou obsah zobrazit. Samozřejmě věřim tomu, že kdejakej hacker se k tomu dostane, ale zas proč by to kdo dělal, když podobnej věcí najde mraky i bez práce.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 09:00
- Nahlásit
birma
já jsem v tomhle dost mimo, naprosto nechápu, co by kdo mohl zneužít na informaci, kde jsem byla o víkendu nebo s kym kdo chodí. Vždyť to většinou nezajímá ani ty přátele, natož někoho dalšího
castecne jo, druha vec je ze asi nektery maminky netusi ze nad jejich nahejma detma onanujou pedofilove a ze si (v ameru bezna praxe) zamestnavatel najde tvuj profil na fb a kdyz mas kazdej vidkend parbu a ozraly statusy, asi moc sanci mit nebudes.
ALe v principu taky nechapu, co by na tom kdo zneuzil.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 09:04
- Nahlásit
cernej caj
druha vec je ze asi nektery maminky netusi ze nad jejich nahejma detma onanujou pedofilove a ze si (v ameru bezna praxe) zamestnavatel najde tvuj profil na fb a kdyz mas kazdej vidkend parbu a ozraly statusy, asi moc sanci mit nebudes
Tak jasně, člověk u toho musí používat mozek, stejně tak nebude člověk šířit do světa, že odjíždí na dva měsíce pryč a nechává za sebou prázdnej byt s vybavením za tři mega a půl milionem zašitym v madraci. Ale to že nenapíšu nikdy nic jen aby to nikdo nezneužil mi přijde jako druhej extrém.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 09:12
- Nahlásit
birma
tak to urcite. Pouziti s rozmyslem proste nemuze nikoho poskodit a v principu to je skvely na sdileni informaci
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 09:13
- Nahlásit
divili byste se, jak je slavný tohle forum a kolik lidí ho čte to by člověk fakt nemohl psát nikam nic
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 09:17
- Nahlásit
birma
nevidí, když máš nastavený, že jen pro přátele, tak ostatní uviděj akorát to, že kvůli nastavení soukromí nemůžou obsah zobrazit
ale když to ten tvůj přítel, který to vidí, sdílí, vidí to zase jeho přátelé, které už nemusí bejt tvými přáteli
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 09:18
- Nahlásit
Maya
když to ten tvůj přítel, který to vidí, sdílí, vidí to zase jeho přátelé, které už nemusí bejt tvými přáteli
ne nevidí
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 09:25
- Nahlásit
Problém je, když narazíte na nepřítele/úchyla, kterej se vám rozhodne škodit, to se hackne, kam může, a využije, co může.
Takhle před léty dopadl kamarád a hacknutej měl mail... takže konstatoval, že ani do toho emila by čék neměl asi psát věci, co by nechtěl mít veřejný.
Jinak normálního čéka opravdu zajímat nebude, kdo kde s kým byl v neděli.
Co z toho teda plyne za závěr, nevim.
Snad že bejt dítě matky, co mě strká nahatou na FB, tak jsem nasratá, až mi to začne rozum brát- že se mě nikdo neptal. Nahatýho manžela tam tatáž osoba asi nedá, páč by se nasral.
Proč myslíte,že bys e to tady mělo rušit?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 09:31
- Nahlásit
Janiii
no nekdy si rikam, ze asi hoooodne lidi podle tech cisel
Vero
Problém je, když narazíte na nepřítele/úchyla, kterej se vám rozhodne škodit, to se hackne, kam může, a využije, co může.
tj, tohle asi je riziko, no - ale tak nastesti vetsina normalnich lidi snad takovy lidi v okoli nema
Proč myslíte,že bys e to tady mělo rušit?
tak ja myslim, ze nikdo nepredpoklada, ze se to tu zrusi - ale tim, ze se fakt dneska vsecko stehuje na fb a nektery diskuzni fora, hlavne mensi, proste umiraj, tak se nam to za par let proste muze taky stat.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 09:50
- Nahlásit
birma
ne nevidí
vidí, ověřeno, ale popravdě ani bych se nedivila, že někdo nebo u někoho jo a u jiného ne, protože v tomto směru funguje fb dost chaoticky a spolehnout se na to nedá
Vero
ono nemusí ani přímo hacknout, teď nedávno jsem byla svědkem jak si lidi dost podali jednu holku kvůli kravině v komentech a myslím, že psychicky něco takového člověka taky dost zdrbne
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 09:55
- Nahlásit
cernej caj
no echt kosu, ono v 17:30 už moc teplo není natož ve stínu u potoka .
Janiii
divili byste se, jak je slavný tohle forum a kolik lidí ho čte
no to jsem zjistila když jsem sem dávala odkaz na rajče - fotky s orlama, shlédlo je přes 200 lidí . Jako vím, že se někdo podívá víckrát, ale stejně....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 10:01
- Nahlásit
Maya
všechno se dá používat s rozumem, i fb
mám na to stejný názor
My jsme si zrušili veřejný fórum na Livingu, lezlo tam
dost lidí s blbejma kecama a je to asi 4 roky co jsme si založili
neveřejný na weeku.
prší? U nás ani kapka, ani včera ani dnes
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 10:01
- Nahlásit
Maya
vidí, ověřeno
a nebylo to nastavení přátelé a přátelé přátel? Protože já mám ověřeno, že když nasdílím fotky z čundru od Katky, tak je mí přátelé neviděj...
