| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 20:24
- Nahlásit
Fajka
pak teda nechápu roč to těm chovkám rušej
řekla bych, že chovky jako spousta jinejch peče na pravidla a tváří se, že chovka je člověk a to se FB nelíbí. Prostě chtěj mít jako lidi fakt lidi a zbytek jako stránky, nic víc bych v tom nehledala.
ono má fakt sněžit zase o víkendu???
to si děláš prču? mám v plánu se jet podívat na agi kvalifikačky juniorů a mrznout se mi teda nechce..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 20:42
- Nahlásit
Fajka
Jako ted jsem viděla počasí..ono má fakt sněžit zase o víkendu???
U nas zrejme jen chcati bude, uz ted drobne sprchlo. Bahynko, to bude cvacht zase.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 20:43
- Nahlásit
Fajka pokud leží na Ještědu sníh... jaro ještě není. Říkávala moje babička...
Nepočítám uměle zasněžené sjezdovky... ty se chovají nestandardně - ale zrovna dneska jsme se bavili o tom, že je sníh ještě na vrcholku, netechnický, přírodní... A tak by mě nějaký ten porašek i tady dole nepřekvapil...
Ani dohadování se Španělskem o papíry mě na FB nedostal... odskákal to Pepa. A nyní má ve svých pár podstatných známých jednu dogu vedle druhé. Chudák
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 20:44
- Nahlásit
Fifi tady je sucho - už delší dobu ani kapka. A podle předpovědi nicmoc ani v následujících dnech
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 20:51
- Nahlásit
Arnoštkova sestřička Merry byla třetí na nevim jaký voříškiádě
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 20:53
- Nahlásit
Xerxová
pokud leží na Ještědu sníh... jaro ještě není. Říkávala moje babička...
Pravdu babicka ma, ja byla v Lbc na otocku v utery a snih tam lezel.
mě na FB nedostal... odskákal to Pepa. A nyní má ve svých pár podstatných známých jednu dogu vedle druhé. Chudák
Ty umis byt skodoliba.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 20:56
- Nahlásit
Fifi nojono - přidat si do přátel majitele jedné z největších chovek v Evropě... znamená sdílet i všechny jeho přátele... A tedy fotky dog, výstavy dog, dogátka všech barev... ne že by neměl dogy rád... ale čeho je moc...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 20:57
- Nahlásit
Xerxová
tady je sucho -
Tady ted taky, obecne vzato, ale cesticky vydupany po zime u plotu zatim nestihly zarust travou a po par kapkach je to blivajz. Byly uz napady, jak to tam vyresit, ale asi zustanu smirena s prechodnou blativou stezickou.
birma
byla třetí na nevim jaký voříškiádě
Pasanda.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 21:02
- Nahlásit
Fifi u plotu nemáme cestičku, ale bahnitou dálnici. Doufám, že to zase zaroste - zatím se vždy dařilo udržet tam trávník. Už jsme doseli trávník na největší "holiny". Mimochodem začalo krápat - ale je to jedna kapka na hektar. Vím to, neb Night nechce ze zahrady a užívá si večerní porce hlídání u plotu. Má to rád - tedy jen pokud má domů dveře dokořán
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 21:06
- Nahlásit
Xerxová
Night nechce ze zahrady a užívá si večerní porce hlídání u plotu. Má to rád - tedy jen pokud má domů dveře dokořán
To samy zde. Teda krom Ag, ta uz odfukuje na gauci po zradle. Dvere dokoran jsou, venku se mi zda relativne teplo. Ovsem slyset Najtuv hlidaci bas, to musi byt zazitek.
Coz mi pripomina, ze onehdy jsem prochazela cizi mestskou ctvrti a dle stekotu psu jsem si rikala, to by mohlo bejt tohle vemeno, tohle vemeno, trefila jsem se, az na krizence.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 21:20
- Nahlásit
Fifi
trochu sprchlo?? tady chcanec jak blázen doufám, že to folie podrží ... tašky se budou dávat o víkendu čímž prosím, abyste si ty srážky laskavě rozebrali a do příštího týdne je k nám nepoštěli. děkuji
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 21:30
- Nahlásit
Janiii
tady chcanec jak blázen
Tady doted temer nic.
ašky se budou dávat o víkendu čímž prosím, abyste si ty srážky laskavě rozebrali a do příštího týdne je k nám nepoštěli. děkuji
Usilovne stahuju srazky sem!!! Srážky, aby nedoslo zase k nejaky mylce.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 21:35
- Nahlásit
Fifi
Moc peknej clanek si sepsala, paninko. Mas proste strevo, psaci. Mel by clanek jit do sveta i jinde, nedumalas, treba ho nabidnout sem, aby ho umistil admin do clanku na uvodni stranu? Neb by to pro furu lidi bylo hodnotny cteni.
díky za pochvalu paní, od vás mě to velmi těší Taky jsem si říkala, že by to chtělo (ne proto, že jsem to psala já) dát trochu víc na oči. Zkusila jsem do PPČ, ale moc s tím nepočítám- je to dlouhý (jaký to překvápko, že? , ale tady mi to nešlo vůbec krátit ). A vůbec mě nenapadlo zkusit to poslat sem. Mám to poslat přímo adminovi myslíš?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 21:38
- Nahlásit
Fifi
A kdyz nechce nekdo FB?
děkuji za pochopení
vlk
hezké zprávy z vlkova, milý vlku,
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 21:40
- Nahlásit
Xerxová
Má to rád - tedy jen pokud má domů dveře dokořán
Záprdelník obecný
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 21:51
- Nahlásit
PetraK
Mám to poslat přímo adminovi myslíš?
Ano, zkus? Jestli bude mit zajem.
děkuji za pochopení
No to neni vubec zac.
Jo a jak sem vas prolitavala rychloctenim nekdy vcera? Ci kdy? Jsem si vsimla, jak si Bubi chtela chranit Stajna. Kdyz neco kviklo pri hre... Konecne mas tu zkusenost. Takhle si na prvni pohled salamistka Ag celej zivot brani a chrani Skritka. Furt ji ma nejak v merku a kdyby ji nakej cizi pes chtel ublizit, velky badabum by bylo. Libezna Bubitka.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 21:56
- Nahlásit
Fifi
Libezna Bubitka.
Líbezná Bubitka nepřemýšlivá, když to před časem chtěla jít vysvětlit rotvičce za plotem . Rozčůlilo ju, že rotvička na Štajnidlo huláká, šla jí říct svoje Joudina malá.
Ale je pravda, že ona autorýdu má, to ne že ne, a jde do všeho s tou silou Matky všech Buldozerůch
onecne mas tu zkusenost. Takhle si na prvni pohled salamistka Ag celej zivot brani a chrani Skritka. Furt ji ma nejak v merku a kdyby ji nakej cizi pes chtel ublizit, velky badabum by bylo.
je to hezký!
tak já adminovi napíšu. Ale asi bych měla počkat co PPČ, když jsem to nejdřív poslala jim? Aby to jako nebylo něco proti něčemu?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 22:02
- Nahlásit
PetraK
Ale asi bych měla počkat co PPČ, když jsem to nejdřív poslala jim?
Asi jo, s nima to neni jednoduchy, vid. Kdo si pocka, ten se docka...
Jinak v clanku uplne takovy pro me klasicky veci, nad kteryma clovek ani nepremysli. Ale presne, kdyz pak vidis furt ty dotazy ala stene a pod - pro takovy lidi a ze jich asi je, sir to do sveta. Nejen virtualne, kdyby to vyslo tiskem, jeste lip. A to te neplacam po rameni, abys mela ze sebe lepsi pocit, nebo ze bych se te bala nepochvalit, kdyz sme tu ten agresivni spolek . Ale chvalim, ze se nad tim clovek zamysli a treba neco zmeni.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 22:11
- Nahlásit
Fifi
ze se nad tim clovek zamysli a treba neco zmeni.
tak!! přesně pro to jsem to psala, a i udělala ty dvě odbočky - kousací a dominantní , aby se to nějak víc dostalo do povědomí,
Jsou to všechno věci základní, ale ......... málokdo - v součtu psí populace - dělá víc, než že se jde se psem projít. KOlikrát jsem slyšela ať už s Ešátorem , nebo tady s těma dvěma, když jsme se potkali s jiným psem : "to je dobře, že jsme vás potkali, oni se spolu vylítají a my máme klid". Smutný. Teda pro mě. Když člověk vidí jejich potenciál, když ví, že opravdu stačí jen málo a dá se změnit hodně. A není k tomu zapotřebí nic složitýho. No i proto jsem si řekla, že budu odvážná (školačka ) a nabídnu to do PPČ. Max. mi to hoděj na hlavu, s tím se stejnak počítá.
My jsme tu agresivní spolek? proč? kdo ? co , jak??
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 22:20
- Nahlásit
PetraK
"to je dobře, že jsme vás potkali, oni se spolu vylítají a my máme klid". Smutný. Teda pro mě.
jojo. Ještě smutnější je "ona poslouchá, akorát kdyby na ty lidi nevyjížděla. Ale výcvik nepotřebuje, to ona všechno umí, když mám v ruce granuli. A říkal to i cvičitel, že jediný co pomůže je elektrika" (o snadno motivovatelný čubě, která se může zbláznit z balonku i žrádla)
My jsme tu agresivní spolek? kdo ?
bez mučení přiznávám, že já
a neříkej, žes to aspoň netušila
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 22:21
- Nahlásit
PetraK
proč? kdo ? co , jak??