teď nedávno jsem byla svědkem jak si lidi dost podali jednu holku kvůli kravině v komentech a myslím, že psychicky něco takového člověka taky dost zdrbne
ale tak to neni jen na FB, to je na všech fórech a člověk vyjadřující svůj názor na netu s tím asi musí počítat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 10:02
- Nahlásit
denyk
tady bylo vcera fakt teplo i kolem 8h sem byla az prekvapena
Jako vím, že se někdo podívá víckrát, ale stejně....
dost to prekvapi, ze... ja taky furt premyslim, jakto ze mam tak vysoky statistiky na webu, denne treba 16navstev, coz je jako faaaaakt hodne, kdyby to bylo ten den kdy vam sem hodim album, ze jo...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 10:05 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
Spim. Spim. Spim. Ráno jsem musela honit Rumíčka kolem stolu, nutně to potřeboval . Stál v kůchni, v držce přetahovadlo, dělal filutu a jak jsem se pohla utykáááál pod stůl prolejzat a pokaždý, když jsem zpoza toho stolu vyběhla, vyběhla Bubi a kousla mě a měla hroznou radost. Já ne, protože má svinskej stisk Z procházky jsem šla domů jak březí samice, páč Rumíček si zase našel tenisák, bunda má malý kapsy, takže jsem měla pupek jak před porodem, protože obě kapsy nacpaný tenisákama a hračkama. A jo, prej ty sůůši, co jsem včera upíkla z tuňáka a plic, jsou prej vynikající. Za ně prej i levitovat se bude. A ten prokousnutej jazyk, ktrerej jsem si pořídila skrzevá pochvalu Rumíčka, kterýžtho houno nepozřel a kterýžte z toho byl tak rozradostněn, že po pochvale mi do gezichtu skočil a já si procvakla jazyk, tak ten procvaklej jazyk, ten bolí jak sviň
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 10:09
- Nahlásit
PetraK
nezvazovalas tasku pres rameno? nejakou psi?
bys byla radsi kdyby pozrel houno co
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 10:14
- Nahlásit
cernej caj
i kolem 8h sem byla az prekvapena
to bylo u nás předevčírem, když jsem byli na rybách, respektive žábách
a albumy na rajčeti už jsem zamkla.
PetraK
domů jak březí samice
voeee
Za ně prej i levitovat se bude
Buk včera levitoval za buchtu s ostružinama a jablkama,
byli jsme u kámoše co má výmarandu, chvíli si hráli, pak jí Buk ukradl kostičku a bylo po hře. No a pak jsme vybalili koláč
najednou byl všude
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 10:15
- Nahlásit
Maya
postovat svoje děti a podobný věci, byť i jen pro přátele, stačí když to někdo sdílí a už to vidí mraky cizejch lid
to taky nechápu, když jsem psala článek o srážení, tak spešl udětský drobení jsem vybírala fotky, kde nebylo vidět do obličejíčků.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 10:16
- Nahlásit
birma
a nebylo to nastavení přátelé a přátelé přátel? Protože já mám ověřeno, že když nasdílím fotky z čundru od Katky, tak je mí přátelé neviděj...
ne, právě jsme to zkoušeli, když se jedný známý změnilo samovolně soukromý album na veřejný, a tak nějak nám prostě připadalo, že u někoho to funguje jak říkáš ty a u jiného jinak a ještě se to tak nějak v čase průběžně mění
mě třeba občas naskakuje sdílení a sledování stránek, který jsem nikdy nezadala a musím to rušit, když to nechci mít na halvní stránce a když jsme to zkoušeli, jedno album mi zaboha nešlo zadat jinak než jak veřejný
ono ve svý podstastě vždyť je to jen složitej software a má prostě spoustu chyb a rozhodně bych se nespoléhala na to, že to fugnuje tak jak má
však to bylo loni nebo předloni ta aféra se soukromejma albama celebrit, které fb samovolně změnil na veřejná a lidi to stihli nasdílet než to překlopili zase zpátky?
podle mě se to děje běžně
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 10:20
- Nahlásit
PetraK
prokousnutej jazyk nezávidím, ale tak hlavně že si psiska užili
na mě dneska skočil taky nějakej moribundus, tak už mi je i jedno, že bude o víkendu hnusně
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 10:23
- Nahlásit
Maya
že bude o víkendu hnusně
hnusně? U nás němci i norci hlásí polojasno, ikdyž kosu
A teď u nás sluní
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 10:26
- Nahlásit
Kopíruju do kámošky :
Synovec (8) se vyptával, co to znamená ex, exmanžel, expřítel.... Bylo mu sdělené, že bývalý. Tak si tak rozumoval strýc Otta je exOtta . Má to přišité nadosmrti
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 10:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
nezvazovalas tasku pres rameno? nejakou psi?
spíš baťůžek, taška by mi překážela když běháme, nebo tak. Ale s ledvinkou už nevystačím páč to sou:
tenisák z domova
tenisák našlej
tenisák Bubiny
žoužací míček
přetahovadlo
házecí kroužek
odměny pro dva psy
pytlíky na bobky
klíče
telefon
šnuptychl
Strašný!!!!!
bys byla radsi kdyby pozrel houno co
Nénenenenene, fuj hnus
jen to dost bolí teda
denyk
a albumy na rajčeti už jsem zamkla.
proč to?
pak jsme vybalili koláč
najednou byl všude
pohádková babička, taky všudezdejší
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 10:34
- Nahlásit
denyk
strýc Otta je exOtta . Má to přišité nadosmrti
PetraK
s ledvinkou už nevystačím páč to sou:
buď ráda, já tahávám skoro denně dvě slalomový branky, což je svázaný vysoký něco přes metr a má to několik kilo, když k tomu poberu ještě činku na aport a tenisák a přetahovadlo, tak skoro neprolezu dveřma
|