Neres. Neprepinej.
No i proto jsem si řekla, že budu odvážná (školačka
Tak pokud si budes dostatecne zmoulat sukynku, jiste to dopadne.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 22:25
- Nahlásit
Fifi
Tak pokud si budes dostatecne zmoulat sukynku, jiste to dopadne.
vole!!! tu jsem si dostatečně žmoulala včera. V autě. V liberci. Když jsem se za jízdy totál převlíkala (tričko, punčošky, botičky, sukénku na tričko, kalhoty, fusky a boty ), abych si mohla komplet pohovořit z očí do očí s tím malým miminkem.
Předjíždějící se dost bavili
Neres. Neprepinej.
aha, tak dobrá.
birma
bez mučení přiznávám, že já
a neříkej, žes to aspoň netušila
já se zas moc nestíhám starat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 22:27
- Nahlásit
PetraK
abych si mohla komplet pohovořit z očí do očí s tím malým miminkem.
hele a nekoukalo na tebe miminko spíš krapet svrchu?
já se zas moc nestíhám starat
jen dobře pro tvé duševní zdraví
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 22:29
- Nahlásit
Xerxová
na fb příspěvky od lidí, třeba přátel přátel, co nechceš vidět, se dá vypnout, taková šipečka vpravo nahoře u příspvěvku na hlavní stránce, chudák Pepa se trápí zbytečně
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 22:32
- Nahlásit
Fajka
spousta mejch známejch má na fb chovky a nikdo jim nic neruší, obvykle rušej je ty,co někdo nahlásí a nebo když maj dojem, že jde o výdělečnou firmu, která by za fb měla platit, lidi problém nemají, však já tam taky nejsem pod svým jménem, takže taková stránečka Rumíček Štajnový třeba by prošla v pohodě
jako chápu, že tam někdo nechce bejt, ale je to škoda, protože je prostě fakt, že tam to vidí nejvíc lidí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 22:37
- Nahlásit
Maya
, obvykle rušej je ty,co někdo nahlásí a nebo když maj dojem, že jde o výdělečnou firmu, která by za fb měla platit
tak to bude ono, u akit se bonzuje všechno na všechny
tam někdo nechce bejt, ale je to škoda, protože je prostě fakt, že tam to vidí nejvíc lidí
a to je to co mě osobně neláká vůbec...a kdo chce tak si mě najde
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 22:46
- Nahlásit
Fajka
ak to bude ono, u akit se bonzuje všechno na všechny
a tak u špiců taky, to si nemysli
pak chtějí poslat doklad, tak to holt chce trochu práce, stáhnout z netu, přepsat v nějakým programu jméno a poslat, pak to zase odblokujou
a nebo založit prostě novou stránku
a to je to co mě osobně neláká vůbec...a kdo chce tak si mě najde
no tak já měla na mysli ty články, pokud chce někdo něco pustit do světa, tak holt dneska fb nemá konkurenci, samoprezentace na fb mě taky nebere, ale pravda je, že se ráda pokoukám na psiska ze zahraničí třeba a tak, nemusím to hledat, samo mi to tam naskáče, jen se kouknu a tak
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 23:18
- Nahlásit
až si zas bé Ešuska stěžovat že má nevybitýho Rumíčka...tak tady je návod jak ho unavit
https://www.youtube.com/watch?v=5uslwIp48Bw
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 05:53 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
Já se můžu o víkendu zeptat plivníkového vedení, jestli by o tebe mělo zájem.
Tedy přesněji, jestli by ti Netopejr udělal nějaké pěkné stránky (jen by to chtělo nějakého ilustrátora na logo). Aspoň bychom měli připravenou půdu pro případ, že tady tu diskusi pro nezájem zrušej (nemyslim náš, ale vždyť fungujeme jenom my a "Sluníčka" odvedle)
edit. to, že to bude i jinde není problém.
Udělala bych stránku
- zvířetníková povídání (odkazem nebo fyzicky)
- povídání o Rumíčkovi a Bubitce
- výcvikové metody pro hodné páníčky (výcvik chování u zvěře)
- šlo by to třeba udělat jako pédéefko ke stažení a dát tam účet Skřivánků a Dášenky, že pokud se to jako líbilo, můžou poslat dobrovolný příspěvek
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 06:45
- Nahlásit
Dobré ranko,
jsem večer poseděli na zahradě a ikdyž jsem se šli poté schovat ke kamnům, ale jstejně jsem moc nerozmrzla. Pak ešče cesta 2km domů a lehnout jsem si šla s teplýma fusaklema na nohách a ve svetru. Ale už je dobře
birma
jak je, doufám že hubička moc nebolí
|